Bol bebiş topiği

canım çok çok geçmiş olsun..moralini yüksek tutmaya çalış bi tanem..demek hakkında hayırlı olan buymuş..en azından gebe kalamama gibi bir durumun yok..rabbim yüzünü tekrar güldürür allahın izniyle..

İnşaallah yaaaa Ne bileyim biz elimizden geleni yapıyoruz bakalım ne olacak :)

bugn 14gunum yorumlarsaniz sevinirmEki Görüntüle 619933
Kız çizgin var ama bence pozitif değil benim bugün 17.gün ve T çizgisi C çizgisinden koyu çıktı hatırlarsan dün ve öncekş testlerimde bundan netti :)
Demekki 17.gün yumurtluyorum :))))
Sende o günler üstüste yap derim sana :))

2 ay önce bende 17. günde yumurtlamıştım.

Ocak ayında 15. gün yumurtladım. Bende örnek olsun diye bir tane testimi paylaşayım.

canım eşimin başı ağrıyrdu yemekten sonra yattı o arada nete girdim bende :)
Ama evleri yakın erken döndük 9 buçuk gibi:)

2 ay önce bende 17. günde yumurtlamıştım.

Ocak ayında 15. gün yumurtladım. Bende örnek olsun diye bir tane testimi paylaşayım.

Eki Görüntüle 620008

Ahanda benim testin aynısının tıpkısının aynısıııııııııııııııııı....
Bugün 17.gün ve testim bu şekilde kız sen var ya inşaallah bu ay hamile kalasın inşaallah

Son düzenleme:

Canim cok uzuldum gercekten ama vardir bir hayir,biz ne desek bos suanda ,icini ferah tut allahim yine verir hayirlisiyla...

Hadi herkese hayırlı uykular tatlı geceler
Ben gittim,inşaallah sabah arkadaşıma kahvaltıya gideceğim gelişim akşamı bulur fıstıklar

Kızzzz Aminnnnnnnnnn inşallahhhhh sende hamile kalasınnn inşallah.

Bak sana bişi diyim bunu sabah yapmıştım ya bide gece 11 de yaptım kopkoyu çift çizgiyi gördüm. Onun fotosunu çekemedim üşenmiştim :)

sende bi bak belki çift çizgiyi görürsün. Kaçırma bugünleri. ben geçen ay kaçırmıştım eşim yorgundu. Ertesi gün olmuştu ama nasip değilmiş bebiş :))

canim gecmis olsun cok uzuldum, cok moralini bozmadan kendini yipratmadan atlatirsin ins

Tuğra34 çok büyük geçmiş olsun...Çok ama çok üzüldüm... Kanamanın olması yolunda gitmeyen bir durumun habercisi...Bebekte bir eksiklik söz konusu diyelim..En azından otonom sistem çalışıyor Hayırlısı diyelim...

günaydın kızlar. Dün uğrayamadım. Bol bol yatayım dedim çünkü bugün mesaideyim. İnşallah çabucak akşam olur.
Testi tekrarlayamadım o kadar çok portakal yedim ki barsaklarım hızlandı. Sabahları uçarak gidiyorum tuvalete:)
Yarın sabah inşallah tekrarlayacağım. Kana gitmeyi erteliyorum çünkü malum doktorlar insanı tersliyor moral bozuyor. Bir hafta geçmeden test yapma dedi doktorum zaten. Moralim bozulmasını istemiyorum. Sinirlenirim bir de kavga ederim tam olur. Neyse bende pek değişik bir şey yok. Biraz biraz toparlanıyorum. Bu seneki grip çok fenaymış. Kendinize dikkat edin aman hasta olmayın.

ee çok güzel ayşecim meşgul olman iyi en azından vakit çabuk geçer işte
birazdan mesainde biter herhalde...
sen ne iş yapıyordun canım öğretmenmiydin
Maaasebeciyim canım ben.Meşgul olacak bütün işlerimi bitirdim sıkılıyorum.
Canım benim.Kendisini unutmuş bizleri düşünmüş.Ne kadar sağlamsın maşallah sen Tuğra.Rabbim en güzelini bilir elbet.Bizim canımızı acıtmaz,gazabı merhametinden büyüktür.Belki de ömür boyu sürecek bi acının sonlanması bu.İnşallah sağsalim yeniden hamile kalırsın ve kucağına alırsın sağlıcakla.Geçmiş olsun canım..
Selamun aleyküm benim pozitifim bugün çıktı :)
Nasıl heyecan yaptım anlatamam elim ayağım kesildi nr yapacağımı bilemedim
Dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Aleykümselam canımmm.Hayırlı olsun şimdiden.Hadi kan sonucunu da getir de daha çok sevinelim
bugn 14gunum yorumlarsaniz sevinirmEki Görüntüle 619933
Benim en koyu günüm böyleydi cevo.Değerlendirmeleri unutma...
Ümit falan azalamaz Senin gibi hayat dolu birine yakışıyormu bu sözler Bende de hiç belirti yoktu ama oldu.Hadi bakıyım topla kendini.Tatilin tadını çıkarki gelsin bebeğin annesine

Valla peygamber sabrı var sende.1 hafta nasıl bekleyecen anam.Ben çatlarım valla.Söylemeyiver doktora.10 gün geçti de.Nasılsa kadın doğumcun önemli olan.Özel hastaneler yada sağlık ocakları önemli değil.Takma kafana söylenenleri.Çok geçmiş olsun gribin baya ağır geçti senin.İnşallah bir daha olmazsın da annesine sıkı sıkı tutunur bebiş

tşk ederim Ayşem. Sen nasılsın?Bulantılar nasıl? Azalma filan? Ben çok korkuyorum o bulantılardan. Zaten midem rahatsız limon yakıyor. Bide bulantı olursa iyice bittim ben. İnşallah kimse olmasın. Ben işyerinden kaptım. Kendimi o kadar korudum ama hava yolu ile bulaşıyor ne yaparsan yap.
Sabırlı olduğumu söylerler genelde :)
Kan vermeye gideceğim cancağızım da gücüm kuvvetim yerine gelsin. Önce ben iyi olayım bebeğim de iyi olur. Henüz hamile olduğuma inanamadığım için belki de böyle rahatım. Görünce herhalde inanacağım :) Çok da heyecan yapmayayım sonra bir şey olur üzülürüm. Sakin olmak da fayda var. Rabbim ne yazdıysa onu göreceğim. Eğer nasipse kucağıma da alırım. Ben elimden geleni yapıyorum.

gunaydın canlar,dun testim cok koyu değildi ama genede degerlendirdik cunku daha koyu cıkarmı bilmiyorum,onceden kullandığımda bu kadar koyu olmuştu sadece o yuzden, ayaklarım havada bekledim,altına yastk koydum dua ettim allah sen ol dersin olur bebğimi bana nasip et dedim,inşallah allahım bana meleğimi verir tez vakite hayırlı bi evlat nasip eder hepimize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…