Bol bebiş topiği

Ya biliyorsun işte üstüne görmüşmüyüm acaba diye kafama taktım şimdide.

Niye olmasın demi olabilir ?

Yarın ilk idrarla yapacam.

İçim rahatlasın.:18:

İyii geceler kızlar hayırlı kandiler.
Kan testini yaptırdım nihayet hamileyim. Bhcg 339,86 cıktı karşısında hemen tablo vardı orda kaç haftalık olabileceğini gösteren aralıklar vardı. Bu rakamlara göre 3-4 haftalık gösteriyo regli tarihime görede 4-5 haftalık birazcık kafam karıştı

Güzel haberi ailemize haber verdik sonra maa aile ağlaştık hele annemle konuşmamızda annem ağlıyo ben eşim ve kızkardeşim daha çok ağladık
rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattırsın bu mübarek gecede allahım dualarımızı kabul etsin

Ne kadar güzel bir duygudur kimbilir

Sağlıkla kucagına alırsın inşallah canım benim.

Bende şimdi duygulandım bu yazdıklarını okuyunca.

Kendi ailem aklıma geldi. Eşinde ağlamış. Ne kadar çok sevinmişsinizdir allah bozmasın.

Bende birgün mutluluktan ağlayabileceek miyim ? Annelik duygusunu yaşayacakmıyım

Kızlar şu an itibariyle teşrif etti kırmızılar yine, içim sıkıldı kırmızı kırmı kır....34 yaşında olmuyo çocuk demek ki. Herşey zamanında...
8 yaşında oğluma bir kardeş sen nasip et Yarabbim...

slm inci bu yazdıklarını görünce sana yazmak geldi içimden inşallah canım kardeşim en yakın zamanda hamile kalırsında burdan haykırırsın bize ailene ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye rabbim en yakın zamanda sana bana ve bütün isteyenlere bugünün yüzü suyu hürmetine nasip eder inşallahh AMİİİİİİİİİN

canım ben pek yeşillik görmem ama yeşillik herzaman iyidir,murada ermektir,bende hep öyle olmuştur,geçenlerde bende yemyeşil bitkiler gördüm saksı içinde rüya yorumlarına bakmadım bile çünkü anlamaı herzaman güzeldir...

inşallah hamilesindir canım...

Ağlıcaksın canım mutlaka mutluluktan ağlıcaksın inşallah..

Pesetme nasılsa olucak bi gün hep kendini motive et bende duygularımı yazıyorumki burdaki herkes motive olsun :))) :26:

doktor ilk söylediği andan itibaren ağlamamak için kendimi sıktım sıktım taki annemle konuşana dek aaa bi baktım eşimde ağlıyo sonra birbirimize bakıp gülmeye başladık ya bu işin en güzel yanıymış ailene haber verip sevindirmek mutluğuna mutluğuk katıyo yaaaa

doktor hayırlı olsun dedikten sonra eşimin hali tavrı bir anda değişti hamile olduğumun farkına vardı koçişim

Darısı başına olcak canım mutlaka sende bize ilk duygularını ilk yaşananları sevinçle burda bize anlatıcaksın

Günaydın kızlarrrrrrr:119::119::119::119:

Harika yepyeni bir gün bizi bekliyor...

Önce umutsuzluğu atalım içimizden...

Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...

Hadi bugün silelim kalbimizden umutsuz düşünceleri ve hayaller kuralım

Öncelikle...
suri50 canımmm çooook tebrik ederimm yazını okurken çok duygulandım çok sevindiim senin adına
rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canımmm
bizim içinde dualar et olurmu

Ayşecim kıyamam sana ya tatlım bu hassaiyetin eminim hamileliğin verdiği bir durumdur... hiç kimseyi takmamaya çalış boşver herkesi... hayatında yaşayabileceğin en güzel duygu yaşıyorsun bunu doya doya yaşa canım... allahın izniylede bebişini görcekesin c.tesi günü herşey yolundadır merak etme sadece duygusalsın buda normaldir herhalde...
bak belirti yok diyorsun ama en büyük belirti zaten duygusallıkmış canım onu yaşıyorsun daha ne olsun... merak etme bebişin senile gelmiş bir kere sımsıkı tutunmuştur o annesine bırakmıcak... dualarımızla yanındayız canımm..
üzülmek yok...

canımmm günaydınnnn :)
naber bugün son gün :) yarın sabahtanmı gidiyorsun yani yarın gelcekmisin buraya :) özleriz vallahi izmirde de aç olurmu...
bu arada bişi sorucam canım yaa
bu yazılanlara cevap veriryorsun ya alt alta hepsine toplu
yav onu ben bi beceremdim
yardımcı olurmusun bana...
sayfalar arası geçiç yaparken zaman çok gidiyyo sonra bilg. kitleniyo zor oluyor...
yardım istiyom senden :)

Selam kizlar gremiyorm nete bazi nednlerdn dolayi.. Dün doktora gttm cok erken die gözkmdi bebegm.. Kan verdm vee sonuc 89 rabbm herkese nasip etsin..

günaydın kızlarr... Deep tebrikler canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımızaaaaaaaaa...

Günaydın canımmm
hayırlı olsun meleğin
sımsıkı tuttusun sana
rabbim gönlünüze göre versin canımm...

Evet yarın gidiyorum ama yarın sınıfta birinci dönem sonu partim var ve karne dağıtımı...
Sabahçıyım zaten öğlen geçerim eve bavul hazırlama vs gece 11 de uçağım...
Yarın yoğun geçecek siteye pek giremeyebilrim...
Tatilde de belki cepten girerim:)
bu arada toplu cevaplama için "alıntı ile cevapla" yazanın yanında küçük bi işaret var onu tıklıyorsun..
Sonra bitince konuya cevap ver diyorsun yazıyorsun...

teşekkür ederim tatlımm...
yarın kane günü hadi bakalımm :) varmı kırmızı kurdaleli öğrencin :) hak ettilermi :)
ne mutludur onlar şimdi keratalarrr :)
tam sevimli yaşları bıcır bıcır :)
sana şimdiden hayırlı yolculuklar tatlım
güle güle git güle güle bebişinle dön inşallahhh

Bu arada arkadaşlar dün kandil olduğu için akşam komşularıma kömbe denilen bir kurabiye var burda onu dağıttım.
Eşimle beraber abdest alıp namaz kılmaya başladık.
Sonra Kuranı Kerimleri açtık eşim okudu ben takip ettim..
Sonra da öğretmenliğe atanmamı sağlayan Kenzü Arş duasını okuduk...
Ve sitedeki herkese tek tek dua ettim...
İsmini bildiklerimi ismiyle...Mesela ŞİRİN:) (Rabbim rumuzlu isimleri kabul eder inşallah:))
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Gözünaydın canım
bence hiç sıkma kendini rahat olmaya çalış nasıl olsa maşallah turp gibisiniz
bence arkadaşların kullandığı kürlenden dene istersen
ovu testi ile yumuşunu takip et
eminim ilk demende gelecektir canım
rabbim gönlünüze göre versin

kızlaaar ovulasyon testimi yüklemeye çalışıyorum beceremedim
bakmanızı istiyorum

tatlım niye olmadıki
nasıl aldın sen o dijiyal olanlarında mı?
normalse yani benimkinin bir aparatı var
içine okla gösterilern yerden takıyorum kapağını kapatıyorum
sonra
plastik bardaktaki idrara batırıyom
20 sn kadar bekliyorsun
çıkarıyorsun düz bir zemine koyuyorsun
hemen çıkıyor varsa bişiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…