- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.981
Saol canim,hmmm olsun sen bizle sohbet et
Sen batımı beklıyosun yumurtlama yı mı kuşm?
Ne kadar güzel şeyler yapmışsın.Allahım sağlıkla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah.
http://hobisel.com/resim/fiyonklu-bebek-yelei4fb4838a988e1.jpg için Google Görsel Sonuçları bunun beyazını örmüştüm bende 5-6 sene önce.Çok güzel durdu.Ben çoook açık renkler seviyorum bebeklerde.Hep açık renk ördüm.Bi tane fuşya var o da küçük bi elbiseKız çocuğum olsun diye hiç dua etmedim ama örmüşüm ne hikmetse.Bebek odası takımı boyadım yastık-yorgan falan o bile mavi
Bende baktım kız Ayşeeeeem Maşaallah ne beceriklisin varya Sen ne Anasının gözüsün Seeeeeeeen :)
Bayıldım ama benim vaktim yokki
Bizim burda İsmek te bunların kursu varr..
Bende ingilizce kursuna gidiyorum 1.kur bitti
2.kur sömestr bitince başlayacak..
Şimdide inşaallah arapça dersine başlayacağımmm
Boş durmak bana göre değil Elhamdüllillah..
İnşaallah canım ya bebişimiz bi gelse bütün vaktimiz neşe ile dolar
Sağlıklı Allaha kul Rasulune İhlaslı mümmet olacak evlatlar bak size yaptığım örgülerden birkaçının fotosunu gönderiyorum :)
Çift olanlar ayşe senin ikizler için
Eki Görüntüle 619497 Eki Görüntüle 619493 Eki Görüntüle 619494 Eki Görüntüle 619495 Eki Görüntüle 619496
Kız akıntıya falan bakma sen.Bende hiçbişey yoktu.Normalde gelen akıntıydı az az.İnşallah son batın olurda bi daha uğraşmazsınşekercim bizim çalışma bitti şimdi bat bekliyorum bakalım
hiç belirtide yok ya
olmadı herhalde ama herşey allahtan sabretcez beklicez napalım hayırlısını ve sağlıklısını versinde rabbim başla ne isteriz dimi
bu gebelik akıntısı ne zaman başlıyormuş biliyormusun canım?
bende aıntıda yok ta
Ay maşaallah ne güzel bir yelek Ellerine sağlık..
Bence hayırlısı olsun kardeşim kız erkek hiç fark etmez
Benim hedefim 4 çocuk olduğu için inşaallah illa bir çeşit verecektir mevlam
şekercim bizim çalışma bitti şimdi bat bekliyorum bakalım
hiç belirtide yok ya
olmadı herhalde ama herşey allahtan sabretcez beklicez napalım hayırlısını ve sağlıklısını versinde rabbim başla ne isteriz dimi
bu gebelik akıntısı ne zaman başlıyormuş biliyormusun canım?
bende aıntıda yok ta
:)
Uykuna çarem yok tatlıım yaaaaaa :)
Senin yerine uyusam dicem amma yerini tutmazki :)
Kız akıntıya falan bakma sen.Bende hiçbişey yoktu.Normalde gelen akıntıydı az az.İnşallah son batın olurda bi daha uğraşmazsın
Bencede Ayşecim İnşaallah bu ay bizde senin peşinden gelirizde Artık Rabbim bizi kurtarır:)
Artık inan ayakları dikmekten gün saymaktan hoşlanmıyorum tabi benim kaçıncı oluyor inşaalah bu dafa sağlıkla doğuracağımmmmm
Hamile olduğumu öğrenince ençoooooooooooooooook Elhamdülillah artık gün saymak ayak kaldırmak yok diye deliler gibi sevinirdiiim İnşaallah bu ayda kurtulacağıııııım :)))
Hadi inşallah doğur peşpeşe.Hatta ikiz ikiz doğurda ekonomik olsun kız
Keşke yanyana olsak ne güzel olurdu ben sana örgü öğretirdim sende bana arapça :)
Benimde böyle net değildi,akıntımda tam kıvamında değildi 2 gün üst üste bet çizgiyi yakaladık bugün 3.gün ve akıntım tam yumurtlama habercisi
Bugünde test yapacağım idrarımı 4 saat tutarak yapıyorum sonuç doğru çıkıyor Elhamdülillah:)
Bence seninde bi kaçgüne kadar net olacak
Bazan 17 veya 18.günlerde yumurtlama olabiliyor canım.
Sen çalışmalarını aksatmadan devam et beklemeye benim 15.gün ile 16.günde ancak netleşti bugünde yapınca haber veririm.Kafanı rahatlat çok takılma Allahımız ol desin Canıııııııııım
İnşaallah günlerimiz aynı ve Birlikte bebişlerimzin haberini veririz :)
Canım Elhamdülillah iyiyiz Bomba gibiyiz Maşaallah
Sizde iyisiniz inşaallah hamilesin ve başka çocuğunda var Allahu Teala Sana melekleri ile Yardımcılar göndersin Bizlerede dualar et..
Aldığın cihaz geldimi? Memnunmusun FmFm
Ayyyyyyyyyy canım hamişleri tebrik ediyorum.
Benimde galiba yumurtam çatlıyor yada çatladı
Acayip akıntııııııııııııııııım vardı dünden beri Çalışmalarımız aksamadı Allahım ol desin
Amin de Ssirinim
Amin darısı Bizlere Cannnnııım :)
Ben pek becerikliyimdir ayıptır söylemesi.
Hemin hemen her arkadaşımın akrabalarımızın bebişlerine örmüşümdür
sizleere ördükleriden birkaç foto göönderyimmi ?
Bende senin gibiyim ssirin zor bela yataktan çıktım
Ama sıvıya dikkat etmemiz lazım cevo ile Test telaşesindden dolayı
Amiiinnn hepimizin duaları kabul olsun inşallahhAyyyyyyyy kız Ayşşşem Sende var bir hikmet haaaaaa Valla çok ciddiyim :)
İçimden dedim keşke ikiz olsa iki kez doğurup bitirirdim bi baktım yazmışsın
Valla çok istiyorum ikiz olsun inşaallah olurda müjdemizi veririz :)
Bütün güzel dilekleriniz için çok yeşekkürler vede dualarınıza Amiiin diyoruuuuuuuuuuum :116:
Ne güzel bi dil daha öğrenmek.Hele de arapçakız ben o kadar çok bilmiyorum ki arapça
yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum işte videolardan
burdakilerle anlaşabileyim diye bi paraları biliyorum alışverişi rahat yapabiliyorum onu istiyorum bunu istiyorum diyorum :)
merhaben merhaba demek bizimkine benziyor udean hoşçakalın demek
kelbun köpek demek cemalun deve demek burda çok deve var deve sütü içtim geçen çok sağlıklıymış annem illa iç dedi :)
içtimde pek sevmedim :) dahada içmem
az bişiler biliyor tek tek kelimelerle derdimi anlatmaya çalışıyorum cümle kuramıyorum pek :))) eşim çok iyi geliştirdi bana gülüyo ben konuşurken :) stres yapıyorsun yapma illa türkçeyi arapçaya çevircem diye uğraşma diyor bildiğin kelimelerle derdini anlar daha rahat olursun diyor bende öyle yapmaya çalışıyorum işte :)
böyle yanii :)
Bende baktım kız Ayşeeeeem Maşaallah ne beceriklisin varya Sen ne Anasının gözüsün Seeeeeeeen :)
Bayıldım ama benim vaktim yokki
Bizim burda İsmek te bunların kursu varr..
Bende ingilizce kursuna gidiyorum 1.kur bitti
2.kur sömestr bitince başlayacak..
Şimdide inşaallah arapça dersine başlayacağımmm
Boş durmak bana göre değil Elhamdüllillah..
Maşaallah kızımızda pek becerikliymiş tek başıma işimi halledrim diyosun maşaallah tekrar :)Kız dur ben yapmadım sadece hoşuma gitti yapmaya çalışacağım dedim.Yapayım da güzel olursa koyarım resmini :) Bende kursa giderek değilde kendim çözerek öğrenmeyi seviyorum.Hiçbir hobimi kursla öğrenmedim.İtalyanca bile öğrenmeye çalıştım bi ara.Bikaç cümle konuşacak kadar da ilerledim.Hamişliğimiz yaza geleceği için kendime tunik falan yapamadım giyemem diye.Aklımda panço var şimdilik.Örersem koyarım resmini.Mart-Nisan gibi giymek için.Sağlıklı hamilelikler versin Rabbim'de giymek nasip olsun istediklerimizi.
E hadi gene iyisin Anneciğin yapar sanaayyyy kızzzz çokkk güzelller yaaaa
vallla en alttakine bayıldım benimde varmış öyle bebekken biliyormusun :) annem hala saklar o yeleğimi :)
çok beğendim ellerine sağlık canımmmm
ayyy artık banada annem örer
bilmeyince anneden geliyo
Kız bu aralar deli gibi uyuyorum zaten 12 gibi uyanmış biri olarak Yerinede uyumuş bulunuyoruuum :)olsun tatli sen uyicaksan benim yerimede uyu :)
aferin kız sanaa valllaa takdşr ettim azmini
senin arapça kuran-ı kerim arapçası sanırım dimi
bende onu çözdüm o burdaki arapçaya göre daha kolay herekeleri var a e i u anlayabiliyorsun normal arapçada onlar yok okuması çok zor oluyor daha doğrusu onu hala okuyamıyorumm :)))
aferin kız sanaa valllaa takdşr ettim azmini
senin arapça kuran-ı kerim arapçası sanırım dimi
bende onu çözdüm o burdaki arapçaya göre daha kolay herekeleri var a e i u anlayabiliyorsun normal arapçada onlar yok okuması çok zor oluyor daha doğrusu onu hala okuyamıyorumm :)))
Kız akıntıya falan bakma sen.Bende hiçbişey yoktu.Normalde gelen akıntıydı az az.İnşallah son batın olurda bi daha uğraşmazsın
ayy canım yaaa inşallaaahh
bat yaklaştı ya hiçbirşeyde yok sinirim bozuluyor artık yavisyan değil tövbe rabbimin gücüne gitmesin sadece üzülüyorum çok istiyorum yaa inşallah gelir bu ay canım duaların için çok sağol hamilelerin dualarıda daha çok kabul olurmuş sağolasın canım benim
Hadi inşallah doğur peşpeşe.Hatta ikiz ikiz doğurda ekonomik olsun kız
Kuzum sana gene ben cevap vereyim Kız ben seni çok sevdim haaaa gerçi herkesi çok seviyorum.
Ama seni illa buluyorum :)
Adetine iki üç gün kala akıntın olursa böyle kremsi gibi o zaman gebelik olabilir. ama kişidem kişiye göre değişiyor. bazısının su gigi oluyor bazısının hiş olmuyor kuru oluyor. ama benim su gibi ara arada kren gibi oluyordu :)
Amiiinnn hepimizin duaları kabul olsun inşallahh
Ne güzel bi dil daha öğrenmek.Hele de arapça
kızlar gozlerim kapandı nerdeyse klavye ustunde uyuycam...
Bu arada ayşem senın uykun nasıl hamişsin ya cok uyuyormusun?
Ben sabah 5-6 gibi uyanıyorum saat bile çalmadan.11,30 falandı yattığım.Uykuyu çok sevmem normalde de.Ama akşam 5ten sonra gözü açık uyuyacak hale geliyorum.kızlar gozlerim kapandı nerdeyse klavye ustunde uyuycam...
Bu arada ayşem senın uykun nasıl hamişsin ya cok uyuyormusun?
Maşaallah kızımızda pek becerikliymiş tek başıma işimi halledrim diyosun maşaallah tekrar :)
Amin inşaaallah giyersin canım Darısı bizlere...
Senin burcun ne tatlım?
E hadi gene iyisin Anneciğin yapar sana
Keşke görüşebilsek sanada yapardım inankiii..
Benim rahmetli Annem herkese yapıp hediye derdi tanımadıklarına bile.
Bende Onde-an öğrendim örgüyü
Kız bu aralar deli gibi uyuyorum zaten 12 gibi uyanmış biri olarak Yerinede uyumuş bulunuyoruuum :)
Hayırlısıyla kurs başlasa uykuya güle güle derim :)
kız özelden mesaj attım almadınm ı ?
valla neden olmasın rabbim versinde sağlıklı ve hayırlısı oldukdan sonra 5 bile doğrurumm valla
ayy canımmm sağolasun yaaa
bende ne kremsi nede başka bişi bişi yok gerçi 2-3 gün kala demişssin bakalım artık benim var daha son 1 hafta bakalım artık...
evet canım gerçek keyifli oluyor yabanci bir insanla anlaşabilmek güzel oluyor azda olsa anlıyorlar seni seviniyor insan :)
tatlım sert bir nescafe yap istersen kendine iyi gelir tatlım daha var mesai bitimine nasıl dayanacaksın...
iç bir nescafe kendine gel cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?