Bol bebiş topiği

Selam kizlar gremiyorm nete bazi nednlerdn dolayi.. Dün doktora gttm cok erken die gözkmdi bebegm.. Kan verdm vee sonuc 89 rabbm herkese nasip etsin..

tatlım çok güzel sonucun
rabbim çok büyük canım gelmiş meleğin hayırlı uğurlu olsun canım...
inşallah tez zamanda keseyide görürsünüz kalp atışlarını da duyarsınız canım

hoşgeldin canım
Öncelikle tebrik ederim hayırlısı olsun canım
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
benimde bu ay 7. ayım
gelmedi hala bebişimiz
dört gözle bekliyoruz bakalım
bende bu ay ilk kez ovu testi kullandım...
inşallah rabbim bizimde yüzümüze güler ve tabi burda bekleyen tüm arkadaşlarımın yüzünede

canım kaçgünde bir adet oluyorsun
normalde geçmiş olmuyormu
hemen bir erken testi yapsana tatlım
valla gelmiş olabilir meleğin
hadi güzel haberler ver tatlım

Şirin sabah sabah çok güldürdün beni ya
Kız ondan bahsetmiyo resmini siteye yükleyememiş ondan bahsediyo:)
Nasılda hararetli hararetli anlatıyon:)

oturup ağlıycam şimdi yerimden bile kıpırdamadm bugn ama hala patrona yaranılmıyor arkadaş yaa kızlar valla doğurup işi gucu bırakcam ama benim sıpa gelmıyor ya
Hiç ağlama iş hayatı acımasızdır maalesef.Sen herkezden erken gelir 1 saat bile sallamadan koşturursun akşama kadar.Ama başım ağrıyor diye evine giden hora geçer.Takmayacaksın iş hayatını.Sen vicdanın el verdiği sürece işini aksatma gerisini de Rabbim'in takdirine bırak....

Keseyi 1500-2000de alttan ultrasonla görüyorlarmış.Ama doktorum bunu sevmediğini 5000i beklememi söyledi.Gel git olmasın sanada dedi.Kalp atışı da 7000miş.Perşembe 2554tü,doktorum salıya 5000i geçer dedi.Ben cumartesi gelebilirim dedim.O zaman 7000de olur kalbini de duyarız dedi.Acele etme kese için.Gidip göremezsen daha çok evhamlanırsın.Zor bi durum ama bekle
olmadı olmadı olmadı maleseff hemde beklenenden çokkkkk önce geldi kırmızılar
Sşşşş gel bakıyım yanıma sen Terazi olsun senin yavrunda.Kardeşe ihtiyacımız var nasılsa...Hem ne güzel bi sürü deneyimli var senden önce..Yardımcı oluruz hamileliğinin ilerlemesinde. Üzülmek yok.Adet gecikmesi yada erken gelmesi güzel bişey.Bütün hamilelerde bende de olan bişey.Genelde yani.İnşallah bu sondur kırmızılarla yüzleşmen
Dün çok dua ettim hep böyle gitsin hamileliğim diye.İnşallah böyle gider.Annem kusma şimdiye başlardı bende dedi.İnşallah bendeki farklı olur.

Maşallah taydin ne güzel rüya görmüşsün.Yeşil-beyaz hayır demek tabiki.İnşallah bu ay dualarının kabul olduğunu gösterir rüyan.
Selam kizlar gremiyorm nete bazi nednlerdn dolayi.. Dün doktora gttm cok erken die gözkmdi bebegm.. Kan verdm vee sonuc 89 rabbm herkese nasip etsin..
Kız 89da görünürmü hiç? En az 1500ü bekle bakıyım.O da 5-6 haftalarda oluyor genelde.
Hamileliğini son adet tarihinde başlamış sayıyor doktorlar.O yüzden doğum hesaplayıcıları yumurtlama değilde sat istiyor.Düşünsene ben 13aralıkta adet oldum en son ama yumurtlamam 27-28di.Kafan karışmasın o yüzden.Sen sata göre hamileliğini hesaplat internetten.En doğrusu bu...
Tabiki yaşayacaksın canım benim.Hepimiz yaşayacağız kucağımıza aldığımız günleri
37 yaşında anne olan birini tanıyorum hemde 2ayda hamile kaldı.Ve 50 yaşında anne olan komşumuzu.Menopoza girmediğin sürece sorun yok demişti doktorum...
İnşallah canımm.İnşallah dilediğimiz gibi olur.

canımmmmm
çokkkkk teşekkür ederimmm
rabbim inşallahhh duyar sesimizi
allah kabul etsin canım
bende dun çok dualar okudum kuran-i kerim okudum namazlar kıldım ve dualarımın içinde sizde vardınız sen ve karapisoya özel :)
ve diğer tüm arkadaşlara toplu dular ettim canım
kalplerimiz birmiş :) inşallah karşılıklı dualarımız kabul olur canım...
allah razı olsun

Şirin sabah sabah çok güldürdün beni ya
Kız ondan bahsetmiyo resmini siteye yükleyememiş ondan bahsediyo:)
Nasılda hararetli hararetli anlatıyon:)

:))))))))
ayyyyy
hadi yaaa
o kadar çok sayfa okudum ki
atlamayım diyorum yazan arkadaşlara bir bir yazıyorum :)
o sayfa işinide beceremdim :)
yine başa dön bida yaz bida bul sayfayı bidaha oku
kız kafam karışmış :))))
neysee iyi oldu aydınlattığın :)
bende diyorum nasıl yüklemez tuttuyon kutunun içine :) oluyo :))))))
ay allahımmm yaaa

:)))
Kız neyini yapamadın.. Sor bi daha anlatayım...

Kızlar günaydın
Bu sabah sağlık ocağına gebleik kaydımı yaptırmak için gittim. İdrar ve kan testi yapıldı. İdrarda keton pozitif çıktı çok susuz kalmışım maalesef sürekli çıkarmaktan dolayı. Bende yanıma aldım sürahiyi deli gibi su içmeye başladım. İnşalah hiçbirinizin benim kadar fazla bulantısı olmaz. Yemek bile yapamıyorum yağ kokusunu bir duyayım orda geliveriyo ne varsa:)

canım geçici nasıl olsa olsun varsın
sen bol iç iç suyunu ihmal etme
susuz bırakma bebişini :)

Herkese hayırlı sabahlar kızlar.dün hiç giremedim gecmis kandiliniz mübarek olsun.Mevlam herkesin dualarını birbir kabul etsin insallah.

Ben bugün pek iyi değilim biraz sinirlerim bozuk.bu yüzden herhalde sabah beri tansiyonum 18-7 çıkıyor.gercekten bazen alıp basımı gidesim var

aaa canım çok yüksek tansiyonun ay allah korusun yaa sıkma canını bozma moralini
duyma kimseyi boşverr
herkesi allaha havale et canım
al bi ılık duş yap güzel bir papatya çayı
sakinleştirir seni birazcık...

Arkadaşlar dün akşam regl oldum ve tüm cesaretimi toplayıp doktora gitme kararı aldım. Cumartesi randevu aldım Neşe Hayırlıoğlu'ndan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…