- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.241
Bende kendimi biliyorum o yüzden girmeyeceğim dedim.Çünkü Allah korusun sıkıntılı bişey çıkarsa acaba ne yapsam diye düşünebilirim.Şeytanın yaklaşmasını istemiyorum.Ne çıkarsa bahtımıza.Sürpriz yumurtam benim
Ayrıntılı dediğin ne ?Nasıl oluyor?Neden yapılıyor?
calışın kuzucum siz,bizde halen calısıyoruz...
Bende devam ediyorum canım,sürekli yedin coraspini dmi?Canim benim kusura bakma gormemisim ben sezeryanla dogum yapiyorum canim o yuzde tam bilemiyorum ama normal dogum yapamadiklarini duymustum coraspine hamile kaldigimi anlar anlamaz basladim tabi adete bir hafta kala ogrenmistim hamile oldugumu onun icin erken oldu su an hala igne ve coraspine devam ediyorum hayatimin hicbir doneminde bu kadar duzenli ilac kullanmamistim insallah faydasi olur
Yaptııım fooossstatlımm uyanmadın dahaa
nerelerdesin
merak ettim
ne yaptın dayanamayıp yaptınmı testi
hadi gel meraktayız
Maşaallah canım :))arkadaşlar herkese selamlar dün doktora gittim kesemi gördüm hayırlısıyla 8,8 mm miş:))rabbim tüm isteyenlere tez zamanda evlat nasip etsin...
İnşaallah sirinim yaa gelsin o günlergözün aydın canımm
hayırlısı olsunn
rabbim bizede göstersin inşallahh o günleriiiaminnnn
ben iyiyim işler az bilgisayarım bozuldu notebookla idare ediyorum hemen bakılacak yer kk formu sizler nasılsınzı arkadaşlar
sen ne iş yapıyorsun kuzucum?
Bende devam ediyorum canım,sürekli yedin coraspini dmi?
Hayırlısı canım ya sen neden sezeryan oldun ki?
Yaptııım fooosss
bu ayda olmadı yanı olsaydı çıkardı bugün 8.gün
Maşaallah canım :))
İnşaallah sirinim yaa gelsin o günler(
Yımırtaaaaaa ağrısı oooo.Hadi inşallah tutar bu ayselam bitanecikler
acaba burası olmasaymış ne yaparım dedim bu sabah kendi kendime çok iyi gelior buraya yazmak okumak umud etmeme sebepsiniz bilesiniz:)
bu sabah itibari ile ateş ölçümüne başladım bat 23 ü
36.3 çıktı önceden kaçtı bilmiyorum:)
saat 14:40 ta ovu testimi yapıcam sıvı alımını kestim
dün gece hiç birşey olmadı kociş geç geldi bide yorgundu herşeyde vardır bir hayır dedim duamı okudum yattım
bugüne artık yapıcaz bişeyler
ya bide hasta olacakmışım gibi kasıklarım ağırıyor ha oldum ha olucam yani neden acaba anlamadım?
hepinizi çok öpüyorum
allah dualarımızdaki canı en kısa zamanda verir bize inşallah
Hmmm tamam ona girerim.En azından tedbir alabiliriz doğumdan sonra. Kürtaja giremem nasılsa o saatten sonra o yüzden yaptırırım.İnşallah çıkmaz kimsenin bebeğinde bi sorun bu testlerde.Ayrıntılı dediğim, 22. haftada yapılan detaylı ultrason.
Bebeğin bütün organları damarları tek tek ölçülüyor. İnceleniyor.Herhangi bir sıkıntı var mı diye. Allah korusun bir sorun saptandığında anne karnında müdahale edilemese bile doğduğu an bebeğin probleminin ne olduğu biliniyor ve ona göre muamele ediliyor bebeğe. Çok hayati bir şey.
İnşallah devamı hamilelik için olur bu muayenelerinin canım.Doktoru seversen kal tabi.Onlar bizim gibi bakmıyor olaya.Normal bi organ onlar içinben cumartesi günü için jınekologtan randevu aldım ayy çok heyecanlıyım. düşününce çok afedersiniz kusasım geliyor stresli ve heyecanlı olduğum zamanlarda böyle oluyor. kadınlık ne zor yaa buranın çok tavsiye edilen bir doktoru erkek ama olsun eğer kısmet olurda hamiş olursam aynı doktora devam edicem
Bende devam ediyorum canım,sürekli yedin coraspini dmi?
Hayırlısı canım ya sen neden sezeryan oldun ki?
Yaptııım fooosss
bu ayda olmadı yanı olsaydı çıkardı bugün 8.gün
Maşaallah canım :))
İnşaallah sirinim yaa gelsin o günler(
Yımırtaaaaaa ağrısı oooo.Hadi inşallah tutar bu ay
Hmmm tamam ona girerim.En azından tedbir alabiliriz doğumdan sonra. Kürtaja giremem nasılsa o saatten sonra o yüzden yaptırırım.İnşallah çıkmaz kimsenin bebeğinde bi sorun bu testlerde.
İnşallah devamı hamilelik için olur bu muayenelerinin canım.Doktoru seversen kal tabi.Onlar bizim gibi bakmıyor olaya.Normal bi organ onlar için
Hiç korkma bişey olmaz.Kızlar kızmayın ama erkek doktorlar bayan doktorlardan daha soğukkanlı geliyor bana.Kadınlar sanki biraz daha romantiklerHuyumuz kurusun.Bende özellikle doğum yapmış bi anne olsun istedim doktorumun.Halimden anlayabilsin diye.Sanki erkekler bilmiyor neler yaşadığımızı demi Cahillik işte.Ama bende doğumumu erkek doktorda yapacağım.Çok iyi doğumda diye duydum o adamı.Hayırlısı olsun hepimiz için.
Cancağızım bugün 8.gün,Bundan evvel iki kez adetten 2 gün önce test yapmıştım silik çıkmıştı ondan diyorum yoktur olsaydı çıkardı diyee.Hiç belli olmaz olmadı deyip kestirip atma cnm. Benim 12. günde belli belirsiz gölge gibi çıkmıştı. Olacak bu ay inşallah canımcım moralini yüksek tut sen.
Kuzuuum üzülme daha gelmedi batasıcalar nasılsa.Hadi bakıyım gülsün yüzün
tatlim daha batın gelmediii uzulme hemen bide atma testini...
Sağolasın kuşum.Haklısın ben yurtdışı konusunu gözardı etmişim
Ben çok erken yatınca çok çabuk uyanıyorum.6,30a kadar yatak sefası yapıyorum.Adam uyurken kıtır kıtır çıbıklar yiyorum gülerek uyanıyor ciğerim
Erken kalkmak alışkanlığım vardı zaten biraz daha erkene aldık sadece
Kahvaltısız gönderdiğim zaman içimden çıkmıyor.Kıyamıyorum.O da alıştı etmeye.Az yiyor ama olsun yiyip gidiyor.Ben kahvaltıyı çok severim atladığım nadirdir.Bugün halsizlikten yapamadık mesela.Ama limonata ile peynirli yufka yedik canınız çekmesin.Aç değildik yani yine
Atmadım canım,İnşaallah gelmezde bebişim gelir.
Demekki kul ne yaparsa yapsın olmayınca olmuyormuş...
bunu düşünüyorum şimdi.
Eğer olmazsa bu ay eşime çakşırı yedirecem.
Bu ay incir yadim hep bide havuç efıstık gibide tumurtladım e neyi bekliyorsun eşşek sıpası gelsene(
Millet patır patır doğuruyor valla Kısmetimiz böyleymişş
2010 Mayıs,bak geldi 2013 mayıss
inşallah kuzum bozma moralini olsun belki senin ki saklanıyor bu sefer
Oyyyyy Cevo ne güzel dedin öyleeeeeeeeee
İnşaallah tatlııımmi,nşaallah kendini saklıyordur bir umut işte :))
Evim kirlenmiş temizlik yapamam lazım ama canım istemiyor
tatlim nazar degmesin bana diye saklanırdır belkide
Aman bos ver birazdan yaparsın once camlarını ac havalandır sonrada temizlık yaparsın
Öyle demeee.. Gelmezler inşallah da boşuna üzülmüşüm dersin inşallah.10 gün sonra öğrenenler var canım benim.Sıkma canını inşallah seninki de öyledir de doğduğunda poposuna poposuna vurursun saklandın diye.Cancağızım bugün 8.gün,Bundan evvel iki kez adetten 2 gün önce test yapmıştım silik çıkmıştı ondan diyorum yoktur olsaydı çıkardı diyee.
Bakalım inşaallah dediğin gibi çıkar canım
İnşaallah ayşem yaaa,olsaydı çıkardı diyorum ben
Gelmedi ama gelirler(
Bak bunu bilmiyordum.Aklımda olsun benimdeBende benimkine tost türü bişeyler hazırlarım herzaman.dediğin gibi yemese içim acıyor :)
Sabah namazdan sonra güneş doğduğu gibide yapıyoruz bazen iyi geliyor erken uyanmak :)
Güneş doğmadan yemiyoruz rızık darlığı ve untkanlık yapar diye :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?