Bol bebiş topiği

Kizlar hamilelikte nar zararli mi? Bugun fena halde canim nar cekti bir oturusta 2 taneyi huplettim sonra internette gezinirken pek de yararli olmadigini okudum ne kadar dogru bilemedim ama ben galiba nara aseriyorum ilk kez cok canim istiyor yaaaaa bilgisi olan var miiiiii?

ağzından bal damlıyor vallahi.. ama ben negatif çıktı demedim ki canım.. yumurtlamadan birkaç gün önceki ya da bir iki gün sonraki hali gibi belirgin ikinci çizgi ovi testinde.. ovi ile de gebelik çıkıyormuş d,ye okudum da ondan yaptım... yarın değil p.tesi yapıcam onuuuu....

dularımız hep birlikte canım...

Kuzum belrtm var evet.. Karnim cok sık acikiyor .. Yemek yedkten snra mdem bulaniyo.. İdrara ckiyorm sk sk..
Kasklarmda sanci ve batma var..
Sknti basiyo..halsizlik.. Uyku..

İnşallah güzel haberlerin devamı daha belirgin çizgiler ve kan testiyle gelir :) benim bat 22 ocak, belirti arama hastalığım başladı :)

Benim en yakın arkadaşım nara aşermişti 2-3 tane yiyodu üst üste ve bu günlerce sürdü :) maşallah bebeğine hiç bi zararı olmadı :) afiyet olsun

ohhh maşşallah ne güzel bir topik ismi bu böyle bende yeni üyeyim 3 aydır bebiş düşünüyorum klomen tedavisi görüyorum benide aranıza alırmısınız

Hilmik hoş geldin canım.NE demek tabiki aramıza alırız
bu topik ağzı dualı kalbi temiz insanlarla dolu o yüzden uğurlu bir topik veeeeeeeeee bu ay Maşaallah gebişler çoğalıyor göbişler doluyor
sende yeni düşünüyormuşsun inşaallah bu ay müjdelerimiz birbirini karşılar.

tekrar hoşgeldiiiiin

bildiğim kadarı ile nar kabızlık yapar ve bebiş olduğu için zorlanmaman gerek. bağırsak çalıştıracak türle rtüketirsen inşaallah etkilenmezsin.

hım anladım. ama sen kafanı ferah tut kendini koru gebesin inşaallah
bende ovulasyon yaptım bugün idrarımıda tuttuum,ikinci çizgi net görünüyor ama tabi tamamen c çizgisi gibi değildi.
genede çalışmalara başladık
inşaallah yumurtlama gününde gün aşırı şart değil demi?
yanı hergün olsa inşaallah buluşma kolaylaşır diyorum :)))
hayırlısıyla yarında bi bitseydi:)

valla canım biz yumutlama günü, sabahı ve ertesi gün çalışabildik. sonrası 2 gün sonra oldu.. inşallah yumoşçukla spoşçuk buluşmuştur..

deepp le batımız aynı, testler de aynı gidiyor, Allahın izniyle meleklerimiz bizimledir umarım... dünden beri aynı şeyleri yazıyorum, ama hala sakin olmama rağmen zorlama bii sakinlik sanırım bu.. içim içimi yiyor meraktan.. 1 yıl oluyor hapı bırakalı, uzun zaman kullandığım için ilk 5-6 ay fazla beklemedim, ama sonrasında özellikle ağustos eylülden beri beklemedeyim.. inşallah hayırlı, sağlıklı evladımızın vakti gelmiştir...

evvvet hamiş olduğunuza yoralım :)

yora yora Allah vere

İnşallah güzel haberlerin devamı daha belirgin çizgiler ve kan testiyle gelir :) benim bat 22 ocak, belirti arama hastalığım başladı :)

ins tatlm.. İns sendnde güzel haberler gelir.. Ya sanki bna malum oldu gbi yani brdn bre kendmi bi dgsk hssetmeye baslamstm..
Pskolojkte hams olm onuda iyi blyorm ama bu cok bska bsey sanki..
İns minklermz bzmledr canim..

valla deepp çim, hamiş olduğumuza mı yormak gerek acaba bunu.. yumurtanın çatlamasıyla yok olması gerekmiyor mu çizginin?

tecrübeli arkadaşlar, hadi bi el atın

Hmm onu bende blemdm kuzum..

çok teşekkür ederim :):) evet ben yeni başladım bu ay yumurta takibi yaptım yumurtam güzel gelişti çatlatma iğnesi vermedi doktor ama 26 mm olmuş çatlamadı yani artık iğneyle denicez sizleri yavaş yavaş okuyup tanımaya çalışıcam inşallah dualara bende katılabilirim topiğin ismi resmen çekicek bence bebişleri

Kızlar ben korkmaya basladm sanki..
Kmyasal yada ds gebelik olmasndan endse duymaya basladm..
Adt olckmsm gbi sanci vuruyo..
Napmalym

Bende de olmuştu o su gibi akıntı.Seninki mi erken başladı ben mi çok gecikiyorum belirti yaşamak için bilemedim 2 senedir Antalya'ya gitmedim hiç :) Neden sordunki?
ohhh maşşallah ne güzel bir topik ismi bu böyle bende yeni üyeyim 3 aydır bebiş düşünüyorum klomen tedavisi görüyorum benide aranıza alırmısınız
Alırız tabi.Beklenmeyen adet tarihini söyle ekleyelim tabloya senide.Hoşgeldin aramıza

Yakın bi arkadaşım nar yeme diye tembih etmişti bana.Anlam veremedim anneme falan da sordum kimse yeme demedi.Doktora sor bence.Bende soracağım cumartesi günü.Haa bir de aklıma şey geldi.Kızlar hamileliğin hiçbir döneminde özellikle ilk dönemlerde kahve yasakmış.Kuru kahve yuytp düşük yapan kadınlar varmış eskiden.İstemedikleri gebelikler için yaparlarmış.Ama diyim Türk Kahvesinden uzak durun

canım panik yapma noolur.. Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik olacak.. aklına öyle şeyler getirme...

Taydnim bütn gece sancm oldu hep uyadm wc gttm kanamam olur die cok sükür olmadi.. Ama nedn sancm oldu anlamadm.. Su an atesim 37 derece..

Gvnaydn bu arada..iyi pazarlar..

Herkese merhaba iyi pazarlar kızlar Oh maşallah silikte olsa çift çizgi görenler var. Içiniz rahat olsun kızlar bence hamissiniz. İnşallah kan testi ile de kesinleşir. Kan testinden sonra halay çekeriz artık. Bu arada bir şey sorucam kızlar. Uzayan akıntı yumurtlama anlamına mı geliyor yoksa yumurtanın çatlamasi anlamına mı

Kızlar ben korkmaya basladm sanki..
Kmyasal yada ds gebelik olmasndan endse duymaya basladm..
Adt olckmsm gbi sanci vuruyo..
Napmalym

tatlım sancın cok şiddetliyse hemen doktoruna basvurmanı öneriyorum
panik yapma ve hemen doktorunu ara durumunu anlat
muhtemelen o seni cağıracaktır

Kimseler yok gezmelerde mi acaba bizim kızlar. ben pinekliyorum öylece evde. hava güzel aslında dışarı çıkasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…