- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #2.961
hadi bakalım, pazartesi ikimiz degelelim buraya inşallah...
hoşbuldum taydinimmmmm
senin de testte çizgi belirmiş gözümden kaçmadııı
ay inşallah bat yaklaştıkça çizgi koyulaşır canımcım
inşallah deep de güzel sonuçlar verir bizee
evet yaa paşa üstüne paşa heytt beee kim tutar beni..
oğluşlarımmm
şimdiki tek düşüncemiz daha geniş bir eve çıkıp erkeklerimize güzel bir oda yapmak.
Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah
deep le batımız aynı gün.. ikimiz de pazartesi testleri tekrarlıycaz...
inşallah ikimiz de güzel haberle geliriz canımm...
rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah tubiloshummm, paşa odası hazırlamak kolay değil tabi. bi de paşa üstüne paşa olunca ev yetmez
bi tek sen vardınn canım, insan böyle olunca hemen destek istiyor...
hadi yarın sınavın iyi geçsin inşallah..[/QUOT
amin taydincm aminn..
silik çizgi gören arkadaşlarım inşallah daha net çizgiler görüp,hamile olursunuz inşallah.çok tebrik ediyorum.darısı batını bekleyen tüm anne adaylarına dualarımız sizinle....
İnşaallah görürüz canım fotosunu göndersene merak ettim
Ders çalışıyorum sabah sınavım var inşaallah güzel geçer
hepinizi çok seviyorum...
Ssirin kabede diye özel dua bekliyoruuuuuuuuuuuuum
silik çizgi gören arkadaşlarım inşallah daha net çizgiler görüp,hamile olursunuz inşallah.çok tebrik ediyorum.darısı batını bekleyen tüm anne adaylarına dualarımız sizinle....
İns taydin ins .. Belrtn varmi kuzum senin?
ins tubiloshm dualarni eksk etme..
deep le batımız aynı gün.. ikimiz de pazartesi testleri tekrarlıycaz...
inşallah ikimiz de güzel haberle geliriz canımm...
rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah tubiloshummm, paşa odası hazırlamak kolay değil tabi. bi de paşa üstüne paşa olunca ev yetmez
bi tek sen vardınn canım, insan böyle olunca hemen destek istiyor...
hadi yarın sınavın iyi geçsin inşallah..[/QUOT
amin taydincm aminn..
aslında belirti için çok erken.. ama belimde bi ağırlık var sanki çekiyor... bi de yumurtalıklar ve alt karın bölgemde bi hareket hissediyorum arada.. ama bunlar ben kendimi dinlediğim için de olabilirbu konuda ustayım çünkü, bi keresinde midem dahi bulanmıştı ama fos çıkmıştı
İns taydin ins .. Belrtn varmi kuzum senin?
ins tubiloshm dualarni eksk etme..
aslında belirti için çok erken.. ama belimde bi ağırlık var sanki çekiyor... bi de yumurtalıklar ve alt karın bölgemde bi hareket hissediyorum arada.. ama bunlar ben kendimi dinlediğim için de olabilirbu konuda ustayım çünkü, bi keresinde midem dahi bulanmıştı ama fos çıkmıştı
Anladm cnm ins bebis vardr ins..
Aminn canim ama benimki silikten daha cok gölge gbi varla yok arasi bse ins melegm benimledir.. Ve taydniminde melegi onunladr..
benimki de öyle canım...bakalım çizgiler terfi edebilecek mi
Taydin cnm yazını okudum da benim de reglime 1 gün kaldı, 2 gün öncesi hızlı gebelik testi oncomed yapmıştım bende de silik çizgi çıkmıştı..senin de aynı marka mı? Merak ettim de
yok canım, laboquik marka ultra erken gebelik testi benim yaptığım. ovülasyon testleri ile birlikte gelmişti.
oooo hepimizin silikleri belirginleşirse adına yaraşır bi topik olucaz vallahii
İnşallah hamilesindir canım:) benim regl belirtim var gibi.. Umudum Şubat'a :) ama dilerim çizgin bebeğinin habercisidir...
deeep taydin karapissoyada dua edin inşaallah beizimde bebişimiz gelir
inanıyorum inşaallah hamilesiniz veeeeeeeeeeee hamile sayımız artacak
bizim apartmanda 4 hamile var..
kat kat iniyor aşağı doğru benim üstümdeki hamile onun üstü ve onun üstü
inşaallah sıra bizlere geliiiiiiiiiiiiir
deeep taydin karapissoyada dua edin inşaallah beizimde bebişimiz gelir
inanıyorum inşaallah hamilesiniz veeeeeeeeeeee hamile sayımız artacak
bizim apartmanda 4 hamile var..
kat kat iniyor aşağı doğru benim üstümdeki hamile onun üstü ve onun üstü
inşaallah sıra bizlere geliiiiiiiiiiiiir
kıs sen hala burda mısın
hadi canım hadi bugün git yarın gel
bugünlük dua istihkakını sınav için aldınnn..
yarın gel bebiş karapissonun katına insin diye dua etçem, söz vallahi
inşaallah canım hayırlısıyla dolsunKuzum ins hepimzn göbisleri dolck
Çarşamba günü doktor hanım tenezzül edip baksaymış alttan görürmüş çünkü değerim 2554müş.Neyse bekleyeceğim cumartesiye kadar.Sabretmeyi öğreniyorum.Hem kalp atışını da duyarız belki dedi drum.benim 1700 küsürlerde görünmemişti vajinal ultrasonda iki gun sonra gördük gerçi gec döllenme dedi doktor bana
ama senin öyle olayabilir aysecim biliosun herkeste farklı gelişiyo
bende hiç istememiştim vajinal ultrasonu ama bir an önce bebeğimin varlığı görebilmek için emin olmak için kabul ettim
Allah kabul etsin ibadetlerini.Sağol canım en kısa zamanda sana da versin inşallah..hoş bulduk canım ilğiniz için teşekkür ederim,sizde yeni öğrenmişsiniz Allah hayırlı,uğurlu etsin,sağsalim kucağına almayı da...
buğün oruçluydum 7 gün tutulan orucu tutuyorum,yanısırada çörek otu kullanmaya başladım bu ay,dualarınızı esirgemeyin,dualarımdasınız...
arkadaşlar bu gün iki buçuk sene ve başarısız iki tüp bebekten sonra mucizemin haberini aldım.dün uzanarak yapmam gereken bir iş yaptım ve daha sonrasında belimde sırtıma vuran ağrılar olmaya başladı,bu gün de içime kurt düştü yapayımmı yapmayımmı derken idrar testi yaptım elimde bir tane erken gebelik tsti.bir tanede ucuz normal testlerden vardıve bat ıma 4 gün vardı.ilk önce hassas testen yaptım ve beklemeden ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi inanamadım bi yandanda şoka girdim hemen diğer normal testi yaptım o da beklemen aynı şekilde ikinci çizgi belirdi ama gözlerim şelale gibi Allah ım sana şükürler olsun diye haykırıyorum.o şokla eşimi aradım.yarım saate kadar izin alıp geldi işten.hastane gidip kan verdim ve sonuç 76,85 yani hamileyim hemde normal yolla ve ilk hamileliğim,yaklaşık olarak üç haftalık sanırım.pazartesi doktora gidicem.Allahım inşallah sonuna kadar devam ettirir hepimiz için.tüm hamile ve evlat hasreti çeken arkadaşlarım hepiniz içi dua ediyorum.biliyorum ki bu mucize Allahımın izni ve sevenlerimin dualarıyla oldu.
kızlaaaaaarrrrrrr,
dün sabah beni bişey dürttü, kalktım ve şu ultra erken gebelik testlerinden birini yaptım..
dün bişey yoktu tek çizgiydi, atmadım testi, az önce baktım çok silik ikinci çizgi var....
acaba şüphelenmeli miyimmm?? yani o kadar zaman sonra silik çizgi çıkması olabilir mi? ay cümle kuramıyorum... acaba ??? hamiş olabilir miyim? bata 7 gün var...
ya yardım edin kızlar 5+4 hamileyim sata göre ama bu gün kese gözükmedi
Günaydın kızlar
Nasılsınız???
Bugün silik testlerin belirginleşmesini ve güzel sonuçlu kan tahlilleri bekliyorum sizlerden...
Sık acıkmaya başladım benSürekli bişeyler yemek istiyorum.Gidip süt alayım kendime en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?