Bol bebiş topiği

canım normal adet görüyorumm rengi aynı yaıı adetlerım gibiii bu 9. aydı canımmmm yine olmadı işteeee hayırlısıı artık ne diyeyimmm

hadi ya bacım seninki çok yüksekmiş aslında ne kadar tuhaf ama bence kişiden kişiye değişiyor başka topikte 19 çıkmış Dr ona bekleyelim demiş şimdilik iyi demiş

Canım soğanı adet düzensizliği veya iltihap için yapıyorlar sanırım?
Maşaallah bende onlar yok.Bilmiyorum inan kürlerden bıktım bu ayda yumurtladım ya gerek yok diyrum kürlere :)

ayy ne güzel bi problem yokmuş bu konuda inş. diğer sıkıntında gecer canım benim

canım normal adet görüyorumm rengi aynı yaıı adetlerım gibiii bu 9. aydı canımmmm yine olmadı işteeee hayırlısıı artık ne diyeyimmm
Olur ttatlım merak etme bakalım yarın neler olacak gün doğmadan neler doğar :)))

hadi ya bacım seninki çok yüksekmiş aslında ne kadar tuhaf ama bence kişiden kişiye değişiyor başka topikte 19 çıkmış Dr ona bekleyelim demiş şimdilik iyi demiş
Evet baya yüksekti işte nasip değilmişşş:))))
Bundan sonra gelsin annesiniz kuzusu babsının dadlısııııııııııııııııııı
Sabah test yapacam bakalım inşaallah pozitif çıkar Allahım sağlıkla nasip et :)))

ayy ne güzel bi problem yokmuş bu konuda inş. diğer sıkıntında gecer canım benim

Ben istanbuldayım Kanuni s.s eğitim ve araştırmada bütün genetik tahlillerim yapıldı eşimle birlikte.
Bende kan pıhtılaşması olduğu için bebişler düşyor şimdi gebiş olur olmaz tedavi görecem.
Doktorum dedi pıhtılaşma dışında problem yok gebekiklerim 4 ay aralıklarda o yüzden bu aydan ümitliyim diyorum zamanı heralde :))))

hepinize iyi akşamlar kızlar..
bugün çok şükür rabbime bebeğimin kalp atışlarını duyduk. şu an her şey yolunda mutluyum, huzurluyum. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah..

canım maşallahhh allahım nazarlardan korusun gözünaydın tatlım çok sevindim
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm

hepimiz için dua edicem kızlar Allah Kabul Etsin

amin canım aminnn
bende hergün okuyorum bu duayı rabbim hepimizin dualarıı kabul etsin canım
benim kitapta diyorki;
2 rekat namaz kıl (namazda sadece 3 ihlas ve 1 fatiha ) okunacak
3 kez kafirun
3 kez ihlas
3 kez felak
3 kez nas
3 kez fatiha
ve arkasından hemen kenzül arş duasını oku ve ara vermeden kimseyle konuşmadan bitir ve yüceler yücesi rabbinden dileğini iste diyor...
ben sabahları böyle okyorum canımm
bilgilendirmek istedim
rabbim gönlüne göre versin canım

günaydın canımm
çok haklısın sıkılmakta ama boşver duyma kimseyi
rabbim verecek hayırlsıyla
benimde bugün 6 günüm canım
sen benden 1 hafta öndesin ama yinede takipleşelim çok sevinirim
sen kürler falan yapıyromusun varmı yaptığın yada takip ettiğin şeyler?
ben ateşimi ölçüyorum sabahları
clomid kullanıyorum (yumuş oluştursun diye )
inşallah yarın itirabirlye btc ye başlıcam
ama kocişime bişi yok burda keçiboynuzu bulamıyoruz çakşırda yok öyle bir tek ben full donanımlı gidiyorum
rabbim hayırlısıyla verir inşallahh hepimize bir bir

hayırlısı olsun canım hadi gözünüzaydın
ben soruna cevap veremicem canım bir bilgim yok
bilgisi olan arkadaşlar bugün cevaplarlar herhalde
ama bir sorun yoktur canım doktorun dediği doğrudur herhalde
herşey gönlünce olsun canım

Kızar dayanamayacam sabah test yapacam ne diyorsunuz (((

canım yaaa
bence yapmaa
daha 2 gün var
elindeki test normal test
birde geç yumurtladın geç döllenme olabilir
bence bekle
var bence ama geç döllendiyse şimdi sana doğru yanıt vermeyebilir
üzülmeni istemem
sabret cancağızım sabret az kaldı

kizlarrrr hamileyim. 4 gundur adet sancisi cekiyirum.ama olamiyordum az once test yaptim. Ve 2. Cizgi cikti.rabime sukurler olsun.

gözünaydın canımm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın kızlar... Ben yine gözlerimi açamıyorum haftasonu gelse de doya doya uyusammmmm...
Bol hamişli bir gün olması dileğiyleeee

Kızar dayanamayacam sabah test yapacam ne diyorsunuz (((

Cnm üzülmiyceksen yap. Çıkmayabilir ama biliyorsun sen geç yumurtladın. Normal testlerde çıkmıyor. Tamam?Hadi güzel haberlerini bekliyorum cnm.

kizlarrrr hamileyim. 4 gundur adet sancisi cekiyirum.ama olamiyordum az once test yaptim. Ve 2. Cizgi cikti.rabime sukurler olsun.

Cnm tebrikler Allah tamamına erdirsin hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin.

Cnm benim de 26 ocaktı bat. Ben daha ultrasona gitmedim. Aile hekimime gittim acele etmek istemiyorum. Dün doktorum 5 haftalık dedi. Ben geç yumurtladım adete bir hafta kalan filan. Belki ultrasondaki durumuna göre öyle demiştir doktorun. Genelde adetin ilk gününden hesaplayıp söylüyorlar. Bugün benim 5+1 olmalı. Son adetim 1 ocaktı.

Cnm benim üzme kendini. Herşeyin hayırlısı Rabbim vereceği zamanı biliyor. Belki de sana tutanacak. Bugün güzel haberlerle geleceksin inşallah. Olmazsa da üzme kendini. Bir sonraki aya olur.

Günaydın kızlar... Ben yine gözlerimi açamıyorum haftasonu gelse de doya doya uyusammmmm...
Bol hamişli bir gün olması dileğiyleeee

günaydınn eğlenceli anniş seni :)
günün aydın olsunnn
az kaldı nasıl ola tatile
gerçi biz bugün giriyoruz tatile ayıptır söylemesi
cumaları tatil burda
hatta perşembeleride tatilde
sadece devlette bağlı olan çalışanlar ve bankacılar yapıyor perşemeleri ve cumalrı
maalesef inşaat hep çalıuşuyo hep çalışıyoo yazık kocişme
sen c.tesileride çalışıyormusun tatlım ?

AAyhhh utandım ben mi eğlenceli
yok canikom ben çalışmıyorum cmt ve pzr. Tatil bana da.
Dün iyi gülüyordum akşama gittim ağladım hehehe
Hiç belli olmuyor duygular hemen değişebiliyor.
Sizin iyiymiş ya ben de mi gelsem arabistana acaba tayin istesem oraya tayin yaparlar mı acaba

saol canım onu da nededik oda kesmedi,sonra uyudu kaldı 2gundur boyle dişciyede gtmıyo napcm bilmyrm

Çürük mü dişi cnm? Ah bu erkekler öyle aksiler ki. Benimki öyle bağırır ama gitmez. Halbuki gitse geçecek işte. Hep çekiyor böyle. Bir kere acır sonra geçer. Çekilcekse çeker dolguysa dolgusunu yapar. Böyle beklemekle geçmez ki.

gunaydın kızlar o kdr kotu hissedyrm ki kendimi dun salak gibi gtm tarcın bakır boya aldm az acar sandım turucncuya donuk oldu,gtp yeniden kahve boyicam..
mutsuzum huzursuzum,agrım var off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…