Bol bebiş topiği

ayy ne güzelll :)
bende başağım eşimde başak :)
bebişlimizde başak olsun istedik
kısmet değilmiş olmadı
sen çok şanslısınnnn caımmm
güle güle gelsin bebişinnnn canım benimm

ayy canım mekanı cennet olsunn ne güzel birşey birşeyler yapıp birilerini sevindirmek çok önemli şeyler allah kabul etsin canımm...
valla bana örmüş kadar oldun tatlımmm sağaolasınn

ayy ne güzelll :)
bende başağım eşimde başak :)
bebişlimizde başak olsun istedik
kısmet değilmiş olmadı
sen çok şanslısınnnn caımmm
güle güle gelsin bebişinnnn canım benimm

Detaycılık huyum hariç bende memnunum halimden ama beni çok yoruyor kendi huyum.Annemde öyle Bende başak olmasın istemiştim ama kısmet değilmiş.Belki huyumuz benzemez.Çünkü ince detaylar çok yoruyor insanı

aaa tatlım ben bilmiyorum öyle derinlemesine sen kuran-ı kerimi açıklamak için anlamak için sanırım onu çalışıyorsun benim çalıştıklarım öyle değil bilmiyoum ben öyle
işte youtubeden videolar var arapçaya başlangıç ve arapça dil öğrenim kipabım var ordan çalışıyorum dil kitabı diye geçiyır... neyse burda idare edecek kadar öğreeyim yeter zaten
kura-ı kerimi bende yavaş yavaşda olsa okuyabiliyorum çok şükür tabii hep pratik yapmak gerek benim kolayıma geliyor türkçesini okuyuveriyorum.. rabbim kabul etsin inşallahh

kız test yapcm için bi şey icemiyorum ya ondan
izin mi alsam napsam eve gtmek için ya...

ayyy evet kızz unuttum ben onu doğru çok sıkıştırır sonra
evet yaa alıver izin nasıl olsa az kaldı...
veriri herhaldee halinden de anlar inşallahh...

ayy canımm yaa evet o birde titizlilik beni deli ediyo :) illa temiz olacak heryer toza dayanamıyorum eşimde öyle allahtan o da çok tertipli o da başak olunca düzen ve terip hastasıyız :)
ikimizde birşey beğenemyiz birşey alacağımızı zaman akşam olur biz alana kadar:))) oarasına bak burasına bak başka çeşidine bak derken en iyisini bulacaz diye :) ölüp bitiyor yorgunluktan
ben seviyorum yaa yinede özel oluyor başaklar benceee :)

Hadi hayırlısı canım:)

ayy canım mekanı cennet olsunn ne güzel birşey birşeyler yapıp birilerini sevindirmek çok önemli şeyler allah kabul etsin canımm...
valla bana örmüş kadar oldun tatlımmm sağaolasınn

İnşaallah olsunlarda örgüde gelir kıyafetleride fazla bile olur inan

kızlar saat az kaldı diye izin almadım bide maaşımı almam gerekiyor onu istiycem istemesen vermez bu patron mileti ama benimde kimseye guvenim yok o yuzden...
Aman ya hamile kalsam bi işten cıksam mana olur

kızlar saat az kaldı diye izin almadım bide maaşımı almam gerekiyor onu istiycem istemesen vermez bu patron mileti ama benimde kimseye guvenim yok o yuzden...
Aman ya hamile kalsam bi işten cıksam mana olur

ayy canım yaa ne gıcık bir patronmuş o öyle sinir oldum valla
böyleleri çokk maaleseffff gıcık ederler insanı
inşallahhh te zamanda gelir meleğinde çıkarsın canımmm
bebişini büyütürsün tatlımmm
sık dişini az kaldı çıkışaa ...

ayy ayy gel bide bana sor,evt kuzum az kldı ama avazım cıktığı kadar da bagırasım var...
Eve gtsem test koyu cıksa patrondan da paraamı alsam ne mutlu olucam...

Eminim Sende O Hatunlardan Birisin MERVANURRRRRRRRRRR

bende oya dantel etamin yapmayı becerebildim çok şükür:) ilk yaptığımda herkes çok şaşırmıştı aa sen mi yaptın diye..zamanında bu taraklarda bezim yoktu ama zamanla oluyor işte..bende örgüye meraklıyım ama hiç denemdim..artık bebişlerimiz nişanlarını gösterince başlarız..tabi annem çoktan hazırladı da :) kız erkek hepsi için muhteşem örgüler yaptı..ama bizim sıpalar gelmiyor işte

canimmm cok sagol moralin icin. ilk deneme olunca anlamadim noluyor diye. kasik sancim bitiyor hala yumurtlama yok die telaslandim:)
ins canim SAT ayni gun bakalim ins herkesle beraber biz ayni gun sonuc aliriz

:79::79::79::78::78::78::78::83::83::83::83::84::84::84::84::84::87::87::87::87::87::82::82::82::82::82::111::111::111::111::111::104::104::104::104::104::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::131::131::131::131::131::131::131:

Sizce ruh durumum?
A)Çok meşgul başını kaşıyacak vakti yok.
B)Dakika sayıyor bitsede gitsek modunda.
C)Ne yapacağını bilmiyor
D)Ne hissettiğini bilmiyor
E)Güzel

E diyelim hep E olsun :)

Hamile kıyafetlerine baktım,bebek eşyalarına baktım,ev eşyalarına baktım,alışveriş sitelerinde dolaştım,kk'yı gezdim,size laf attım,facete fing attım,ona buna laf attım,çene çaldım,oyun oynadım 10 dk geçmiş
Sıkıldıııııııımmmmmmmmm

O kadar siteyi 10 dakikada gezmişsin ya bravo :)

ee çok güzel ayşecim meşgul olman iyi en azından vakit çabuk geçer işte
birazdan mesainde biter herhalde...
sen ne iş yapıyordun canım öğretmenmiydin

ayy ayy gel bide bana sor,evt kuzum az kldı ama avazım cıktığı kadar da bagırasım var...
Eve gtsem test koyu cıksa patrondan da paraamı alsam ne mutlu olucam...
İnşaallah hepsi olu rdadlım :)
Ovvvvvv Maşaallah herşey hazır nazlı sıpada geldi gelecek Annesi Merak etme sen
Benimde rahmetli Annem neler neler yapmış bi görsen 4 çocuk büyütecek kadar çooooooooooook
Hemde senin Annen gibi hem kız için hemde ertet için
İnşaallah gelcek bebişlerimiz inşaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Ne hastalığı olan kadınlar var asla bebk sahibi olaamayanlar
Rabbime binbir kere Hamd olsun bizlerde bir sorun yok Sabradeceğiz ve Meleklerimiz teşrif edecekler Teyzesi

canimmm cok sagol moralin icin. ilk deneme olunca anlamadim noluyor diye. kasik sancim bitiyor hala yumurtlama yok die telaslandim:)
ins canim SAT ayni gun bakalim ins herkesle beraber biz ayni gun sonuc aliriz
Ayyyyy inşaallah aynı gün pozitif hcg testinin müjdesini veririz ay ay ay ne güüzel demesi yazması bile :116:

Bence Hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Vakit geçirmek için bir kaç aydır süryani boncuk işi örtüler yapmakla meşguldüm. Çokta zevkli bir iştir ama 1 aydır yapamıyorum bulantı baş dönmesi sonucu boncukları gözüm görmez oldu. Şimdiyse renk renk ipler alıp bebek battaniyesi öresim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…