- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.961
selam tatlım
ben bugün bir miskinim sorma gitsin yataktan bir türlü kalkamadım ayılamadım bitürlü
öyle oturuyorum şimdi bir yeşilçay yaptım yağlarımı yaksın diye :)))) onu içiyorum
sporda yapmıyorum bekleşteyken bişi olmasın diye öyle medet yeşil çay
sende ne var yok canım?
işlerin yoğunmu?
Hiç denedinmi peki örgüyü?İnsanın isteyince yapamayacağı şey yok çünkü.Ya annen öğretsin yada bi kitap al anlatımı olan ordan başla derim ufaktan.Evde olsam çok zevkli bişey.Akşam yorgunluktan uyuyakalmadığımda sürekli örerim benBebek için bişey yapmıyorum daha çok erken.İçim gidiyor oda süslerine falan ama yapmayacağım 4-5 ay olsun en az.Zaten kış bebeği olacaklar.2 annemde harıl gürül başladı çalışmaya Bende bekarken çok örmüştüm bebek elbisesi patik falan.Çeyizde var.Onlar da gelecek.Ben kendime düşünüyorum örgüyü.Ama kurdela nakışı çok daha güzel duruyor.Nette arat bak o kadar şık bişeyki.Oda takımları,kıyafet yakaları-cepleri,bebek giysileri süslemede,bohça gibi örtüler yani her yerde kullanılabiliyor.Seccade bile yapılıyor.Ufak bi mendilden başlayım da becerebilirsem büyüklerine geçerim inşallah.
iç iç afiyet olsun,bende bi içse iyi olcak.
Ben işteym,baya bi yorgunum işler fena değilde patronun suratı içimi karartıyor bide ücret konusu acılmasın diye şu yatck bu verilcek diye sinir de ediyor yani....
Keşke evde olsamda uzansam şimdi.
ayy canım evet ya haklısın patronlar suratsız oldumu hiç çekilmiyorlar valaa allah yardımcın olsun canım
aynı ofis içersindemisiniz canım heran görüyormusun yüzünü ?
o zaman çok daha zor olur yahu
neyseki günü yarıladık... eve gidip bir güzel uzanırsın
kaçta çıkıyorsun canım şimdi kış gerçi erken çıkıyorsundur dimi
Benimde böyle net değildi,akıntımda tam kıvamında değildi 2 gün üst üste bet çizgiyi yakaladık bugün 3.gün ve akıntım tam yumurtlama habercisiKizlar bahsettigim gibi kac gundur kasik agrim epey fazla. Bugun de seffafakinti gordum oysa seffaf akinti yumurtlama zamani oluyor peki bu kasik agrisi nedir ozaman yani seffaf akinti pek belli degildi kasik agrisi varken hala da cizgim koyu deil anlamadimmmm yardimmmmmmmm
Bazan 17 veya 18.günlerde yumurtlama olabiliyor canım.Kizlarrrrr testimi yorumlar misniz anlamadim kasik agrilarim azaldi, akinti var arada bugun 16.gun 31 gunde adet olsam da testi mi beceremedim ors 2-3 gune olur diye yorum almistim amaHTML:
YardimmmmEki Görüntüle 619089
Canım Elhamdülillah iyiyiz Bomba gibiyiz MaşaallahMerhaba aRkadaslar nasıldınız herrkes iyi insallah
Ayyyyyyyyyy canım hamişleri tebrik ediyorum.Tünaydın hanımlarrrr :)
nasıl geçiyor gününüz....
hamişler nasıl bakalım bugün :)
yeni hamişler varmı?
Amin darısı Bizlere Cannnnııım :)ayyy ne güzel haberler varmış :) süper valla
hamiş arkadaşları canı gönülden kutlarımmm rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh
darısı benim ve burda bekleyen tüm arkadaşlar başına inşallahhhhh :)
kıyamam sana yaaaokudum limon yiyormuşsun çok iyi geldiğini bende duymuştum canım birde zeytinin üzerine zeytinyağı ve bolca limon sıkıp yiyenler var ekmek banıyorlar hem mideyi bastırıyormuş hemde tok tutuyormuş zaten az ve sık yemen gerekiyor sanırım istersen bir dene canım... zaten çok sürmüyor sanırım bulantılar dimi... gerçi işte olunca çok sıkıntı yapıyordur kıyamamm sana yaa
gerçi doğum izinleri 6 aya çıkartılmış ücretli hadi doğumdan sonra rahatsın şekercimrabbim o güzel günleride gösterecek inşallahhh senin bebişler ikizde gelir inşallahh sağlıklaa çifte mutluluk olur inşallahhhh...
bu arada ben pek anlamıyorum canım ya örgü işlerindenbiraz beceriksizim annem çok iyi yapar ama ben pek çekmemişim anneme
yapanları görünce imreniyorum valla
senin yaptığın ne şimdi nasıl bişi olcak... bebek içinmi başladın canım ...
selam tatlım
ben bugün bir miskinim sorma gitsin yataktan bir türlü kalkamadım ayılamadım bitürlü
öyle oturuyorum şimdi bir yeşilçay yaptım yağlarımı yaksın diye :)))) onu içiyorum
sporda yapmıyorum bekleşteyken bişi olmasın diye öyle medet yeşil çay
sende ne var yok canım?
işlerin yoğunmu?
Bende senin gibiyim ssirin zor bela yataktan çıktımiç iç afiyet olsun,bende bi içse iyi olcak.
Ben işteym,baya bi yorgunum işler fena değilde patronun suratı içimi karartıyor bide ücret konusu acılmasın diye şu yatck bu verilcek diye sinir de ediyor yani....
Keşke evde olsamda uzansam şimdi.
aaa süpermiş canım yaaa vallahi bir bakimm... bende bütün gün oturuyorum ama gerçi arapça çalışıyorum çoğu zaman birde kuran-ı kerim'e başladım hatim için işte rabbim kabul ederse onları bitirince sizlerle konuşmaya geliyorum sonrada koçiş geliyor zaten yani böyle geçiyor benimde vaktim...
ben eskiden denedim canım annem çok gösterdi hem dantel hemde örgü ama beceremiyorum ben bir tafarı sımsıkı oluyor bir yeri bol tutturamıyorum ayarını bi
bir tane atkı öreyim dedim koçişimle o zamanlar çıkıyoruz jest yapayım dedim :) lakin ne mümkün beceremedim annem beğenmedi olmaz bu böyle dedi gösterdi etti bidaha baştan başladım ama ne mümkün :) sonra baktı olmuyo kış bitecek :))) ver dedi ben öreyim iki günde bitirdi sağolsun :)
bir kezde dantel için uğraştım işte annem çok iyi yapar onuda bana seksenkere gösterdi ben zar zor bir tane zincirden tepsi örtüsü ördüm :) biraz tuhaf bişi oldu ama kıyamam anacığıma onu hala kullanır... ütüyle çekiştire çekiştire denkleştirdi tam kare yaptı onu :) kolalı düz duruyor ama yıkanınca sağ sola çekiyo :) anlayacağın o şeyleri pek beceremiyorum :)
izmirde evdeyken ahşap boyama yapıyorum onu çok seviyorum mesela süper sehpalar ve gazetelikler yapmıştım hergören inanamıyordu senmi yaptin diye diye övgüler alıyordum
ama şimdi azıcık tembellim burda öyle oturup duruyorumm :) bebiş gelsinde bütün vaktimi bebişime verebilsem...
şu dediğine bir bakıcam şimdi merak ettim :)
Karşımda tam ya,evt 5te cıkıyorum bi akşam olsa daha 3 saat var,bole eve gtcen uzancan bi iş yapmak istemıyrm bugn eşimde vardığada bugn gec gelcek ben evde tekim cnım şimdiden sıkıldı ya,off bi akşam olsa.
Sen evdesin sanırım canım tv ye bakıyormusn?
ay canım yaa baya zormuş
allah sabır versin canım...
tatlım evet ben evdeyim hep ama tv de hep arapça :))) bilgisayarı tv ye bağlamam lazım o zaman türk tv izleyebiliyorum
ama şimdi kucağımda sızıle konuşayyım diye tv falan bakmıyorum valla :)
akşam koçiş gelice film keyfi yapıyoruzz o kadar :)
İnşaallah canım ya bebişimiz bi gelse bütün vaktimiz neşe ile dolaraaa süpermiş canım yaaa vallahi bir bakimm... bende bütün gün oturuyorum ama gerçi arapça çalışıyorum çoğu zaman birde kuran-ı kerim'e başladım hatim için işte rabbim kabul ederse onları bitirince sizlerle konuşmaya geliyorum sonrada koçiş geliyor zaten yani böyle geçiyor benimde vaktim...
ben eskiden denedim canım annem çok gösterdi hem dantel hemde örgü ama beceremiyorum ben bir tafarı sımsıkı oluyor bir yeri bol tutturamıyorum ayarını bi
bir tane atkı öreyim dedim koçişimle o zamanlar çıkıyoruz jest yapayım dedim :) lakin ne mümkün beceremedim annem beğenmedi olmaz bu böyle dedi gösterdi etti bidaha baştan başladım ama ne mümkün :) sonra baktı olmuyo kış bitecek :))) ver dedi ben öreyim iki günde bitirdi sağolsun :)
bir kezde dantel için uğraştım işte annem çok iyi yapar onuda bana seksenkere gösterdi ben zar zor bir tane zincirden tepsi örtüsü ördüm :) biraz tuhaf bişi oldu ama kıyamam anacığıma onu hala kullanır... ütüyle çekiştire çekiştire denkleştirdi tam kare yaptı onu :) kolalı düz duruyor ama yıkanınca sağ sola çekiyo :) anlayacağın o şeyleri pek beceremiyorum :)
izmirde evdeyken ahşap boyama yapıyorum onu çok seviyorum mesela süper sehpalar ve gazetelikler yapmıştım hergören inanamıyordu senmi yaptin diye diye övgüler alıyordum
ama şimdi azıcık tembellim burda öyle oturup duruyorumm :) bebiş gelsinde bütün vaktimi bebişime verebilsem...
şu dediğine bir bakıcam şimdi merak ettim :)
canım dun testim koyulaşmaya başladı,bugn yarın cok onemli bakalım nolcak tutuyorum çişimi eyer ki akşam yapınca koyu cızğiyi gorursem yuklerim..
Benimde böyle net değildi,akıntımda tam kıvamında değildi 2 gün üst üste bet çizgiyi yakaladık bugün 3.gün ve akıntım tam yumurtlama habercisi
Bugünde test yapacağım idrarımı 4 saat tutarak yapıyorum sonuç doğru çıkıyor Elhamdülillah:)
Bence seninde bi kaçgüne kadar net olacak
Bazan 17 veya 18.günlerde yumurtlama olabiliyor canım.
Sen çalışmalarını aksatmadan devam et beklemeye benim 15.gün ile 16.günde ancak netleşti bugünde yapınca haber veririm.Kafanı rahatlat çok takılma Allahımız ol desin Canıııııııııım
İnşaallah günlerimiz aynı ve Birlikte bebişlerimzin haberini veririz :)
Canım Elhamdülillah iyiyiz Bomba gibiyiz Maşaallah
Sizde iyisiniz inşaallah hamilesin ve başka çocuğunda var Allahu Teala Sana melekleri ile Yardımcılar göndersin Bizlerede dualar et..
Aldığın cihaz geldimi? Memnunmusun FmFm
Ayyyyyyyyyy canım hamişleri tebrik ediyorum.
Benimde galiba yumurtam çatlıyor yada çatladı
Acayip akıntııııııııııııııııım vardı dünden beri Çalışmalarımız aksamadı Allahım ol desin
Amin de Ssirinim
Amin darısı Bizlere Cannnnııım :)
Ben pek becerikliyimdir ayıptır söylemesi.
Hemin hemen her arkadaşımın akrabalarımızın bebişlerine örmüşümdür
sizleere ördükleriden birkaç foto göönderyimmi ?
Bende senin gibiyim ssirin zor bela yataktan çıktım
Ama sıvıya dikkat etmemiz lazım cevo ile Test telaşesindden dolayı
İnşaallah daha koyulaşır vede bebişin tutunur Canıııım :)
Bekliyorum canım inşaallah yüklersin pozitif pozitif
ssirinim ne güzel dualar ettin canıım ya.. inşaallah bebişimz sağlıkla hayırlısıyla tutunur Amin Amiiiiiiiiiin Aimiiiiiiiiiin...oohhh maşallahhhh sana yaa 10 parmağında 10 maarifet valla tebrikler arkadaşım keşke yakın olsakda bişiler kapabilsek senden
bu arada süpersin tatlım çok sevindim süper valla yumuşlar çatlamıi sımsıkı tutunsunlar inşallahhh buluşsunlar güzelce yerleşssinler göbişineee
hadi güzell haberlerr verelim bu ay burdannn gerçi bende pek belirti yok
ama allahtan umit kesilmez beklemedeyim ben bakalım artık...
Bir iki parça şey kötü olur sonra düzelir merak etme.Hepimiz öyle öğrendik.Ben bi iğne oyasını bir de cam boyama bilmem.Ahşap da boyadım,kumaş da boyadım,örgü,dantel,etamin vs vs herşeyi yaptım.Çok seviyorum kafamı oyalayan şeyleri.Öyle klasik motif motif şeyleri sevmiyorum.Hesap işi diyorlar ya onları seviyorum.Her sırada farklı bişey yapıyorsun,tüm bi model çıkıyor öyle.Makröme bile yaptım kız benPek becerikliymişim bende Okuyunca daha net çıkıyormuş Ukala ben nolcak
İnşallah canım seninkinde benimkinde gelir umarım
inşallah canım benim...
uykum var kızlar yaa
oohhh maşallahhhh sana yaa 10 parmağında 10 maarifet valla tebrikler arkadaşım keşke yakın olsakda bişiler kapabilsek senden
bu arada süpersin tatlım çok sevindim süper valla yumuşlar çatlamıi sımsıkı tutunsunlar inşallahhh buluşsunlar güzelce yerleşssinler göbişineee
hadi güzell haberlerr verelim bu ay burdannn gerçi bende pek belirti yok
ama allahtan umit kesilmez beklemedeyim ben bakalım artık...
İnşaallah canım ya bebişimiz bi gelse bütün vaktimiz neşe ile dolar
Sağlıklı Allaha kul Rasulune İhlaslı mümmet olacak evlatlar bak size yaptığım örgülerden birkaçının fotosunu gönderiyorum :)
Çift olanlar ayşe senin ikizler için
Eki Görüntüle 619497 Eki Görüntüle 619493 Eki Görüntüle 619494 Eki Görüntüle 619495 Eki Görüntüle 619496
ssirinim ne güzel dualar ettin canıım ya.. inşaallah bebişimz sağlıkla hayırlısıyla tutunur Amin Amiiiiiiiiiin Aimiiiiiiiiiin...
Bence Sen çok şanslısın valla
Ordan bu garip kardeşine dualar et
Ayrıca ben ilk bebişim nerdeyse 5 haftalıktı öğrendim hemen görünmüştü ama hiç belirtim olmadı takiii 5.haftada öğrendim göğüs ağrısı ve aşırı gaz belirtileri oldu.
Ama günüm geçmeye yaklaşmıştı aşırı turşu aşeriyordum uykuda vardı ama adet günüde falan. yani günün gelip geçmeden belirtilere bakmayacaksıııın..
Hatta bu Ramazan bayramından bikaögün sonra düşük yaptım bhcg 900 lerdeydi gaz haricinde belirtim yoktu. progestan kullandığım için baş dönmesi oluyordu.
Bebiş küçükken belirtisini anlayamazsın.Dünde demiştim ya ancak kendini dinlersen psikolojik olarak bünyen tepki verir...
yokk kız ne ukalalığıı vallaa imrendimm
ellerine sağlıkk canım yaa
valla süpersin
bu arada dediğin kurdela nakışına baktım hakkikaten çok güzelmiş birisi çantaya yapmış muhteşem olmuş
taz yazlık
böule sade bir elbisenin altına sade bir sandalet öyle süslü onunla beraber o çanta muhteşem valla
bayıldım... kesin sende çok güzel yaparsın canımm
şimdiden ellerine sağlık vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?