Bol bebiş topiği

Saol canim,hmmm olsun sen bizle sohbet et
Sen batımı beklıyosun yumurtlama yı mı kuşm?

şekercim bizim çalışma bitti şimdi bat bekliyorum bakalım
hiç belirtide yok ya
olmadı herhalde ama herşey allahtan sabretcez beklicez napalım hayırlısını ve sağlıklısını versinde rabbim başla ne isteriz dimi
bu gebelik akıntısı ne zaman başlıyormuş biliyormusun canım?
bende aıntıda yok ta

Ay maşaallah ne güzel bir yelek Ellerine sağlık..
Bence hayırlısı olsun kardeşim kız erkek hiç fark etmez
Benim hedefim 4 çocuk olduğu için inşaallah illa bir çeşit verecektir mevlam

Kız dur ben yapmadım sadece hoşuma gitti yapmaya çalışacağım dedim.Yapayım da güzel olursa koyarım resmini :) Bende kursa giderek değilde kendim çözerek öğrenmeyi seviyorum.Hiçbir hobimi kursla öğrenmedim.İtalyanca bile öğrenmeye çalıştım bi ara.Bikaç cümle konuşacak kadar da ilerledim. Hamişliğimiz yaza geleceği için kendime tunik falan yapamadım giyemem diye.Aklımda panço var şimdilik.Örersem koyarım resmini.Mart-Nisan gibi giymek için.Sağlıklı hamilelikler versin Rabbim'de giymek nasip olsun istediklerimizi.

ayyyy kızzzz çokkk güzelller yaaaa
vallla en alttakine bayıldım benimde varmış öyle bebekken biliyormusun :) annem hala saklar o yeleğimi :)
çok beğendim ellerine sağlık canımmmm
ayyy artık banada annem örer
bilmeyince anneden geliyo

Kız akıntıya falan bakma sen.Bende hiçbişey yoktu.Normalde gelen akıntıydı az az.İnşallah son batın olurda bi daha uğraşmazsın
Ay maşaallah ne güzel bir yelek Ellerine sağlık..
Bence hayırlısı olsun kardeşim kız erkek hiç fark etmez
Benim hedefim 4 çocuk olduğu için inşaallah illa bir çeşit verecektir mevlam

Hadi inşallah doğur peşpeşe.Hatta ikiz ikiz doğurda ekonomik olsun kız

Kuzum sana gene ben cevap vereyim Kız ben seni çok sevdim haaaa gerçi herkesi çok seviyorum.
Ama seni illa buluyorum :)
Adetine iki üç gün kala akıntın olursa böyle kremsi gibi o zaman gebelik olabilir. ama kişidem kişiye göre değişiyor. bazısının su gigi oluyor bazısının hiş olmuyor kuru oluyor. ama benim su gibi ara arada kren gibi oluyordu :)

Ayyyyyyyy kız Ayşşşem Sende var bir hikmet haaaaaa Valla çok ciddiyim :)
İçimden dedim keşke ikiz olsa iki kez doğurup bitirirdim bi baktım yazmışsın
Valla çok istiyorum ikiz olsun inşaallah olurda müjdemizi veririz :)
Bütün güzel dilekleriniz için çok yeşekkürler vede dualarınıza Amiiin diyoruuuuuuuuuuum :116:

Keşke yanyana olsak ne güzel olurdu ben sana örgü öğretirdim sende bana arapça :)

kız ben o kadar çok bilmiyorum ki arapça
yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum işte videolardan
burdakilerle anlaşabileyim diye bi paraları biliyorum alışverişi rahat yapabiliyorum onu istiyorum bunu istiyorum diyorum :)
merhaben merhaba demek bizimkine benziyor udean hoşçakalın demek
kelbun köpek demek cemalun deve demek burda çok deve var deve sütü içtim geçen çok sağlıklıymış annem illa iç dedi :)
içtimde pek sevmedim :) dahada içmem
az bişiler biliyor tek tek kelimelerle derdimi anlatmaya çalışıyorum cümle kuramıyorum pek :))) eşim çok iyi geliştirdi bana gülüyo ben konuşurken :) stres yapıyorsun yapma illa türkçeyi arapçaya çevircem diye uğraşma diyor bildiğin kelimelerle derdini anlar daha rahat olursun diyor bende öyle yapmaya çalışıyorum işte :)
böyle yanii :)

Evet canim geldi sabahlari dinliyorum kalbini minisimin surekli dinlemiyorum rahatsiz oluyormus bebis ama beni gunde 1 kere dinlemek rahatlatiyor ,ellerim uyusuyor sabah kalkinca diger iki olen bebegimdede ellerim uyusmustu1 hafta sonra olsuklerini ogrendim dr birbiriyle alakasi yok diyor ama ben herseyden pimpiriklenir oldum ayni aciyi yasatmasin Mevlam o yuzden bu alet tam bana gore

Amiiinnn hepimizin duaları kabul olsun inşallahh
Ne güzel bi dil daha öğrenmek.Hele de arapça

aferin kız sanaa valllaa takdşr ettim azmini
senin arapça kuran-ı kerim arapçası sanırım dimi
bende onu çözdüm o burdaki arapçaya göre daha kolay herekeleri var a e i u anlayabiliyorsun normal arapçada onlar yok okuması çok zor oluyor daha doğrusu onu hala okuyamıyorumm :)))

Maşaallah kızımızda pek becerikliymiş tek başıma işimi halledrim diyosun maşaallah tekrar :)
Amin inşaaallah giyersin canım Darısı bizlere...
Senin burcun ne tatlım?

E hadi gene iyisin Anneciğin yapar sana
Keşke görüşebilsek sanada yapardım inankiii..
Benim rahmetli Annem herkese yapıp hediye derdi tanımadıklarına bile.
Bende Onde-an öğrendim örgüyü

olsun tatli sen uyicaksan benim yerimede uyu :)
Kız bu aralar deli gibi uyuyorum zaten 12 gibi uyanmış biri olarak Yerinede uyumuş bulunuyoruuum :)
Hayırlısıyla kurs başlasa uykuya güle güle derim :)

Ben Sarftan başlayacağım Sarf Emsile Bina maksut Avamil.
Bunlar arapçanın kökeni sonra gramere geçiyorsun.
Zaten hadis fıkıhı arapçe tercümesi ile yaptığımız için Kuranı kerimide az çok anlayabiliyorum..
evlendikten sonra dersleri tekrr edmedim şimdi tekrar edeceğim Zaten unutmuşum arapçayı..
Allahu Teala bizleri kendi yolıundan ayırmasııın

kız özelden mesaj attım almadınm ı ?

valla neden olmasın rabbim versinde sağlıklı ve hayırlısı oldukdan sonra 5 bile doğrurumm valla

ayy canımmm sağolasun yaaa
bende ne kremsi nede başka bişi bişi yok gerçi 2-3 gün kala demişssin bakalım artık benim var daha son 1 hafta bakalım artık...

Amiiinnn hepimizin duaları kabul olsun inşallahh

Ne güzel bi dil daha öğrenmek.Hele de arapça

evet canım gerçek keyifli oluyor yabanci bir insanla anlaşabilmek güzel oluyor azda olsa anlıyorlar seni seviniyor insan :)

kızlar gozlerim kapandı nerdeyse klavye ustunde uyuycam...
Bu arada ayşem senın uykun nasıl hamişsin ya cok uyuyormusun?

tatlım sert bir nescafe yap istersen kendine iyi gelir tatlım daha var mesai bitimine nasıl dayanacaksın...
iç bir nescafe kendine gel cicim

kızlar gozlerim kapandı nerdeyse klavye ustunde uyuycam...
Bu arada ayşem senın uykun nasıl hamişsin ya cok uyuyormusun?
Ben sabah 5-6 gibi uyanıyorum saat bile çalmadan.11,30 falandı yattığım.Uykuyu çok sevmem normalde de.Ama akşam 5ten sonra gözü açık uyuyacak hale geliyorum.

Başak.Annemde başak.Kuzularımda başak olacak

kız test yapcm için bi şey icemiyorum ya ondan
izin mi alsam napsam eve gtmek için ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…