Bol bebiş topiği

Doktorlar 10 günden önceki gecikmeleri dikkate almıyorlar.Normalmiş.10.gün kan testi yaptırın yoksa bebek kadın doğum uzmanına gidin diyor kendi drum.Düşünme öyle kötü şeyler inşallah geç döllenmedir de o yüzden daha çıkmıyordur idrarda.Yumurtlama zamanını biliyormusun?Üstünden en az 12 gün geçmesi lazım idrarda çıkması için.
İnşallah bu sefer kucağına alırsın...

yumurtlama donemımden 20 gun geçmiş. yarın saglık ocagına gıdıp sorcam stres yaptım ya ıns kotu bısey yoktur

bırde bugun buyuk abdest yaparken vajınadan 2,3 damla kahverengı sıvı geldı. bundanda bıse anlamadım

bırde bugun buyuk abdest yaparken vajınadan 2,3 damla kahverengı sıvı geldı. bundanda bıse anlamadım

Arkadaşım kimyasal bir gebelik geçiriyor olabilirsin. Değer çok düşük olduğu için idrar testinde çıkmıyor olabilir. Kan testi ile anlaşılabilir. Kahverengi lekelenme de biraz bunun belirtisi gibi görünüyor... Umarım böyle bir problem yoktur tabii.

cok tesekkur ederım yaanıtlarınız ıcın ınsallah yıne dusuk yasamam kan gorcem dıye korkuyorum neden boyle oluyor dıcem yoksa neden saglıksız oluyo ve dusuyolar neden tutunamıyorlar halbukı bı sorunum da yok ama hayırlısı

kıyamamm ben onlaraa minicik minicikler dahaaa :) gelsinlerde hayırlısıyla sağlıkla napalım beklicez artık :)
insan merak eder tabi yaaa
eskiden öğrendemen nasıl sabrederlermiş dimi...

İnşallah güzel sonuçlarla geleceksin drdan.Üzme kendini.YA BARİ isminle yavruma ol de Yarabbi diye dua et sürekli.Ben hala derim.Hadi bekliyoruz dualarla seni...

canımm nasıl denicek ben anlamadım sadece YA BARİ mi niçin deniyor tatlım ben bilmiyorum bende demelimiyim...

ohhh süperrr tatlımm hadii gözünaydınn :) inşallahh rabbim gönlünün prensesini verir canım
2 paşaya bir sultan yaraşırdı
herşey gönlünce olsun canımm
rabbim bizede nasip etsin inşallahhh :)

Kizlar malesef bu ay bnm icon baslamadan bitmistir. Hic umudum yok. Esimin amcasi yogun bakima almislar hastaneye gidiyoruz. Cok uzgunum.

aaa kötü bi zamanda olmuş ama hastalık işte ya çok geçmiş olsun canım
acil şifalarr...

Darısı başına inşallah.Kayıplarından sonra en güzelini göndersin inşallah Rabbim sanada...

Elini karnına koyup YA BARİ desen de yeter.Ben "Ya Bari isminle yavruma ol de Yarabbi,onu koru" diye dua ederim hep.Ya Bari canlandıran hayat veren demek Esma-ul Hüsna'da.Seni rahatlatır hemde...

Dış sebeplere bağlı olmayan (düşme-hoplama-darbe gibi) düşükler eksik gebeliğin kendiliğinden sonlanması anlamına geliyor diyor doktorlar.Yani Allah bütün ömrün boyunca çekeceğin bi sıkıntıyı daha yolun başındayken senden alıyor.Doktorum sevinmelisiniz erken olan düşüklere çünkü sağlıklı bi bebek dikkat ettiğin sürece düşmez diyor.Elbette o mutluluğu yaşadıktan sonra onu kaybetmek çok acı. Ama bu yönden de düşünüp üzüntünü hafifletmelisin.Benim arkadaşım 6 aylık bebeğini düşürdü bir de onu düşün.Tekmelerini hissediyorum hala diyor.Allah esirgesin sen ne kadar dikkat edersen et olmadı mı olmuyor.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.Kimseye böyle acılar vermesin.Eğer sende herhangi bir problem yoksa dert etme Rabbim seni koruyor demektir düşüğünün sebebi...Zaten bir dahaki sefere doktorun gebeliğini takviyelerle destekler düşüğü engellemek için.Bol dinlenme ve progestan verir.

yaaaa ayy sağol ayşecimm
o zaman başlayım ben hemen
çok teşekkür ederim :*******
öpüyorumm kocaman seni :)
bu arada bende 41 kez meryem suresini okdum az evvel
bir yasin şerif birazda kura-ı kerim mealine başlamıştım zaten ondan okudum...
rabbim inşallah hayırlısıyla verir bu ay sağlıklı bir bebiş banada :)
aaa birde cadiozy nin dediği duayı 100 kez
bayaa çalıştım bugün :)
inşallah hergün yapıcam
inşallah rabbim duyar sesimi

Ah arkadaşım işte onun nedenini maalesef hiçbirimiz bilmiyoruz. Aynı şeyleri ben dahil pek çok arkadaş yaşadı. Kahrolmak çözüm değil, umutlu olmamız lazım.... Ayrıca ben kendimi hep doktorumun gazıyla da olsa " hamile kalabildiğimi biliyorum" diyerek teselli ediyorum... Yıllarca uğraşıp hamile kalamayanlar da var canım. Moralini hep yüksek tut..

Slm canlarım

kaç gündür yazamadım

bu ay tam takım hazırım

ovulasyon testimi aldım hatta bugün 14:40 da yaptım resmini yüklemeye çalıştım ama beceremedim

sonuç t c ye çok yakın aynı koyulukta değil ama bir ton açık diyim ben size

bunun için yorum bekliyorum ilk defa kullanıyorum ve sizden duyduklarımla şöyle yorumladım yarın koyuyu yakalıycam mı?:)

derecede aldım yarın sabahtan başlıyorum bunun için biraz geç kaldım ama en azından gebemiyim değilmiyim onu anlarım:)

serviks geriye çekilmiş ve krem kıvamlı sıvım var araştıdım buda sümüksü akıntıdan bir önceki belirti

kasıklarım ağırıyor bide

hepinizin yorumunu bekliyorum çok ihtiyacım var

hepinizi kocaman öptüm

Sen hiç merak etme.Duyar O...Ve en hayırlısını verir bizlere...Amin diyeyim bende dualarına o zaman

Koyuluklar yakınsa yumurtlama dönemi başladı demektir.Çalışmaları aksatmayın sakın.Bol incir-bal yiyin.Güç kuvvet verir En koyu hatta c den daha koyu olduğunda da yumurtladın demektir.48 saat içinde yumoş çatlar sen bu haftayı sıkı değerlendir.Kocişe iyi bak bal baklava Sabah spoşlar daha canlı oluyormuş aklında olsun.Hergün çalışma olsun mümkünse.Olmazsa da üzülme spoşlar uzun süre kalıyor içerde.Hemen kalkmıyorsun ilişkiden sonra.Ve stres yok bu ay.Stresli insanda yumoş kendini döllemeye kapatırmış.Kafanı oyalayacak bişeyler bul.Bol bol dua et.Rabbim göndersin bu ay kuzunu inşallahh

ya aslında ocak ayında topu topu 3 kere ılışkıye gırmışıszdır ben bebek beklemıyordum hatta adet gecıkınce şok oldum dedım ne ara tuttu bu . ıste testte de negatıf cıkınca bı suru sey dusunmeye basladım. gecen aylarda cektıgım acılar aklıma geldı dusuk yaptıgım gun kanamayla beraber vajınal muayene yapmışlardı öldum öldum dırıldım hanı bebegı gorebılmek ıcın ama tabı dusmuştu artık ve adet kanması baslamıştı yanı acı verıcıyddı. bakalım sımdı nolucak .hayırlısı ınsallah belkıde arkadaşın dedıı gıbı geç dollenmedır bunuda ılk defa duydum bugun. belkıde son ıllşkıde tuttu bılemeyız kı. bakalım ınsallah allahım saglıklı hayırlı bır evlat nasip eder hepimize. sızlerede dua edıyorum allahım gonlunuze gore hayırklı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsın sızlere amin

Öğleni kıldıktan sonra ellerimi açtım Rabbim'e...Benim için mucize olan şey SEN'in için en kolay şeydir dedim.Elimdekiyle yetinmeliyim biliyorum ama gönlümdeki hayalimi yaşamam için ol de Yarabbi dedim...Kalbimden sıcak sıcak bişeyler aktı dua ederken... Abdestim kaçmasın diye ağlamadım ya eminim gözyaşlarım kalbime damlayıp orayı yaktı...
Allahım kimseyi huzurundan eli boş çevirme....

sağol cnm Allah razı olsun gecen gebelıktede progestan vermıştı ama ıs ısten gecmıştı artık bıde kan uyuşmazlıgumız varmış.bunuda dusukte ogrendım bana ıgne vurdular dıger gebelıklerınde sorun yasamaman ıcın dedıler bu konuyu bıdaha sorucam doktora bıdaha ıgne olmam gerekıyormu dıye .herseyde vardır bır hayır dıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…