Bol bebiş topiği

Günaydın Tuğra.
Ben iyiyim çok şükür.İdrarla başım dertte iş yapamaz oldum wcye gitmekten:26:
Keşke bütün sorunum bu olsun 9ay :)
Sen nasılsın?Varmı bulantı falan?

ben çok iyiyim canım
hiçbi sıkıntım yok şükürler olsun cok rahatım
wc olayıda bende olmadı
bulantıda bazen akşamları oluyo ama öle cok yoğun değil
bakalım daha vaktimiz var inşallah rahat bi hamilelik geçiririm die dua ediyodum hep

Kız içtiğin su nereye gidiyor senin Ben 3 lt içiyorum günde.Meyvesuyu falan hariç
İnşallah bende dua ediyorum hiç olmasın diye.Annem adet günüm başlardı bulantım diyor.Çok ağır geçirirmiş garibim İnşallah ben ona çekmemişimdir.Ama çok dikkat ediyorum özellikle sabahları.

ben öyle 3 lt su hayatta içemem en son 2.5lt içmeye kaltığımda yediklerimin hepsini cıkarmıştım
çok su bende mide bulantısı yapıyo
zaten cok sık tuvalete gidiyosan böbreklerin cok calışıyo demektir aysecim haberin olsun böbreklerini fazla yormakta iyi değil
her kişinin su ihtiyacı farklıdır fazla içiyosan zaten direk idrarla atıyosun bi yararı yok yani
ben 1.5lt yada en fazla 2lt içerim
doktorum bana şu kadar su içmelisin falan hiç demedi zaten
zararlı seyleri yeme normal yemek düzenine devam edebilirsin dedi

Bana en az 2 lt dedi doktor.Cumartesi ne diyecek bakalım kadın doğumcum.O da tlfda aynı şeyi söylemişti ama bakalım değiştirecekmi?

Bana en az 2 lt dedi doktor.Cumartesi ne diyecek bakalım kadın doğumcum.O da tlfda aynı şeyi söylemişti ama bakalım değiştirecekmi?

bilemicem tatlım benim doktum ayrıntılı olarak herseyi konuştu biliosun yazmıştım burdada
ama suyla ilgili hiç bişey söylemedi
zaten normalde en az 1.5. lt su içiyosan yeterlidir demekki
bilmiyorum gitiiğimde sorarım

Alalh razı olsun canım benim.

Bende herkese dua ediyorum.

Meryem süresini okuyorum.

Allah ım inşallah bizi bebişlerimizle kavuşturacak.

Beklemekten başka yapacak birşeyimiz kalmadı.

Az kaldı.

Kızlar bugün çok yoğun akraba günü falan var bir sürü börek pasta tabi mutfakta yağ kokusu benim midemin altı üstüne geldi. hele yağlı şeyler görünce olduğu gibi gidiyor bende:) akşamı etsem şöyle bir yatasım var vallahi.

canım rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri gösterecektir güzel günler geçiyorsunuz çok şükür bebeğin seninle allahım sana kolay bir hamilelik ve doğum nasip etsin canım...
rabbim gönlüne göre versin... sanırım kız olmasını istiyorsun :) hayırlı ve sağlıklı gelsin kızın inşallah...

benim azaldı canım iki gün geliyor 3. gün kahveregi akıntı şeklinde
bu ay bende ovu testi kullandım ilk kez
dün koyu çizgiyi gördük 14. günümde
inşallah tuttunur bebişimiz bu ay
tabii senin ve burda isteyen bekleyen herkesin bebişleri bu ay gelir...

selam :)
süper şimdi artık sende çalışmalara başlamak için hazırlann :)
sende ovu testi kullanacakmısın bu ay
çok moral oluyo görünce çift çizgiyi :)
dene istersen...

as.sınav arasınsa eve geldim kahvaltı yaptık ya benim dün bitti dedim tekrar geldi bugün biter inşaallah. 9.gün başlayacağım ovulasyona. aynen dediğim gibi moral olacağına inanıyorum..
hadi ben gittim 2.sınava girecem kiss me ssririnim...

bu ay inşaallah birlikte bebişlerimizin haberini veririz

canımmm GÖZÜNAYDINNNN
çok sevindim senin adına
inşallah rabbim bizede nasip eder en kısa sürede...
hayırlı olsun tatlımm

Ders çalışıyorum sabah sınavım var inşaallah güzel geçer
hepinizi çok seviyorum...
Ssirin kabede diye özel dua bekliyoruuuuuuuuuuuuum

ayy tatlım yaa
yeni gördüm mesajını akşam giremedim malum kırmızı çizgideydik
bu sabahta anlamadığım kasık ağrısıyla uyandım öğlene kadar yattım kalkamadan
yeni girebildim dünküleri okuya okuyo gidiyorum gördükçe yazıyorum tühh dün erken diyeydin ama emin çok iyi geçmiştir o kadar çalıştın rabbim karşılığını verecektir tatlım
bugün ederim bol bol... inşallah işe yarar

canımmm çok güzel yaaa rabbim gönlüne göre versin inşallah ikizdirler canım bakarsın birde tek yumurta ikizi olurmuş :) valla tadından yenmez :)
herşey gönlünce olsun canımmm

ayy tatlımm ikinci sınavına yetiştim desene
dualar ettim tatlım inşallah çok çok güzel geçer sınavın
hadi allah kolaylık versin canımm

kızlar bu adetim kotu geciyor cok sancılı ayaklarımı usumuyrm cok dikk ediyrm ama ne fayda karnım şişti bide gaz gbi oldu agrılarm var yururken bile rahat deglm...inşallah duzelir agrılarım benim iç dua edermisn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…