- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
- 68
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.121
bata 2 gün var , test yaptım az çnce negatif
dur Pınarcım bekle daha kırmızıları görmeden yelkenleri suya indirme.
2 güncük daha bekleyelim.
Amin ssirinim hepimize tattırsın o güzel duyguları
canım iyi ya inşaallah yarında iyi geçer
Sen dua edersinde işe yaramazmı tatlım...
Allah razı olsun canım...
Rabbim gönlüne göre versin..
Bende o kadın gibiyim tatlım inşaallah bu defaa bebişim gelecek ve tedavimi olacağım sağlıkla kucağıma alacağım..
Allah o bayanada tattırsın sağlıkla kucağına almayı.
Tedavisi mümkün bir hastalık ama 2,3 kez bebiş kaybetmek yoruyor insanı
Canım çok zordur bilmesemde tahmin ediyorum. Benim abimin eşi yengem iki bebeğini kaybetti. İlki 6.5 aylıkken gebelik zehirlenmesi oldu bebeği aldılar ama 1 hafta yaşadı öldü. ikincisi normal 9 aylık doğdu ama kalbinin sol kulakçığı gelişmemiş o da 1 hafta yaşadı öldü. bu durumlar çok daha bir acı yaşayıp ölmesi. kokusunu alıp gözünle görüp ne bileyim evlat acısı kadar daha zor bir şey varmıdır bu dünyada.
İnşallah canım tedavini olup bebişlerine kavuşursun. Hiçbirimiz bilemiyoruz ki başımıza ne gelecek. O yüzden rabbim her şeyin hayırlısını versin.
Herkese merhaba iyi pazarlar kızlar Oh maşallah silikte olsa çift çizgi görenler var. Içiniz rahat olsun kızlar bence hamissiniz. İnşallah kan testi ile de kesinleşir. Kan testinden sonra halay çekeriz artık. Bu arada bir şey sorucam kızlar. Uzayan akıntı yumurtlama anlamına mı geliyor yoksa yumurtanın çatlamasi anlamına mı
Kırmızılar geldi 2 gün önceden.
düzenim değişti hamile olmak istediğimden beri.
Normal mi bu kızlar ?
İlk ay 2 gün gecikme, sonra 1 gün gecikme şimdi ise 2 gün önce
Önümüzdeki aya kaldım ben.
4. ay deneme.
:26:
Kıssssslaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dediğimi yaptım sabah sabah dürttüler beni erken den kalktım test yaptım ağzım kulaklarımda
galibaaaaaaaa HAAAMİLEYİİİMMM
CİFT CİZGİ CIKTI AMA İKİNCİSİ SİLİK batı 2 gün geçtii
resmini çektim size göstereyim diye genede daha inanamıyorum bir yarın yada sonraki gün bi test daha yapım diyorum
sizinle paylaşmak için geldim eşim evde yok şimdilik kimseye söylemek istemiyorum bir kaç gün daha geçsin Siz hariç
Eki Görüntüle 611003 Eki Görüntüle 611004
ilk ikisi 18 inde yaptığım tesler net olan erken gebelik testi.üçüncü bu sabah yaptığım test normal testlerden.
Detaycı Başaktan yırttın desene.Hiç sıkma canını.İlk ay 1 gün önce,2.ay 2 gün sonra 3.ay 6 gün önce gelmişti bende.İnşallah sıra senin son ayındaKırmızılar geldi 2 gün önceden.
düzenim değişti hamile olmak istediğimden beri.
Normal mi bu kızlar ?
İlk ay 2 gün gecikme, sonra 1 gün gecikme şimdi ise 2 gün önce
Önümüzdeki aya kaldım ben.
4. ay deneme.
:26:
Kıssssslaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dediğimi yaptım sabah sabah dürttüler beni erken den kalktım test yaptım ağzım kulaklarımda
galibaaaaaaaa HAAAMİLEYİİİMMM
CİFT CİZGİ CIKTI AMA İKİNCİSİ SİLİK batı 2 gün geçtii
resmini çektim size göstereyim diye genede daha inanamıyorum bir yarın yada sonraki gün bi test daha yapım diyorum
sizinle paylaşmak için geldim eşim evde yok şimdilik kimseye söylemek istemiyorum bir kaç gün daha geçsin Siz hariç
saolun kızlar umarım doğrudur test reglimde gelmedi
test resmini ekliyorum canım bi bakın yorumunuz ne olacak
Eki Görüntüle 610797
Eki Görüntüle 611003 Eki Görüntüle 611004
ilk ikisi 18 inde yaptığım tesler net olan erken gebelik testi.üçüncü bu sabah yaptığım test normal testlerden.
Oooohh miss gibi ateş.Gelmesin batasıca batın
Geç döllenmedir inşallah seninki de.bata 2 gün var , test yaptım az çnce negatif
Atlattın kritik günleri oynarsın tabi.Darısı başımatopik sessiz bi bakayım dedim bgn hayli yorucuydu nişana gttm bol bol oynadımüstüne eve geldim temzlk yaptım üstüne yrn 10 gün misafirim var onlar gelicek vay vayy vaaayyy vay bnm halimeee öptüm herkesi canlarım bebişlere ve yumoşlara iyi bakın he bu arada kendimizi herşeyden sakınmayalım rabbim ne yazmışsa o olur ben bgn 15 cm topuklu ayakkabıyla 3 saat oynadım rabbim esirgesin demek gerek kendinize iyi bakın iyi geceleerrr
Detaycı Başaktan yırttın desene.Hiç sıkma canını.İlk ay 1 gün önce,2.ay 2 gün sonra 3.ay 6 gün önce gelmişti bende.İnşallah sıra senin son ayında
Hayırlı olsun suriiiiii
Sen buna silikmi diyorsun? Kan testini yaptır tabloya ekleyim seni de :)))
Hayırlı olsun efsun Test yaptırmışsın iyice kesinleşmiş.Allah kucağına da aldırsın
Oooohh miss gibi ateş.Gelmesin batasıca batınTest yaptınmı?
Geç döllenmedir inşallah seninki de.
Atlattın kritik günleri oynarsın tabi.Darısı başımaAllah esirgesin herkezin yavrusunu.
2 güzel haberle yeni bir haftaya merhaba dedik.Bat gelenler üzülmek yok.Rabbim en güzeli için bekletiyor sizleri.En iyisini O biliyor şüphemiz yok çok şükür.Dua eden hamileniz daha çok artık.Gelecek ay da siz bekleyenlere edeceksiniz inşallah
5 gün sonra keselerimizi görüp kalplerimizi duyup geleceğiz inşallah.Heyecan bastı beni.Gaz problemim hafifledi bikaç gündür.Baya sıkıntılıydı ıkınamadığım için canımı acıtıyordu.Dün biraz hormonlarım depreşti ağladım kasıklarım çok ağrıdı.Hemen Fatiha okudum geçti çok şükür.Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin.Kuzucuklarımızı kucağımıza alalım sağlıkla inşallah
gunaydın kızlar...
Hamile olan arkadaşları tb ederim....
En kısa zamanda bebeğnizin kalp atışlarını duymanızı dilerim...
Ovulasyon testi alıcam kızlar sizce 20li mi 50limi alsam?
Ve hangisinden alıyorsunz gittigyrda hangi satıcıdan cevap verirseniz sevınırm....
tatlım günaydın
bende bu ay ilk kez kullandım ovu testini bizimkinin içinden 5 tane çktı çok zor oldu gün aşırı yaparak neyseki çift çizgiyi gördük
bence en çok hangisiyse onu al canım rahat rahat hergün yap bence kafan rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?