- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.041
Hemen belli oldu aysem bati beklicem naslsa düsk ckar daha yedi gün var :)
ne hssedcemi blmyorm belrtlermda var benim
Amin ssirinim hepimize tattırsın o güzel duyguları
canım iyi ya inşaallah yarında iyi geçer
Sen dua edersinde işe yaramazmı tatlım...
Allah razı olsun canım...
Rabbim gönlüne göre versin..
neden ağlıyorsun bu çok iyi anladım sevinçten heralde
bence hamişsin güzel haber
hemen kan testi yaptır canım için rahatlar şimdiden tebrik ederim.
Ne güzeeeeeeel Deeeeeeeeeeeeeeeepp tebrikler canım
Doktor abla bir sorum var :)
ben dayanamadım birz önce ovulasyon testi yaptımbugün 7.gün geçen hafta tam bugün adet olmuştum.
net bir şekilde çıkınca yumurta var demek,bu 2.çizgi nerdeyse net
yani ne demek ?
yumurta hazırmı ?
tb ederim canım sabah di daha yap testını sonrada hemen kana git bence
canım GÖZÜNAYDINNNN :)
ağlama tatlım ara hemen koçişi :) gidin bi hastaneye kana baktır ayy çok sevindim yaa
hayırlısı olsun canımmm
rabbim gönlüne göre versinnn
Ayyyy Feyzaaaa....Yeni sakinleştiydim bebişler diyince yine heyecan yaptım kııızzzzİnşallah gönlümüzdeki dua Allah'ın gönderdiği kabul edeceği dualardandır Haftaya bugün belli olacak kese veya inşallah keseler Hastaneden çıkınca arkadaşa gideceğim neti nerde bulurum bilmem o arada sizlere müjde veririm bilmem
Hamişlik iyi.Akşam 8'den sonra konuşacak oturacak halim kalmıyor yorgunluktan.2 kg aldım diyordum ya 1i gitti Gazmış sanırım.Yada ekmeği kestim ondan Yalnız sandalyede otururken bile kasıklarım acıyor artık.Bacak üstüne atamıyorum iki ayağımıda.Bulantı kusma yok çok şükür.Ama varmış gibi dikkat ediyorum Sık az yiyorum.Meyve-ceviz-süt-yumurta-yoğurt hep yiyorum.İyi yapıyormuyum ödevlerimi örtmenim:26:
O zaman kan testinde hamiş yapayım listede seni.Şimdiden yapmayım nazar değer Allah korusun.Hadi hayırlı olsun miniminiğin :)))) Darısı diğer arkaşların başınaaa
Evet canim sevincten..
canlarm sagolun yazamiyorm heycndan ama daha erken kan icn beklicem bu arada kocsm geldi ve gösterdmm iknci czgmi var orda dedi euet nolck smdi babmi oluyorm dedi ve sarldi.. Daha cok oldtgu icn bta fazla sevnemedk..
çok güzel canımcım aferin sana ilk olunca ne güzel daha dikkatli olunuyor.Mevlam gülen yüzünü hiç soldurmasın inşallah.ikiz olmasa da üzülme hemen oğluşunun peşine bir tane daha yaparsın ikiz gibi büyütürsün.ama inşallah.ikiz oğlanların olur bir seferde olayı bitirirsin.(laf aramızda iki oğlan çok zor gülümsonunda bu hale gelebiliyorsun,ama değer mi değer)
canım daha erken onun içindir belki geç döllenme olduysa
sıkma canını bekleyelim nasıl olsa az kalmış
kızlar bu adetim kotu geciyor cok sancılı ayaklarımı usumuyrm cok dikk ediyrm ama ne fayda karnım şişti bide gaz gbi oldu agrılarm var yururken bile rahat deglm...inşallah duzelir agrılarım benim iç dua edermisn ?
Kzlar test yaptm hemen iknci czgi ckti silik ve pembe aglyorm suan ne hssedcgmi blmyorm
Günaydın kızlar
Nasılsınız???
Bugün silik testlerin belirginleşmesini ve güzel sonuçlu kan tahlilleri bekliyorum sizlerden...
Sık acıkmaya başladım benSürekli bişeyler yemek istiyorum.Gidip süt alayım kendime en iyisi
Kzlar test yaptm hemen iknci czgi ckti silik ve pembe aglyorm suan ne hssedcgmi blmyorm
insallah kuzum ins gebelik testnde de görürsün..canım allahım nasip ettiyse gelmiştir hayırlısıyla
bu mutluluk başka birşeye bezemez sanırım
biz dün ovu testindeki ikinci çizgiye nasıl sevindik bi göreydin bzi :) sanırsın gebelilk testi :))
inşallah rabimm bizede nasip eder
allahım yardımcın olsun canım
güzel güzel haberlerini ver bizlere...
Bende öyle düşünüyorum canım yada öyle inandırmak istiyorum kendimi. Çünkü Rabbimden hiçbir zaman ümidimi kesmem. İnşallah vardır.
Canım benmde adet günlerim çok ama çok sancılı geçer. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah geçer biran önce. Çok kötü bir şey bilirim. Adet gününde yaşamıyorum sanki bende. Sancı, bulantı, bel ağrısı mahvoluyorum
Canımmmmmm tebrik ederim Rabbim bebişini korusun.
Sıkı sıkı tutunsun sana.
Amin.
inşallah ayşemm inşallah..
deli gibi öksürorum bugün.. ne hrede üşüttüysem.. yatıp yatıp kalkıyor
um..
pazartesi tekrar yapıcam bakalım nasıl olacak. çizgi...
bu arada dün yaptığım testi bulamıyorumm.. enteresan yani.. evde nasıl kayboluyor anlamıyorum.. kimbilir nereye koydum..:2: aklım gitmiş demek kii
dayanamadın p.tesi ye ha.. hadi canım inşallah giderek koyulaşır.. hayırlı olsun diyelim artık
Kızlar ancak gelebildim.
Hani demiştim ya bugün akraba günü vardı. Bir tane bayan geldi 7 senelik evliymiş. şimdiye kadar 3 bebeği olmuş ama hepside 5-6 haftalıkken düşmüş. Kanında pıhtılaşma varmış. Kan dolaşımı olamadığı için bebek beslenemeyip düşükle sonuçlanıyormuş. Benim hamile olduğumu da duymuş bana anlatırken nasıl gözleri doldu o kadar duygulanmış ki. O an düşündüm ki burada henüz hamile olmayan arkadaşlarım hiç kafaya takmayın. Geç olsunda güç olmasın. Böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum. Allahım kimseye böyle sıkıntılar vermesin.
Bende o kadın gibiyim tatlım inşaallah bu defaa bebişim gelecek ve tedavimi olacağım sağlıkla kucağıma alacağım..
Allah o bayanada tattırsın sağlıkla kucağına almayı.
Tedavisi mümkün bir hastalık ama 2,3 kez bebiş kaybetmek yoruyor insanı
Canım çok zordur bilmesemde tahmin ediyorum. Benim abimin eşi yengem iki bebeğini kaybetti. İlki 6.5 aylıkken gebelik zehirlenmesi oldu bebeği aldılar ama 1 hafta yaşadı öldü. ikincisi normal 9 aylık doğdu ama kalbinin sol kulakçığı gelişmemiş o da 1 hafta yaşadı öldü. bu durumlar çok daha bir acı yaşayıp ölmesi. kokusunu alıp gözünle görüp ne bileyim evlat acısı kadar daha zor bir şey varmıdır bu dünyada.
İnşallah canım tedavini olup bebişlerine kavuşursun. Hiçbirimiz bilemiyoruz ki başımıza ne gelecek. O yüzden rabbim her şeyin hayırlısını versin.
iyi akşamlar hanımlar,
evde bir tane gebelik testi var onu da pazartesi yapıcam dedim ya, dayanamadım ovulasyon testi yaptım.. hala c çizgisi kadar olmasa da gayet belirgin bir t çizgisi anında çıktı... yorumlayabilirseniz çok sevinicemm
hadi bakalım inşallah koyulaşır müjdeli haberi verirsin bize, canım bi de belirtilerim var zaten demiştin ne gibi mesela :):)
İncim daha 3 gün var hem sen ovulasyon testlerine göre çok erken yumurtlamadın o yüzden şu an çıkmaması normal sakın canını sıkma , çook güzel bi anne olucaksın en yakın zamanda inşallah ..
Ayşecim lütfen bana bişey söyle 2-3 gündür su gibi akıntım var ama akıntı değil yani su gibi oluyo çamaşırımda .. kokusuz .. su dökersin de kumaşa yayılır ya her yere öyle .. Bu bi belirti olabilir mi :):) belirti arıyon diye kızma yalnız .. Bİ de çok alakasız bişe sorcam geçen sene antalyaya tatile gitmiş olabilir misin ? :)
iyi akşamlar hanımlar,
evde bir tane gebelik testi var onu da pazartesi yapıcam dedim ya, dayanamadım ovulasyon testi yaptım.. hala c çizgisi kadar olmasa da gayet belirgin bir t çizgisi anında çıktı... yorumlayabilirseniz çok sevinicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?