- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
- 88
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.161
Eglenceli moralini bozma ama ben adet 1 gün geçince 106.1 çıkmıştı
Ama kimyasal gebelik oldu Senin çok düşük miktarda.
Rabbim hayırlısını versin Ol dese yeter bakarsın sabah edetin durur..
Üst gördüm ben pembe oluyor leke leke kanama şeklinde değil. Eğer normal adet gibiyse kanman üst görme değildir
Eglenceli moralini bozma ama ben adet 1 gün geçince 106.1 çıkmıştı
Ama kimyasal gebelik oldu Senin çok düşük miktarda.
Rabbim hayırlısını versin Ol dese yeter bakarsın sabah edetin durur..
Üst gördüm ben pembe oluyor leke leke kanama şeklinde değil. Eğer normal adet gibiyse kanman üst görme değildir
Canım soğanı adet düzensizliği veya iltihap için yapıyorlar sanırım?
Maşaallah bende onlar yok.Bilmiyorum inan kürlerden bıktım bu ayda yumurtladım ya gerek yok diyrum kürlere :)
Olur ttatlım merak etme bakalım yarın neler olacak gün doğmadan neler doğar :)))canım normal adet görüyorumm rengi aynı yaıı adetlerım gibiii bu 9. aydı canımmmm yine olmadı işteeee hayırlısıı artık ne diyeyimmm
Evet baya yüksekti işte nasip değilmişşş:))))hadi ya bacım seninki çok yüksekmiş aslında ne kadar tuhaf ama bence kişiden kişiye değişiyor başka topikte 19 çıkmış Dr ona bekleyelim demiş şimdilik iyi demiş
ayy ne güzel bi problem yokmuş bu konuda inş. diğer sıkıntında gecer canım benim
kizlarrrr hamileyim. 4 gundur adet sancisi cekiyirum.ama olamiyordum az once test yaptim. Ve 2. Cizgi cikti.rabime sukurler olsun.
hepinize iyi akşamlar kızlar..
bugün çok şükür rabbime bebeğimin kalp atışlarını duyduk. şu an her şey yolunda mutluyum, huzurluyum. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah..
hepimiz için dua edicem kızlar Allah Kabul Etsin
inşallah canım rabbim seninde benimde ve bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün tek çocuk oluncada problem olmayıncada valla şu yaşananlar okadar yıprattiki artık herşeyden sıkılır bunalır oldumben bugün adetimin 12.günümdeyim daha yeniyim yumurtlama zamanında degilim ama bikaçgüne olur heralde reglin yeni bitmiş aynımıyız senle aynısak takipleşelim
iyi akşamlar kızlar..
birşey sorucam 25 ocakta bat bekleyipte gebe olduğunu öğrenenler var mı?
varsa kaç haftalık gebesiniz?
dün doktora gittik bebeğim 4,5 haftalık olarak göründü doğurcağım tarihi üç ekim olarak söyledi netteki hesaplayıcılar
adet tarihimin başlangıcına göre ve doğurcağım tarihe göre altı haftalık gösteriyor..
kafam karıştı..
bu arada keseyi gördük yedi milimiz daha çok minik bebeğim..
on beş gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı..
acaba geç döllenmeden dolayımı böyle olmuştur anlamadım :26:
Kızar dayanamayacam sabah test yapacam ne diyorsunuz(((
kizlarrrr hamileyim. 4 gundur adet sancisi cekiyirum.ama olamiyordum az once test yaptim. Ve 2. Cizgi cikti.rabime sukurler olsun.
Kızar dayanamayacam sabah test yapacam ne diyorsunuz(((
iyi akşamlar kızlar..
birşey sorucam 25 ocakta bat bekleyipte gebe olduğunu öğrenenler var mı?
varsa kaç haftalık gebesiniz?
dün doktora gittik bebeğim 4,5 haftalık olarak göründü doğurcağım tarihi üç ekim olarak söyledi netteki hesaplayıcılar
adet tarihimin başlangıcına göre ve doğurcağım tarihe göre altı haftalık gösteriyor..
kafam karıştı..
bu arada keseyi gördük yedi milimiz daha çok minik bebeğim..
on beş gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı..
acaba geç döllenmeden dolayımı böyle olmuştur anlamadım :26:
kızlarrrrrr dokotra gıttım geldım sonuç şimdilik yok ama büyük bi ihtimal kimyasal gebelik dedi doktor ama tabii düşük bi ihtimal de olsa kanama olduğu halde tutunabilirdee ozmn hamilelik devam eder oyüzden yarın kan testını tekrarla degerine göre karar veririz dedi doktor konusurkenn elimdde olmadan gözlrimden yaşlar öle bi aktiki tutamadım kendimi eve gelene kadr agladımmmşimdi biraz daha iiyiim hayırlısıı neyse o olsun diyorummm eğerrr allahım o bbeğin dünyaya gelmesini istiyosa hiç birşey engel olmaz ama istemiyosada ne yapsakk çözüm yok o yüzden sadce hayırlısını ver rabbim die dua edıyorummm.ama negatifi görmekten çok dha kötüymüş bi gün önce pozitifi görüp sonra kimyasal gebelik olması allahım kimseye yaşatmasınnn inş.
Günaydın kızlar... Ben yine gözlerimi açamıyorum haftasonu gelse de doya doya uyusammmmm...
Bol hamişli bir gün olması dileğiyleeee
günaydınn eğlenceli anniş seni :)
günün aydın olsunnn
az kaldı nasıl ola tatile
gerçi biz bugün giriyoruz tatile ayıptır söylemesi
cumaları tatil burda
hatta perşembeleride tatilde
sadece devlette bağlı olan çalışanlar ve bankacılar yapıyor perşemeleri ve cumalrı
maalesef inşaat hep çalıuşuyo hep çalışıyooyazık kocişme
sen c.tesileride çalışıyormusun tatlım ?
Dis agrisina apranax iyi gelir diyorlar cnm varsa onu icsin.
saol canım onu da nededik oda kesmedi,sonra uyudu kaldı 2gundur boyle dişciyede gtmıyo napcm bilmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?