- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #4.121
Bugün kimsenin tadı yok galiba
Azaldı şükür.Bi tost yiyebildim sonunda.Mutlu olmaya çalışıyorum bulantılar psikolojikte olabiliyormuş.bugun topikte konuşan yok tatlim,napıosun bulantın varmı?
Eki Görüntüle 620411
yerim bunu yaaa cooooooooooook şeker
Hiç bi iş yapmadığı halde yorgunluktan ölenlerdenim bugün ben.Bulantı halsizlik yapıyormerhabalar arkadaşlar nasılsnız
Bende son adet döneminde görmüştüm kendimi.Kız kardeşimle beraber dr hamile değilsin diyor wcye gittim göbeğimi açtım şeffaf bi şekilde içerdeki bebeği görüyorum.Kardeşimde zıplıyor valla bebek var sende diyor.İnşallah seninki de son rüyadır....Rüyaların gerçek olur bu ay...bu gece rüyamda dr a gittiğimi ve drun muayenesi sonucunda hamile olabileceğimi söyledi..bende kan testi yaptırmk için uğraşıyordumrüyada dahi olsa hamile olmak çok güzeldi
Canım beni de eklermisin listeye bat 18 şubat 26 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 11 aydır bebek istiyoruz.Umarım bu topic hepimize uğur getirsin.
canım benide ekle 30 şubat 34 yaşındayım 2 senelik evliyim bende
Hiç bi iş yapmadığı halde yorgunluktan ölenlerdenim bugün ben.Bulantı halsizlik yapıyorSen nasılsın?
teşekkür ederim cnm nasıl olayım herkez gibi bebek peşindeyim bebeğim olsun diye reglimi bekliyorum ama bazen umudumu kaybedicem diye korkuyorum nasılsa her regl döneminde kırmızılar geliyor soğan kürüne başlıyım diye düşünüyorum bende 2 senedir olmuyor çünkü
Hemen ekliyorum.İnşallah son batlarınız olurda uğur getirir topiğimiz sizlere de...
Eklerim tabi.HoşgeldinTedavi falan oldunuzmu yoksa daha bekleme sürecindemisiniz?
Azaldı şükür.Bi tost yiyebildim sonunda.Mutlu olmaya çalışıyorum bulantılar psikolojikte olabiliyormuş.
Maşallah sana da versin inşallah bu ay bunun gibi bi tane.
Canım eşimde bende doktora gittik.Bütün testler yapıldı.Hiçbir sorun yok denildi,bekliyoruz.Rabbim isteyen herkesi en yakın zamanda bebişlerine kavuştursun inşallah.
ayşecim inşallah dediğin gibi son rüyam olur..
nefes007cim bu ay mı hsg çektirdin?
Eklerim tabi.HoşgeldinTedavi falan oldunuzmu yoksa daha bekleme sürecindemisiniz?
Hiç bi iş yapmadığı halde yorgunluktan ölenlerdenim bugün ben.Bulantı halsizlik yapıyorSen nasılsın?
teşekkür ederim cnm nasıl olayım herkez gibi bebek peşindeyim bebeğim olsun diye reglimi bekliyorum ama bazen umudumu kaybedicem diye korkuyorum nasılsa her regl döneminde kırmızılar geliyor soğan kürüne başlıyım diye düşünüyorum bende 2 senedir olmuyor çünküUmutsuzluk varmı bizim topiğimizde hayııııırrrr.Kızarım bak.Elbette gelecek bebeğin.Biraz nazlı seninki belliki.İltihabın varsa yap tabi bekleme.Rahim temizlenince tutunur belki bebiş.Çakşır otunu da yedir eşine.Bak nasıl geliyor o eşek sıpası.
Aminnn...Sağlıkla kucağımıza alacağımız kolay hamilelikler versin Rabbim hepimizeaminnnn tüm kalbimle bebek isteyen tüm bayanlara inşallah gözümüzdeki yaşlar diner göbişler bebek dolar
hsg filmi çektirdinmi peki cnm bendede sorun çıkmadı kan testlerde ama film çekinince rahmin üstü eğri çıktı amliyat dediler neden se anlamadım gerçide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?