- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.081
Öğleni kıldıktan sonra ellerimi açtım Rabbim'e...Benim için mucize olan şey SEN'in için en kolay şeydir dedim.Elimdekiyle yetinmeliyim biliyorum ama gönlümdeki hayalimi yaşamam için ol de Yarabbi dedim...Kalbimden sıcak sıcak bişeyler aktı dua ederken... Abdestim kaçmasın diye ağlamadım ya eminim gözyaşlarım kalbime damlayıp orayı yaktı...
Allahım kimseyi huzurundan eli boş çevirme....
kızlar geldim ben. B hcg 2405 çıktı. Diğer herşey normal dedi Kansızlık yok troid hormonları normal. Çok şükür Rabbime. Bİr de kalbini duyarsak tam olacak.
2-3 hafta içinde uzmana git dedi hemşirem. İkili tarama istiyor bazı doktorlar dedi. 8. haftada yapılıyormuş. Bakalım hayırlısı inşallah.
Çok şükür Rabbime inşallah hep böyle gider. Kaydımı da aldılar.
Folbiol verdi bu sefer. Günde üç defa iç bunu sen dedi.
Ben ikili test yaptırmayacağım.Sonucunda karar vermek çok zor olur.Rabbim hayırlısını verir inşallah.
Öğleni kıldıktan sonra ellerimi açtım Rabbim'e...Benim için mucize olan şey SEN'in için en kolay şeydir dedim.Elimdekiyle yetinmeliyim biliyorum ama gönlümdeki hayalimi yaşamam için ol de Yarabbi dedim...Kalbimden sıcak sıcak bişeyler aktı dua ederken... Abdestim kaçmasın diye ağlamadım ya eminim gözyaşlarım kalbime damlayıp orayı yaktı...
Allahım kimseyi huzurundan eli boş çevirme....
kızlar geldim ben. B hcg 2405 çıktı. Diğer herşey normal dedi Kansızlık yok troid hormonları normal. Çok şükür Rabbime. Bİr de kalbini duyarsak tam olacak.
2-3 hafta içinde uzmana git dedi hemşirem. İkili tarama istiyor bazı doktorlar dedi. 8. haftada yapılıyormuş. Bakalım hayırlısı inşallah.
Canım tb ederi degerinkat kat artsın inşallah,sevindim canım bayada yuksek cıkmış degerin...
ayy maşallahhh canım yaa çok güzell çıkmış sonucun çok sevindim tatlımmmm
sen oynamıcanda kimler oynicakkk ohhhh
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm
çok güzel hayırlısıylada 3 hafta sonra pıt pıtlarıda duyarsınızz ohh :)
allah nazarlardan korusun canımmnazar
ne kadar güzel dua etmişsin canım amiiin inşallah rabbim gönlümüze göre versin hayırlısıyla tabi degilsede rabbim hayırlılara çevirsin inşşallah bende öyle dua ediyorum genellikle buayla birlikte 16 ay olalı korunmayı bırakalı ama olmayınca olmuyor evet çook üzülüyorsun kahırlanıyorsun heleki insanlar daha çocuk düşünmüyormusun artık yeter demelerinden öyle sıkıldımki anlatamam allahtan bir oglum var olmasına ragmen millet benim ikincimi benden önce düşünüyor ee bir doktora görünün belki sorun vardır sanki biz doktor yolu bilmiyozda bide yol gösteriyorlar valla artık depresyona girdim sıkıldım bunaldım iyicene ikincim olmuyor ama ben inanıyorum allahım hayırlısıylan verecegine demekki daha günü varmış rabbimin işine karışamamki ben
Koyuluklar yakınsa yumurtlama dönemi başladı demektir.Çalışmaları aksatmayın sakın.Bol incir-bal yiyin.Güç kuvvet verirEn koyu hatta c den daha koyu olduğunda da yumurtladın demektir.48 saat içinde yumoş çatlar sen bu haftayı sıkı değerlendir.Kocişe iyi bak bal baklava Sabah spoşlar daha canlı oluyormuş aklında olsun.Hergün çalışma olsun mümkünse.Olmazsa da üzülme spoşlar uzun süre kalıyor içerde.Hemen kalkmıyorsun ilişkiden sonra.Ve stres yok bu ay.Stresli insanda yumoş kendini döllemeye kapatırmış.Kafanı oyalayacak bişeyler bul.Bol bol dua et.Rabbim göndersin bu ay kuzunu inşallahh
Folikasiti ben 5 aydır kullanıyorum.Gebelikten önce kullanmaya başlamak daha iyi olur dedi drum.Bence düzenli iç sende.folik asit almalımıyım dun ıctım bıtane yıne ıcsemmıkı daha bellı olmaıdıgındn gebelık
Vardır bi bildiği.Heyecandan sen şaşırdın sandım benYok ben de şaşırdım günde bir tane içeceğim değil mi dedim. Bilerek sordum yok dedi günde üç taneye kadar alabiliyorsun sen üç tane iç dedi. Ben de şaşırdım. Olmadı eczaneden folik plus alırım yine.
İnşallah bu ay gelir kuzun...Daha fazla bekletmesin Rabbim seni de....ne kadar güzel dua etmişsin canım amiiin inşallah rabbim gönlümüze göre versin hayırlısıyla tabi degilsede rabbim hayırlılara çevirsin inşşallah bende öyle dua ediyorum genellikle buayla birlikte 16 ay olalı korunmayı bırakalı ama olmayınca olmuyor evet çook üzülüyorsun kahırlanıyorsun heleki insanlar daha çocuk düşünmüyormusun artık yeter demelerinden öyle sıkıldımki anlatamam allahtan bir oglum var olmasına ragmen millet benim ikincimi benden önce düşünüyor ee bir doktora görünün belki sorun vardır sanki biz doktor yolu bilmiyozda bide yol gösteriyorlar valla artık depresyona girdim sıkıldım bunaldım iyicene ikincim olmuyor ama ben inanıyorum allahım hayırlısıylan verecegine demekki daha günü varmış rabbimin işine karışamamki ben
ayşemm nasıl heyecanlıyım bilemezsin bir an elimdeki gebelik testi olsa diye hayal ettim
ama verecek rabbim ben umutluyum
:)
kızlar ya size bi şey itiraf ediym mi
ben bu işten cıkmak istyrm gercktn calışmak bile istemıyrm evde otursam hamile kalsamda işten cıksam keşke
Folikasiti ben 5 aydır kullanıyorum.Gebelikten önce kullanmaya başlamak daha iyi olur dedi drum.Bence düzenli iç sende.
Vardır bi bildiği.Heyecandan sen şaşırdın sandım ben
İnşallah bu ay gelir kuzun...Daha fazla bekletmesin Rabbim seni de....
Bende heyecanla yapardım ovu testlerini.Hiç bu kadar çift çizgiyi bi arada görmemiştim daha önceİnşallah ay sonunda bu test sonucun gebelik testinde de çıkar tatlım
Canım, ikili test 11-14 haftalar arasında yapılıyor.
kızlar ya size bi şey itiraf ediym mi
ben bu işten cıkmak istyrm gercktn calışmak bile istemıyrm evde otursam hamile kalsamda işten cıksam keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?