Bol bebiş topiği

Aman sakın tutma hapşuruğunu.Bırak sesli olsun.Allah korusun önemli bi an hapşuruk.Bende olmadı.Olanı da duymadım.Herkezin farklı demekki :)

ıyım canım görümcem uzakta okuyor o geldı gelen gıden cok oluyor..ve bu aralar yumurtluyorum hatta dün yumurtlamanı günüydü..degerlendiremedık malum..nasıp dedık artık..sen neler yapıyorsun..nasıl gıdıyor hamılelık....bu arada ıkı yeni evlı arkadaslardan hamılelık haberi aldım..ıkısınınkıde ıkız...rabbım sanada versın ınsallah

Ayşecimm gelen giden yok şimdilik :) 2 gün kala test yapmıştım negatifti bi de bugün yapıyım diyorum ama ilk idrarı kaçırdık .. Dün sancım vardı çok bugün o da yok :) Geçen ay da 6 gün geç geldiği için hiç umutlanmıyorum nedense 6 'yı geçerse saatte bir test yaparım :)

ayşemmm küsme sen....

an itibariyle gelen giden yok. akıntı da yok. göğüsler acıyor. bacaklarım tutuk gibi, sağ kasıktan sancı girdi bi ara.. gece uyuyamadım sabahtan beri de ayılamadım, başımda bir ağırlık.. ağrıyor mu, tansiyon mu, uykum mu var anlayamadım.
ofisteyim, birazdan çıkıcam...

üzgünüm ama bat + 1 olmadan test yapmıycam.. o çizgiyi silik falan diil bariz görmek istiyorum göreceksem

akşam sızmassam eve gidince paylaşırım yine gelişmeleri

kızlar ayşecim ne yapıyorsunuz çok özledim sizleri ben bu ayda adet oldum rabbim yine kısmet etmedi

ebson nerelerdesin sen yaaa herkes nbiyerlere koyboldu nasılsınnn neler yapıyosun çalışmıyosun dimii?

ebson nerelerdesin sen yaaa herkes nbiyerlere koyboldu nasılsınnn neler yapıyosun çalışmıyosun dimii?
yok güzelim çalışmıyorum bugün iş başvurusu yaptım hastahaneye bakalım ne olacak iyi olmaya çalışıyorum canım bu ayda olmadı yine adet oldum çok üzülüyorum bugün doktora gittim hormon testi yaptı eşimde test verecek

hayırlısıı olsun canımmmm siz bıraz erken basladınız testlereee ben 7 ayımda gıttım doktoraa eşimin test vermesi için erken dedi dokotrr 1senyı gecmelı yoksa cok yıpranırsınız bıraz oluruna bırakınnn dedıııı benım hormon testlerım sorunsuz çıktı çok şükür olmaması için hiç bir engel yok kafya takmaktan başka dedi sizin içinde hayırlısı olur inş canım evde durmak sıkıyo ınsanı dımı bı sure sonraa:)

allah herşeyin hayırlısını versin aslında rabbim ne zaman dilerse o zaman olur biliyorum ama doktora gitmeden de duramıyorum evet canım evde oturmak çok sıkıcı hiç alışık değildim evde olmaya ilk zamanlar çok güzel gelmişti ama artık sıkıldım sen nasılsın durumlar ne hava

canım ben aynı valla hala bebk için uğrasıyoruzzzz işte dokotordan sonra gecn ay ılk aydı buda ıkıncı ay olacak yumurtlam zmanım yenı bıttı 17. gun bugun işte baklaım bu hayırlısımıymıs gorucez inş:) beklmeye devam yani:)

rabbim bizede verecek inşallah canım ya bellimi olur şubat ta bizim ayımız olur ama bu ay öyle çok üzüldüm ki ağlamaktan gözlerim şişti

rabbim bizede verecek inşallah canım ya bellimi olur şubat ta bizim ayımız olur ama bu ay öyle çok üzüldüm ki ağlamaktan gözlerim şişti

neden ağlıyosun canım üzme kendınııııı en baslarda ben de cok uzuldum agladım ama sunu anldımkı kendımı yırtsamda onun bır zamanı var ve hep dıyorum hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasınnnn allhım bilir vereceği zamnıı içini ferah tut bi bebek görünce içim gidiyo amaa olucakk inşşşş

aynen canım bende bi bebek görünce içimden birşeyler sökülüyor sanki ama elden birşey gelmiyor rabbime dua ediyorum sadece bu ay meryem suresini okuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…