- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.061
hoşgeldinnn canım benimmmm
vallahi dualarım seninle canımmm
hadi inşallah tutturursunuz bu sefer
hem bu akşam hem yarın akşam çok önemli
allah yardımıcınız olsun canım
sende dualar et olurken inşallah olsunnn ben sefer öyle yaptım ayıptır söylemesi
bu arada yemek nasıl geçti
çabuk dönmüşsünüz canım
Kız çizgin var ama bence pozitif değil benim bugün 17.gün ve T çizgisi C çizgisinden koyu çıktı hatırlarsan dün ve öncekş testlerimde bundan netti :)bugn 14gunum yorumlarsaniz sevinirmEki Görüntüle 619933
cancazımmmm mesaj kutun dolmuş cicim
gönderemiyorum biracık eskileri silermisin rica etsemmm
2 ay önce bende 17. günde yumurtlamıştım.Kız çizgin var ama bence pozitif değil benim bugün 17.gün ve T çizgisi C çizgisinden koyu çıktı hatırlarsan dün ve öncekş testlerimde bundan netti :)
Demekki 17.gün yumurtluyorum :))))
Sende o günler üstüste yap derim sana :))
hoşgeldinnn canım benimmmm
vallahi dualarım seninle canımmm
hadi inşallah tutturursunuz bu sefer
hem bu akşam hem yarın akşam çok önemli
allah yardımıcınız olsun canım
sende dualar et olurken inşallah olsunnn ben sefer öyle yaptım ayıptır söylemesi
bu arada yemek nasıl geçti
çabuk dönmüşsünüz canım
2 ay önce bende 17. günde yumurtlamıştım.
Ocak ayında 15. gün yumurtladım. Bende örnek olsun diye bir tane testimi paylaşayım.
Eki Görüntüle 620008
kızlar maalesef bu sabah hafif kanamam başladı zaten doktor randevum vardı gitiim
kalp atışını görmüştük ama durmuş göremedik bu sefer ayrıntılı doblerlerde bakıldı ne yazıkki duyamadık bu sefer bebeğimin kalbini
yarın sabah mudahale edilicek sizleri üzmek hiç istemem daha cok ayrıntı yazıp hayırlısı böyleymiş
Rabbim böyle uygun görmüş demekki bizim için....
Ahanda benim testin aynısının tıpkısının aynısıııııııııııııııııı....
Bugün 17.gün ve testim bu şekilde kız sen var ya inşaallah bu ay hamile kalasın inşaallah
Selamun aleyküm benim pozitifim bugün çıktı :)
Nasıl heyecan yaptım anlatamam elim ayağım kesildi nr yapacağımı bilemedim
Dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
kızlar maalesef bu sabah hafif kanamam başladı zaten doktor randevum vardı gitiim
kalp atışını görmüştük ama durmuş göremedik bu sefer ayrıntılı doblerlerde bakıldı ne yazıkki duyamadık bu sefer bebeğimin kalbini
yarın sabah mudahale edilicek sizleri üzmek hiç istemem daha cok ayrıntı yazıp hayırlısı böyleymiş
Maaasebeciyim canım ben.Meşgul olacak bütün işlerimi bitirdim sıkılıyorum.ee çok güzel ayşecim meşgul olman iyi en azından vakit çabuk geçer işte
birazdan mesainde biter herhalde...
sen ne iş yapıyordun canım öğretmenmiydin
Canım benim.Kendisini unutmuş bizleri düşünmüş.Ne kadar sağlamsın maşallah sen Tuğra.Rabbim en güzelini bilir elbet.Bizim canımızı acıtmaz,gazabı merhametinden büyüktür.Belki de ömür boyu sürecek bi acının sonlanması bu.İnşallah sağsalim yeniden hamile kalırsın ve kucağına alırsın sağlıcakla.Geçmiş olsun canım..kızlar maalesef bu sabah hafif kanamam başladı zaten doktor randevum vardı gitiim
Selamun aleyküm benim pozitifim bugün çıktı :)
Nasıl heyecan yaptım anlatamam elim ayağım kesildi nr yapacağımı bilemedim
Dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Benim en koyu günüm böyleydi cevo.Değerlendirmeleri unutma...bugn 14gunum yorumlarsaniz sevinirmEki Görüntüle 619933
Ümit falan azalamazSelam kızlar herkese merhaba..
Sizleri çok özledimmmm..
İzmirde tatile geldim pek giremiyorum nete...
Benim bat 4 şubat ama hiç bir belirti yok...
Bu ay için ümidim azalıyor..
Hayırlısı herşeyin...
Herkese iyi akşamlarrrrr...
günaydın kızlar. Dün uğrayamadım. Bol bol yatayım dedim çünkü bugün mesaideyim. İnşallah çabucak akşam olur.
Testi tekrarlayamadım o kadar çok portakal yedim ki barsaklarım hızlandı. Sabahları uçarak gidiyorum tuvalete:)
Yarın sabah inşallah tekrarlayacağım. Kana gitmeyi erteliyorum çünkü malum doktorlar insanı tersliyor moral bozuyor. Bir hafta geçmeden test yapma dedi doktorum zaten. Moralim bozulmasını istemiyorum. Sinirlenirim bir de kavga ederim tam olur. Neyse bende pek değişik bir şey yok. Biraz biraz toparlanıyorum. Bu seneki grip çok fenaymış. Kendinize dikkat edin aman hasta olmayın.
Valla peygamber sabrı var sende.1 hafta nasıl bekleyecen anam.Ben çatlarım valla.Söylemeyiver doktora.10 gün geçti de.Nasılsa kadın doğumcun önemli olan.Özel hastaneler yada sağlık ocakları önemli değil.Takma kafana söylenenleri.Çok geçmiş olsun gribin baya ağır geçti senin.İnşallah bir daha olmazsın da annesine sıkı sıkı tutunur bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?