Bol bebiş topiği

Doğrudur canım valla hemşire o kadar çok şey anlattı ki benim kafa karışmış olabilir. Sen yaptırdınmı?

Yaptırdım canım. 1:13.000 çıkmıştı riskim. Gayet olumlu bir sonuçtu. Olumsuz çıksa da bebeğimden vazgeçmeyecektim. Doğuma kadar acaba diyecektim yaptırmasam, kendimi tanıyorum. Kötü sonuç çıksaydı da kendimi doğuma kadar hazırlarım diye düşündüm ben. Ama yaptırınca daha çok stres olurum diye yaptırmayan çok tanıdığım var.

Son düzenleme:
ooo süpermişş oo ohhh
boşver hamişsin sen rahatına bak
dokunulmazlığınız var sizin

Daha herkes bilmiyor birkaç arkadaş biliyor sadece. Kalbi duyalım da ondan sonra birşeyler dağıtırım herhalde. Böylece de herkes öğrenmiş olur cnm.
İlk bilen sizlersiniz ama

Anladım cnm. Bakalım benim doktor ne uygun görecek. Of şimdi bir de doktor derdi olacak her ay. Şimdilik devlete gideceğim ama ilerde özelden bir tane doktora bağlanırım diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun cnm ya. Rabbim hepimize sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

mutluluğunu bizimle paylaştığın için sağaoll canım benim
burası süper biyer yahu :) ben çok seviyorum :)
inşallah bende birgün haykırırırımmmm :))))
en iyisini yapmışsın tatlım rabbim nazarlardan korusun
bu test dediğiniz ne testi canım
isteğe göremi oluyor?
kaçırmışım herhalde ben konuyu

Bebekte herhangi bir genetik bozukluk var mı diye kandan bakılan bir test sanırım. İkilisi var üçlüsü var varoğlu var.
Canım benim hepiniz kavuşacaksınız bebişlerinize bu topik çok uğurlu

günaydın hanımlarrrrr
bugünn güzel güzelll haberlerle geçsin bol hamişli bol neşeli bir gün olsun inaşallahhhh
rabbimmmm hepimizinn yüzünü güldürsünnnn
Amin Ssirinim Amin...

Canım moralini bozmak istemem ama kimyasal gebelik olabilir. İnşaallah değildir am adet ise gelmesi daha iyi. bende böyle bir durum yaşadım değerim 106.1 di.10 gün sonra kontrole gittiğimde 60a düşmüştü çok üzülmüştüm on günde gebelik psikolojisine alışınca kötü oluyor..
İnşaallah iyi haberlerle gelirsin..

Maşaallah canım inş sağlıkla kucağına alırsın. bu topik dualı uğurlu diyen arkadaş benim :)))
İnşaallah bizde faydalanacğız dualarından

Bence kullanma pozitiften itibaren çalışmayı bırakmayın 4 gün falan, zaten sonra bedeninde yumurtanın bittiğini söylüyor :)
Teste gerek kalmıyor..

Naber cnm?BATasıcaya son 3 kaldı demi? hadi hayırlısı inşallah. Senden güzel haberler bekliyorum..
Evet canım yaaa 9una 3 gün kaldı ama benim yumurtam tam geçen hafta bugün çatlamıştı,eğer varsa bebişim en erken battan sonra çıkar diyorum ben..
Dua et bana inşaallah hayırlısıylao güne kadar regl gelmez bebişim gelir :116:

Maşaallah tatlım ne güzel,inşaallah heep herşeyiniz sorunsuz ve güzel gider..
Darısı bizlere

Ben olsam yapardım,bir hafta önce yumurtlamama ragmen sabırsızlıkla regl günümü bekliyorum yapmak için

Kizlar malesef bu ay bnm icon baslamadan bitmistir. Hic umudum yok. Esimin amcasi yogun bakima almislar hastaneye gidiyoruz. Cok uzgunum.
Allahu teala şifalar versin inci..

Canım hayırlı evlat olsun inşaallah gönlünde ne varsa onu versin Rabbim sana. kız istiyorsan sağlıklı akılla bir kız
sana bir sorum var canım. bende gebe kalınca iğne kullanacam iğne kullananlar normal doğum yapabiliyormu?

canım kan testi yaptırdım 19.85 deger ama yaptırdım geldımm adet oldum yan kanam basladı iştee şimdide izin aldım eve geldim doktora gıdıcem eşimi beklıyırum böle işteee
Haberini bekliyorum tatlım.herşeyin hayırlısı olsunn...

Bebekte herhangi bir genetik bozukluk var mı diye kandan bakılan bir test sanırım. İkilisi var üçlüsü var varoğlu var.
Canım benim hepiniz kavuşacaksınız bebişlerinize bu topik çok uğurlu

hımm hayırlısı olsun canım yaaa
yaptırmakta fayda vardır herhalde
rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin canım
inşallahh

AMİNNNN cnm. Yumurtlamadan 12 gün sonra çıkıyor. Ha gayret sabır çok az kaldı çift çizgiye. Rabbim hayırlısını versin inşallah.

hoşgeldinnn canım benimm
nerelerdeydinn bakemm :)

AMİNNNN cnm. Yumurtlamadan 12 gün sonra çıkıyor. Ha gayret sabır çok az kaldı çift çizgiye. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Evet Yaaaaaaaaaaaaaaa
Cadiozy ne güzel yazıyorsun Sen yaaaaaaaa
5gün var 12.güne

hoşgeldinnn canım benimm
nerelerdeydinn bakemm :)
Oyyy canım üsküdara gittim bir arkadaşıma. 3 saat sürdü yolculuk e gitmişken kalayım dedim trafik derdini aynı gün çekmemek için yeni geldimmm eve.
Canım acayip ekşili yahni çekti acele yapmaya kaltım
Sen nasılsın öpüyorummm :*

Canolarr ben yavaş yavaş kaçar. Öptüm sizi.
Akşama uğramaya çalışırım testini bekliycem cnm
Ben geldim Sen gidiyon olurmu fıstık :)

ekşili yahni ne kız :)
nerelisin sen :) yöre yemeğimi o
hiç duymadım ben...
iyiyim tatlım neolsunn
internetim düzeldi gibi :)
sabhaları bazen yine bi gidiyo
düzeliyor sonra :)
bugün bayaa burdayım :)
sonra bir ara dualar ettim
rabbim kabul eder inşallahhh
sende vardın her zamanki gibi :) dualarımda :
sen ne var yok heyecan varmı :)
belirti hissiyat falann
ne durumlardasın
asıl haberler sende cicim :)
hadi anlat bakim bir bir :)))

Durumumu biliyorsunuz acayippp oldum ben resmen deli gibi
Canım acı ekşi şeyler istiyor acayip halsizlık var,Birde ilk gebeliğimdeki gibi (Çok afedersiniz sorry) bağırsaklarda sorun var (kabızlık ve gaz)
Acaba varmı birşeyleeerrrrrrrrrr :)))
İnşaallah vardır hayırlıdıyla :)
Bide ateşimi ölçmedim ama geceleri uyanınca acayıp sıcaklamış oluyurm yanaklarım pembişpembiş oluyorrr
Geliyormu anasının kuzusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…