Bol bebiş topiği

kızlar gerçi yarın doktara gidicem ama merakımı gidermek için bu sabah idrar testimi tekrarladım ve ikinci çizgi dahada belirgin yani bhcg nin yükseldiği anlamınamı geliyor.ayrıca dün belirtiler başladı göğüslerde hassasiyet ve acı,miğdemde hafiften bulanıyo gibi canım hiç bir şey yemek istemiyo ama çok açım

Son düzenleme:
bu arada foto nasıl ekleniyodu arkadaşlar,yemekten sonra testleri yollamaya çalışayım.

Mesaj yazarken, yazı yazdığımız alanın üst kısmında bazı imgeler var .. Yazıstilini filan ayarlayabildiğimiz .. o imgelerden 2. satırda kare bi şekil var üzerine geldiğinde tıklamadan insert image yazan ona tıklayıp gözat kısmından resmi seçip yüklüyosun canım .. Hadi bakalım nasılmış testlerin darısı bekleyen herkese inşallah

tatlım cok normal yaşadığın durum bende 4 ay bekledim
ilk ay 2 gun gecikti sonra 1 gun erken geldi sonra 2-3 gun erken geldi aynen senin gibiydim dengen bozuldu diodum
ama cok normalmiş cunku rahim kendini gebeliğe hazırlıyo tarzından cevaplar aldım
birinci elden endişe etmemeni söyleyebilirim
içini ferah tut incicim önümüzdeki ay senin ayın olabilir

saolun kızlar umarım doğrudur test reglimde gelmedi

test resmini ekliyorum canım bi bakın yorumunuz ne olacak
Eki Görüntüle 610797

tebrikler
Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin

ohhh ohhhh şükürler olsun sıraylaa gelioo haberlerr
tebrik ederim efsun cummm iyice pekişmiş testlerle miniğin
şimdi kan testiyle taclandır yarın
gecikme fazla

çok teşekkür ederimmm.canım 18 inde kan testide yaptırdım 76,85 çıktı.benim merakım cumadan bu güne yükseliş olmuşmudur diye sanırım olmuş son yaptığım test daha net

çok teşekkür ederimmm.canım 18 inde kan testide yaptırdım 76,85 çıktı.benim merakım cumadan bu güne yükseliş olmuşmudur diye sanırım olmuş son yaptığım test daha net

ben geriden geliyorum resmen olsun
tekrar tes yaptırıcaksın zaten
cok sevindim canım benim
Rabbim sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin

tugram bende senin mutlu sonunu yaşamak istiyorum. Aynı durumu bende yaşıyorum. Çok benziyor durumumuz.

İnşallah sen gibi bende 4.cü ayımda mutluluga ulaşırım.

Çok çokk sağol çok daha rahatladım ve iyiyim bu mesajdan sonra.

İns. Canim rabbimden umudu kesmem zaten. 4. Ay devam. Olmadimi 5,6,7,8 vs. Bakalim hangisinde tutacak.
inşaallah hayırlısıyla daha fzazla beklemeyiz canım :)

yani gebelik hormonun gayet yüksrk olduğu için idrar testin net çıkmış.
20-50 arasında olunca net çıkıyor.
bence git değeriniöğren bir hafta bekleme.
Bizede dualar et

tatlım sancın cok şiddetliyse hemen doktoruna basvurmanı öneriyorum
panik yapma ve hemen doktorunu ara durumunu anlat
muhtemelen o seni cağıracaktır

Tugram gece oldu bya bugvnde ara ara oldu brde gaz sornum var ondanda olblr sanirm.. Bugün ilk idrarmla yaptm tekrar bya belrgnlesti czgi..

canim erken die braz beklemeyi düsnüyorm..
saolun kızlar umarım doğrudur test reglimde gelmedi

test resmini ekliyorum canım bi bakın yorumunuz ne olacak
Eki Görüntüle 610797

hayrli olsn cnm gözn aydn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…