- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.606
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.001
Günaydın Tuğra.
Ben iyiyim çok şükür.İdrarla başım dertte iş yapamaz oldum wcye gitmekten:26:
Keşke bütün sorunum bu olsun 9ay :)
Sen nasılsın?Varmı bulantı falan?
ben çok iyiyim canım
hiçbi sıkıntım yok şükürler olsun cok rahatım
wc olayıda bende olmadı
bulantıda bazen akşamları oluyo ama öle cok yoğun değil
bakalım daha vaktimiz var inşallah rahat bi hamilelik geçiririm die dua ediyodum hep
Kız içtiğin su nereye gidiyor seninBen 3 lt içiyorum günde.Meyvesuyu falan hariç
İnşallah bende dua ediyorum hiç olmasın diye.Annem adet günüm başlardı bulantım diyor.Çok ağır geçirirmiş garibimİnşallah ben ona çekmemişimdir.Ama çok dikkat ediyorum özellikle sabahları.
ben öyle 3 lt su hayatta içemem en son 2.5lt içmeye kaltığımda yediklerimin hepsini cıkarmıştım
çok su bende mide bulantısı yapıyo
zaten cok sık tuvalete gidiyosan böbreklerin cok calışıyo demektir aysecim haberin olsun böbreklerini fazla yormakta iyi değil
her kişinin su ihtiyacı farklıdır fazla içiyosan zaten direk idrarla atıyosun bi yararı yok yani
ben 1.5lt yada en fazla 2lt içerim
doktorum bana şu kadar su içmelisin falan hiç demedi zaten
zararlı seyleri yeme normal yemek düzenine devam edebilirsin dedi
Bana en az 2 lt dedi doktor.Cumartesi ne diyecek bakalım kadın doğumcum.O da tlfda aynı şeyi söylemişti ama bakalım değiştirecekmi?
inci dün akşam çok dua ettim sana yasin okudum
allahım duy sesimizi dedim ağladım.
inşallah kabul eder
sağ tarafıma eğiliyorum kasığıma bi ağrı saplanıyo
rahim hala aynı konumda
bugün test yapsammı diyorum:)
son 4:)
aminn. canım daha çok yeni bugün 5 hafta 5 günlük. bebişim kız olursa ilerde çok çok büyüdüğünde belki anne olmak istediği gün geldiğinde ona bu mucizemi anlatmayı çok istiyorum. Rabbim ömür versinde inşallah.
inşaallah canım bakalım zamanı gelince geleceklerrrrr
hadi size çokçok kolay gelsin
bende temizlendim
Kizlar herkese selammm.. Bugun adetim bitti insallah ovulasyon testi yapmaya 3-4 gune baslarim. SAT im 12 ocak olunca sanirim daha cok erken demi???
Bir de bisey sorcam normalde 6 gun suren adetim bu ay ilk 2 gun eskiye gore az 3. gun eh ve 4. gun fln artik kahverengi akintiya dondu. Var mi boyle azalan??
selam :)
süper şimdi artık sende çalışmalara başlamak için hazırlann :)
sende ovu testi kullanacakmısın bu ay
çok moral oluyo görünce çift çizgiyi :)
dene istersen...
arkadaşlar bu gün iki buçuk sene ve başarısız iki tüp bebekten sonra mucizemin haberini aldım.dün uzanarak yapmam gereken bir iş yaptım ve daha sonrasında belimde sırtıma vuran ağrılar olmaya başladı,bu gün de içime kurt düştü yapayımmı yapmayımmı derken idrar testi yaptım elimde bir tane erken gebelik tsti.bir tanede ucuz normal testlerden vardıve bat ıma 4 gün vardı.ilk önce hassas testen yaptım ve beklemeden ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi inanamadım bi yandanda şoka girdim hemen diğer normal testi yaptım o da beklemen aynı şekilde ikinci çizgi belirdi ama gözlerim şelale gibi Allah ım sana şükürler olsun diye haykırıyorum.o şokla eşimi aradım.yarım saate kadar izin alıp geldi işten.hastane gidip kan verdim ve sonuç 76,85 yani hamileyim hemde normal yolla ve ilk hamileliğim,yaklaşık olarak üç haftalık sanırım.pazartesi doktora gidicem.Allahım inşallah sonuna kadar devam ettirir hepimiz için.tüm hamile ve evlat hasreti çeken arkadaşlarım hepiniz içi dua ediyorum.biliyorum ki bu mucize Allahımın izni ve sevenlerimin dualarıyla oldu.
çalışıyorum sabah sınavım var inşaallah güzel geçer
hepinizi çok seviyorum
Ders çalışıyorum sabah sınavım var inşaallah güzel geçer
hepinizi çok seviyorum...
Ssirin kabede diye özel dua bekliyoruuuuuuuuuuuuum
Kızlar günaydın.
İlk idrarla test yaptım yine bişi çıkmadı.
Bata 3 gün kaldı.
:26:
Yok bu cumartesi değil diğeri.Doktorum salı gel dedi ama ben cumartesi gideceğim.Hem işim için öyle daha uygun düşüyor.İki kese görürsemdönüp işyerine çalışmak çok zor olur benim için.İnsan heyecanını doya doya yaşamak istiyor.O yüzden cumartesi.Hem belki kalplerini de duyarız dedi dr.Çok hızlı büyüyorlar dedi. Büyümüş dedi O kadar alıştımki ikiz olma ihtimaline.Artık tek kullanamıyorum kelimeleri.Arabada artık 4 kişiyiz dedim dün akşam eşime.Nette eşyalara bakarken hesabı çift eşya olarak yapıyorum.Normal bebek arabalarına hiç bakmıyorum bile.Rabbim kalbimize göre versin.Çok kaptırmak istemiyorum dedikçe boğazıma kadar ikizlere battım:26: Rabbim kabul edeceği duayı kulunun kalbine verirmiş.Dua etme ihtiyacım ne zaman gelse bütün herşeyi bırakıveriyorum.Cumartesi ne yaparım bilmiyorum çift kese görürsem...Dondurulmuş ürün gibiyim şimdiden.Bakıyorum sadece ve dua ediyorum.Duamı bana hayırlı kıl Allahım diye.Sağlıkla kucağıma alacağım,sağlıklı rahat hamilelikler geçireceğim,SANA ve dinimize bağlı hayırlı ikizler gönder bana diyorum hep.
as.sınav arasınsa eve geldim kahvaltı yaptık ya benim dün bitti dedim tekrar geldi bugün biter inşaallah. 9.gün başlayacağım ovulasyona. aynen dediğim gibi moral olacağına inanıyorum..
hadi ben gittim 2.sınava girecem kiss me ssririnim...
bu ay inşaallah birlikte bebişlerimizin haberini veririz
kızlar bu adetim kotu geciyor cok sancılı ayaklarımı usumuyrm cok dikk ediyrm ama ne fayda karnım şişti bide gaz gbi oldu agrılarm var yururken bile rahat deglm...inşallah duzelir agrılarım benim iç dua edermisn ?
benim azaldı canım iki gün geliyor 3. gün kahveregi akıntı şeklinde
bu ay bende ovu testi kullandım ilk kez
dün koyu çizgiyi gördük 14. günümde
inşallah tuttunur bebişimiz bu ay
tabii senin ve burda isteyen bekleyen herkesin bebişleri bu ay gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?