- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.081
gunaydın canlar,dun testim cok koyu değildi ama genede degerlendirdik cunku daha koyu cıkarmı bilmiyorum,onceden kullandığımda bu kadar koyu olmuştu sadece o yuzden, ayaklarım havada bekledim,altına yastk koydum dua ettim allah sen ol dersin olur bebğimi bana nasip et dedim,inşallah allahım bana meleğimi verir tez vakite hayırlı bi evlat nasip eder hepimize inşallah...
Çok dikkat ediyorum sürekli yiyorum bişeyler.Şu an bile limon yiyorum.Çok iyi geliyor.Dün akşam söylemesi ayıp balık yaptık.2 çatal aldım almadım dayanamadım kokusuna.Çok da güzeldi ama yiyemedim.Yufka yedim içimi bastırsın diye.Kokular dayanılmaz hale geldi artık.Progestan da baş dönmesi yaparmış.Kutu bitecek 5-6 güne.İnşallah bi daha vermez.Çalışana çok zor hamilelik.Bu kadarına razıyım gerçi.Daha beterinden saklasın Rabbim.İçim bulanıyor diye ağlıyorum düşün psikolojimitşk ederim Ayşem. Sen nasılsın?Bulantılar nasıl? Azalma filan? Ben çok korkuyorum o bulantılardan. Zaten midem rahatsız limon yakıyor. Bide bulantı olursa iyice bittim ben. İnşallah kimse olmasın. Ben işyerinden kaptım. Kendimi o kadar korudum ama hava yolu ile bulaşıyor ne yaparsan yap.
Sabırlı olduğumu söylerler genelde :)
Kan vermeye gideceğim cancağızım da gücüm kuvvetim yerine gelsin. Önce ben iyi olayım bebeğim de iyi olur. Henüz hamile olduğuma inanamadığım için belki de böyle rahatım. Görünce herhalde inanacağım :) Çok da heyecan yapmayayım sonra bir şey olur üzülürüm. Sakin olmak da fayda var. Rabbim ne yazdıysa onu göreceğim. Eğer nasipse kucağıma da alırım. Ben elimden geleni yapıyorum.
İnşallah güzel olacak bu ay cevo...gunaydın canlar,dun testim cok koyu değildi ama genede degerlendirdik cunku daha koyu cıkarmı bilmiyorum,onceden kullandığımda bu kadar koyu olmuştu sadece o yuzden, ayaklarım havada bekledim,altına yastk koydum dua ettim allah sen ol dersin olur bebğimi bana nasip et dedim,inşallah allahım bana meleğimi verir tez vakite hayırlı bi evlat nasip eder hepimize inşallah...
Cevoom benim testim de koyuluğunu azaldı ama sonra gittikçe arttı. Sanırım suyu fazla içincehemen etkiliyor. Ama sen çalışmaları bırakma. İkinci çizginin koyulaşmaya başladığı günden itibaren hergün çalışın derim ben. Ben 26-27 günde birregl oluyoru. İkinci koyuluğu tam18. gün gördüm. Bazen umutsuzluğa da kapıldım. Dedim yumurtlamıyorum herhalde. Meğerse geç yumurtluyormuşum. 19. ya da 20. gün yumurtam çatladı. 19. gün çalışmadık mesela eşim rahatsızdı. 18. gün ile 20. gün çalıştık. Bol bol dua et. Rabbim kabul eder. Bu ay bebişin gelir.
Çok dikkat ediyorum sürekli yiyorum bişeyler.Şu an bile limon yiyorum.Çok iyi geliyor.Dün akşam söylemesi ayıp balık yaptık.2 çatal aldım almadım dayanamadım kokusuna.Çok da güzeldi ama yiyemedim.Yufka yedim içimi bastırsın diye.Kokular dayanılmaz hale geldi artık.Progestan da baş dönmesi yaparmış.Kutu bitecek 5-6 güne.İnşallah bi daha vermez.Çalışana çok zor hamilelik.Bu kadarına razıyım gerçi.Daha beterinden saklasın Rabbim.İçim bulanıyor diye ağlıyorum düşün psikolojimiUzanınca daha rahatım ama hep yapamıyorum işte.Korkma sen.Devan limon değildir de başka bişeydir seninde.Allahım ayarlamıştır en güzelini senin için.12-14.haftada kesiliyormuş bulantılar.4 hafta kaldı diye seviniyorum bende.Gün sayıyorum resmen.
İnşallah güzel olacak bu ay cevo...
Günaydın bu arada
Kuzum iyi yapmişin caliş caliş hata koyuluğu gordukten sonra 1hafta çaliş bence,bende dun koyulaştığı için hemen degerlendirdim sonra olmaz falan diye korktum bebğimi istiyorum artık hamile olunca bole ikinci cizgi gorunce elimde testle işyerine gelip hamileyim diye bagırcam dedim eşime guluyor,dun teyzesinle bi magzada karşılaşmış bebek takımı gormuşler teyzesi size alalım lı demiş yok demiş cook tatlı ya,dun telden bebek patiklerine falan baktım ama ormesini bilmiyorum ogrencem inşallah....Bu bebiş gelecek bu ay arkadaş o kadar şey yaptım!!!
İnşallah kuzucm,günaydin
Seninde bulantılar başlamış kuzucum inşallah zor gecmez hemencecik biter gider,çaliştiğin için de zor olurdur cok su icme kuzucum o da bulantı yapar inşallah kisa surede iyi olursun bu arada bebiş nasıl?Karnında bi değişiklik varmı???
Ben çok severim örgüyü. Ben örer yollarım yeğenime. Biteyzesi de ben sayılırım artık dimi?
Amiiinn.Suyu 1 lt bile içemez oldum.3 lt içtiğim haftalara saysınKarnımda bi değişiklik yok.Göbeğimin alt kısmında sertlik var sadece.Hergün biraz daha sertleşiyor.Ve bazen rahmimde hava doluymuş gibi hissediyorum wcde. Darısı başına gelecek ay inşallah
Tamam canım 18 ŞubatBeni de ekler misin, Yeni batım 18 Ocak yaz beni Ayşe...
Geçen gün burada yazmıştım yok normal doğumdan korkuyorum şöyle böyle. Bakalım o güne kadar neler var Rabbimin bize nasip ettiği. Doğacağı güne gelelim de sağ salim iş doğurmaya kalsın yeter ki. Allahım evlat acısıyla sınamasın hiçbirimizi..
merhabalar arkadaşlar nasılsınız rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin,ben dün gene kan verdim sonucum 106,85 çıktı iki gün öncesinde pazar günü 40,11 di iyi demi:))
merhba kzılar nasılsınız benım bata son 5 ama yine lanet olası belırtıler tek tek cıkmya basladı malesef adet belırtılerııı sınır oluyorumm ya onları fark ettıkce herzamnkı gıbı sıvılceler ve hafıf hafıf kasık agrılarııı basladı bileeee
İnşallah sen yanılıyorsundur.Ezanlar okunuyor ve senin için dua ediyorum.Kabul olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?