Bol bebiş topiği

Ders çalışıyorum sabah sınavım var inşaallah güzel geçer
hepinizi çok seviyorum...
Ssirin kabede diye özel dua bekliyoruuuuuuuuuuuuum

silik çizgi gören arkadaşlarım inşallah daha net çizgiler görüp,hamile olursunuz inşallah.çok tebrik ediyorum.darısı batını bekleyen tüm anne adaylarına dualarımız sizinle....

hadi bakalım, pazartesi ikimiz de gelelim buraya inşallah...

İns taydin ins .. Belrtn varmi kuzum senin?

ins tubiloshm dualarni eksk etme..

silik çizgi gören arkadaşlarım inşallah daha net çizgiler görüp,hamile olursunuz inşallah.çok tebrik ediyorum.darısı batını bekleyen tüm anne adaylarına dualarımız sizinle....

Aminn canim ama benimki silikten daha cok gölge gbi varla yok arasi bse ins melegm benimledir.. Ve taydniminde melegi onunladr..

İnşaallah görürüz canım fotosunu göndersene merak ettim

canım foto göndercek durumum yok şu an, olsa da muhtemelen gözükmeyecek kadar silik.. inşallah p.tesi belirgin bir halde ekleyebilirim fotosunu...

Ders çalışıyorum sabah sınavım var inşaallah güzel geçer
hepinizi çok seviyorum...
Ssirin kabede diye özel dua bekliyoruuuuuuuuuuuuum

Allah yardımcın olsun canım..

sağol canımmm.. inşallah bizi de aranıza alın diyebiliriz...

benimki de öyle canım...bakalım çizgiler terfi edebilecek mi

Taydin cnm yazını okudum da benim de reglime 1 gün kaldı, 2 gün öncesi hızlı gebelik testi oncomed yapmıştım bende de silik çizgi çıkmıştı..senin de aynı marka mı? Merak ettim de

Taydin cnm yazını okudum da benim de reglime 1 gün kaldı, 2 gün öncesi hızlı gebelik testi oncomed yapmıştım bende de silik çizgi çıkmıştı..senin de aynı marka mı? Merak ettim de

yok canım, laboquik marka ultra erken gebelik testi benim yaptığım. ovülasyon testleri ile birlikte gelmişti.

oooo hepimizin silikleri belirginleşirse adına yaraşır bi topik olucaz vallahii

yok canım, laboquik marka ultra erken gebelik testi benim yaptığım. ovülasyon testleri ile birlikte gelmişti.

oooo hepimizin silikleri belirginleşirse adına yaraşır bi topik olucaz vallahii

İnşallah hamilesindir canım:) benim regl belirtim var gibi.. Umudum Şubat'a :) ama dilerim çizgin bebeğinin habercisidir...

deeep taydin karapissoyada dua edin inşaallah beizimde bebişimiz gelir
inanıyorum inşaallah hamilesiniz veeeeeeeeeeee hamile sayımız artacak
bizim apartmanda 4 hamile var..
kat kat iniyor aşağı doğru benim üstümdeki hamile onun üstü ve onun üstü
inşaallah sıra bizlere geliiiiiiiiiiiiir

İnşallah hamilesindir canım:) benim regl belirtim var gibi.. Umudum Şubat'a :) ama dilerim çizgin bebeğinin habercisidir...

regl olduğumuzu görene kadar bu aydan ümit kesmek yok

hamişsek

değilsek de bu nasip değilmiş diyeceğiz canım.. hakkımızda hayırlısı hangisiyse nu yaşayalım inşallah...

kıs sen hala burda mısın

hadi canım hadi bugün git yarın gel

bugünlük dua istihkakını sınav için aldınnn..

yarın gel bebiş karapissonun katına insin diye dua etçem, söz vallahi

Kuzum ins hepimzn göbisleri dolck

kıs sen hala burda mısın

hadi canım hadi bugün git yarın gel

bugünlük dua istihkakını sınav için aldınnn..

yarın gel bebiş karapissonun katına insin diye dua etçem, söz vallahi

evet canım bilgisayarda çalışıyorum arada bakıyorum :)
tamam vanım duanı beklicem.

Kuzum ins hepimzn göbisleri dolck
inşaallah canım hayırlısıyla dolsun

Çarşamba günü doktor hanım tenezzül edip baksaymış alttan görürmüş çünkü değerim 2554müş.Neyse bekleyeceğim cumartesiye kadar.Sabretmeyi öğreniyorum.Hem kalp atışını da duyarız belki dedi drum.
Allah kabul etsin ibadetlerini.Sağol canım en kısa zamanda sana da versin inşallah..
Tebrikler Allahım sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah
Aaaaaaa ayağımı sürümüştüm ama silik testlerim için değildi Hadi inşallah olumludur testinin devamıı
ya yardım edin kızlar 5+4 hamileyim sata göre ama bu gün kese gözükmedi

Doktorum acele etmeyin kese için diyor.6.haftanın bitmesi en garantisi dedi.Geç döllenme ise daha geç görülürmüş.Kalbini ferah tut görürsün elbet.

Günaydın kızlar
Nasılsınız???
Bugün silik testlerin belirginleşmesini ve güzel sonuçlu kan tahlilleri bekliyorum sizlerden...
Sık acıkmaya başladım ben Sürekli bişeyler yemek istiyorum.Gidip süt alayım kendime en iyisi

gunaydın canım maşallah istahımızda acılmış
canım bol bol meyveli yogurt sut falan al ye iç abur cuburdan uzak durmaya calış
senin daha bulantın olmadı demi kuzu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…