Bol bebiş topiği

bu gece rüyamda dr a gittiğimi ve drun muayenesi sonucunda hamile olabileceğimi söyledi..bende kan testi yaptırmk için uğraşıyordumrüyada dahi olsa hamile olmak çok güzeldi

Canım beni de eklermisin listeye bat 18 şubat 26 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 11 aydır bebek istiyoruz.Umarım bu topic hepimize uğur getirsin.

merhabalar arkadaşlar nasılsnız
Hiç bi iş yapmadığı halde yorgunluktan ölenlerdenim bugün ben.Bulantı halsizlik yapıyor Sen nasılsın?
bu gece rüyamda dr a gittiğimi ve drun muayenesi sonucunda hamile olabileceğimi söyledi..bende kan testi yaptırmk için uğraşıyordumrüyada dahi olsa hamile olmak çok güzeldi
Bende son adet döneminde görmüştüm kendimi.Kız kardeşimle beraber dr hamile değilsin diyor wcye gittim göbeğimi açtım şeffaf bi şekilde içerdeki bebeği görüyorum.Kardeşimde zıplıyor valla bebek var sende diyor.İnşallah seninki de son rüyadır....Rüyaların gerçek olur bu ay...
Canım beni de eklermisin listeye bat 18 şubat 26 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 11 aydır bebek istiyoruz.Umarım bu topic hepimize uğur getirsin.

Eklerim tabi.Hoşgeldin Tedavi falan oldunuzmu yoksa daha bekleme sürecindemisiniz?

Eklerim tabi.Hoşgeldin Tedavi falan oldunuzmu yoksa daha bekleme sürecindemisiniz?[/QUOTE]

Canım eşimde bende doktora gittik.Bütün testler yapıldı.Hiçbir sorun yok denildi,bekliyoruz.Rabbim isteyen herkesi en yakın zamanda bebişlerine kavuştursun inşallah.

Eklerim tabi.Hoşgeldin Tedavi falan oldunuzmu yoksa daha bekleme sürecindemisiniz?

Canım eşimde bende doktora gittik.Bütün testler yapıldı.Hiçbir sorun yok denildi,bekliyoruz.Rabbim isteyen herkesi en yakın zamanda bebişlerine kavuştursun inşallah.[/QUOTE]

hsg filmi çektirdinmi peki cnm bendede sorun çıkmadı kan testlerde ama film çekinince rahmin üstü eğri çıktı amliyat dediler neden se anlamadım gerçide

Canım eşimde bende doktora gittik.Bütün testler yapıldı.Hiçbir sorun yok denildi,bekliyoruz.Rabbim isteyen herkesi en yakın zamanda bebişlerine kavuştursun inşallah.

hsg filmi çektirdinmi peki cnm bendede sorun çıkmadı kan testlerde ama film çekinince rahmin üstü eğri çıktı amliyat dediler neden se anlamadım gerçide[/QUOTE]

Yok canım rahim filmi çektirmedim.Aslında haklısın çektirsem iyi olucak galiba.Artık gün saymaktan sonra kırmızıları görmekten o kadar yoruldum ki.Her ay adetim geldiğinde ağlamaktan,üzülmekten çok yoruldum.Nasıl bir ameliyat olman gerekiyormuş??

Canım eşimde bende doktora gittik.Bütün testler yapıldı.Hiçbir sorun yok denildi,bekliyoruz.Rabbim isteyen herkesi en yakın zamanda bebişlerine kavuştursun inşallah.[/QUOTE]
İnşallah.Destekleyici kürler yaptın mı?Bak bu topikte herkez bişeyler dener.Sıkılan hiçbişey yapmadan bekler.Sende dene bişeyler istersen

hsg filmi çektirdinmi peki cnm bendede sorun çıkmadı kan testlerde ama film çekinince rahmin üstü eğri çıktı amliyat dediler neden se anlamadım gerçide

Yok canım rahim filmi çektirmedim.Aslında haklısın çektirsem iyi olucak galiba.Artık gün saymaktan sonra kırmızıları görmekten o kadar yoruldum ki.Her ay adetim geldiğinde ağlamaktan,üzülmekten çok yoruldum.Nasıl bir ameliyat olman gerekiyormuş??[/QUOTE]

eğriliği düzeltceklermiş bebek tutunsun diye tutunmazmış sanırım öyle dediler banada bende heray kırmızılar geliyor üzülüyorum her ay ha şimdi hamileyim ha şimdi derken geliyorlar kırmızılarım sinirim bozuluyor çektir baktır kanalların açıkmı kapalımı belli oluyor ben dr gittiğimde hemen hsg filmi çekindinmi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…