- 21 Aralık 2011
- 693
- 14
- 118
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.021
Kzlar test yaptm hemen iknci czgi ckti silik ve pembe aglyorm suan ne hssedcgmi blmyorm
kıslar şöyle bir nette gezerken gebelik hakkında araştırmalar yapıyordum gerçi hepimizin bildiği şeyler ama
doğru net ve güvenilir bir site sgk nın sitesini buldum anne ve bebek hakkında gebelik hakkında güzel bilgiler var
Anne Ve Bebek Sağlığı - Part 3 bu bilgileri burda paylaşa biliriz ben biraz okudum sizlerinde bi göz atmasını isterim
Kzlar test yaptm hemen iknci czgi ckti silik ve pembe aglyorm suan ne hssedcgmi blmyorm
Kız sen ne yaptın gelen giden yok değilmi?
kıslar şöyle bir nette gezerken gebelik hakkında araştırmalar yapıyordum gerçi hepimizin bildiği şeyler ama
doğru net ve güvenilir bir site sgk nın sitesini buldum anne ve bebek hakkında gebelik hakkında güzel bilgiler var
Anne Ve Bebek Sağlığı - Part 3 bu bilgileri burda paylaşa biliriz ben biraz okudum sizlerinde bi göz atmasını isterim
niyeki link vermek sorun mu oluyor
hhaaaaaaaaaaaaaaaaa ay ayşecim ağzından bal damlıyoooDD Kız adetten bahsediyorum.Sen bu rahatlıkla kesin hamişsindir
hhaaaaaaaaaaaaaaaaa ay ayşecim ağzından bal damlıyooo
beklemedeyim
korkuma test yapamıyorum kasıklarımda ince bir sızı var adet olcam gibi korkuyorum kocişde evde bugün onuda meraklandırmak istemediğimden sesimi cıkaramıyorum gizli gizli netten ilk gebelik belirtilerini araştırıyordum
Allahım inşallah bakalım bu günde akşam edeyim
son 3 aydır 27 günde adet gördüğüm için eğer bu ayda 27 günde ise dündü normal olarak 28 günde ise bugün adet tarihim ama sabah söz yapıcam testi
canımmm GÖZÜNAYDINNNN
çok sevindim senin adına
inşallah rabbim bizede nasip eder en kısa sürede...
hayırlı olsun tatlımm
canım bugün yeni gelebildim
tatlım nasıl geçti sınavın?
ayy tatlım yaa
yeni gördüm mesajını akşam giremedim malum kırmızı çizgideydik
bu sabahta anlamadığım kasık ağrısıyla uyandım öğlene kadar yattım kalkamadan
yeni girebildim dünküleri okuya okuyo gidiyorum gördükçe yazıyorumtühh dün erken diyeydin ama emin çok iyi geçmiştir o kadar çalıştın rabbim karşılığını verecektir tatlım
bugün ederim bol bol... inşallah işe yarar
İnce inceyse sızı gelmez inşallah.Batmalar varmı?Normalde olmayan bi batma?Akıntı ne durumda?Bakarmısın bende kadın doğumcu gibi soru sormaya başladım peşpeşe
İnce inceyse sızı gelmez inşallah.Batmalar varmı?Normalde olmayan bi batma?Akıntı ne durumda?Bakarmısın bende kadın doğumcu gibi soru sormaya başladım peşpeşe
Ne güzeeeeeeel Deeeeeeeeeeeeeeeepp tebrikler canım
Doktor abla bir sorum var :)
ben dayanamadım birz önce ovulasyon testi yaptımbugün 7.gün geçen hafta tam bugün adet olmuştum.
net bir şekilde çıkınca yumurta var demek,bu 2.çizgi nerdeyse net
yani ne demek ?
yumurta hazırmı ?
En iyisi söylememek.Bizde 4 aydır uğraşıyoruz ama kimseye söylemedik.Burası hariç :) Aileler ve herkez bu ay istedik oldu biliyor.Nazardan korkuyorum bu seferdehaha olsun sen şimdi tecrübelisin ve bizim bu tecrübelere ihtiyacımız var :)
sanki kasıklarımda gaz varmış gibi batmalar var akıntım var bak sen deyince aklıma geldi
adetten önce akıntım olmazdı
sarımsı beyaz akıntı aynıanda var gögüsleriminde ucunda var sızı uyuşmuş gibi sakız ciğniyorumdum (bunu hep yaparım) birden midem bulandı
biliyomusun ikizlerin olucağını duyunca senib içimde tuaf bir his oluştu ailemde herkes inşallah ikizlerin olur diyor ama bilmiyorlaki kaç aydır bebek için uğraştığımızı onlara hiçkimseye daha söyleyemedim bebek yapmaya calışıyoruz ama olmuyor diye 2.5 yıldır evliyiz herkes benim istemediğimi düşünüyor ve bebk için üstümüzde yoğun bir baskı var
Ne güzeeeeeeel Deeeeeeeeeeeeeeeepp tebrikler canım
Doktor abla bir sorum var :)
ben dayanamadım birz önce ovulasyon testi yaptımbugün 7.gün geçen hafta tam bugün adet olmuştum.
net bir şekilde çıkınca yumurta var demek,bu 2.çizgi nerdeyse net
yani ne demek ?
yumurta hazırmı ?
ayşecik taze hamiş napıyorsun ,nasıl gidiyor canım...bebişler nasıllll
7 gün var daha Kana gidecekmisin?Yoksa batmı bekleyeceksin.Hemen belli olduysa vardır bişeyler.Benimkiler 5-6 saat sonra göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?