- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.441
bilmiyorum ki İncicim yaa bi sancı geliyo aynı olacakmışım gibi o zaman tamam diyorum her şey bitti geçince de bi ümit :) kırmızılar geçen ayda 6 gün geç geldiği için ümitlenemiyorum gelmediler diye .. İnşallah hamileyim diye bağırırm burdan gelecek ay da senin için bağırırız :) sen ne zaman yapıcan testi
İyii geceler kızlar hayırlı kandiler.
Kan testini yaptırdım nihayet hamileyim. Bhcg 339,86 cıktı karşısında hemen tablo vardı orda kaç haftalık olabileceğini gösteren aralıklar vardı. Bu rakamlara göre 3-4 haftalık gösteriyo regli tarihime görede 4-5 haftalık birazcık kafam karıştı
Güzel haberi ailemize haber verdik sonra maa aile ağlaştık hele annemle konuşmamızda annem ağlıyo ben eşim ve kızkardeşim daha çok ağladık
rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattırsın bu mübarek gecede allahım dualarımızı kabul etsin
Bendede silik çıkıyor ya inşaallah bugünün hürmetine bebişlerimiz tutunuz bize.. sımsıkı bir şekilde..hııım canım ya benim normalde 28 günde bir,bebiş düşündüğümüzde düzenim alt üst oluyoooor
Benim dün 10.gündü ve idrarımı 4 saat tutarak yaptım silik çıktı demek daha var 4 gün sonraya kadar inşaallah ikimizinde net çıkar ve bebiş yerleşr göbişimize
biz daha baslayamadik calismalara benim yumurtlama en erken 29undan once olmaz snr cunku ben normalde 31-32 gune oluyorum
Yoook be tatlım ben 2 bebiş düşürdüm bende bazıbelirtiler vardıRahat hamilelik için sürekli dua eden ben şimdi de hiçbir belirtim olmamasını kafama taktım.Düşük yapan arkadaşlarımın çoğu hiç hissetmedik hamileliğimizi demişlerdi.Acaba benimki de düşükmü olacak?Yada boş gebelik,dış gebelik veya kimyasal gebelik mi? Bunlar ne demek bileniniz varmı?Belirtileri varmı bunların normal hamilelikten ayrılan?:26: Keşke ailelere söylemeseydik ya yoksa bişey demeye başladım iyimi:26: Cumartesi doktora gideceğim ama acaba varmı korkusu kese ve kalp atışı heyecanını bastırdı çoktaaan..:26::26:
Bana yine kızacaksınız biliyorum ama bi de benim açımdan düşünün.6aylık bebeğini kaybeden arkadaşımda çok rahattım dedi.Düşük olanlarda...Tuğra da...OKuduklarım hep çok rahattım belirti sıkıntı yoktu diyorlar..:26::26::26: Sürekli düşük haberi alıyorum son günlerde.Korkuyorum.Günlüğüme bile yazmaz oldum duygularımı.İnşallah boşuna evham yapıyorumdur....:26::26::26::26:
kafanı yorma herbünye aynı değilki:)
İnşaallah canım Rabbim katında kabul etsinkızlar kandiliniz mübarek olsun,peygamber efendimizin şerefine nail olalım inşallah.
dularımdasınız,bol bol selavat getirin,kuran okuyun,sadaka verin
Seninde kandilin mübarek olsun..
Kız fıstık benimde ilk deneyimimim:)canimm karapissocum ben meger okadar beklemiyormusum simdi test yaptim banyoya girip ciktim baktim ama epey silik belli bellirsiz iice bakinca 2. cizgi goruluyor. simdi bu benim ovulasyon donemine girdigimi mi gosteriyor?? cok soru sordum ama ilk deneyim canim?? demek beklemek gerekiyor iice.
bir de simdi calismalara tam kesin cizgi olunca mi basliyoruz?
Aynen dediğin gibi ama 11.gün silik bile olsa ilişki olması iyiyimiş en azından sperm 3 gün yaşadığı için yumurtan çatlasa bile buluşma imkanları olur..
Benimde silik çıkıyor inş 14.gün netleşir. o zamanda hergün olacak
Tekrar siliğe dönüncede 4 gün gün aşırı olacak...yani silikten sonra 2 kere
Kolay gelsin mutluluklaaaaaaaaaaaar
Maşşaallah rüyayı salih ve bilgili kimselere antatın yorumu onlar yapsın der;PeygamberimizMerhaba kızlar nasılsınız?
Hepinizin kandilini kutluyorum, dualarımız kabul olsun inşallah.
Ayşem sen neler düşünüyorsun bakayım öyle. Meleğin seni hiç bırakmıycak merak etme canım.
Dün gece kendimi mevlananın türbesinde dua ederken gördüm , başımda beyaz bir başörtü vardı. Bebek için dua ediyordum. Yatarken de Allahım sen bana hakkımda hayırlısını göster diye geçirmiştim kendi kendime. Bahçesi yeşillikti. Yorumlayabilen varsa yorumlasın lütfen. Direk kalktım uykumdan uyandırdı rüya beni. Hayırdır inşallah dedim.
Bat'a 2 gün kaldı , hakkımda hayırlısı neyse onu görücem inşallah
Benim haddime değil ama inşaallah Rabbim değer verdiği bir zatın kapısında duanı kabul edecek
O zatın hürmetine duama icabet et diye dua et :)
Meleğin bu ay seninle olsun Taydiiiiiiiiiiiiiiiin...
amin canım hayırlısı ile 7 ay nekiii,üzme tatlı canını hayatının tadını çıkart sıpan gelince rahat vermeyecektesadüf gördüm bu topiği ben eski topiği takip ediyordum 'kasım aralık ayında hamile kalmak isteyenler'. oraya yazan bir çok arkadaş buradaymış. ve yeni hamişler var tebrik ediyorum. ben de yavrumu 7 ay bekledim çok zor bir süreç. çok destek buldum buradan ve burada duyduğum ovulasyon testiyle hamile kaldım. Allah razı olsun. şu mübarek günde dualarım sizlerle inşallah son sat larınız olur bu aykiler ve bebişleriniz gelir. sevgiyle ve umutla kalın...
Yıllarca bekleyenler var inşaallah meleklerimiz tez zamanda annelerine tutunur :)
İnci inşaallah dediğin gibi üst görmedirYa biliyorsun işte üstüne görmüşmüyüm acaba diye kafama taktım şimdide.
Niye olmasın demi olabilir ?
Yarın ilk idrarla yapacam.
İçim rahatlasın.:18:
Hadi bize güzel haberler veeeeeeeeeeer Kandil sabahı...
Ne kadar güzel bir duygudur kimbilir
Sağlıkla kucagına alırsın inşallah canım benim.
Bende şimdi duygulandım bu yazdıklarını okuyunca.
Kendi ailem aklıma geldi. Eşinde ağlamış. Ne kadar çok sevinmişsinizdir allah bozmasın.
Bende birgün mutluluktan ağlayabileceek miyim ? Annelik duygusunu yaşayacakmıyım
Ne kadar güzel bir duygudur kimbilir
Sağlıkla kucagına alırsın inşallah canım benim.
Bende şimdi duygulandım bu yazdıklarını okuyunca.
Kendi ailem aklıma geldi. Eşinde ağlamış. Ne kadar çok sevinmişsinizdir allah bozmasın.
Bende birgün mutluluktan ağlayabileceek miyim ? Annelik duygusunu yaşayacakmıyım
Günaydın kızlarrrrrrr:119::119::119::119:
Harika yepyeni bir gün bizi bekliyor...
Önce umutsuzluğu atalım içimizden...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...
Hadi bugün silelim kalbimizden umutsuz düşünceleri ve hayaller kuralım
Selam kizlar gremiyorm nete bazi nednlerdn dolayi.. Dün doktora gttm cok erken die gözkmdi bebegm.. Kan verdm vee sonuc 89 rabbm herkese nasip etsin..
Herkesin kandili mübarek olsun. Doktordan geldim şimdi. Keseyi hemen gördü ama kalp atışı için önümüzdeki haftaya tekrar çağırdı. Çok umutlanmıştım ama inşallah haftaya duyarım bebişimin kalbinin sesini.
canımmm günaydınnnn :)
naber bugün son gün :) yarın sabahtanmı gidiyorsun yani yarın gelcekmisin buraya :) özleriz vallahi izmirde de aç olurmu...
bu arada bişi sorucam canım yaa
bu yazılanlara cevap veriryorsun ya alt alta hepsine toplu
yav onu ben bi beceremdim
yardımcı olurmusun bana...
sayfalar arası geçiç yaparken zaman çok gidiyyo sonra bilg. kitleniyo zor oluyor...
yardım istiyom senden :)
hııım canım ya benim normalde 28 günde bir,bebiş düşündüğümüzde düzenim alt üst oluyoooor
Benim dün 10.gündü ve idrarımı 4 saat tutarak yaptım silik çıktı demek daha var 4 gün sonraya kadar inşaallah ikimizinde net çıkar ve bebiş yerleşr göbişimize
biz daha baslayamadik calismalara benim yumurtlama en erken 29undan once olmaz snr cunku ben normalde 31-32 gune oluyorum
günaydın
bende bu ay ilk kez ovu testi kullandım canım
benimde düzensizleşti reglim
bazen 28günde bzen 31 günde
benim 14.gün tam koyu oldu
haberin olsun birde hemen bırakmamak gerekiyormuş çalışmayı biz koyu çizgiyi gördük çalıştık ama 2 gün sonra test çok silik çıkınca bıraktıkmeğer arka arkaya 4 gece devam olması gerekmiş
bilgin olsun canım
benim bu ayda olmicak büyük ihtimalkaçırdık
Evet yarın gidiyorum ama yarın sınıfta birinci dönem sonu partim var ve karne dağıtımı...
Sabahçıyım zaten öğlen geçerim eve bavul hazırlama vs gece 11 de uçağım...
Yarın yoğun geçecek siteye pek giremeyebilrim...
Tatilde de belki cepten girerim:)
bu arada toplu cevaplama için "alıntı ile cevapla" yazanın yanında küçük bi işaret var onu tıklıyorsun..
Sonra bitince konuya cevap ver diyorsun yazıyorsun...
günaydın
bende bu ay ilk kez ovu testi kullandım canım
benimde düzensizleşti reglim
bazen 28günde bzen 31 günde
benim 14.gün tam koyu oldu
haberin olsun birde hemen bırakmamak gerekiyormuş çalışmayı biz koyu çizgiyi gördük çalıştık ama 2 gün sonra test çok silik çıkınca bıraktıkmeğer arka arkaya 4 gece devam olması gerekmiş
bilgin olsun canım
benim bu ayda olmicak büyük ihtimalkaçırdık
gunaydın canım oncelikle benimde adetm 30-31-33 gunde oluyo duzensız yani bu ayda 10gun gecıktı sonra kendilignden geldi de bende ovu aldm sence ne zaman başlıyım testleri yapmaya benim adetın 21de bitti?
yardımcı olursan sevinirim
herkesin kandili mübarek olsun..kainatın efendisinin teşrif ettiği bu günde rabbimize bolca dua edelim..af dileyelim..sonrada hayırlı evlatlar dileyelim..kısa dualarla yetinmeyelim..dualarımızı uzun ve ayrıntılı yapalım..elbet rabbim birgün icabet buyuracak..dualarımız şimdiye kadar kabul olmamışsa daha hayırlı bir samanda olacağı içindir..
bende dün hsg çekildim ve tüplerim açıkmış çok şükür..ama sonucu ilk aldığımda ne hissedeceğimi bile bilememiştim..sanki hafif bir tıkanıklık var deseler hsgyle açıldı sorun yok dense daha mı mutlu olurdum bilemiyorum..karmaşık duygularımdan arındım çok şükür rabbimin kün fe yekün demesini bekliyorum..ve sonucu druma gösterdiğimde %15 çifte sebebsiz infertilite görülebiliyormuş..bizde onlardan biriyiz işte..önümüzdeki ay da klomen ve çatlatma iğnesi kullanalım sonuç almazsak aşılamaya geçelim dedi..ama ben ve eşim doğal yollarla olmasından yanayız..sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?
kızlaaar ovulasyon testimi yüklemeye çalışıyorum beceremedim
bakmanızı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?