Bol bebiş topiği

kızlar geldim ben. B hcg 2405 çıktı. Diğer herşey normal dedi Kansızlık yok troid hormonları normal. Çok şükür Rabbime. Bİr de kalbini duyarsak tam olacak.
2-3 hafta içinde uzmana git dedi hemşirem. İkili tarama istiyor bazı doktorlar dedi. 8. haftada yapılıyormuş. Bakalım hayırlısı inşallah.
Çok şükür Rabbime inşallah hep böyle gider. Kaydımı da aldılar.
Folbiol verdi bu sefer. Günde üç defa iç bunu sen dedi.

ne güzel dua etmişsin canım yaa
iş yüce rabbim her birimizin duasını böyle kabul edecek hayırlısıyla inşallahh
rabbimm o güzel gönlünün muradı vermiş çok güzel canım yaa şimdide hayırlısıyla yavrunu sağlıkla mutlulıukla kucağını almayı nasip edecek canım benim

Hadi hayırlı olsun sonucunuz.Allah nazarlardan saklasın
Folbiol günde 1 tane ama yanlışlık olmasın.Folik plus günde 3 tane.:44: Ben ikisini de kullandım sırayla.Hala da folbiol kullanıyorum.Akşam yatarken içiyorum iştah da açmıyor çok şükür.

Ben ikili test yaptırmayacağım.Sonucunda karar vermek çok zor olur.Rabbim hayırlısını verir inşallah.

Yok ben de şaşırdım günde bir tane içeceğim değil mi dedim. Bilerek sordum yok dedi günde üç taneye kadar alabiliyorsun sen üç tane iç dedi. Ben de şaşırdım. Olmadı eczaneden folik plus alırım yine.

ne kadar güzel dua etmişsin canım amiiin inşallah rabbim gönlümüze göre versin hayırlısıyla tabi degilsede rabbim hayırlılara çevirsin inşşallah bende öyle dua ediyorum genellikle buayla birlikte 16 ay olalı korunmayı bırakalı ama olmayınca olmuyor evet çook üzülüyorsun kahırlanıyorsun heleki insanlar daha çocuk düşünmüyormusun artık yeter demelerinden öyle sıkıldımki anlatamam allahtan bir oglum var olmasına ragmen millet benim ikincimi benden önce düşünüyor ee bir doktora görünün belki sorun vardır sanki biz doktor yolu bilmiyozda bide yol gösteriyorlar valla artık depresyona girdim sıkıldım bunaldım iyicene ikincim olmuyor ama ben inanıyorum allahım hayırlısıylan verecegine demekki daha günü varmış rabbimin işine karışamamki ben

Canım tb ederi degerinkat kat artsın inşallah,sevindim canım bayada yuksek cıkmış degerin...

ayy maşallahhh canım yaa çok güzell çıkmış sonucun çok sevindim tatlımmmm
sen oynamıcanda kimler oynicakkk ohhhh
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm
çok güzel hayırlısıylada 3 hafta sonra pıt pıtlarıda duyarsınızz ohh :)
allah nazarlardan korusun canımm nazar

AMİNNNNNN cnm. Hepinize dua ediyorum her zaman. İnşallah sizler de tez zamanda kavuşursunuz bebişlerinize

üzülme tatlım yaa
bak rabbim bir oğlan vermiş sağlıklı uzun ömürlü olsun canım
o elalemide boşver duyma canım
banada neler dyorlar
artık olmaz sizin yanlış yapmışınız bebek yaptıkdan sonra koruncaktınız şimdi yaşında geçti yok yok olmazz
valla bende allahıma sığınıyorum canım yaa
8. denememiz bu ay
reglim yeni bitti bakalım inşallahh bu ay rabbim duyacak sesimizi
hepimizin bir bir olucak çok inanıyorum ben
rabbim gönlüne göre versin canım

ayşemm nasıl heyecanlıyım bilemezsin bir an elimdeki gebelik testi olsa diye hayal ettim
ama verecek rabbim ben umutluyum

:)

folik asit almalımıyım dun ıctım bıtane yıne ıcsemmıkı daha bellı olmaıdıgındn gebelık
Folikasiti ben 5 aydır kullanıyorum.Gebelikten önce kullanmaya başlamak daha iyi olur dedi drum.Bence düzenli iç sende.
Vardır bi bildiği.Heyecandan sen şaşırdın sandım ben
İnşallah bu ay gelir kuzun...Daha fazla bekletmesin Rabbim seni de....
ayşemm nasıl heyecanlıyım bilemezsin bir an elimdeki gebelik testi olsa diye hayal ettim
ama verecek rabbim ben umutluyum

:)

Bende heyecanla yapardım ovu testlerini.Hiç bu kadar çift çizgiyi bi arada görmemiştim daha önce İnşallah ay sonunda bu test sonucun gebelik testinde de çıkar tatlım

Canım, ikili test 11-14 haftalar arasında yapılıyor.

kızlar ya size bi şey itiraf ediym mi
ben bu işten cıkmak istyrm gercktn calışmak bile istemıyrm evde otursam hamile kalsamda işten cıksam keşke

Sorma ya heyecan yaptım çok hatta tansiyonum 13/7 çıktı hemşire de şaşırdı. Dedim çok heyecanlıyım.

Canım, ikili test 11-14 haftalar arasında yapılıyor.

Doğrudur canım valla hemşire o kadar çok şey anlattı ki benim kafa karışmış olabilir. Sen yaptırdınmı?

kızlar ya size bi şey itiraf ediym mi
ben bu işten cıkmak istyrm gercktn calışmak bile istemıyrm evde otursam hamile kalsamda işten cıksam keşke

Kuzum nolur yapma üzme kendini. Bak bu ay bebiş geleceeekk sen mutlu olacaaakssııınnn. Biraz sabır. Herşeyin hayırlısı. Bak mesaimiz bitiyor son 48 dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…