- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.501
valla canım ben dün itiberi ile listenin altına geçtim kan testimde cıktı çok şükür Allahım yukarıda adı geçen bütün arkadaşlarımıda sıra ile alt listede görmek nasip etsin inşallah onlarda hamiş olcaklar
ya bu arada ben gün içerisinde okadar çok hapşuruyorumkiii anlatamam bir haftayı geçti bu böyle eşim diyo yoksa hastamı olacaksın ama hasta gibi hissetmiyorum normalmi acaba bi doktora gidince soruyum diyorum bu konuda bbir bilgisi olan varmı?
kızlaaar ben geldım...cok yogundum mgelemedım...rapor vreın banaaaaaa
:) Hoşgeldin canımm.Asayiş berkemal şimdilik 2 kişi var batı bugün.Haber yok kendilerinden.5-6 kişi de yarın onlarda test yapmadıKüstüm bende onlara Zaten trip yapmak için bahane arıyorum
Sen nasılsın?
buttercupnr ve fatma_ahmet??? Kızlar gelen giden yoktur inşallah??? Hadi güzel bi haberle gelin çift çizgiiiiidiyee...
taydin,ebsonumm,aeroplain,evris,filologum,meleklerim35
Kızlar bata son 1..Artık bir testi haketmedikmi?Bakalım zamanında döllenen bebişler varmı aranızda?Hadi bakalım testeeeeeeeee
Hadi canım hamile öğrenmek çekti.Kırmayın beni ve bebişlerimi hadiiiii
Ayşecimm gelen giden yok şimdilik :) 2 gün kala test yapmıştım negatifti bi de bugün yapıyım diyorum ama ilk idrarı kaçırdık .. Dün sancım vardı çok bugün o da yok :) Geçen ay da 6 gün geç geldiği için hiç umutlanmıyorum nedense 6 'yı geçerse saatte bir test yaparım :)
dikkat et kendine. tansiyon şakaya gelmez. bence derhal doktora git. tansiyonunu kontrol altına alsınlar.
şşşttt.. sakin ol.. 7 gün var daha.. bak burda topun ucunda bekliyoruznasibimizde olan vakit hayırlısıyla kavuşacağız meleklerimize.
ben gecikmeden yapmıycam ayşecim. aşermeye başladın erkenden ama senin gibi aşereni de görmedim vallahicanı hamile öğrenmek çekmiş [/QUOTE
Canım evet turla gelicez aslında bu ayın 27 si idi ama bir trafik kazası geçirdik gecen ay duymuşsundur belki büyük oğlum beyin kanaması geçirdi yeni yeni iyileşiyor o yüzden Mart'a aldık o zamana da 6 aylık olucam Allah nasip ederse bakalım nasil olcak,gerçi küçük oğluma da 6 aylık hamileydim gitmiştim ...gercekten aklında olsun bir ihtiyacın olursa söyle bizden her ay biri geliyor oralara ....
Sagol taydincim şimdi daha iyiyim.sinirlerim biraz gerildi ondan heralde.....
ayy canım duymadımçok üzüldüm yaa çok çok geçmiş olsun canımm
rabbim çok büyük acil şifalar versin canım çok büyük geçmiş olsun...
ne güzel sürekli geliyorsunuz...
allah kabul etsin canımm
buraya gelen bir daha birdaha hep gelmek ister zaten
şu kabe herşey değer...
rabbim herkese gelmeyi görmeyi ibadet etmeyi nasip etsin inşallah...
yok güzelim çalışmıyorum bugün iş başvurusu yaptım hastahaneye bakalım ne olacak iyi olmaya çalışıyorum canım bu ayda olmadı yine adet oldum çok üzülüyorum bugün doktora gittim hormon testi yaptı eşimde test verecekebson nerelerdesin sen yaaa herkes nbiyerlere koyboldu nasılsınnn neler yapıyosun çalışmıyosun dimii?
yok güzelim çalışmıyorum bugün iş başvurusu yaptım hastahaneye bakalım ne olacak iyi olmaya çalışıyorum canım bu ayda olmadı yine adet oldum çok üzülüyorum bugün doktora gittim hormon testi yaptı eşimde test verecek
allah herşeyin hayırlısını versin aslında rabbim ne zaman dilerse o zaman olur biliyorum ama doktora gitmeden de duramıyorum evet canım evde oturmak çok sıkıcı hiç alışık değildim evde olmaya ilk zamanlar çok güzel gelmişti ama artık sıkıldım sen nasılsın durumlar ne havahayırlısıı olsun canımmmm siz bıraz erken basladınız testlereee ben 7 ayımda gıttım doktoraa eşimin test vermesi için erken dedi dokotrr 1senyı gecmelı yoksa cok yıpranırsınız bıraz oluruna bırakınnn dedıııı benım hormon testlerım sorunsuz çıktı çok şükür olmaması için hiç bir engel yok kafya takmaktan başka dedi sizin içinde hayırlısı olur inş canımevde durmak sıkıyo ınsanı dımı bı sure sonraa:)
allah herşeyin hayırlısını versin aslında rabbim ne zaman dilerse o zaman olur biliyorum ama doktora gitmeden de duramıyorum evet canım evde oturmak çok sıkıcı hiç alışık değildim evde olmaya ilk zamanlar çok güzel gelmişti ama artık sıkıldım sen nasılsın durumlar ne hava
rabbim bizede verecek inşallah canım ya bellimi olur şubat ta bizim ayımız olur ama bu ay öyle çok üzüldüm ki ağlamaktan gözlerim şişticanım ben aynı valla hala bebk için uğrasıyoruzzzz işte dokotordan sonra gecn ay ılk aydı buda ıkıncı ay olacak yumurtlam zmanım yenı bıttı 17. gun bugun işte baklaım bu hayırlısımıymıs gorucez inş:) beklmeye devam yani:)
rabbim bizede verecek inşallah canım ya bellimi olur şubat ta bizim ayımız olur ama bu ay öyle çok üzüldüm ki ağlamaktan gözlerim şişti
aynen canım bende bi bebek görünce içimden birşeyler sökülüyor sanki ama elden birşey gelmiyor rabbime dua ediyorum sadece bu ay meryem suresini okuycamneden ağlıyosun canım üzme kendınııııı en baslarda ben de cok uzuldum agladım ama sunu anldımkı kendımı yırtsamda onun bır zamanı var ve hep dıyorum hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasınnnn allhım bilir vereceği zamnıı içini ferah tut bi bebek görünce içim gidiyo amaa olucakk inşşşş
aynen canım bende bi bebek görünce içimden birşeyler sökülüyor sanki ama elden birşey gelmiyor rabbime dua ediyorum sadece bu ay meryem suresini okuycam
herkes için ediyorum valla tatlım allahım duyacak sesimizi neyse güzelim ben çıkım hepinizi öpüyorum şekerler ayşeye çok çok slm söyle göremedim onuoku canım okuu dau att rabbım elbetkı duyarrrrr
herkes için ediyorum valla tatlım allahım duyacak sesimizi neyse güzelim ben çıkım hepinizi öpüyorum şekerler ayşeye çok çok slm söyle göremedim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?