Bol bebiş topiği

Sağolasın kuşum.Haklısın ben yurtdışı konusunu gözardı etmişim
Ben çok erken yatınca çok çabuk uyanıyorum.6,30a kadar yatak sefası yapıyorum.Adam uyurken kıtır kıtır çıbıklar yiyorum gülerek uyanıyor ciğerim
Erken kalkmak alışkanlığım vardı zaten biraz daha erkene aldık sadece
Kahvaltısız gönderdiğim zaman içimden çıkmıyor.Kıyamıyorum.O da alıştı etmeye.Az yiyor ama olsun yiyip gidiyor.Ben kahvaltıyı çok severim atladığım nadirdir.Bugün halsizlikten yapamadık mesela.Ama limonata ile peynirli yufka yedik canınız çekmesin.Aç değildik yani yine

çok iyi birşey canım yaa şu kahvaltı kesinlikle
bende evlendikden sonra yapar oldum
kıyamıyorum eşime hazırlıyorum
sonra bende oturup yiyorum :)
skiden kıyamam annem hep kalkardı aç gitmeyelim diye yemezdim kimbilir ne üzülüyordu kıyamam aklıma gelir hep kızarım kendime
şmdi ben hazırlasam eşim yemese nasıl gücüme gider allah korusun
anne olmak böyle bişi işte yemesekde illa her sabah o kahvaltı hazırlanırdı kıyamam yaa
annemi çok özledim bide burnumda tütüyor valaa 9 ay oldu ilk kez bu kadar ayrı kaldık bide
dokunsanız ağlayacam bugün

kuzucum uzulme,anneni ara onla konuş iyi gelir belki?
aglamak yok yasak tmm

kuzucum uzulme,anneni ara onla konuş iyi gelir belki?
aglamak yok yasak tmm

sağol canım
dün birazcık skypeden konuşabildik çok konuşamadık
ama yüzünü görmüş oldum
c.tesi günü tekrar skypeden konuşcaz inşallahh
haftada 1 yada 2 görüşüyoruzda
öyle canlı canlıya benzemiyor tabii
abimin cimcimesi var işte 1 yaşında rahat vermiyorki atlıyo bilg. üstüne öpüyor ordan beni ekrandan :) cadı bi konuşamıyoruz rahat rahat illa kendini gösterecek :)
artismi olacak başımıza ne :) kamerayı pek seviyo

Canim benim kusura bakma gormemisim ben sezeryanla dogum yapiyorum canim o yuzde tam bilemiyorum ama normal dogum yapamadiklarini duymustum coraspine hamile kaldigimi anlar anlamaz basladim tabi adete bir hafta kala ogrenmistim hamile oldugumu onun icin erken oldu su an hala igne ve coraspine devam ediyorum hayatimin hicbir doneminde bu kadar duzenli ilac kullanmamistim insallah faydasi olur

Bende yaptırmak istemiyorum o testleri.Eskiden testmi varmış sanki.Sağlıklı olsun diye dua ediyorum bol bol.Gerisi tevekküll....

Eskiden yokmuş ama artık var. Elindeki imkanı değerlendirmek isteyende oluyor istemeyende.
Sonuç karşısında bebeğimle ilgili karar verenlerden olmayacaktım ben ama yaptırmasam kendi kendimi yerdim var mıydı bir şey acaba diye. Kötü sonuç olsa da kendimi hazırlarım diye düşündüm.

Herkes kendini bilir, tanır.
Kimi yaptırınca daha az stres olur kimi yaptırmayınca.

Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin. 22. haftanda ayrıntılıya kesinlikle gir ama.

Canım benim.Allahım sabır versin sana.Çok zor olmalı annenden uzak kalman.
inş moralman bitmiş durumdayım ama rabbim vazgeçmeyi nasip etmesin çok yoruldum kocamıda yordum bide kocamın halasının kızı ikinci bebegini dünyaya getirdi düşün işte halimi
Hiç bitme lütfen.Rabbim sana en güzelini gönderecek eminim ben.Sağlıklı ve hayırlı olsun da varsın 1 ay sonra olsun.Hadi canım benim sıkma canını artık
Bende kendimi biliyorum o yüzden girmeyeceğim dedim.Çünkü Allah korusun sıkıntılı bişey çıkarsa acaba ne yapsam diye düşünebilirim.Şeytanın yaklaşmasını istemiyorum.Ne çıkarsa bahtımıza.Sürpriz yumurtam benim
Ayrıntılı dediğin ne ?Nasıl oluyor?Neden yapılıyor?

selam bitanecikler

acaba burası olmasaymış ne yaparım dedim bu sabah kendi kendime çok iyi gelior buraya yazmak okumak umud etmeme sebepsiniz bilesiniz:)

bu sabah itibari ile ateş ölçümüne başladım bat 23 ü

36.3 çıktı önceden kaçtı bilmiyorum:)

saat 14:40 ta ovu testimi yapıcam sıvı alımını kestim

dün gece hiç birşey olmadı kociş geç geldi bide yorgundu herşeyde vardır bir hayır dedim duamı okudum yattım

bugüne artık yapıcaz bişeyler

ya bide hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağırıyor ha oldum ha olucam yani neden acaba anlamadım?

hepinizi çok öpüyorum
allah dualarımızdaki canı en kısa zamanda verir bize inşallah

calışın kuzucum siz,bizde halen calısıyoruz...

Yumurtladığın için olabilir mi acaba cnm?Daha 23 üne çok var.

yumurtlama zamnın olduğu için ağrıların olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…