Bol bebiş topiği

canım bundan öncekilerde vardı 3 gün önce bile çıkıyordu ondan diyorum heralde yok.
Ayyy Teyzesi inşaallah olsunda on gün sonra çıksın hiç problem değil...
annesi yer onun poposunuda pipisinide hihihihihhhhhhhhhhhhiiiiiii

Bugün başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum sizlere.Hala etkisindeyim 2 saat gibi bi süre geçmesine rağmen.
Sanki Allah bana "Sen bütün kaygılarından kurtul ben ayarlarım herşeyi" der gibi bi haber gönderdi bana.Konuyu tam olarak açamayacağım ama yüzeysel anlatayım.(okunma ihtimali olduğu için anlatamıyorum)Doğumdan sonraki süreç için kaygılarım vardı.Maddi olarak.Bi kaç gündür düşünüyordum Allahım en güzelini bilir diye rahatlamaya çalışıyordum.Bugün öyle bi haber geldiki arasam bulamazdım öyle bi teklifi.Olur mu olmaz mı daha belli değil ama artık şunu biliyorumki ben neyi hesaplarsam hesaplayım Yaradan asla kulunu yarı yolda bırakmıyor.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet işte bu imanın güzelliklerinden,bu yardımı sana yapanın yaradan olduğun bilmek ne güzel nimettt Maşaallah,
Dilerim herşey heppp hepp yolunda giderrr...

Benimde öyleydi.5-6 saat sonra belirdi çizgi.Tabi ona belirme denirse

Hadi yaaa ilk bir iki saat baktınmı negatifmiydiii içime bir umut düştü aişeeeeemmmm

imnşallah oyledir kuzucum umudunu kaybetme belkide gec dolenme oldu..

Ayyy evet yaaa kızlarrr Allahım sizden razı olsuuunnn....
Belkide geç döllenme belkide bebişim benimledirrr
Düşünmek bilee huzur veriyor.
Aişeninde 5 saat sonra çıkmışş hadi yaaa banada gelsin ikinci çızğğğğııııı

canım ilk saatlerde sürekli baktınmı teste yoksa illk anda negatifti sonra bıraktın ve 5 saat sonra baktığında pozitifmiydi

Tabi canım Ayşe test konusunda en tecrübelimiz sen ondan iyi mi bilcen
Kuzucum bu normal testlerde çıkmıyor. Ben Batın üzerinden iki gün geçti yaptım belli belirsiz gölge çıktı. Senin gibi Battan 2 gün önce yapsam hiç çıkmazdı eminim.

Kızlar ben gideyim işlerimi bitirip gelirim inşaallah...
Önce güzel bir öğlen namazı sonra okumam gereken sureler ardından kocaman bşr ev temizliği Sonrasında gelirim.
Belkide evi üstten temizlerim
Canım acayiiip çay istedi sabah doyadoya içemedimmmde huhuhuuuuuu
Belkide o zaana kadar ikinci cızğğğım çıkarrrrrrr

Tamam cnm. Allah kabul etsin. Kolay gelsin bir de afiyet olsun ben de ılıklimonlu su içeyim çay içemiyorum
Hadi inşallah güzel haberlerle gel.

Ya evet öyle canım. içim rahatladı biraz olmazsada herşeyde vardır bir hayır Rabbim daha çok bekletmeden versiin bebişimizzi.
Bundan önce çıkanlarda erken döllenmeydi hatta biri kimyasal gebelikti..
Cadiozy inşaallah ardınızdan gelirimmm
Zaten yumurta çatlayalı 8 gün oldu vardır inşalallah ben acele ettim demi ?

Tamam cnm. Allah kabul etsin. Kolay gelsin bir de afiyet olsun ben de ılıklimonlu su içeyim çay içemiyorum
Hadi inşallah güzel haberlerle gel.

Cannnım çay faydalı değil diye arda kesiyoorum ama elimde değil istiyor canım :)))
Şifaların olsun cannnım ağlama bir çay içinnn :))

yaa iyi dusun iyi olsun...
benimde canım sıkıldı,bu patrondan nefrettttttttttttttttttttttttttttt ediyrmmmmmmmmmmmmm

Evet canim coraspine hep devam ,ben de panik atak ve kalp de ritim bozuklugu var o yuzden sezaryen oldum 2 ogluma da 1 de dis gebelik ameliyatim var olen evlatlarimin ikisini de normal dogum yaptim bu da sezaryen olacak Allah yardimcim olsun hepimizin insallah

Cannnım çay faydalı değil diye arda kesiyoorum ama elimde değil istiyor canım :)))
Şifaların olsun cannnım ağlama bir çay içinnn :))

Acele ettin tabi ki cnm. Az daha sabret hayırlısı olsun inşallah.
Neyapayım ben de limonlu ılık su içiyorum ekşi ekşi. Yavrum ekşi suratlı olacak

kizlar yaa benim başımdan tert asla eksik olmaz yaa eşimn dişleri yapılcak bi suru iş cıktı 1200 diolar oda yaptrıor allahm sabır sabır
patronla anlaşamıyrmbide yarn nolcagı mechul adam 1200 diş yaptryr
patrondan para istycm yok gisinden yer yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…