- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.101
arkadaşlar bu gün iki buçuk sene ve başarısız iki tüp bebekten sonra mucizemin haberini aldım.dün uzanarak yapmam gereken bir iş yaptım ve daha sonrasında belimde sırtıma vuran ağrılar olmaya başladı,bu gün de içime kurt düştü yapayımmı yapmayımmı derken idrar testi yaptım elimde bir tane erken gebelik tsti.bir tanede ucuz normal testlerden vardıve bat ıma 4 gün vardı.ilk önce hassas testen yaptım ve beklemeden ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi inanamadım bi yandanda şoka girdim hemen diğer normal testi yaptım o da beklemen aynı şekilde ikinci çizgi belirdi ama gözlerim şelale gibi Allah ım sana şükürler olsun diye haykırıyorum.o şokla eşimi aradım.yarım saate kadar izin alıp geldi işten.hastane gidip kan verdim ve sonuç 76,85 yani hamileyim hemde normal yolla ve ilk hamileliğim,yaklaşık olarak üç haftalık sanırım.pazartesi doktora gidicem.Allahım inşallah sonuna kadar devam ettirir hepimiz için.tüm hamile ve evlat hasreti çeken arkadaşlarım hepiniz içi dua ediyorum.biliyorum ki bu mucize Allahımın izni ve sevenlerimin dualarıyla oldu.
bu arada foto nasıl ekleniyodu arkadaşlar,yemekten sonra testleri yollamaya çalışayım.
Eki Görüntüle 611003 Eki Görüntüle 611004
ilk ikisi 18 inde yaptığım tesler net olan erken gebelik testi.üçüncü bu sabah yaptığım test normal testlerden.
ilk ikisi 18 inde yaptığım tesler net olan erken gebelik testi.üçüncü bu sabah yaptığım test normal testlerden.
tatlım cok normal yaşadığın durum bende 4 ay bekledimKırmızılar geldi 2 gün önceden.
düzenim değişti hamile olmak istediğimden beri.
Normal mi bu kızlar ?
İlk ay 2 gün gecikme, sonra 1 gün gecikme şimdi ise 2 gün önce
Önümüzdeki aya kaldım ben.
4. ay deneme.
:26:
saolun kızlar umarım doğrudur test reglimde gelmedi
test resmini ekliyorum canım bi bakın yorumunuz ne olacak
Eki Görüntüle 610797
canımm hamilesin senn çok sevindim
mevlam sağlıcakla kucağına almanıda nasip eder inş.
hamilesin canım Tebrikler.
ohhh ohhhh şükürler olsun sıraylaa gelioo haberlerr
tebrik ederim efsun cummm iyice pekişmiş testlerle miniğin
şimdi kan testiyle taclandır yarın
gecikme fazla
çok teşekkür ederimmm.canım 18 inde kan testide yaptırdım 76,85 çıktı.benim merakım cumadan bu güne yükseliş olmuşmudur diye sanırım olmuş son yaptığım test daha net
ben geriden geliyorum resmen olsun
tekrar tes yaptırıcaksın zaten
cok sevindim canım benim
Rabbim sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin
tatlım cok normal yaşadığın durum bende 4 ay bekledim
ilk ay 2 gun gecikti sonra 1 gun erken geldi sonra 2-3 gun erken geldi aynen senin gibiydim dengen bozuldu diodum
ama cok normalmiş cunku rahim kendini gebeliğe hazırlıyo tarzından cevaplar aldım
birinci elden endişe etmemeni söyleyebilirim
içini ferah tut incicim önümüzdeki ay senin ayın olabilir
tebrikler
Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
inşaallah hayırlısıyla daha fzazla beklemeyiz canım :)İns. Canim rabbimden umudu kesmem zaten. 4. Ay devam. Olmadimi 5,6,7,8 vs. Bakalim hangisinde tutacak.
yani gebelik hormonun gayet yüksrk olduğu için idrar testin net çıkmış.İnşallah kızlarr sizde görüceksiniz cift cizgileri
karapisso bhcg nin 50 lerde olması neyi gösteriyor bu konuda pek bi bilgim yokda benim bir hafta sonra gidiyim diyorum doktora.
Hepiniz saolun kızlar darısı isteyen herkese nasip etsin rabbim
Maşaallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 611003 Eki Görüntüle 611004
tatlım sancın cok şiddetliyse hemen doktoruna basvurmanı öneriyorum
panik yapma ve hemen doktorunu ara durumunu anlat
muhtemelen o seni cağıracaktır
Bacım biz boşuna demiyoruz bu topik duali topik ve yeni gelen herkese uğur getiriyor
inşaallah bebiş müjdeni doktorun tastikler,canım resmi göremedim ama eklemedinmi?..
bebiş yerleşirkende adet olacakmış gibi sancı olur merak atme,ama en yakın zamanda kan tastini yap doktorunu görün derim been :)
saolun kızlar umarım doğrudur test reglimde gelmedi
test resmini ekliyorum canım bi bakın yorumunuz ne olacak
Eki Görüntüle 610797
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?