- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.481
aaa canım çok yüksek tansiyonunay allah korusun yaa sıkma canını bozma moralini
duyma kimseyi boşverr
herkesi allaha havale et canım
al bi ılık duş yap güzel bir papatya çayı
sakinleştirir seni birazcık...
Uffffffff evet canım ya yuksek ki benim hamilelikte cok düşük olur normalde ama herkese,herseye sınır oluyorumKimse beni düşünmüyor gibi geliyor duşun esimi boğasın var O kadar yani ama sakinlesmem lazım derin derin nefes alayım bari
AAAA kız koca boğulurmu hiç onlar bize lazımm
senin hassasiyetin var canım
uyu azıcık geçer belki sinirin
bu arada takmamaya çalış canım
allah korusun gerçekten tansiyonun yüksek allah korusun
bişi olmasınallah korusun
değmez hiçbirşeye
ölümlü dünya...
herşey gelip geçer canım...
kızlaaar benim adete 7 gün kaldı stres yapmaya basladım :18:bile şuan bütüüüün hamişlerden dua bekliyorum inşallah adet gelmezde kuzucugum benimle diye ne olur bana duaa edin ve şuan bende hiç bir belirti yok çokta takıyorum ya yine olmadıysa diye ovulasyon testi kulanıyorum degerlendirdim ama yine rabbim biliyor:26:
Aman dikkat et ben bile şimdiden 3lt içiyorum suyu.Hiç adetim değildir normalde su içmek ihmal etmeyim diye çok dikkatli takip ediyorumKızlar günaydın
Bu sabah sağlık ocağına gebleik kaydımı yaptırmak için gittim. İdrar ve kan testi yapıldı. İdrarda keton pozitif çıktı çok susuz kalmışım maalesef sürekli çıkarmaktan dolayı. Bende yanıma aldım sürahiyi deli gibi su içmeye başladım. İnşalah hiçbirinizin benim kadar fazla bulantısı olmaz. Yemek bile yapamıyorum yağ kokusunu bir duyayım orda geliveriyo ne varsa:)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin bi daha da gelmez reglinArkadaşlar dün akşam regl oldum ve tüm cesaretimi toplayıp doktora gitme kararı aldım. Cumartesi randevu aldım Neşe Hayırlıoğlu'ndan...
Sen ne diyorsun.Eşime bağırıyorum ağlıyorum,o da tamam sakin ol diyip alttan alıyor bi daha bağırıyorum sen beni dikkate almıyormusun diyeUffffffff evet canım ya yuksek ki benim hamilelikte cok düşük olur normalde ama herkese,herseye sınır oluyorumKimse beni düşünmüyor gibi geliyor duşun esimi boğasın var O kadar yani ama sakinlesmem lazım derin derin nefes alayım bari
ayşecim senin ikizlerinmi olacak canım ee hadi hayırlısı ikiz ikiz dedin sonunda oldu allah kucagınada almayı nasip etsin canım kendine üçkat bakmak zorundasın unutma
ay geçsin gitsin şu BATlar beklemek çok sıkıcı
Aman dikkat et ben bile şimdiden 3lt içiyorum suyu.Hiç adetim değildir normalde su içmek ihmal etmeyim diye çok dikkatli takip ediyorum
İnşallah güzel haberlerle gelirsin bi daha da gelmez reglin
Sen ne diyorsun.Eşime bağırıyorum ağlıyorum,o da tamam sakin ol diyip alttan alıyor bi daha bağırıyorum sen beni dikkate almıyormusun diyeCinnet geçiriyorum sanıyorum bazen
İnşalllaaaahhh öyle düşünüyorum öyle dua ediyorum öyle konuşuyorum.İkiz olsun diye... Rabbim cumartesi kalp atışlarını gösteriverirse bayılırım heyecandan herhalde Yüreğim ağzımdan çıkacak sanki
Bu arada ben listeden silinmişim göremedim kendimi bat 3 şubat
Canım benim batı geçenleri siliyorum 5-6 gün sonra.Umutsuzluk yaratmasın diye.Hep pozitif olsun listemiz.Yeni batlarını söyleyenleri de ekliyorum yeniden.Bazı arkadaşlar hiç gelmiyor topiğe.Yanlış anlama olurmu:26:
Hemen ekliyorum seni de.Son kez olmasını dileyerekkk.Bi dahaki sefereişaretini koymak için eklerim seni listeye:1
tamam ayse teşekkür ederim umarım topik adı gibi bol bebiş dolar :)
Sagol canım ya moral verdin ben gercekten biraz uyuyum bari tersimden kalktım
heralde
Bu arada Mekke deymissin galiba 2 gün sonra Abi'm,Şubat'ta
teyzem ,Mart'ta da ben gelicemm
insallah istediğin birsey varsa Türkiyeden yollayalım sana gercekten,lazimli birsey varsa söyle
buttercupnr ve fatma_ahmet??? Kızlar gelen giden yoktur inşallah??? Hadi güzel bi haberle gelin çift çizgiiiiidiyee...
taydin,ebsonumm,aeroplain,evris,filologum,meleklerim35
Kızlar bata son 1..Artık bir testi haketmedikmi?Bakalım zamanında döllenen bebişler varmı aranızda?Hadi bakalım testeeeeeeeee
Hadi canım hamile öğrenmek çekti.Kırmayın beni ve bebişlerimi hadiiiii
Herkese hayırlı sabahlar kızlar.dün hiç giremedim gecmis kandiliniz mübarek olsun.Mevlam herkesin dualarını birbir kabul etsin insallah.
Ben bugün pek iyi değilim biraz sinirlerim bozuk.bu yüzden herhalde sabah beri tansiyonum 18-7 çıkıyor.gercekten bazen alıp basımı gidesim var
kızlaaar benim adete 7 gün kaldı stres yapmaya basladım :18:bile şuan bütüüüün hamişlerden dua bekliyorum inşallah adet gelmezde kuzucugum benimle diye ne olur bana duaa edin ve şuan bende hiç bir belirti yok çokta takıyorum ya yine olmadıysa diye ovulasyon testi kulanıyorum degerlendirdim ama yine rabbim biliyor:26:
buttercupnr ve fatma_ahmet??? Kızlar gelen giden yoktur inşallah??? Hadi güzel bi haberle gelin çift çizgiiiiidiyee...
Kızlar bata son 1..Artık bir testi haketmedikmi?Bakalım zamanında döllenen bebişler varmı aranızda?Hadi bakalım testeeeeeeeee
Canımm çok TEŞEKKÜR ederimmm valla getirmiş kadar oldunuz...
sağolasın canım benimmm
Umreye geliyorsunuz herhalde
allah kabul etsin canım
niyetlenmişsiniz rabbim kolaylasın inşallahhh
turlamı geliyorsunuz canım yoksa yanlızmı...
burası bayaa sıcak gelirken çok kat kat giyinmeyin...
bir aksilik çıkmazsa allahın izniyle bizde martta burdayız allahım nasip ederse sen geldiğinde kabe de görüşürüz canım
rabbim gönlünüze göre versin canımm...
dikkat et kendine. tansiyon şakaya gelmez. bence derhal doktora git. tansiyonunu kontrol altına alsınlar.
şşşttt.. sakin ol.. 7 gün var daha.. bak burda topun ucunda bekliyoruznasibimizde olan vakit hayırlısıyla kavuşacağız meleklerimize.
ben gecikmeden yapmıycam ayşecim. aşermeye başladın erkenden ama senin gibi aşereni de görmedim vallahicanı hamile öğrenmek çekmiş [/QUOTE
Canım evet turla gelicez aslında bu ayın 27 si idi ama bir trafik kazası geçirdik gecen ay duymuşsundur belki büyük oğlum beyin kanaması geçirdi yeni yeni iyileşiyor o yüzden Mart'a aldık o zamana da 6 aylık olucam Allah nasip ederse bakalım nasil olcak,gerçi küçük oğluma da 6 aylık hamileydim gitmiştim ...gercekten aklında olsun bir ihtiyacın olursa söyle bizden her ay biri geliyor oralara ....
Sagol taydincim şimdi daha iyiyim.sinirlerim biraz gerildi ondan heralde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?