Bol bebiş topiği

gunaydın canım maşallah istahımızda acılmış
canım bol bol meyveli yogurt sut falan al ye iç abur cuburdan uzak durmaya calış
senin daha bulantın olmadı demi kuzu?

Yok olmadı.Böyle başlarsa olmayabilir diyorlar Çok dua ettim rahat bi hamilelik diye ben.Ve çook dikkat ediyorum.Mesela yarım saat önce uyanıyorum hemen kalkmıyorum.Midemi boş bırakmıyorum İnşallah da olmaz

Yok olmadı.Böyle başlarsa olmayabilir diyorlar Çok dua ettim rahat bi hamilelik diye ben.Ve çook dikkat ediyorum.Mesela yarım saat önce uyanıyorum hemen kalkmıyorum.Midemi boş bırakmıyorum İnşallah da olmaz

Hmm anladım canım,dikk et kendine.... Taze hamiş iyi bak ikizlere canım napcan bugn mu salı gunu mu gitceksin dr?

Hmm anladım canım,dikk et kendine.... Taze hamiş iyi bak ikizlere canım napcan bugn mu salı gunu mu gitceksin dr?

Yok bu cumartesi değil diğeri.Doktorum salı gel dedi ama ben cumartesi gideceğim.Hem işim için öyle daha uygun düşüyor.İki kese görürsem dönüp işyerine çalışmak çok zor olur benim için.İnsan heyecanını doya doya yaşamak istiyor.O yüzden cumartesi.Hem belki kalplerini de duyarız dedi dr.Çok hızlı büyüyorlar dedi.Büyümüş dedi O kadar alıştımki ikiz olma ihtimaline.Artık tek kullanamıyorum kelimeleri.Arabada artık 4 kişiyiz dedim dün akşam eşime.Nette eşyalara bakarken hesabı çift eşya olarak yapıyorum.Normal bebek arabalarına hiç bakmıyorum bile.Rabbim kalbimize göre versin.Çok kaptırmak istemiyorum dedikçe boğazıma kadar ikizlere battım:26: Rabbim kabul edeceği duayı kulunun kalbine verirmiş.Dua etme ihtiyacım ne zaman gelse bütün herşeyi bırakıveriyorum.Cumartesi ne yaparım bilmiyorum çift kese görürsem...Dondurulmuş ürün gibiyim şimdiden.Bakıyorum sadece ve dua ediyorum.Duamı bana hayırlı kıl Allahım diye.Sağlıkla kucağıma alacağım,sağlıklı rahat hamilelikler geçireceğim,SANA ve dinimize bağlı hayırlı ikizler gönder bana diyorum hep.

İnşallah kuzum ya.

Bekliyorum onu heyecanla.

bi annesini sevindirse
İnşallah kuzum inşallah.O güzel yüzünü güldürsün Rabbim bu ay.Gelsin eşek sıpası bekletmesin artık seni
İyi hafta sonlari canlar..
Sanada canım..
Dün bebek anı defterleri sordum 70tl istediler.Nette daha ucuz diye almadım.İki tüy olan bi ajandaya 70tl verilir mi yaa? Yani ben veremem onun geleceğine para biriktirmek zorundayım.Bi deftere o kadar verirsem bu çocuklar bana 5-6 milyara mal olur Keşke imkanımız olsa da alsam kuzucuklarıma herşeyden ama şartlarımız bu

Yapmadım şeker, dün yapmıştım, negatif sonucu görünce çok üzüldüm :/

Üzülme belki geç döllenmedir.Belki idrarda çıkmayacaktır.İdrarda hiç çıkmama ihtimali de var dedi doktorum.En garantisi adet geçtikten 10 gün sonra kana gitmekmiş.Yoksa da hemen kadın doğuma.Problemmi var diye.İnşallah sen o kadar beklemezsin görünür ev testinde yavrun

Kızlar günaydın.

İlk idrarla test yaptım yine bişi çıkmadı.

Bata 3 gün kaldı.

:26:

inci dün akşam çok dua ettim sana yasin okudum

allahım duy sesimizi dedim ağladım.

inşallah kabul eder

sağ tarafıma eğiliyorum kasığıma bi ağrı saplanıyo
rahim hala aynı konumda

bugün test yapsammı diyorum:)

son 4:)

Üzüleceksen yapma bitanem.Ama eğlenmiş olurum diyorsan yap.

Canım ben bugn zateniydim ozurdilerm...
Umarım kalbınden gecen gbi ikiz olur ama bak sakın uzulme tek derse tmm mı sonra bebek hissedermiş o yuzden severkende bebgim diye sev ayşem uzme bebikleri
inşallah herşey cok gzel olur senın ve bebeğin için....senın degerinde iyi artmıştı belkide ikizdır allah sana saglıklı hayırlı bi evlat nasip etsınde gerisi boşş

Zaten o yüzden hevesim arttı biraz daha.22yi duyunca tek dedim.1 gün sonra 4,5 kat artınca acaba mı dedim.6 gün sonra 26 katına çıktı.Doktor 1200-1300 falan bekliyordum ben dedi.Kadın doğumcumda adetten sonraki 6.günde 2554 çıktı diyince ooo çok güzel yükselmiş dedi.İkiz olabilirmi dedim.Olabilir ama erken daha dedi.Keseye bakalım,kalp atışlarını bile duyabiliriz cumartesiye dedi.Salı 5000i geçer,cumartesi de 7000i geçer büyük ihtimal dedi.Adetimden 2 hafta sonra duyabilirim kalp atışlarını.İnşallah duyarım ve görürüm ikisini de.Bi daha gel git olmaz bu ay İşlerim çok yoğunlaşacak o yüzden telaşım yanlış anlamayın kızlar:26: Bir de insan korkuyor duyamayınca göremeyince.Okuyorum yaşayanları Tuğra34 gibi...Hepiniz en kısa zamanda yaşayın bu duyguları inşallah.Çok güzel heyecanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…