- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.141
İyi yaptın canım inan bana daha biraz önce ben dedim Fanaa ile uzun zamandır görüşmedik :)uzun zamandır görüşemiyorduk ne yaptın ne var ne yok bi selam vereyim dedim
Kizlar b enim uykum geldi. Yogurdumu yiyp yatayim. Sabah gorusmek uzere. Optum hepinizi. Iyi geceleeerrrrr......
Allahıhepimizin duasını kabul etsin hepimizden razı olsun ben bu duayı bilmıyordum yeni öğrendim çok çok faaydalı olduğunu.ezberlemeye çalışıyorum hep okumak nasip olsun okumaya vesile olduysa bu paylaşımım çok sevindimAmin Amin Aminnnnnnn... Rabbim bizi faydalandır bu güzel dualarla..
Ben hep okurum canım Büyük Cevşende okumak iyidir ...
Bir zatın malı mülkü çok imiş ama evladı yokmuş,büyük bir alime gelip sormuş ne yapmam lazım evlet sahibi olmak için O Zatta demişki bolbol istiğfar et.
Bu kişi devam etmiş ve rivayetlere göre birçok evladı olmuş..
Rabbim hakkıyla okumayı tövbe etmeyi nasip etsinn...
Allah Sendende razı olsun Agrasifmelek,,paylaşşımın çok güzel..
İyi yaptın canım inan bana daha biraz önce ben dedim Fanaa ile uzun zamandır görüşmedik :)
İyiyim canım yaaa okumuşsundur durumu bekliyorum bu ay ovuasyonla takip ettik ilk kez eşimede keçiboynzu kürü yaptım bakayım ne olacak çok merak ediyoruuumm :)
Sen nasıl neler yapıyorsun?
kızlarrrrrr dokotra gıttım geldım sonuç şimdilik yok ama büyük bi ihtimal kimyasal gebelik dedi doktor ama tabii düşük bi ihtimal de olsa kanama olduğu halde tutunabilirdee ozmn hamilelik devam eder oyüzden yarın kan testını tekrarla degerine göre karar veririz dedi doktor konusurkenn elimdde olmadan gözlrimden yaşlar öle bi aktiki tutamadım kendimi eve gelene kadr agladımmmşimdi biraz daha iiyiim hayırlısıı neyse o olsun diyorummm eğerrr allahım o bbeğin dünyaya gelmesini istiyosa hiç birşey engel olmaz ama istemiyosada ne yapsakk çözüm yok o yüzden sadce hayırlısını ver rabbim die dua edıyorummm.ama negatifi görmekten çok dha kötüymüş bi gün önce pozitifi görüp sonra kimyasal gebelik olması allahım kimseye yaşatmasınnn inş.
Okumaya devam ednce ezberine giriyor zaten Allah kabul etsin...Allahıhepimizin duasını kabul etsin hepimizden razı olsun ben bu duayı bilmıyordum yeni öğrendim çok çok faaydalı olduğunu.ezberlemeye çalışıyorum hep okumak nasip olsun okumaya vesile olduysa bu paylaşımım çok sevindim
kızlarrrrrr dokotra gıttım geldım sonuç şimdilik yok ama büyük bi ihtimal kimyasal gebelik dedi doktor ama tabii düşük bi ihtimal de olsa kanama olduğu halde tutunabilirdee ozmn hamilelik devam eder oyüzden yarın kan testını tekrarla degerine göre karar veririz dedi doktor konusurkenn elimdde olmadan gözlrimden yaşlar öle bi aktiki tutamadım kendimi eve gelene kadr agladımmmşimdi biraz daha iiyiim hayırlısıı neyse o olsun diyorummm eğerrr allahım o bbeğin dünyaya gelmesini istiyosa hiç birşey engel olmaz ama istemiyosada ne yapsakk çözüm yok o yüzden sadce hayırlısını ver rabbim die dua edıyorummm.ama negatifi görmekten çok dha kötüymüş bi gün önce pozitifi görüp sonra kimyasal gebelik olması allahım kimseye yaşatmasınnn inş.
hamdolsun bende iyiyim bende ovul. testi yapcam bu ay Ayrıca yeni tedavi görcem Haa bu arada keçi boynuzu yiyorum bende Araştırdım yumurta zarını esnekleştiriyormuş sadece iki tane felan yiyorum günde
Okumaya devam ednce ezberine giriyor zaten Allah kabul etsin...
Canım neden bugün kan testini tekrarlamadınızki?
Üzülme tatlım ağlama vardır bundada bir hayır,bu normalde bütün kadınların yaşadığı birşey yani doğurgan kadınların.
Bizim gibi adet günü veya öncesinde test yapanlar bunu anlıyor,yapmayanlar bir iki gün veya birhafta geçikmeyla adet oldukları için farkına bile varmıyorlar.
Rahimin çalışıyor inş birdahaki ay tutunur :)
Benim doktor hiç problem değil devam edin demişti.
Bakalım sana ne diyecek?
Ben yiyemiyorum onu yaaaaaa
Ne tedavisi görecen canım?
Eşinede birşeyler yediriyormusun ?
Ovulasyonun faydası çok yumurtladığını bilmek rahatlatıyor İnşaaallah gebelik testininde pozitifini görecez hepberaber
evet öleymiş kadınların %50 sinde olurmus ama sadce adeti düzenli olanlar ve genelde planlı bebek düşünenler fark eder diyooo
canım dokotor kan testinin dogru sonuc vermesı ıcın 2gunde bir yapılması gerektıgını soledı bugun yaparsak yanıltır bizi dedii yarın yaptırdıgında ıkı katı cıkarsaa hamılleık devam edıyo demktır dedi ulturasonla baktıı herşey normal görünüyo bi sorun yok dedi dokotrda senın dedgını diyor en azındann kimyasalsa bile hamile kalabileceğini biliyosunnn içini rahat tut dedi.
hcg kaç çıktı canım adetin kaç gün geciyo şuan kanama var mı
Bak ne güzel işte olumlu düşünnn yıllarca bu duyguyu yaşamak için bekleyenler var ve halada yaşayamayan kadınlar bunlar..evet öleymiş kadınların %50 sinde olurmus ama sadce adeti düzenli olanlar ve genelde planlı bebek düşünenler fark eder diyooo
canım dokotor kan testinin dogru sonuc vermesı ıcın 2gunde bir yapılması gerektıgını soledı bugun yaparsak yanıltır bizi dedii yarın yaptırdıgında ıkı katı cıkarsaa hamılleık devam edıyo demktır dedi ulturasonla baktıı herşey normal görünüyo bi sorun yok dedi dokotrda senın dedgını diyor en azındann kimyasalsa bile hamile kalabileceğini biliyosunnn içini rahat tut dedi.
bende eşime keçibounuzu yapıyorum canım Benim adet düzensizliği aldı başını gitti ilk ordan başlıycaz Ya bilyon mu ilk ovul. testini yaptığımda gebeymişim gibi sevinmiştim Ama ateş ölçmenin daha iyi olduğunu söylüyorlar ama benim evde cihaz yok Senin bat ne zaman canım
canım adetim 1gun gectıkten sonra kan testı yaptırdım snuc 19.85 ti yaptırdıgım gece adet oldumm yani dünn ve hala devam ediyoo
Bak ne güzel işte olumlu düşünnn yıllarca bu duyguyu yaşamak için bekleyenler var ve halada yaşayamayan kadınlar bunlar..
Ben 1 kimysal 2 düşük yaşadım seni anlıyorum amma velakin anne olmak istiyorsak ayakta durmalı yılmamalıyz...
Olacak inşaallah sen kaç zamandır istiyorsun?
Benim düşükten sonra korunma süremiz biiti bu ay 4.ayımız bekliyoruz meleğimizi
Nikin gibi eğlenceli bir bebişin olur inşaallah :))
Canım 9 şubat gelmeyesice batım :)))
Bendede cihaz yok ama geceleri çok sıcak hissediyorum yumurtlama bittiğinden beri inşaallah sonumuz hayır olur :))
canım adetim 1gun gectıkten sonra kan testı yaptırdım snuc 19.85 ti yaptırdıgım gece adet oldumm yani dünn ve hala devam ediyoo
ay gelmez inş. benimde yumurtlama zamanım sanırım benide geceleri ateş basıyo Haa ben soğana başladım yine Kız aslında sende yapsan süper olur Birbirimize destek veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?