- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.041
Kizlar 3 4 gundur regl sancilarim var cok kotu.belim kasiklarim kopuyor.agridan.yatsam yatamiyrm. Kalkinca bacaklarima vuruyor. Sanki regl oluyrm ama gelen giden yok.goguslerim desen yumurtlamadan beri sis ve agrili.bugun 30. Gunundeyim.bazen 30 31 gunlerde regl oluyrm.sizce test yapsammi?agridan duramiyorum. Ama neden olamadim.
Aysecigim resmi nasil yukleecegim
Kizlar malesef bu ay bnm icon baslamadan bitmistir. Hic umudum yok. Esimin amcasi yogun bakima almislar hastaneye gidiyoruz. Cok uzgunum.
Kizlar batmalarım durdu sizce normal mi?
Dur kız neden öyle ümitsizleştin bi anda.Allahım ol diyiverse olur neden olmasın.Hastanıza acil şifalar dilerim.Ama bırakma kendini bitti falan diye.Dur bakalım Allah büyüktür.Kizlar malesef bu ay bnm icon baslamadan bitmistir. Hic umudum yok. Esimin amcasi yogun bakima almislar hastaneye gidiyoruz. Cok uzgunum.
Kizlar batmalarım durdu sizce normal mi?
Kizlar gelirmeye başladım ben yaaaa
merhaba bayanlar bugun işe geç kaldım uyuyakalmışım nasılsınızz?
Hişttt stres yok bak olmaz yoksa derin derin nefes al. Güzel şeyler düşün...
tammam canim,sakınleşmeye çalıscam birden bi panik oldum
İyi olmaya çalışıyoruz cnm sen nasılsın?
Merhaba.Dinlenmişsindir :) Olur böyle arada :)merhaba bayanlar bugun işe geç kaldım uyuyakalmışım nasılsınızz?
Konuş eşinle.Yumurtlama döneminden bahset açıkça.Benimki bilirdi herşeyi.Robotlaşma hissi yaratsa da ilişkiye heyecan katarsanız düzelir.1 ay daha harcamayalım falan de.Bnm kocada hicbir caba yok
Yarin tatilimiz var. 2 gun. Bugunden bni oraya birakacak.bn yarin gelirim dio gezeriz diyo onlar ilcede. Kafayi yemis. Cok mutsuzum aglamamak icinkendimi zor tutuyorum. Napim bn simdi kizlar 1 saate evden cikicaz
10 gün geçince hamileliğini öğrenenler yada 15 gün sonra adet olanlar var.10 gün geçene kadar bekle ve kan tahliline git.Belki idrarda çıkmıyordur senin gebeliğin.Bu da olabiliyormuş dr söyledi.Psikolojik de olabilir.ARKADAŞLAR ACİL CVP
bu ayın 2 sınde adet olmam lazımdı hala olmadım gbelık testı yaptım az once ama tek cızgı cıktı neden boyle oluyor bılgısı olan varmı hıc gecımmezdı halbukı adetım ama bu testte negatıf cıktı nabcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?