- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.606
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.081
Kimseler yok gezmelerde mi acaba bizim kızlar. ben pinekliyorum öylece evde. hava güzel aslında dışarı çıkasım var
Kıssssslaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dediğimi yaptım sabah sabah dürttüler beni erken den kalktım test yaptım ağzım kulaklarımda
galibaaaaaaaa HAAAMİLEYİİİMMM
CİFT CİZGİ CIKTI AMA İKİNCİSİ SİLİK batı 2 gün geçtii
resmini çektim size göstereyim diye genede daha inanamıyorum bir yarın yada sonraki gün bi test daha yapım diyorum
sizinle paylaşmak için geldim eşim evde yok şimdilik kimseye söylemek istemiyorum bir kaç gün daha geçsin Siz hariç
Bacım biz boşuna demiyoruz bu topik duali topik ve yeni gelen herkese uğur getiriyorKıssssslaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dediğimi yaptım sabah sabah dürttüler beni erken den kalktım test yaptım ağzım kulaklarımda
resmini çektim size göstereyim diye genede daha inanamıyorum bir yarın yada sonraki gün bi test daha yapım diyorum
sizinle paylaşmak için geldim eşim evde yok şimdilik kimseye söylemek istemiyorum bir kaç gün daha geçsin Siz hariç
Kızlar ben korkmaya basladm sanki..
Kmyasal yada ds gebelik olmasndan endse duymaya basladm..
Adt olckmsm gbi sanci vuruyo..
Napmalym
Kırmızılar geldi 2 gün önceden.
düzenim değişti hamile olmak istediğimden beri.
Normal mi bu kızlar ?
İlk ay 2 gün gecikme, sonra 1 gün gecikme şimdi ise 2 gün önce
Önümüzdeki aya kaldım ben.
4. ay deneme.
:26:
canım kısmet bu işler benimde bir kez böyle olmuştu.
silik çizgiden sonra 10.günde doktora gidince kimyasal gebelik dedi.
iyi düşüğn bak ne güzel yorulmadın benim gibi. o arada geçen 10 gün insan hamilelik psikolojisine alışıyor hemen.
canım senin rahimin benimki gibi bebiş arıyor,yani tutunmaya çalışıyor. bir erken bir geç adet olursun sonra hamiş kalırsın..
benimde bu ay4. deneme inşaallah gelecek bebişim
seninde gelir inşaallah.
birde şöyle düşün rahimin çalışıyor tepki veriyor ne güzel işte :)
Normal mi bu kızlar ?
4. ay deneme.
Normal mi bu kızlar ?
4. ay deneme.
saolun kızlar umarım doğrudur test reglimde gelmedi
test resmini ekliyorum canım bi bakın yorumunuz ne olacak
Eki Görüntüle 610797
Alırız tabi.Beklenmeyen adet tarihini söyle ekleyelim tabloya senide.Hoşgeldin aramıza
:
Beni çok rahatlattın gerçekten canım
Üzüldüm tabi çok umutluydum.
doktora kontrole gitmiştim rahmin çok iyi kistinde yok demişti.
İnşallah olur.
Eşim çok üzüldü oldum diyince.
saolun kızlar umarım doğrudur test reglimde gelmedi
test resmini ekliyorum canım bi bakın yorumunuz ne olacak
Eki Görüntüle 610797
Tebrikler canım silik falan değil bu bariz çift çizgi hadi gözün Aydın canım. Yarın git kan ver de halAyını çekelim
İncicim sabah dua ettim ben de Allahım bebeğim benimle değilse kırmızılar hemen gelsin diye .. Gecikince insan çok korkuyo kist mi oldu niye gelmedi diye .. Testlere güven olmuyo bazen .. Silik çıkıp bi de gecikseydi kesin hamileyim dicektin ve hayal kırıklığın daha çok olucaktı .. Şimdi gelecek aya rahat başlıcaksın .. Benim geçen ay 6 gün geçti çok korktum .. Ondan önceki ay 2 gün erken gelmişti çok umutlanmamıştım .. Ondan önceki ay kimyasal gebelik geçirdim çok ağladım Allah tekrar yaşatmasın ve hiç kimseye bunu ve daha beterlerini yaşatmasın .. Hamile değilmişsin kırmızılar gelmiş bence üzülmek değil sevinmek lazım ..
Gelecek ay ovulasyon testlerine devam .. Sen öyle belirgin yumurtladığını anlıyosun ki bu ay kaççsa gelecek ay kurtulmaz elinden o yumurtalar :)
tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer , Allah kucağına almayı nasip etsin , bizlere dua et nolr :)
normal canım hiç merak etme ağustos ayına kadar 28 günde bir adet gören doktora göre hemen bebek sahibi olabilecek bir anne adayıydım
temmuz-ağustos ayında 29 günde, agutos-eylül 32 günde, eylül-ekim 31 günde ,ekim-kasım 27 günde, kasım aralık yine 27 günde regli oldum ve temmuz ayında başladık çalışmalara
ve bunun çok normal olduğunu gebeliğe hazırlana kadınlarda regli sapmaları olduğunu öğrendim
umudunu kaybetme olucak on iki aydırda ovilasyon testi kullandım çünki bu adet düzeninde yumurtlama günümü bir türlü yakalayamıyordum yalnız bu ay çalışmalara reglimden hemen sonra başladık hem ovi testide kullandım
geçen ay o kadar umutluydumki olunca eşimde bende hayal kırıklığı yaşadık bu ay umut taşımadım hiç ama çalışmalara ara vermedim
ve bugün test yaptım cift cizgiyi gördüm regli tarihim geçti
hayırlısı bakalım rabbim nezaman derse inan bana ozaman oluyo
bende bu ay çok üzüldüm oldum diye ama pes etmek yok
içinin rahatlamasına çok sevindim tatlım. moralinizi yüksek tutun bak diğer kızlarda olumlu bir durum olduğunu yazmışlar.
em azından kistimiz yok. bende adet düzensizliği olur 2,3 ay. sonra 28günde bir olurum ve gebe kalırım
inşaallah bebişlermiz gelecek inci
aynen canım bu silik değil baya neeet.
bu demek oluyorki bhcg 50 lerede..
kendeine dikkat et ve en yakın zamanda doktoruna git
Taydnim bütn gece sancm oldu hep uyadm wc gttm kanamam olur die cok sükür olmadi.. Ama nedn sancm oldu anlamadm.. Su an atesim 37 derece..
Gvnaydn bu arada..iyi pazarlar..
içinin rahatlamasına çok sevindim tatlım. moralinizi yüksek tutun bak diğer kızlarda olumlu bir durum olduğunu yazmışlar.
em azından kistimiz yok. bende adet düzensizliği olur 2,3 ay. sonra 28günde bir olurum ve gebe kalırım
canımmm GÖZÜNAYDINNNN
çok sevindim senin adına
inşallah rabbim bizede nasip eder en kısa sürede...
hayırlı olsun tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?