Bol bebiş topiği

gunaydın kızlar o kdr kotu hissedyrm ki kendimi dun salak gibi gtm tarcın bakır boya aldm az acar sandım turucncuya donuk oldu,gtp yeniden kahve boyicam..
mutsuzum huzursuzum,agrım var off off

Hişttt mutsuzluk yokkkkk.. Amaaan boşverr bebiş geliyor bu ay sen onu düşün canikommm. Benim de olmuştu öyle bir kere. Annem boyamıştı.Saçlarım turuncuydu bildiğin. Kimileri çok begeni hatta eşim çok güzel dedi. Ama ben sonra kuaförde tekrar boyattım. Kapanır merak etme. Ama mutsuz olma. Bak bebiş gelmes küser sana

gel cancağızım :) gel vallaaa süper olurr :)
valla burda bi sürü türk çalışan var
senin görevin neydi canım kesin vardır
gerçi c.tesi buranın pazartesi si oluyor haberin ola :)
deme sonra tatil kısacıkmış diye :)
sadece devettekilere perşembe cuma :)

Valla sacımı geri koyu kahveye dondurunce mutlu olcam,dun calışma olmadı bu sabah oldu,eşimede kızgınım başka zaman olsa yapar dun yapmadı bu sabah kaldı onada kızdm,sacımda kotu oldu turuuncu resmen.... kolestonla boyasam kapanır mı sizce?

gunaydın kızlar o kdr kotu hissedyrm ki kendimi dun salak gibi gtm tarcın bakır boya aldm az acar sandım turucncuya donuk oldu,gtp yeniden kahve boyicam..
mutsuzum huzursuzum,agrım var off off

günaydın tatlımmmm
kızz dur sende hemen ne moralini bozuyon
kocan gördümü belki o beğenir
hem iyi şeyler düşün moralin yüksek olsun kız
bebişe güzel enerjiler gönderki gelsin bu ay
üzülmeee eminim en her şekilde güzelsindir

yok tatlim turuncuyuga adayım resmen,bugn boya alıp boyarm ben geri koyu kahveye falan en iyi o bole gezemem
o olmuş der herşeye olmuş der ole bi sac renginden anlamaz...tek sarıyı sevmıyor onun harıcınde her renge boyatır der kesinlikle

kız sabah olmuş ya kızma adamlarda yoruluyor kız ne yapsın
boşver çok takma zaten sonuna geldiniz artık hayırlısıyla geleck inşallah bu ay bebiğiniz
tatlım ben genelde garnier ile boyuyorum gayet güzel sonuç veriyo
tavsite ederim canım

Ben de devletteyim ama Ben de 4 günsandıydım tatili.

Kapanır canikom kuaförler sanki iyi marka mı kullanıyorlar. Sıkma canını. Sabah çalışma yaptıysanız daha iyi. Spoşlar canlı oluyorlar.Biz de fazla yapamadık zaten koyu çizgiden sonra.

bugun tersimden kalktm sanırım sabah sabah bi cikolata yedim resmen yaa depresyona grcem ben
garnier peki hangi seri kuzum?

Hmm tutuysa tutu eyer tutmadıysa onu suclarım şaka şaka sadece bi bebek istyrm artık....

bozma şekercim morelini
içine sinmediyse bir daha bıyarsın akşam olur biter
dert etme böyle küçük şeyleri boşverr de geç
bu ay sana güzel olcak
iyi düşün herşey iyi olsun

Hmm tutuysa tutu eyer tutmadıysa onu suclarım şaka şaka sadece bi bebek istyrm artık....

Tutmuştur kuzum sen sakin ol stres yapma. Bebişi küstürme tamam mı? saçları da takma tekrar boyarsın olur biter. Ölüm yok ya ucunda. Diyorm sana benim de öyle oldu. Sonra kapanıyor. SIkma canınııııııııııııı

Tmm Tmm akşama tekrar koyuya boyayıp kurtulcam,kızlar sabah sabah streesss topu gbi oldum resmen ya..
Hem bebik geldinde sacımı boyamam o yuzden koyu yapıyım olede kaldın dimi....
gelsin artık şu bebkte kocama sarmaktan vazgeciyim..

bugun tersimden kalktm sanırım sabah sabah bi cikolata yedim resmen yaa depresyona grcem ben
garnier peki hangi seri kuzum?

iyi yapmışssın şimdi toparlar seni çikolata :)
garnier 6.34 canım
çikolata rengi :) ben çok seviyorum
eğer biraz azık istersem sütlü kahve olmasını istiyorsam
bir tanede 6.30 alıyorum yarısını ondan yarısını ondan sıkıyorumm
ohh mis gibi oluyo :)
ben tutturdum saç rengimi artık değiştirmiyorum çok iyi oldu :)

ben boyatamadım yaa..dip boyalarım gelmişti hatta geçmişti bile. 4 parmak filan uzadı valla. Uzadıkça daha da çirkin olacak. Artık taa seneye boyatırım.
Sen artık sakin sakin bekleyeceksin bebişini. Stres yapma emi. Bugün test yapıcakmısın ovu. testi?

benimki turuncu oldugu için ancak koyu kapatır diyorum ya dipleri iğren olduğu için dipi kapansında ucları nolursa olsun aslında hehe
rengi hemen veriyrmu saca yani bi 30dka falan
bende baktm şimdi kafam turuncu ya sence 3,3karamel siyahımı?4 kahve mi?
4,15buzlu kahve mi?
bunlar naturl colors serisinin?
sence hangisi kapatır?

olsun be tatlim,melegin geldi ya onemli olan o...
yapmıycam kuzum 15gundur yapa yapa cişimi tutamaz oldum artık yapmam sanırım nasılsa koyu cizgiyide gordum bide bu ay tutmasada onumuzdeki aya kullanırm kalanları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…