Bol bebiş topiği

Yumurtlama çizgileri,ağrıları bas bas bağırıyor spoş bekliyorum diye

Bat bekleyenler bir bir güzel haberler veriyor

Hamişler hafif hafif atlatıyorlar kötü günleri

Sağlıklı bebek haberleri geliyor sürekli

Allahım ne güzel bi topik oldu burası Ümitsizlik yok Dualar bol Bekleyenler umutlu :106:

Ben oynamayım da kimler oynasın

Kizlar 3 4 gundur regl sancilarim var cok kotu.belim kasiklarim kopuyor.agridan.yatsam yatamiyrm. Kalkinca bacaklarima vuruyor. Sanki regl oluyrm ama gelen giden yok.goguslerim desen yumurtlamadan beri sis ve agrili.bugun 30. Gunundeyim.bazen 30 31 gunlerde regl oluyrm.sizce test yapsammi?agridan duramiyorum. Ama neden olamadim.

Bi test yapsana belki çıkar.Çok ağrı olmaması lazım ama belirtilere de bakmak mantıklı değilki.Belki senin hamilelik de böyle ortaya çıkacak.Üzülme ama çıkmazsa.

Kizlar malesef bu ay bnm icon baslamadan bitmistir. Hic umudum yok. Esimin amcasi yogun bakima almislar hastaneye gidiyoruz. Cok uzgunum.

Kizlar malesef bu ay bnm icon baslamadan bitmistir. Hic umudum yok. Esimin amcasi yogun bakima almislar hastaneye gidiyoruz. Cok uzgunum.
Dur kız neden öyle ümitsizleştin bi anda.Allahım ol diyiverse olur neden olmasın.Hastanıza acil şifalar dilerim.Ama bırakma kendini bitti falan diye.Dur bakalım Allah büyüktür.

Kizlar batmalarım durdu sizce normal mi?

Kız bende hiç yoktu.Takılma belirtilere. Adetten sonra belirginleşti benimkiler çoktaaan öğrenmiştim hamileliğimi ben.

Bnm kocada hicbir caba yok
Yarin tatilimiz var. 2 gun. Bugunden bni oraya birakacak.bn yarin gelirim dio gezeriz diyo onlar ilcede. Kafayi yemis. Cok mutsuzum aglamamak icinkendimi zor tutuyorum. Napim bn simdi kizlar 1 saate evden cikicaz

ARKADAŞLAR ACİL CVP

bu ayın 2 sınde adet olmam lazımdı hala olmadım gbelık testı yaptım az once ama tek cızgı cıktı neden boyle oluyor bılgısı olan varmı hıc gecımmezdı halbukı adetım ama bu testte negatıf cıktı nabcam ya

merhaba bayanlar bugun işe geç kaldım uyuyakalmışım nasılsınızz?
Merhaba.Dinlenmişsindir :) Olur böyle arada :)
Bnm kocada hicbir caba yok
Yarin tatilimiz var. 2 gun. Bugunden bni oraya birakacak.bn yarin gelirim dio gezeriz diyo onlar ilcede. Kafayi yemis. Cok mutsuzum aglamamak icinkendimi zor tutuyorum. Napim bn simdi kizlar 1 saate evden cikicaz
Konuş eşinle.Yumurtlama döneminden bahset açıkça.Benimki bilirdi herşeyi.Robotlaşma hissi yaratsa da ilişkiye heyecan katarsanız düzelir.1 ay daha harcamayalım falan de.
10 gün geçince hamileliğini öğrenenler yada 15 gün sonra adet olanlar var.10 gün geçene kadar bekle ve kan tahliline git.Belki idrarda çıkmıyordur senin gebeliğin.Bu da olabiliyormuş dr söyledi.Psikolojik de olabilir.

ılk gebelıgımde hemen aynı gun cıft cızgı cıkmıştı ama 2 gun sonra dusuk yapmıştım. benım adetım hıc gecıkmez valla şaştım kaldım nette araştırma yaptım bıraz yumurtalık kstı vs olmasın sakın:S:S yarın bı saglık ocagına gıtcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…