- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.021
Allah şifa versinde bebişin yormasın seni..Vakit geçirmek için bir kaç aydır süryani boncuk işi örtüler yapmakla meşguldüm. Çokta zevkli bir iştir ama 1 aydır yapamıyorum bulantı baş dönmesi sonucu boncukları gözüm görmez oldu. Şimdiyse renk renk ipler alıp bebek battaniyesi öresim var.
kızlar maalesef bu sabah hafif kanamam başladı zaten doktor randevum vardı gitiim
kalp atışını görmüştük ama durmuş göremedik bu sefer ayrıntılı doblerlerde bakıldı ne yazıkki duyamadık bu sefer bebeğimin kalbini
yarın sabah mudahale edilicek sizleri üzmek hiç istemem daha cok ayrıntı yazıp hayırlısı böyleymiş
Rabbim böyle uygun görmüş demekki bizim için....
Herkese iyi akşamlar kızlar kayınvalideme yemeğe gidiyoruz inşaallah çıkmadan tasti yapacağım...
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimizeeeeeee
merhabalar kızlar
ekim ayından berı denıyoruz ama duzenlı olarak reglım bıttıkten sonra ılsıkıye gıremıyoruz ve hep negatıf sonuc alıyorum moralımde bozuluyor ama bır yandan da düzenli ilişki olmadıgı ıcın olmadıgını dusunuyorum
kızlar maalesef bu sabah hafif kanamam başladı zaten doktor randevum vardı gitiim
kalp atışını görmüştük ama durmuş göremedik bu sefer ayrıntılı doblerlerde bakıldı ne yazıkki duyamadık bu sefer bebeğimin kalbini
yarın sabah mudahale edilicek sizleri üzmek hiç istemem daha cok ayrıntı yazıp hayırlısı böyleymiş
ben varımmşekerim:)selam hanımlarrr
kimler var kimler yok :)
Yanlız değilsin :)kimsecikler yokkkyanlız kaldımmm sanırımmm ((
Selamun aleyküm benim pozitifim bugün çıktı :)
Nasıl heyecan yaptım anlatamam elim ayağım kesildi nr yapacağımı bilemedim
Dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
ayy hadii tatlım ikiside olsun bugğn inşallahhh
bugün kaçıncı günün canım belki tam koyuyu yakalarsınız bugün
bugn 14gunum yorumlarsaniz sevinirmEki Görüntüle 619933
Selam kızlar herkese merhaba..
Sizleri çok özledimmmm..
İzmirde tatile geldim pek giremiyorum nete...
Benim bat 4 şubat ama hiç bir belirti yok...
Bu ay için ümidim azalıyor..
Hayırlısı herşeyin...
Herkese iyi akşamlarrrrr...
canımmm benimmm hoşgeldinn
izmirli arkadaşım benim
yav bende de yok
ama allahtan ümit kesilmez beklicez canımm yaa
ne zaman dönüyorsun evine tatlım
daha kalıcanmı izmirde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?