- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.061
ılk gebelıgımde hemen aynı gun cıft cızgı cıkmıştı ama 2 gun sonra dusuk yapmıştım. benım adetım hıc gecıkmez valla şaştım kaldım nette araştırma yaptım bıraz yumurtalık kstı vs olmasın sakın:S:S yarın bı saglık ocagına gıtcem
Doktorlar 10 günden önceki gecikmeleri dikkate almıyorlar.Normalmiş.10.gün kan testi yaptırın yoksa bebek kadın doğum uzmanına gidin diyor kendi drum.Düşünme öyle kötü şeyler inşallah geç döllenmedir de o yüzden daha çıkmıyordur idrarda.Yumurtlama zamanını biliyormusun?Üstünden en az 12 gün geçmesi lazım idrarda çıkması için.
İnşallah bu sefer kucağına alırsın...
bırde bugun buyuk abdest yaparken vajınadan 2,3 damla kahverengı sıvı geldı. bundanda bıse anlamadım
yumurtlama donemımden 20 gun geçmiş. yarın saglık ocagına gıdıp sorcam stres yaptım ya ıns kotu bısey yoktur
Nasılsın canım?
14.haftada öğrenenler varmış.Kesin olarak 16 diyorlar.Kız göstermiyormuş erkenden.Ahlaklı varlıklar
Baktım erkek çıkıyor.Rus hesaplaması mı bişey daha var o da erkek.11.haftada ultrason resmiyle nub çıkıntısından biliniyormuş aslında ama drlar söylemiyormuş.Onu bekliyorum heyecanla.
Benimde sırtımda boynumda ve sine kısmında gerdan yani :) çıkıyor hemde kocaman ve bembeyaz.Normal bi sivilce değil yani.Oynama dediler hiç oynamıyorum.Leke kalabilirmiş o yüzden.Sende oynama sakın.
İnşallah güzel sonuçlarla geleceksin drdan.Üzme kendini.YA BARİ isminle yavruma ol de Yarabbi diye dua et sürekli.Ben hala derim.Hadi bekliyoruz dualarla seni...
Kizlar nasilsiniz dun dr a gittm hersey yolunda dedi tembel ve de uykucu bir kiz gozukuyor ama % 80 dedi ben tam sevinemedim benim kucuk ogluma dr 5 ay kiza benziyor demisti olsun saglikliymis ya bu da bana yetiyor bugun dooplere girecegim bebege giden damarlarin durumuna bakilacak ben igne kullaniyorum pihtilasma icin ona devam edip etmeme konusunda hayirlisi bakalim insallah sizlerde hayirli haberler alirsiniz opuyorum hepinizi
Kizlar malesef bu ay bnm icon baslamadan bitmistir. Hic umudum yok. Esimin amcasi yogun bakima almislar hastaneye gidiyoruz. Cok uzgunum.
Darısı başına inşallah.Kayıplarından sonra en güzelini göndersin inşallah Rabbim sanada...İyiyim Ayşecim napayım, çalışıyorum.. Epeydir girmiyordum, yazdıklarınızı okudum. Maşallah hamileliğin güzel geçiyor, sevindim :))
Akşam olsa da eve gitsem diye bekliyorum işte :) Sen nasılsın canım?
kıyamamm ben onlaraa minicik minicikler dahaaa :) gelsinlerde hayırlısıyla sağlıkla napalım beklicez artık :)
insan merak eder tabi yaaa
eskiden öğrendemen nasıl sabrederlermiş dimi...
canımm nasıl denicek ben anlamadım sadece YA BARİ mi niçin deniyor tatlım ben bilmiyorum bende demelimiyim...
ohhh süperrr tatlımm hadii gözünaydınn :) inşallahh rabbim gönlünün prensesini verir canım
2 paşaya bir sultan yaraşırdı
herşey gönlünce olsun canımm
rabbim bizede nasip etsin inşallahhh :)
aaakötü bi zamanda olmuş ama hastalık işte ya çok geçmiş olsun canım
acil şifalarr...
cok tesekkur ederım yaanıtlarınız ıcın ınsallah yıne dusuk yasamam kan gorcem dıye korkuyorum neden boyle oluyor dıcem yoksa neden saglıksız oluyo ve dusuyolar neden tutunamıyorlar halbukı bı sorunum da yok ama hayırlısı
Darısı başına inşallah.Kayıplarından sonra en güzelini göndersin inşallah Rabbim sanada...
Elini karnına koyup YA BARİ desen de yeter.Ben "Ya Bari isminle yavruma ol de Yarabbi,onu koru" diye dua ederim hep.Ya Bari canlandıran hayat veren demek Esma-ul Hüsna'da.Seni rahatlatır hemde...
cok tesekkur ederım yaanıtlarınız ıcın ınsallah yıne dusuk yasamam kan gorcem dıye korkuyorum neden boyle oluyor dıcem yoksa neden saglıksız oluyo ve dusuyolar neden tutunamıyorlar halbukı bı sorunum da yok ama hayırlısı
yaaaa ayy sağol ayşecimm
o zaman başlayım ben hemen
çok teşekkür ederim :*******
öpüyorumm kocaman seni :)
bu arada bende 41 kez meryem suresini okdum az evvel
bir yasin şerif birazda kura-ı kerim mealine başlamıştım zaten ondan okudum...
rabbim inşallah hayırlısıyla verir bu ay sağlıklı bir bebiş banada :)
aaa birde cadiozy nin dediği duayı 100 kez
bayaa çalıştım bugün :)
inşallah hergün yapıcam
inşallah rabbim duyar sesimi
Slm canlarım
kaç gündür yazamadım
bu ay tam takım hazırım
ovulasyon testimi aldım hatta bugün 14:40 da yaptım resmini yüklemeye çalıştım ama beceremedim
sonuç t c ye çok yakın aynı koyulukta değil ama bir ton açık diyim ben size
bunun için yorum bekliyorum ilk defa kullanıyorum ve sizden duyduklarımla şöyle yorumladım yarın koyuyu yakalıycam mı?:)
derecede aldım yarın sabahtan başlıyorum bunun için biraz geç kaldım ama en azından gebemiyim değilmiyim onu anlarım:)
serviks geriye çekilmiş ve krem kıvamlı sıvım var araştıdım buda sümüksü akıntıdan bir önceki belirti
kasıklarım ağırıyor bide
hepinizin yorumunu bekliyorum çok ihtiyacım var
hepinizi kocaman öptüm
Ah arkadaşım işte onun nedenini maalesef hiçbirimiz bilmiyoruz. Aynı şeyleri ben dahil pek çok arkadaş yaşadı. Kahrolmak çözüm değil, umutlu olmamız lazım.... Ayrıca ben kendimi hep doktorumun gazıyla da olsa " hamile kalabildiğimi biliyorum" diyerek teselli ediyorum... Yıllarca uğraşıp hamile kalamayanlar da var canım. Moralini hep yüksek tut..
Dış sebeplere bağlı olmayan (düşme-hoplama-darbe gibi) düşükler eksik gebeliğin kendiliğinden sonlanması anlamına geliyor diyor doktorlar.Yani Allah bütün ömrün boyunca çekeceğin bi sıkıntıyı daha yolun başındayken senden alıyor.Doktorum sevinmelisiniz erken olan düşüklere çünkü sağlıklı bi bebek dikkat ettiğin sürece düşmez diyor.Elbette o mutluluğu yaşadıktan sonra onu kaybetmek çok acı. Ama bu yönden de düşünüp üzüntünü hafifletmelisin.Benim arkadaşım 6 aylık bebeğini düşürdü bir de onu düşün.Tekmelerini hissediyorum hala diyor.Allah esirgesin sen ne kadar dikkat edersen et olmadı mı olmuyor.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.Kimseye böyle acılar vermesin.Eğer sende herhangi bir problem yoksa dert etme Rabbim seni koruyor demektir düşüğünün sebebi...Zaten bir dahaki sefere doktorun gebeliğini takviyelerle destekler düşüğü engellemek için.Bol dinlenme ve progestan verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?