Bol bebiş topiği

Hemen belli oldu aysem bati beklicem naslsa düsk ckar daha yedi gün var :)
ne hssedcemi blmyorm belrtlermda var benim

O zaman kan testinde hamiş yapayım listede seni.Şimdiden yapmayım nazar değer Allah korusun.Hadi hayırlı olsun miniminiğin :)))) Darısı diğer arkaşların başınaaa

canımm yarında çok güzel geçsin inşallah
dualarla yanındayız al diplamyı gel tatlımm
sen bugünde sıkı bi çalış yarından sonra rahat rahat yazışırız
hadi öptm
kolay gele :)

neden ağlıyorsun bu çok iyi anladım sevinçten heralde

bence hamişsin güzel haber

Evet canim sevincten..

hemen kan testi yaptır canım için rahatlar şimdiden tebrik ederim.

tb ederim canım sabah di daha yap testını sonrada hemen kana git bence

canım GÖZÜNAYDINNNN :)
ağlama tatlım ara hemen koçişi :) gidin bi hastaneye kana baktır ayy çok sevindim yaa
hayırlısı olsun canımmm
rabbim gönlüne göre versinnn

canlarm sagolun yazamiyorm heycndan ama daha erken kan icn beklicem bu arada kocsm geldi ve gösterdmm iknci czgmi var orda dedi euet nolck smdi babmi oluyorm dedi ve sarldi.. Daha cok oldtgu icn bta fazla sevnemedk..

çok güzel canımcım aferin sana ilk olunca ne güzel daha dikkatli olunuyor.Mevlam gülen yüzünü hiç soldurmasın inşallah.ikiz olmasa da üzülme hemen oğluşunun peşine bir tane daha yaparsın ikiz gibi büyütürsün.ama inşallah.ikiz oğlanların olur bir seferde olayı bitirirsin.(laf aramızda iki oğlan çok zor gülüm sonunda bu halegelebiliyorsun,ama değer mi değer)

O zaman kan testinde hamiş yapayım listede seni.Şimdiden yapmayım nazar değer Allah korusun.Hadi hayırlı olsun miniminiğin :)))) Darısı diğer arkaşların başınaaa

Tamam aysem öyle yap..aminn ins tez vakitte bütn burdaki arkadaslarma nasip etsin rabbim.. Allahmin iznyle topign ve sizler ugurlu geldnz dualarnzla allah hepinzdn razi olsun..

canım allahım nasip ettiyse gelmiştir hayırlısıyla
bu mutluluk başka birşeye bezemez sanırım
biz dün ovu testindeki ikinci çizgiye nasıl sevindik bi göreydin bzi :) sanırsın gebelilk testi :))
inşallah rabimm bizede nasip eder
allahım yardımcın olsun canım
güzel güzel haberlerini ver bizlere...

:)))) Allah sabır versin bütün annelere ama erkek annelerine daha bi sabır versin.Hele bi de benim eşim gibi yaramazlıkta hudut tanımayan bi çocukluk yaşayanın eşine daha bi sabır versin.Umarım yaramazlıkta eşime değil de bana çeker çocuklarım.En büyük korkularımdan biri bu

Herkeze güzeeell bi pazar diliyorum

Silik çizgileriniz koyulaşsın inşalllaahhh

Laf olsun diye test yapanların çizgileri belirsin inşalllahhhh

Hamişlerde bulantısız sıkıntısız günler geçirsin inşallahhh

Allah'a emanet olun arkideşler

canım daha erken onun içindir belki geç döllenme olduysa
sıkma canını bekleyelim nasıl olsa az kalmış

Bende öyle düşünüyorum canım yada öyle inandırmak istiyorum kendimi. Çünkü Rabbimden hiçbir zaman ümidimi kesmem. İnşallah vardır.

Canım benmde adet günlerim çok ama çok sancılı geçer. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah geçer biran önce. Çok kötü bir şey bilirim. Adet gününde yaşamıyorum sanki bende. Sancı, bulantı, bel ağrısı mahvoluyorum
Kzlar test yaptm hemen iknci czgi ckti silik ve pembe aglyorm suan ne hssedcgmi blmyorm

Canımmmmmm tebrik ederim Rabbim bebişini korusun.

Sıkı sıkı tutunsun sana.

Amin.

inşallah ayşemm inşallah..
deli gibi öksürorum bugün.. nerede üşüttüysem.. yatıp yatıp kalkıyorum..
pazartesi tekrar yapıcam bakalım nasıl olacak. çizgi...
bu arada dün yaptığım testi bulamıyorumm.. enteresan yani.. evde nasıl kayboluyor anlamıyorum.. kimbilir nereye koydum..:2: aklım gitmiş demek kii

Kzlar test yaptm hemen iknci czgi ckti silik ve pembe aglyorm suan ne hssedcgmi blmyorm

dayanamadın p.tesi ye ha.. hadi canım inşallah giderek koyulaşır.. hayırlı olsun diyelim artık

insallah kuzum ins gebelik testnde de görürsün..

amin incim insallah seninde bebsn tutunsun insallah..

Fayla testm vardi cnm bse dvrttü irte zaten cism geliyo boyna.g ins gvzel haberler verhrrn sende bende

Kızlar ancak gelebildim.
Hani demiştim ya bugün akraba günü vardı. Bir tane bayan geldi 7 senelik evliymiş. şimdiye kadar 3 bebeği olmuş ama hepside 5-6 haftalıkken düşmüş. Kanında pıhtılaşma varmış. Kan dolaşımı olamadığı için bebek beslenemeyip düşükle sonuçlanıyormuş. Benim hamile olduğumu da duymuş bana anlatırken nasıl gözleri doldu o kadar duygulanmış ki. O an düşündüm ki burada henüz hamile olmayan arkadaşlarım hiç kafaya takmayın. Geç olsunda güç olmasın. Böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum. Allahım kimseye böyle sıkıntılar vermesin.

Bende o kadın gibiyim tatlım inşaallah bu defaa bebişim gelecek ve tedavimi olacağım sağlıkla kucağıma alacağım..
Allah o bayanada tattırsın sağlıkla kucağına almayı.
Tedavisi mümkün bir hastalık ama 2,3 kez bebiş kaybetmek yoruyor insanı

Canım çok zordur bilmesemde tahmin ediyorum. Benim abimin eşi yengem iki bebeğini kaybetti. İlki 6.5 aylıkken gebelik zehirlenmesi oldu bebeği aldılar ama 1 hafta yaşadı öldü. ikincisi normal 9 aylık doğdu ama kalbinin sol kulakçığı gelişmemiş o da 1 hafta yaşadı öldü. bu durumlar çok daha bir acı yaşayıp ölmesi. kokusunu alıp gözünle görüp ne bileyim evlat acısı kadar daha zor bir şey varmıdır bu dünyada.
İnşallah canım tedavini olup bebişlerine kavuşursun. Hiçbirimiz bilemiyoruz ki başımıza ne gelecek. O yüzden rabbim her şeyin hayırlısını versin.

hadi bakalım inşallah koyulaşır müjdeli haberi verirsin bize, canım bi de belirtilerim var zaten demiştin ne gibi mesela :):)

İncim daha 3 gün var hem sen ovulasyon testlerine göre çok erken yumurtlamadın o yüzden şu an çıkmaması normal sakın canını sıkma , çook güzel bi anne olucaksın en yakın zamanda inşallah ..

Ayşecim lütfen bana bişey söyle 2-3 gündür su gibi akıntım var ama akıntı değil yani su gibi oluyo çamaşırımda .. kokusuz .. su dökersin de kumaşa yayılır ya her yere öyle .. Bu bi belirti olabilir mi :):) belirti arıyon diye kızma yalnız .. Bİ de çok alakasız bişe sorcam geçen sene antalyaya tatile gitmiş olabilir misin ? :)

iyi akşamlar hanımlar,

evde bir tane gebelik testi var onu da pazartesi yapıcam dedim ya, dayanamadım ovulasyon testi yaptım.. hala c çizgisi kadar olmasa da gayet belirgin bir t çizgisi anında çıktı... yorumlayabilirseniz çok sevinicemm

eet bende öyle büyük bebek kaybedenlerin yanında halime çok şükrediyorummm
Canım inşaallah bizde bebiş haberlerini alacağız. çünkü Mevlam kendisine hakkıyla yakarıpisteyenlerin dualarına icabet eder...

canım sen gebe olduğun için hazırda çatlayacak yumurta olmadığı için negatifçıkar tabi.
yumurtan döllenmiş o yüzden zaten gebelik testinde ikinci çizgiyi gördün.
neden yaptınki ovulasyonu :)
sen sabah gebelik testini tekrarla bence
Banada cümlemize dua et

ohhh maşşallah ne güzel bir topik ismi bu böyle bende yeni üyeyim 3 aydır bebiş düşünüyorum klomen tedavisi görüyorum benide aranıza alırmısınız

Kuzum belrtm var evet.. Karnim cok sık acikiyor .. Yemek yedkten snra mdem bulaniyo.. İdrara ckiyorm sk sk..
Kasklarmda sanci ve batma var..
Sknti basiyo..halsizlik.. Uyku..

Kuzum bende yaptm gecen..
Siliklesti ama hala vardi bi czgi ovu testinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…