Bol bebiş topiği

Günaydınlar herkezee...
ne guzel bi haftaya baslamıssınız boylee
her hafta boyleee herkesın batları sıra sıra gecıksın hamiş olun
bende işallah gelecek aya kaldım... bi adet olıyımda olur olmaz klomene baslıcam:2:
işallah gelcek aya bende guzel haberler verırım
Bu ikinci denemem olcak...
:18: ilk denememde tutmusdu ama düşük yaptım simdi bidaha denıcez işallah yıne tutar ama bu sefer iyice tutunur

20li yeter canım.Siklusun 30-31 ise 20 yeter.Adetin 8-9.günü başlasan 20 gün sürmez bile.15 tanesiye yakalayıp silikleşiyor testler zaten.50lik alma boşuna derim ben.
Kız ne şanslıymışsın bizler ayda 1 tutturmaya çalışıyorum sen 2 kere şanslısın.İnşallah tutar bu ay...
Senin bat 5 şubat değilmi yaaa..Daha erken beklemek için

nisa suresi

"Ey insanlar, sizi bir tek nefisten yaratan, ondan eşini de yaratan ve ikisinden pek çok erkek ve kadın meydana getiren Rabbinize hürmetsizlikten sakının.''

nasıl büyüksün allahım...............

Ne guzel bir ay oldu bu ay herkez hamile kalıyor biz kalamıyanlarda inşallah bu ay bari olur inşallah...
Hamile olanlar biizm içinde dua edermisinz

Herkese günaydın kızlarr...46:

Harika bir hafta diliyorum herkese..

Çift çizgiyi görenleri tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Silik çizgiyi görenler inşallah hamişsinizdir..

Bende dün uzayan akıntıyı gördüm...Hayırlısı inşallah..

Cuma günü itibariyle İzmire gidiyorum ailemin yanına... Bu hafta ve gelecek hafta yoğun geçecek inşallah hızla geçer de bat gününe nasıl geldiğimi anlamam...

Haydi kızlar çift ve silik çizgi için buyrun halaya...

Günaydın kızlar kendimi zorla yataktan kaldırma mücadelesiyle buradayım:)

Yeni hamişleri tebrik ediyorum. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Darısı benim gibi isteyenlerin başına olsun.
BATasıcaya 6 gün kaldı ben de hiç bir belirti yok. Ayşemin belirtisizliği en büyük umudum

Ayşedurmaz.......

canım çok teşekkür ederim bu topik ve senin hamileliğin uğur getirti valla,Allah seninkinide sağsalim kucağına aldırsın

Son düzenleme:

çok sağol canım iyi dileklerin için ,Allahım sanada nasip ettirecek bu güzel duyguyu biraz sabır sadece.

kerkese günaydın

önce hamile arkadaşlarımı kutluyorum allahım tez zamanda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
sonra ben ve benim gibi bebek hasreti çeken arkadaşlarıma en kısa zamanda bebişleri gelsin
diyorum ve harika bir hafta diliyorum şöyle bol ekşınlı bol bebiş haberli

ayşecim allahım sana ve bebişine sağlık sihhat versin
benide listeye eklermisin BAT 25 ocak
gerçi ben bu aydan pek ümitli değilim ama olsun umut fakirin kapısı derler

aaaa olur mu öyle umutlu değilim filan ağzına acı biber sürerim. Her zaman umut vardır. Bizim de gelecek bebişlerimiz. Sen benden bir gün öncesin. Benim de cumartesi.Hiçbir belirtim yok.

aaaa olur mu öyle umutlu değilim filan ağzına acı biber sürerim. Her zaman umut vardır. Bizim de gelecek bebişlerimiz. Sen benden bir gün öncesin. Benim de cumartesi.Hiçbir belirtim yok.

sür valla ağzıma acı biber sür
ne biliyim be tatlım artık heryerimden belirti arar oldum
düne kadar sanki adet olcakmışım gibi akıntım kasıklarımda ağrı vardı
akşamdan beri akıntı yok sadece sağ kasığımda batma var bide cicişler şişti
valla az kaldı sıyırıcam yatırcaklar beni manisaya

Son beş gün yine heyecan bastı beni... Allahın izniyle ikinci kez anne olacağım.. Hadi Ayşeee bize de uğur getir...

Efsun30 arkadaşım katlandığın zorlu yolculuktan sonra böylesine güzel bir haber alman beni çok mutlu etti.. Allahım yavrunla tanışmayı da nasip etsin...

Tüm anne adaylarını tebrik ederim...

he gideriz beraber manisaya.Benim memleket Manisa.Düşün artık beni
Ayşenin de belirtisi yoktu. Sadece batmalar vardı BATa yakın. O kadar başka hiç bir belirtim yok diyordu. Benim de en büyük umudum o. Ben de batma da yok Turp gibiyim maşallah hiç bir şeyim yok.

o zaman ilk güzel haberi senden alırız hem belki
benimkide kıskanır hemen gelir bellimi olur:)))
ay inşallah vardır ben o iğne testini yaptım bişey çıkmadı
ezcanede burnumun dibinde zor duruyorum test almamak için
akşam annem biraz rahatsızlandı onu acile götürdüm nerdeyse kan testi yapcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…