- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.281
kizlar yaa benim başımdan tert asla eksik olmaz yaa eşimn dişleri yapılcak bi suru iş cıktı 1200 diolar oda yaptrıor allahm sabır sabır
patronla anlaşamıyrmbide yarn nolcagı mechul adam 1200 diş yaptryr
patrondan para istycm yok gisinden yer yapıo
BİŞEY SORABİLİRMİYİM
AKINTIMA BAKTIM BEMBEYAZ KREM GİBİ
NE OLDU SÜMÜKSÜ OLAN BUNDAN SONRAMI GELECEK YOKSA GELDİDE BEN KAÇIRDIMMI?
Kuzum bozma moralini. Allah büyük. Sen bebişini düşün. Uğuruyla gelecek inşallah.
Valla cnm ben de görmedim o akıntıyı. Ov.Testi yapmasam yumurtladığımdan bile haberim olmayacaktı.
inşallah kuzucum yaaa iyi bi habere o kdr ihtycm var ki...
Bendede hıç olmuyo,cadıozy haklısın biz bi haberi yumoşlardanguldurdun beni kiz...
Evet işte bu imanın güzelliklerinden,bu yardımı sana yapanın yaradan olduğun bilmek ne güzel nimettt Maşaallah,
Dilerim herşey heppp hepp yolunda giderrr...
Hadi yaaa ilk bir iki saat baktınmı negatifmiydiii içime bir umut düştü aişeeeeemmmm
Kan testi. Yaptirdim kizlar. 366. Cikti.
Öyle ama canikommm ben yumurtlamıyorum herhalde diyordum. Önceki ay gün aşırı çalışmıştık olmamıştı kısmet işte.
Gül işte ne güzel hep beraber gülelim.
bazen hayatta umutsuzluğa düşüyoruz ama illa ki güneş açıyor değil mi? Her karanlığın sonu aydınlık.
Ne felsefik konuştum ama
İnşallah bu ay meleği gelir
takmıycm bi şeyi ben yırtınsamda denk gelmıyor...
evt ya guneş acmasa olucez
her gun yeni bir umutdur...
evt filozof ssozleri gbi
canıkom iyi ki varsınız yaaa
ben cumartesi günü için jınekologtan randevu aldım ayy çok heyecanlıyım. düşününce çok afedersiniz kusasım geliyor stresli ve heyecanlı olduğum zamanlarda böyle oluyor. kadınlık ne zor yaa buranın çok tavsiye edilen bir doktoru erkek ama olsun eğer kısmet olurda hamiş olursam aynı doktora devam edicem
Bende devam ediyorum canım,sürekli yedin coraspini dmi?
Hayırlısı canım ya sen neden sezeryan oldun ki?
Yaptııım fooosss
bu ayda olmadı yanı olsaydı çıkardı bugün 8.gün
Maşaallah canım :))
İnşaallah sirinim yaa gelsin o günler(
sağol aysecim ben de katılıyorum sana bir de şu var kadınların kadınlara davranışları bazen hoş olmayabiliyor halımden anlar diye gidiyorsun ama daha çok üzüldüğün olabiliyor. erkek doktorların daha nazik davrandığını duyuyorum sıklıkla. ve en önemliside gideceğim doktorum tecrübeli olması işini iyi yapması gitmek isteme sebeplerimden . aammaaan erkek kadın farketmez doktorluğunu iyi yapsın da :)
Bende benimkine tost türü bişeyler hazırlarım herzaman.dediğin gibi yemese içim acıyor :)
Sabah namazdan sonra güneş doğduğu gibide yapıyoruz bazen iyi geliyor erken uyanmak :)
Güneş doğmadan yemiyoruz rızık darlığı ve untkanlık yapar diye :*
Bugün başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum sizlere.Hala etkisindeyim 2 saat gibi bi süre geçmesine rağmen.
Sanki Allah bana "Sen bütün kaygılarından kurtul ben ayarlarım herşeyi" der gibi bi haber gönderdi bana.Konuyu tam olarak açamayacağım ama yüzeysel anlatayım.(okunma ihtimali olduğu için anlatamıyorum)Doğumdan sonraki süreç için kaygılarım vardı.Maddi olarak.Bi kaç gündür düşünüyordum Allahım en güzelini bilir diye rahatlamaya çalışıyordum.Bugün öyle bi haber geldiki arasam bulamazdım öyle bi teklifi.Olur mu olmaz mı daha belli değil ama artık şunu biliyorumki ben neyi hesaplarsam hesaplayım Yaradan asla kulunu yarı yolda bırakmıyor.....
En güzeli takma. Rabbim ol dediyse zaten olur. Sen istediğin kadar bağır çağır ağla. Tevekkül etmek en güzeli...
canım sen neye darlandın yine
patronmu sinir etti canım?
kan testi. Yaptirdim kizlar. 366. Cikti.
saatleri bile hatırlıyorum 12:50 de testi yaptım 1e kadar bekledim çıkmadı.sonra attım çantaya.1de 2de 3de hep baktım ara ara yoktu.çöpte biri görür diye atamadım işyerinde.eve götürdüm.5te bile yoktu düşün.evde yemek,etraf derken 7 oldu.ben testi gördüğümde eşim zil basıyordu.yani 19:30 civarı.şok bir şekilde açtım kapıyı o da sordu iyimisin diye.
ümit her zaman var ynai.1 gün sonra bile çıkabiliyormuş....ertesi sabah ilk idrarla yaptım hemen belirdi daha net bi şekilde.
Hadi inşallah seninki de böyledir.
Kız ben ayağımı hamilelik için sürümüştüm.silik çizgi için değil.Hepiniz silik çizgilerle mi öğreneceksiniz yoksam
valla cnm ben de görmedim o akıntıyı. Ov.testi yapmasam yumurtladığımdan bile haberim olmayacaktı.
kızlarrrrr ( ayşecim , agresifmelek, karapiso )benim ikonlar yanlş çıkmış
kusura bakmayın canımmm
saçma sapan bişi çıktı öpücük olucaktı onlarrr
özür dilerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?