Bol bebiş topiği

olsun be tatlim,melegin geldi ya onemli olan o...
yapmıycam kuzum 15gundur yapa yapa cişimi tutamaz oldum artık yapmam sanırım nasılsa koyu cizgiyide gordum bide bu ay tutmasada onumuzdeki aya kullanırm kalanları...

Tamam canım hadi hayırlısı ile bebişin gelecek bu ay. Sen benim izimden geliyorsun hadi inşallah. Ben de senini gibi bir daha ki aya yaparım diyordum geri kalanları

canım bence hiç siyaha girme
ona girdinmi kurtuluşu olmuyor
bence kahve ile kapat kesin kapatır canım
çikolata kahve byaa güzel kapatıyor
hem ben 40 dk bekliyorum
30 dk az gliyor bana
sanki tutmuyo gibi oluyo sağlam olsun diye 40 - 45 dk
çok iyi oluyor valla

Tamam canım hadi hayırlısı ile bebişin gelecek bu ay. Sen benim izimden geliyorsun hadi inşallah. Ben de senini gibi bir daha ki aya yaparım diyordum geri kalanları

hehe inşallah oyle olur be kuzucum,bakalım hayırlısı bebek gelmeden sacı başı duzeltıyım ki koyu yapıym da hamişken boyamıycm ya onun aynı renkte gider....
Meleğim gel artık

kiz sacımı duzeltıyım diye yakmıyım?
bunu 20dka tutum turuncuya dondu bide 30 tutsam nolurdu acaba :)
tmm canım oyle yaparım sen 6,34du kullanıyosun dimi?

Sorma ya heyecan yaptım çok hatta tansiyonum 13/7 çıktı hemşire de şaşırdı. Dedim çok heyecanlıyım.
Bende de bi sakinlik bi sakinlik 11/6 çıktı doktorum bu ne rahatlık hiç de kalp dinlemeye gelmiş gibi değilsin dedi :)))

Bende yaptırmak istemiyorum o testleri.Eskiden testmi varmış sanki.Sağlıklı olsun diye dua ediyorum bol bol.Gerisi tevekküll....

Gaz bende hala var.İnşallah sende hamişsindir kııızzzz

Of of of...Değişik tadlar de bana başka bişey deme.Bayılırım farklı yemekler yemeye.İnşallah bi gün urfayı da görmek nasip olur

Anam ben pis boğazın biriyim sanırım.Hem et severim hem ot.İkisini de birbirine tercih edemem

hepinize iyi akşamlar kızlar..
bugün çok şükür rabbime bebeğimin kalp atışlarını duyduk. şu an her şey yolunda mutluyum, huzurluyum. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah..
Ohhh harikaaa Sıra nub teorisine göre cinsiyet konuşmaya geliyor sanırım Hadi gelsin 11-12.haftalar

Kizlar b enim uykum geldi. Yogurdumu yiyp yatayim. Sabah gorusmek uzere. Optum hepinizi. Iyi geceleeerrrrr......
Benim gibi erkencisin sende :107:
Canım benimmmm...Allahım sağlıklı bebekler nasip etsin sana inşallah.Üzülme nolur.

Bebeğin ve kesenin ölçülerine göre doktorlar hafta veriyorlar.Benim ölçülerime göre netteki haftamla uyumlu gidiyormuş.Yani erken yada geç döllenme değil dedi doktorum.Günlük takvimdekiler gerçekleşiyor diye düşünüyorum bende.Sen doktorunun söylediğini baz al.Kafanı karıştırma.

Kızar dayanamayacam sabah test yapacam ne diyorsunuz (((
Hadiiiiiiii güzel haberleeeeeeerrrr

kizlarrrr hamileyim. 4 gundur adet sancisi cekiyirum.ama olamiyordum az once test yaptim. Ve 2. Cizgi cikti.rabime sukurler olsun.
Sabah sabah harika bi haber buuuuu Tebrikler canımmm....Kana da git değerini öğrenelim

Günaydın hanımlarrrrrr :)
henüz uyanan yok sanırım :)
bende azıcık uyuyup geleyim o zaman
çok geç kalmayın tamammı
Ben 5te kalkıyorum ama nete gelemiyorum 9dan önce.Akşam da 9 demeden horrrr :)))))
Günaydın canımcımmm

Günaydın kızlar... Ben yine gözlerimi açamıyorum haftasonu gelse de doya doya uyusammmmm...
Bol hamişli bir gün olması dileğiyleeee

Uykucu şirin doldu topiğimiz.Az kaldı sabır.Son 2....

Nabersiniz bakıyımmm?
Hadi gülümseyin de güzel devam etsin günümüz

Bugün çok halsizim ben.Sanırım grip gibi bişey geliyor.Acayip bi kırgınlık var vücudumda.Portakal içeceğim şimdi.İşe bile sürünerek geldim.Ama hamiş haberi çok iyi geldi.
Tekrar tebrikler izelcimm

Benim cephede haberler böyle.Günün bitmesini istiyorum daha şimdiden

kiz sacımı duzeltıyım diye yakmıyım?
bunu 20dka tutum turuncuya dondu bide 30 tutsam nolurdu acaba :)
tmm canım oyle yaparım sen 6,34du kullanıyosun dimi?

hımm canım bilemem benim beyazlarım var onun için ben 40 - 45 dk tutuyorum hep
30 dk hiç denemedim
ama sen az tutuyorsan öyle yap yine bişi olmasın bide saçlarına allah korusun
ama belkide az tuttuğun içinde rengini tam verememiş olabilir
iyi bir kuaföre soruver canım
patronun olmadığı bian bul internetten ara sor
yardımcı olurlar bence

gunaydın canım,haber iyi calışmalara devm ediyorum,karapısso dun akşam test yapsam mi diyordu onu beklıyrzz
dun sacımı boyadım havuc anne oldum,sen nasılsın?
dikk et kendine portakal suyunun içine bide limon damla bence şifaa olsun...

kiz burdaki kuaforlerin hic biri solemez gel biz yaparz diolar denedim ama solıyen yok devlet sırrı sanki...
valla 30dka tutarım bakarım eyer rengi olkduysa tmm yıkarm,zaten ben yıkıyım tarayım diyesiye 5dka gecer,suyun altında boyanın akması falan derken.... 40olu o nasılsa
inşallah duzelir ya koyu kahveye boyıcm sonrada eleiycem artık ya rezıl ettim sacımı resmen

Limon tamam canım.Aklıma gelmemişti iyi oldu söylediğin.Sağol canım
Evet bende onu merak ettim.İnşallah yapmıştır da sonucun verdiği mutluluk şokundan gelemiyordur.

Limon tamam canım.Aklıma gelmemişti iyi oldu söylediğin.Sağol canım
Evet bende onu merak ettim.İnşallah yapmıştır da sonucun verdiği mutluluk şokundan gelemiyordur.

Rica ederim kuzum oyledaha iiy olur limonun kendisini yemktende onuda sık içine...
Evvet Evvet beklıyrm ama halen gelmedi,inşallah yapmiştırda buraya testini koyarda mutlu oluruz..

tatlım senin şimdi herşeyden yemen lazım zaten
afiyet bal şeker olsunn bebişine gitsin hepsi zeki çalışkan ahlaklı akıllımı akıllı bir birey olsun inşallahhhhh

bu arada sende bayaa erken kalkıyormuşsun canım sanırım sizin evde kahvaltı faslı var :)
bende kıyamıyorum herşeyime ondan önce kalkıp kahvaltısını hazırlıyorum bende onunla birlikte yiyorum sonra onu işe yolluyorum ben yine yatıyorum ya uyuyorum yada buraya geliyorum erkenden

bizim burda saatler ileri olduğundan ben erken gelmiş oluyorum
ben 7 de geliyorsam buraya sizin orda 6 oluyo
pek erkendciyim canım :)
kepenkleri ben açıyorum

portakal suyu seni şimdi toparlar enerji verir can verir
günü çok güzel geçsin inşallahh

hadi yarına düzelir sıkma bu kadar canını
yarın sabah güzel bir anne adayı olarak uyanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…