- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.061
eet bende öyle büyük bebek kaybedenlerin yanında halime çok şükrediyorummm
Canım inşaallah bizde bebiş haberlerini alacağız. çünkü Mevlam kendisine hakkıyla yakarıpisteyenlerin dualarına icabet eder...
canım sen gebe olduğun için hazırda çatlayacak yumurta olmadığı için negatifçıkar tabi.
yumurtan döllenmiş o yüzden zaten gebelik testinde ikinci çizgiyi gördün.
neden yaptınki ovulasyonu :)
sen sabah gebelik testini tekrarla bence
Banada cümlemize dua et
Kuzum belrtm var evet.. Karnim cok sık acikiyor .. Yemek yedkten snra mdem bulaniyo.. İdrara ckiyorm sk sk..
Kasklarmda sanci ve batma var..
Sknti basiyo..halsizlik.. Uyku..
Kizlar hamilelikte nar zararli mi? Bugun fena halde canim nar cekti bir oturusta 2 taneyi huplettim sonra internette gezinirken pek de yararli olmadigini okudum ne kadar dogru bilemedim ama ben galiba nara aseriyorum ilk kez cok canim istiyor yaaaaa bilgisi olan var miiiiii?
Kuzum bende yaptm gecen..
Siliklesti ama hala vardi bi czgi ovu testinde..
ohhh maşşallah ne güzel bir topik ismi bu böyle bende yeni üyeyim 3 aydır bebiş düşünüyorum klomen tedavisi görüyorum benide aranıza alırmısınız
Kizlar hamilelikte nar zararli mi? Bugun fena halde canim nar cekti bir oturusta 2 taneyi huplettim sonra internette gezinirken pek de yararli olmadigini okudum ne kadar dogru bilemedim ama ben galiba nara aseriyorum ilk kez cok canim istiyor yaaaaa bilgisi olan var miiiiii?
ağzından bal damlıyor vallahi.. ama ben negatif çıktı demedim ki canım.. yumurtlamadan birkaç gün önceki ya da bir iki gün sonraki hali gibi belirgin ikinci çizgi ovi testinde.. ovi ile de gebelik çıkıyormuş d,ye okudum da ondan yaptım... yarın değil p.tesi yapıcam onuuuu....
dularımız hep birlikte canım...
valla deepp çim, hamiş olduğumuza mı yormak gerek acaba bunu.. yumurtanın çatlamasıyla yok olması gerekmiyor mu çizginin?
tecrübeli arkadaşlar, hadi bi el atın
hım anladım. ama sen kafanı ferah tut kendini koru gebesin inşaallah
bende ovulasyon yaptım bugün idrarımıda tuttuum,ikinci çizgi net görünüyor ama tabi tamamen c çizgisi gibi değildi.
genede çalışmalara başladık
inşaallah yumurtlama gününde gün aşırı şart değil demi?
yanı hergün olsa inşaallah buluşma kolaylaşır diyorum :)))
hayırlısıyla yarında bi bitseydi:)
evvvet hamiş olduğunuza yoralım :)
İnşallah güzel haberlerin devamı daha belirgin çizgiler ve kan testiyle gelir :) benim bat 22 ocak, belirti arama hastalığım başladı :)
valla deepp çim, hamiş olduğumuza mı yormak gerek acaba bunu.. yumurtanın çatlamasıyla yok olması gerekmiyor mu çizginin?
tecrübeli arkadaşlar, hadi bi el atın
Hilmik hoş geldin canım.NE demek tabiki aramıza alırız
bu topik ağzı dualı kalbi temiz insanlarla dolu o yüzden uğurlu bir topik veeeeeeeeee bu ay Maşaallah gebişler çoğalıyor göbişler doluyor
sende yeni düşünüyormuşsun inşaallah bu ay müjdelerimiz birbirini karşılar.
tekrar hoşgeldiiiiin
Kızlar ben korkmaya basladm sanki..
Kmyasal yada ds gebelik olmasndan endse duymaya basladm..
Adt olckmsm gbi sanci vuruyo..
Napmalym
Bende de olmuştu o su gibi akıntı.Seninki mi erken başladı ben mi çok gecikiyorum belirti yaşamak için bilemedimhadi bakalım inşallah koyulaşır müjdeli haberi verirsin bize, canım bi de belirtilerim var zaten demiştin ne gibi mesela :):)
İncim daha 3 gün var hem sen ovulasyon testlerine göre çok erken yumurtlamadın o yüzden şu an çıkmaması normal sakın canını sıkma , çook güzel bi anne olucaksın en yakın zamanda inşallah ..
Ayşecim lütfen bana bişey söyle 2-3 gündür su gibi akıntım var ama akıntı değil yani su gibi oluyo çamaşırımda .. kokusuz .. su dökersin de kumaşa yayılır ya her yere öyle .. Bu bi belirti olabilir mi :):) belirti arıyon diye kızma yalnız .. Bİ de çok alakasız bişe sorcam geçen sene antalyaya tatile gitmiş olabilir misin ? :)
Alırız tabi.Beklenmeyen adet tarihini söyle ekleyelim tabloya senide.Hoşgeldin aramızaohhh maşşallah ne güzel bir topik ismi bu böyle bende yeni üyeyim 3 aydır bebiş düşünüyorum klomen tedavisi görüyorum benide aranıza alırmısınız
canım panik yapma noolur.. Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik olacak.. aklına öyle şeyler getirme...
Kızlar ben korkmaya basladm sanki..
Kmyasal yada ds gebelik olmasndan endse duymaya basladm..
Adt olckmsm gbi sanci vuruyo..
Napmalym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?