Bol bebiş topiği

Kzlar test yaptm hemen iknci czgi ckti silik ve pembe aglyorm suan ne hssedcgmi blmyorm

kıslar şöyle bir nette gezerken gebelik hakkında araştırmalar yapıyordum gerçi hepimizin bildiği şeyler ama
doğru net ve güvenilir bir site sgk nın sitesini buldum anne ve bebek hakkında gebelik hakkında güzel bilgiler var

Anne Ve Bebek Sağlığı - Part 3 bu bilgileri burda paylaşa biliriz ben biraz okudum sizlerinde bi göz atmasını isterim

Kız sen ne yaptın gelen giden yok değilmi?

niyeki link vermek sorun mu oluyor

DD Kız adetten bahsediyorum.Sen bu rahatlıkla kesin hamişsindir

DD Kız adetten bahsediyorum.Sen bu rahatlıkla kesin hamişsindir
hhaaaaaaaaaaaaaaaaa ay ayşecim ağzından bal damlıyooo
beklemedeyim
korkuma test yapamıyorum kasıklarımda ince bir sızı var adet olcam gibi korkuyorum kocişde evde bugün onuda meraklandırmak istemediğimden sesimi cıkaramıyorum gizli gizli netten ilk gebelik belirtilerini araştırıyordum

Allahım inşallah bakalım bu günde akşam edeyim

son 3 aydır 27 günde adet gördüğüm için eğer bu ayda 27 günde ise dündü normal olarak 28 günde ise bugün adet tarihim ama sabah söz yapıcam testi

İnce inceyse sızı gelmez inşallah.Batmalar varmı?Normalde olmayan bi batma?Akıntı ne durumda?Bakarmısın bende kadın doğumcu gibi soru sormaya başladım peşpeşe

canımmm GÖZÜNAYDINNNN
çok sevindim senin adına
inşallah rabbim bizede nasip eder en kısa sürede...
hayırlı olsun tatlımm

Amin ssirinim hepimize tattırsın o güzel duyguları

canım bugün yeni gelebildim
tatlım nasıl geçti sınavın?

canım iyi ya inşaallah yarında iyi geçer

Sen dua edersinde işe yaramazmı tatlım...
Allah razı olsun canım...
Rabbim gönlüne göre versin..

İnce inceyse sızı gelmez inşallah.Batmalar varmı?Normalde olmayan bi batma?Akıntı ne durumda?Bakarmısın bende kadın doğumcu gibi soru sormaya başladım peşpeşe

haha olsun sen şimdi tecrübelisin ve bizim bu tecrübelere ihtiyacımız var :)
sanki kasıklarımda gaz varmış gibi batmalar var akıntım var bak sen deyince aklıma geldi
adetten önce akıntım olmazdı
sarımsı beyaz akıntı aynıanda var gögüsleriminde ucunda var sızı uyuşmuş gibi sakız ciğniyorumdum (bunu hep yaparım) birden midem bulandı

biliyomusun ikizlerin olucağını duyunca senib içimde tuaf bir his oluştu ailemde herkes inşallah ikizlerin olur diyor ama bilmiyorlaki kaç aydır bebek için uğraştığımızı onlara hiçkimseye daha söyleyemedim bebek yapmaya calışıyoruz ama olmuyor diye 2.5 yıldır evliyiz herkes benim istemediğimi düşünüyor ve bebk için üstümüzde yoğun bir baskı var

Kzlar test yaptm hemen iknci czgi ckti silik ve pembe aglyorm suan ne hssedcgmi blmyorm

Ne güzeeeeeeel Deeeeeeeeeeeeeeeepp tebrikler canım

Doktor abla bir sorum var :)
ben dayanamadım birz önce ovulasyon testi yaptımbugün 7.gün geçen hafta tam bugün adet olmuştum.
net bir şekilde çıkınca yumurta var demek,bu 2.çizgi nerdeyse net
yani ne demek ?
yumurta hazırmı ?

ayşeye sormuşsun ama dur bende cevaplayım ovi testi kullanan biri olarak 36 saat içinde çatlıayacağını haber veriyor kırmızı cizgi 36 saat içinde herhangi bir zaman olabilir bir iki saat sonra yada 10 11 saat sonra belli olmaz ama sen yumurtanın ömrünün 24 saat olduğunu unutma
bu durmda çalışmaya hemen başla 2-3 ilişkiye ve teste devam et

En iyisi söylememek.Bizde 4 aydır uğraşıyoruz ama kimseye söylemedik.Burası hariç :) Aileler ve herkez bu ay istedik oldu biliyor.Nazardan korkuyorum bu seferde herkeze sölemedik daha.Yakın arkadaşlar ve aileler biliyor.Hele bi ilk 3ayı atlatalım öyle dedik.Zaten bilenler yeter mutluluğumuzu paylaşmaya.Sende hemen söyleme hamileliğini.Kalbini duy,kritik aylar geçsin öyle inşallah :)Mart gibi söylersin :) Hatta Nisan :)))) Gerçi insan zor duruyor haykırmamak için bu mutluluğu ama biriki arkadaşın dışında herkeze söyleme.

:) 2.çizgi netse evet yumurtalama dönemindesin.Benimde 10.gün olmuştu 2 ay önce.Çok şaşırmıştım.Sıvıya dikkat ederek yarın da yap.Bakalım koyuluk artacakmı?Bu arada ayın açılışını yapın bu akşam da boşa gitmesin koyu çizgi kutlaması

ayşecik taze hamiş napıyorsun ,nasıl gidiyor canım...bebişler nasıllll

Ayyyy Feyzaaaa....Yeni sakinleştiydim bebişler diyince yine heyecan yaptım kııızzzz İnşallah gönlümüzdeki dua Allah'ın gönderdiği kabul edeceği dualardandır Haftaya bugün belli olacak kese veya inşallah keseler Hastaneden çıkınca arkadaşa gideceğim neti nerde bulurum bilmem o arada sizlere müjde veririm bilmem
Hamişlik iyi.Akşam 8'den sonra konuşacak oturacak halim kalmıyor yorgunluktan.2 kg aldım diyordum ya 1i gitti Gazmış sanırım.Yada ekmeği kestim ondan Yalnız sandalyede otururken bile kasıklarım acıyor artık.Bacak üstüne atamıyorum iki ayağımıda.Bulantı kusma yok çok şükür.Ama varmış gibi dikkat ediyorum Sık az yiyorum.Meyve-ceviz-süt-yumurta-yoğurt hep yiyorum.İyi yapıyormuyum ödevlerimi örtmenim:26:

7 gün var daha Kana gidecekmisin?Yoksa batmı bekleyeceksin.Hemen belli olduysa vardır bişeyler.Benimkiler 5-6 saat sonra göründü

Hemen belli oldu aysem bati beklicem naslsa düsk ckar daha yedi gün var :)
ne hssedcemi blmyorm belrtlermda var benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…