- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #2.981
gunaydın canım maşallah istahımızda acılmış
canım bol bol meyveli yogurt sut falan al ye iç abur cuburdan uzak durmaya calış
senin daha bulantın olmadı demi kuzu?
Yok olmadı.Böyle başlarsa olmayabilir diyorlarÇok dua ettim rahat bi hamilelik diye ben.Ve çook dikkat ediyorum.Mesela yarım saat önce uyanıyorum hemen kalkmıyorum.Midemi boş bırakmıyorum İnşallah da olmaz
Hmm anladım canım,dikk et kendine.... Taze hamiş iyi bak ikizlere canım napcan bugn mu salı gunu mu gitceksin dr?
Kızlar günaydın.
İlk idrarla test yaptım yine bişi çıkmadı.
Bata 3 gün kaldı.
:26:
Ne inatçı çıktı senin bebeğin de yahuuu..Dur bakalım daha var nasılsa.En az 10 gün daha var adetten sonra.İnşallah gerek kalmaz o kadar beklemene.Hemen görünür şekerin :)
İnşallah kuzum inşallah.O güzel yüzünü güldürsün Rabbim bu ay.Gelsin eşek sıpası bekletmesin artık seniİnşallah kuzum ya.
Bekliyorum onu heyecanla.
bi annesini sevindirse
Sanada canım..İyi hafta sonlari canlar..
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ben hala regli olmadım :/
Ateşinde düşmüyor.Ne güzel işte.Test yaptınmı bugün sabah?
Yapmadım şeker, dün yapmıştım, negatif sonucu görünce çok üzüldüm :/
Kızlar günaydın.
İlk idrarla test yaptım yine bişi çıkmadı.
Bata 3 gün kaldı.
:26:
inci dün akşam çok dua ettim sana yasin okudum
allahım duy sesimizi dedim ağladım.
inşallah kabul eder
sağ tarafıma eğiliyorum kasığıma bi ağrı saplanıyo
rahim hala aynı konumda
bugün test yapsammı diyorum:)
son 4:)
Yok bu cumartesi değil diğeri.Doktorum salı gel dedi ama ben cumartesi gideceğim.Hem işim için öyle daha uygun düşüyor.İki kese görürsemdönüp işyerine çalışmak çok zor olur benim için.İnsan heyecanını doya doya yaşamak istiyor.O yüzden cumartesi.Hem belki kalplerini de duyarız dedi dr.Çok hızlı büyüyorlar dedi. Büyümüş dedi O kadar alıştımki ikiz olma ihtimaline.Artık tek kullanamıyorum kelimeleri.Arabada artık 4 kişiyiz dedim dün akşam eşime.Nette eşyalara bakarken hesabı çift eşya olarak yapıyorum.Normal bebek arabalarına hiç bakmıyorum bile.Rabbim kalbimize göre versin.Çok kaptırmak istemiyorum dedikçe boğazıma kadar ikizlere battım:26: Rabbim kabul edeceği duayı kulunun kalbine verirmiş.Dua etme ihtiyacım ne zaman gelse bütün herşeyi bırakıveriyorum.Cumartesi ne yaparım bilmiyorum çift kese görürsem...Dondurulmuş ürün gibiyim şimdiden.Bakıyorum sadece ve dua ediyorum.Duamı bana hayırlı kıl Allahım diye.Sağlıkla kucağıma alacağım,sağlıklı rahat hamilelikler geçireceğim,SANA ve dinimize bağlı hayırlı ikizler gönder bana diyorum hep.
Canım ben bugn zateniydim ozurdilerm...
Umarım kalbınden gecen gbi ikiz olur ama bak sakın uzulme tek derse tmm mı sonra bebek hissedermiş o yuzden severkende bebgim diye sev ayşem uzme bebikleri
inşallah herşey cok gzel olur senın ve bebeğin için....senın degerinde iyi artmıştı belkide ikizdır allah sana saglıklı hayırlı bi evlat nasip etsınde gerisi boşş
Gunaydın hatunlar herkese iyi haftasonları dilerim
nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?