Bol bebiş topiği

adet belırtısıyle hamılelık belırtılerını ayırt etmek çok zor zaten. ben 10 gun adet ağrısı sandım soğan adacayı ıçtım adetım gelsın dıye sonra hooopp süpriz ALLAH isteyen herkese nasip etsın

Burda konuşan yok,facete konuşan yok,msnde yok...Puuuufffffff sıkıldımmm.......Acıktım ama hiçbişey yiyesim yok.Hazır yemekten tiksindim iyice.

Burda konuşan yok,facete konuşan yok,msnde yok...Puuuufffffff sıkıldımmm.......Acıktım ama hiçbişey yiyesim yok.Hazır yemekten tiksindim iyice.

Selamlar o zaman
Bende yemek az hazırlamışım kendime, doymadım Dışardan yemekte istemiyorum, aç kaldık desene :90:

inşş ama cnaım ne bılıyımm her ay aynı şeyleri yasıyorum ve pat kırmızılar gelıyo zatenn her ay duzenlı bı sekılde gögüslerin 110 gun kala flan acımay baslar yıne acıyo mesla yuzumde bı kactane sıvılce cıkar yıne cıkmay basladı meslaa oyüzden hiç umudum yok yıne bu ayyy

Amiinnn inşallah

zaten umudun olmasın benımde umudum olmadığı ay geldı süprizim

hamiş olmayı okadar istiyorum ki asnırım vücudum bana oyun oynuyor.. buay klomende içmiştim bide.. batıma bir hafta kala başladı halsizlik gerginlik sulugözlülük hafif baş dönmesi mide bulantısı..okadar ki şuanda batımın 5.günündeyim ve hafif sancılarım var bugünde nie varsa.. acaba diyorum... midem bulanıyo aclıga tahammülüm yok ve bir anda acı turşu falan çekerken canım bir den bire tatlı istiyorum... sanırım deliriyorum.. mevlam aklımı korusun inş... akıl saglım yeindeyken saglıklı bebişler versin inş.

Son düzenleme:

Canım kendini cok kasmışın ondan olmuştur bende de olduydu bi y once,kendimizi o kdr bunaltıyoruz ki ondan oluyor sen sakın olmaya calış yumurtlama gunlerine onem ver...
inşallah bu ay bebişler gelir...

Çok takınca kafayı oluyor maalesef.Bak benim daha yeni yeni başladı o dediklerin.Çok sıkıntı etme kendine.Başka şeylerle ilgilen.

Ben varım beeeenn

nasılsın ayşemmmm...

yazılanları okumaya fırsat bulamadığımdan gelemedim kaç gündür..

ozayder de hamişmiş.. listeden baktım şimdi... ozayder hayırlı olsun, tebrik ediyorum...

ben nasılım bilmiyorum. hala regl durumundayım.. cumartesi kayınvalidemlerin düşüncesiz hareketi yüzünden hiç ilgim yokken kocişle aram bozuldu.. onun gerginliği geçti gitti ama ben hala kırgınım. annesinin babasının ne sesine ne yüzüne tahammülüm yok. kendi annem alttan al diyor ama hiç de beceremem içimden gelmeyince kırıtmayı.. açıkçası şu anda reglim bitsin de çalışmaya başlayalım gibi bi hevesim de yok.

tek bildiğim bişey var haksız yere döktüğüm gözyaşlarımın hakkını kimseye helal etmiyorum.

Hiç sıkma canını.Kimseye değmez.Gün geliyor kendi annemiz bile bizi anlamıyor el neden anlasınki? Eden bulacaktır elbet.İlah-i adalete güvenimiz sonsuz.

canımm butun kaynanalar ayni onlar için goz yaşı dokme kocanla aranı iyi tut ttm ttm haklısınz de bi şey deme,onlar dış kapının mandalı kapı kapandığında senle kocan kalıonuz bnu unutma

canımm butun kaynanalar ayni onlar için goz yaşı dokme kocanla aranı iyi tut ttm ttm haklısınz de bi şey deme,onlar dış kapının mandalı kapı kapandığında senle kocan kalıonuz bnu unutma

ahh be güzelim... durum o kadar farklı kii. ben şu anda tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumundayım resmen. kaynana kaynatam yaptıklarından dolayı benim çektiğim sıkıntıyı bilseler onlar da çok üzülürler.. hiç sorunum yok onlarla aslında... detay anlatmak istemiyorum ama şöyle özetleyeyim. bunlar, eşimin izni olmadan asla yapmamaları gerekn birşey yaptılar. bunu da eşimi değil beni arayıp söyledi kayınvalidem. ben de haberi olması gerektiği için eşimi aradım, tamam dedi kapadı telefonu. annem de tesadüf o gün kayınvalidemin yakınındaki bi yere oturmaya gitmişti. oraya kadar gidip de uğramamak olmaz deyip uğramış. akşam eşim geldi. annen niye gitti annemlere dedi. dedim komşuya gitmiş oraya da uğramış. durmuş durmuş bugün mü gitmiş dedi. ne demek istiyorsun dedim. ne anlıyorsan onu dedi.. sonra samimi olduğu bir arkadaşı aradı, mutfağa gitti konuşmaya yanına gittiğimde özel konuşuyorum dedi. ben de yıllardır benimle konuştuğun mevzuları şimdi niye onunla konuşuyorsun dedim. koptum tabi orda.. sonra ben sana ne yaptım dedimm gık yok... kaç gün geçti ne mevzu açıldı ne bişey.. hala doğru düzgün bişeyden haberim yok.. annem sanki meraktan ve seyre bakmak için gitmiş gibi oldu, ki kadının bişeyden haberi yoktu.. muhtemelen kayınvalideme haberli de gitse telefonda söylemeyecekti. yani yine haberi olmıycaktı.. beni en çok üzen zamanında gecenin 4ünde yatağımdan kaldırıp beni evden alıp derdini anlatan eşim, bu sefer benimle hiçbirşey paylaşmadı... ve anne babasının bu saçmalığı olmasaydı, bizim hiçbir gerginliğimiz yoktu.. üstelik yaptıkları önce eşimi sonra beni başka insanların karşısında zor durumda bırkacak ve arkamızdan konuşmalarını sağlıycak bişey.. eşimi beni annemi öyle bir hale koydular ki.. annemin eşimin dediklerinden haberi yok tabi, söylemedim ona da. daha fazla üzülmesin diye.. aslınabakarsanız kayınvalidemlerin yaptığına benim değil eşimin kızması gerekiyor kendisini ezip geçtikleri için.. benimle alakalı bi durum değil. ama bana öyle bir yansıdı ki...keşke kayınvalidemler bana bişey yapsaydı.. bu kadar içim acımazdı

ama dediğiniz gibi Allah büyük... kimin kimde hakkı varsa hesabı yapılacak bir gün...

Canım uzulme inşallah bi daha boyle bi şey yaşamasınız,annene de bi şey anlatmamakla cok iyi yapmışın.

canım eşinin ailesiyle ilgili olanlara hiç kendini yıpratma diycem ama olan olmuş bir kere. Ben kayınvalidem, görümcem, eşimin halası, amcaları yengeleriyle aynı binada oturuyorum düşün ki öyle bir kalabalık curcuna çoluk çocuk hiçbirinin derdi bitmez. Üstelik kendi memleketimden ailemden çıktım geldim istanbula burada Allahtan başka kimsem yok. İlk zamanlar çok kırıldığım üzüldüğüm durumlar vardı ve bende kendimi yıpratırdım ister istemez.
Sonra kendimi bir silkeledim toparladım. Kimsenin hiçbir lafına ortak olmuyorum karışmıyorum samimi de değilim sınırlarımı çizmiş durumdayım. Kendimi de kolay kolay ezdirmemeye çalışıyorum. Kayınvalidem oğluma şunu söyleyiver dediğinde akşam gelince kendin söyle diyorum hiç bir yük almıyorum üstüme. Bende kolayını böyle buldum.
Ama her ne olursa olsun boşuna dememişler Ele karışacağına yere karış :) Sen eşinle aranı iyi etmeye bak kimsenin boş davranışlarına üzülmeye değmez kendini yıprattığınla kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…