- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.461
Selam kizlar gremiyorm nete bazi nednlerdn dolayi.. Dün doktora gttm cok erken die gözkmdi bebegm.. Kan verdm vee sonuc 89 rabbm herkese nasip etsin..
tesadüf gördüm bu topiği ben eski topiği takip ediyordum 'kasım aralık ayında hamile kalmak isteyenler'. oraya yazan bir çok arkadaş buradaymış. ve yeni hamişler var tebrik ediyorum. ben de yavrumu 7 ay bekledim çok zor bir süreç. çok destek buldum buradan ve burada duyduğum ovulasyon testiyle hamile kaldım. Allah razı olsun. şu mübarek günde dualarım sizlerle inşallah son sat larınız olur bu aykiler ve bebişleriniz gelir. sevgiyle ve umutla kalın...
kimseler konuşmuyor ya
kızlar yaa bat 22 aralık ve son bir hafta feci akıntım vardı su gibi ama bat günü yani dün kesildi , bugünde öyle .. Arada sırada peçeteye geliyo .. Kırmızılar gelmedi ama ara ara sancım başlıyo belim kasıklarım bacaklarım , gözlerim dolmaya başlıyo geldiler diye .. Şimdilik bişe yok ama belirtide yok ..
Kandiliniz mübarek , dualarımız kabul olsun ..
tatlım niye olmadıki
nasıl aldın sen o dijiyal olanlarında mı?
normalse yani benimkinin bir aparatı var
içine okla gösterilern yerden takıyorum kapağını kapatıyorum
sonra
plastik bardaktaki idrara batırıyom
20 sn kadar bekliyorsun
çıkarıyorsun düz bir zemine koyuyorsun
hemen çıkıyor varsa bişiler...
gunaydın canım oncelikle benimde adetm 30-31-33 gunde oluyo duzensız yani bu ayda 10gun gecıktı sonra kendilignden geldi de bende ovu aldm sence ne zaman başlıyım testleri yapmaya benim adetın 21de bitti?
yardımcı olursan sevinirim
canım günaydın
hayırlısı olsun tatlım inşallah ilk seferde gelir meleğin
benim ovu testim azdı 5 tane vardı içinde ben merakımdan 7. günümde yaptım hiçbirşey çıkmadı sonra 10.12.14.16 da yaptım
ama doğrusu hergün aynı saatte yapman gerekiyor brde idrarını 4 saat tutmalısın son 2 saat su vb şeyler içmemeye çalış
saat 3 ile 4 arası en uygun saatler deniyor
bence 10 itibariyle başla canım neolur neolmaz
belki erken yumurtluyorsundur kaçırma canım...
hayırlısı olsun
Hiç ağlama iş hayatı acımasızdır maalesef.Sen herkezden erken gelir 1 saat bile sallamadan koşturursun akşama kadar.Ama başım ağrıyor diye evine giden hora geçer.Takmayacaksın iş hayatını.Sen vicdanın el verdiği sürece işini aksatma gerisini de Rabbim'in takdirine bırak....oturup ağlıycam şimdi yerimden bile kıpırdamadm bugn ama hala patrona yaranılmıyor arkadaş yaa kızlar valla doğurup işi gucu bırakcam ama benim sıpa gelmıyor ya
Keseyi 1500-2000de alttan ultrasonla görüyorlarmış.Ama doktorum bunu sevmediğini 5000i beklememi söyledi.Gel git olmasın sanada dedi.Kalp atışı da 7000miş.Perşembe 2554tü,doktorum salıya 5000i geçer dedi.Ben cumartesi gelebilirim dedim.O zaman 7000de olur kalbini de duyarız dedi.Acele etme kese için.Gidip göremezsen daha çok evhamlanırsın.Zor bi durum ama bekleKandiliniz mübarek olsun.Allah'ım hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.yavrularımızıda sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.tüm anne ve anne adayları dualarımda olucaksınız.
21'inde tekrarlandı hcg testim kan değerim yükselmiş 326 olmuş,18'inde 76,85 ti.doktor hamilelik başlamış haftaya keseyi görürüz dedi.c.tesi randevum var acaba görülürmiki,yaklaşık beşinci haftanın içindeyim şu sıralar.kesesini gören arkadaşlar kaçıncı günde gördünüz.
Sşşşş gel bakıyım yanıma senolmadı olmadı olmadı maleseff hemde beklenenden çokkkkk önce geldi kırmızılar
Dün çok dua ettim hep böyle gitsin hamileliğim diye.İnşallah böyle gider.Annem kusma şimdiye başlardı bende dedi.İnşallah bendeki farklı olur.canım senide her anne adayı gibi bir sıkıntı kaplamış içini. Benim belirtilerim olmasına rağmen acaba bir sorun mu var diye bile düşünüyorum herkesin aklından geçer böyle şeyler. Senin hamileliğin rahat geçecektir veya belirtilerin daha geç başlayacaktır. sonra benim gibi gününün yarısı öğürmekle geçer bak görürsün:) evin halini görsen heryer dağınık ütüler birikti ama ben hiçbir iş yapamıyorum. başına gelecekleri anlatayım şimdiden. benim düşüncem belirtilerim çok çok erken başladığı için ben senden daha az şanslı bi hamileyim. o yüzden rahat günlerinin tadını çıkart üzüntüye kapılmak yerine. hamile olmadan nasıl moral verirdin bizlere. özletme sakın eski ayşemizi bak kızarım:)
Maşallah taydin ne güzel rüya görmüşsün.Yeşil-beyaz hayır demek tabiki.İnşallah bu ay dualarının kabul olduğunu gösterir rüyan.Merhaba kızlar nasılsınız?
Hepinizin kandilini kutluyorum, dualarımız kabul olsun inşallah.
Ayşem sen neler düşünüyorsun bakayım öyle. Meleğin seni hiç bırakmıycak merak etme canım.
Dün gece kendimi mevlananın türbesinde dua ederken gördüm , başımda beyaz bir başörtü vardı. Bebek için dua ediyordum. Yatarken de Allahım sen bana hakkımda hayırlısını göster diye geçirmiştim kendi kendime. Bahçesi yeşillikti. Yorumlayabilen varsa yorumlasın lütfen. Direk kalktım uykumdan uyandırdı rüya beni. Hayırdır inşallah dedim.
Bat'a 2 gün kaldı , hakkımda hayırlısı neyse onu görücem inşallah
Kız 89da görünürmü hiç?Selam kizlar gremiyorm nete bazi nednlerdn dolayi.. Dün doktora gttm cok erken die gözkmdi bebegm.. Kan verdm vee sonuc 89 rabbm herkese nasip etsin..
Hamileliğini son adet tarihinde başlamış sayıyor doktorlar.O yüzden doğum hesaplayıcıları yumurtlama değilde sat istiyor.Düşünsene ben 13aralıkta adet oldum en son ama yumurtlamam 27-28di.Kafan karışmasın o yüzden.Sen sata göre hamileliğini hesaplat internetten.En doğrusu bu...İyii geceler kızlar hayırlı kandiler.
Kan testini yaptırdım nihayet hamileyim. Bhcg 339,86 cıktı karşısında hemen tablo vardı orda kaç haftalık olabileceğini gösteren aralıklar vardı. Bu rakamlara göre 3-4 haftalık gösteriyo regli tarihime görede 4-5 haftalık birazcık kafam karıştı
Güzel haberi ailemize haber verdik sonra maa aile ağlaştık hele annemle konuşmamızda annem ağlıyo ben eşim ve kızkardeşim daha çok ağladık
rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattırsın bu mübarek gecede allahım dualarımızı kabul etsin
Tabiki yaşayacaksın canım benim.Hepimiz yaşayacağız kucağımıza aldığımız günleriNe kadar güzel bir duygudur kimbilir
Sağlıkla kucagına alırsın inşallah canım benim.
Bende şimdi duygulandım bu yazdıklarını okuyunca.
Kendi ailem aklıma geldi. Eşinde ağlamış. Ne kadar çok sevinmişsinizdir allah bozmasın.
Bende birgün mutluluktan ağlayabileceek miyim ? Annelik duygusunu yaşayacakmıyım
37 yaşında anne olan birini tanıyorum hemde 2ayda hamile kaldı.Ve 50 yaşında anne olan komşumuzu.Menopoza girmediğin sürece sorun yok demişti doktorum...Kızlar şu an itibariyle teşrif etti kırmızılar yine, içim sıkıldı kırmızı kırmı kır....34 yaşında olmuyo çocuk demek ki. Herşey zamanında...
8 yaşında oğluma bir kardeş sen nasip et Yarabbim...
İnşallah canımm.İnşallah dilediğimiz gibi olur.Öncelikle...
suri50 canımmm çooook tebrik ederimm yazını okurken çok duygulandım çok sevindiim senin adına
rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canımmm
bizim içinde dualar et olurmu
Ayşecim kıyamam sana yatatlım bu hassaiyetin eminim hamileliğin verdiği bir durumdur... hiç kimseyi takmamaya çalış boşver herkesi... hayatında yaşayabileceğin en güzel duygu yaşıyorsun bunu doya doya yaşa canım... allahın izniylede bebişini görcekesin c.tesi günü herşey yolundadır merak etme sadece duygusalsın buda normaldir herhalde...
bak belirti yok diyorsun ama en büyük belirti zaten duygusallıkmış canım onu yaşıyorsun daha ne olsun... merak etme bebişin senile gelmiş bir kere sımsıkı tutunmuştur o annesine bırakmıcak... dualarımızla yanındayız canımm..
üzülmek yok...
Tek ilişkiyle hamile kalanları ne çabuk unutuyorsun kıızzzgünaydın
bende bu ay ilk kez ovu testi kullandım canım
benimde düzensizleşti reglim
bazen 28günde bzen 31 günde
benim 14.gün tam koyu oldu
haberin olsun birde hemen bırakmamak gerekiyormuş çalışmayı biz koyu çizgiyi gördük çalıştık ama 2 gün sonra test çok silik çıkınca bıraktıkmeğer arka arkaya 4 gece devam olması gerekmiş
bilgin olsun canım
benim bu ayda olmicak büyük ihtimalkaçırdık Rabbim ol dedimi kim durabilir karşısında..
Allah kabul etsin canım benimm.Bu arada arkadaşlar dün kandil olduğu için akşam komşularıma kömbe denilen bir kurabiye var burda onu dağıttım.
Eşimle beraber abdest alıp namaz kılmaya başladık.
Sonra Kuranı Kerimleri açtık eşim okudu ben takip ettim..
Sonra da öğretmenliğe atanmamı sağlayan Kenzü Arş duasını okuduk...
Ve sitedeki herkese tek tek dua ettim...
İsmini bildiklerimi ismiyle...Mesela ŞİRİN:) (Rabbim rumuzlu isimleri kabul eder inşallah:))
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Günaydın hepinize..
Duygusallık başıma bela oluyor benim.Sinirlenme oranım yükseldi.Derin nefes egzersizleriyle kavgaya girmeden sakinleşmeye çalışıyorum
En büyük sıkıntımız bu olsun inşallah.
Dün gece uyanıp dua ettim hepimiz için.kk'daki arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ve hamilelere hayırlı doğumlar diledim.İkizlerime dua ettim.Biri kız biri oğlan olsun dedim:26: Bu dünyalık öbür dünyalık herşeye dua ettim.Aklım yettiğince.Rabbim hepimizi aydınlığına çıkarsın...
Bu arada arkadaşlar dün kandil olduğu için akşam komşularıma kömbe denilen bir kurabiye var burda onu dağıttım.
İsmini bildiklerimi ismiyle...Mesela ŞİRİN:) (Rabbim rumuzlu isimleri kabul eder inşallah:))
Şirin sabah sabah çok güldürdün beni ya
Kız ondan bahsetmiyo resmini siteye yükleyememiş ondan bahsediyo:)
Nasılda hararetli hararetli anlatıyon:)
inş öledir ayşecim yarın akşam ist gidiyorum anacımın yanına biraz moral depolim bari gelince o gazla olur bakarsın :)
:))))))))
ayyyyy
hadi yaaa
o kadar çok sayfa okudum ki
atlamayım diyorum yazan arkadaşlara bir bir yazıyorum :)
o sayfa işinide beceremdim :)
yine başa dön bida yaz bida bul sayfayı bidaha oku
kız kafam karışmış :))))
neysee iyi oldu aydınlattığın :)
bende diyorum nasıl yüklemez tuttuyon kutunun içine :) oluyo :))))))
ay allahımmm yaaa
Maşşaallah rüyayı salih ve bilgili kimselere antatın yorumu onlar yapsın der;Peygamberimiz
Benim haddime değil ama inşaallah Rabbim değer verdiği bir zatın kapısında duanı kabul edecek
O zatın hürmetine duama icabet et diye dua et :)
Meleğin bu ay seninle olsun Taydiiiiiiiiiiiiiiiin...
Yani şimdi benim Konya'ya ziyarete mi gitmem gerekir... 8 yıldır gidemedim Konya'ya hep istiyorum ama bir türlü nasip olmadı.
Bu arada arkadaşlar dün kandil olduğu için akşam komşularıma kömbe denilen bir kurabiye var burda onu dağıttım.
Allah razı olsun canım, rabbim dularını kabul etsin inşallah.
Maşallah taydin ne güzel rüya görmüşsün.Yeşil-beyaz hayır demek tabiki.İnşallah bu ay dualarının kabul olduğunu gösterir rüyan.
İnşallah canım. bat yarın, hiçbir belirti yok gibi, göğüs uçlarım acıyor biraz, ama regl mi olcam noolcak bilemedim.. Sabretmekten başka çare yok. sonu selamettir inşallah..
Tek ilişkiyle hamile kalanları ne çabuk unutuyorsun kıızzzRabbim ol dedimi kim durabilir karşısında..
Allah kabul etsin canım benimm.
Günaydın hepinize..
Duygusallık başıma bela oluyor benim.Sinirlenme oranım yükseldi.Derin nefes egzersizleriyle kavgaya girmeden sakinleşmeye çalışıyorum
En büyük sıkıntımız bu olsun inşallah.
Dün gece uyanıp dua ettim hepimiz için.kk'daki arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ve hamilelere hayırlı doğumlar diledim.İkizlerime dua ettim.Biri kız biri oğlan olsun dedim:26: Bu dünyalık öbür dünyalık herşeye dua ettim.Aklım yettiğince.Rabbim hepimizi aydınlığına çıkarsın...
Allah kabul etsin canım..
Yani şimdi benim Konya'ya ziyarete mi gitmem gerekir... 8 yıldır gidemedim Konya'ya hep istiyorum ama bir türlü nasip olmadı.
Allah razı olsun canım, rabbim dularını kabul etsin inşallah.
Maşallah taydin ne güzel rüya görmüşsün.Yeşil-beyaz hayır demek tabiki.İnşallah bu ay dualarının kabul olduğunu gösterir rüyan.
İnşallah canım. bat yarın, hiçbir belirti yok gibi, göğüs uçlarım acıyor biraz, ama regl mi olcam noolcak bilemedim.. Sabretmekten başka çare yok. sonu selamettir inşallah..
Allah kabul etsin canım..
ayy canım inşallahh yaa
ben çok kaptırmak istemiyorum kendimi ama çok dinliyorum kendimi bi sürü belirti buluyorum :)))
bu ay birde ilk kez kullanınca testi daha bi pürdikkat oldum :)
tabi umutsuzluğumda var
neyse artık rabbim dualarımızı inşallah kabul etmiştir...
hepimiz bu ay güleriz...
Kızlar günaydın
Bu sabah sağlık ocağına gebleik kaydımı yaptırmak için gittim. İdrar ve kan testi yapıldı. İdrarda keton pozitif çıktı çok susuz kalmışım maalesef sürekli çıkarmaktan dolayı. Bende yanıma aldım sürahiyi deli gibi su içmeye başladım. İnşalah hiçbirinizin benim kadar fazla bulantısı olmaz. Yemek bile yapamıyorum yağ kokusunu bir duyayım orda geliveriyo ne varsa:)
Herkese hayırlı sabahlar kızlar.dün hiç giremedim gecmis kandiliniz mübarek olsun.Mevlam herkesin dualarını birbir kabul etsin insallah.
Ben bugün pek iyi değilim biraz sinirlerim bozuk.bu yüzden herhalde sabah beri tansiyonum 18-7 çıkıyor.gercekten bazen alıp basımı gidesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?