- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.321
Kızlarrr bende bu ay size bebiş haberi vermek istiyoruuummmmmm:116:
Ben de çok alıştım valla. Burası olmasa zaman geçmez.
O ikonlar çıkıyor tatlım ben onu yapmıştım.
Kullanıcı kontrol paneline gir. SOlda Seçenekleri düzenle yi tıkla. Çeşitli seçenekler kısmını Standart Editör olarak onayla.
Sorma cnm ya omzum kopuyor taşırken
Çantamda bak neler var:Limon, çubuk kraker, leblebi kuru üzüm, badem ceviz. Neyapacaksın istersen yeme...
Kahve demee yaaaaaaaaaaaaaçok sefiyordum kahveyi artık içemiyorum
ayyy
o dert bu dertt
vallahi yemeden de olmuyorki canımm
ben çok seviyorumm dayanamıyorum valla yiyorum gidiyor :)
çikolata hastasıyım ben
onun için kolestrolümde tavanda
ama hala kaşık kaşık yiyorum :)))
birde şekerlemelere bayılırımmm :)))
ayy olsada yesekk şimdii valla canım istediiii :)
çocuk olunca senden kalmıcak diyor eşim :)))
hepsini yemede çocuğuda kalsınn :)
olsunda o zman ayırırım ben ona diyorumm
şimdi hepsi benimmmm :)))
:))) Bende her sabah koşa koşa geliyorum onları okumak için.Kopyalayıp eşime yolluyorum her gün mesajla :) ilk ultrason resminde fasülye gibi olunca fasülyemiz napıyormuş diye seviyorduk büyümüş fasülye :)) Fıstığımız değil de inşallah oğlumuz olacak bizim.Öyle diliyoruz Allah'tan...
allah gönlünüze göre versin canım
:))) Bende her sabah koşa koşa geliyorum onları okumak için.Kopyalayıp eşime yolluyorum her gün mesajla :) ilk ultrason resminde fasülye gibi olunca fasülyemiz napıyormuş diye seviyorduk büyümüş fasülye :)) Fıstığımız değil de inşallah oğlumuz olacak bizim.Öyle diliyoruz Allah'tan...
Kuşum profilini aç.Soldaki listede seçenekler var.Oraya gir.
Çeşitli Seçenekler
Mesaj Editörü:
yazan yerde seçenek var 3 tane.3.standart editörü seç.ikonlar her mesajında altta çıkar otomatik olarak.Yorma o güzel beynini bunlarla
Sakın cadiiKayınvalidemin annesi istemediği gebeliği kuru kahveyi çiğneyerek yutmuş ve düşürmüş.Ben süte bile karıştırmıyorum ne nescafe ne türk kahvesi.Oysaki ölürüm Türk Kahvesi'ne... Bekleyeceğim 3-5 ay daha sonra içerim.Hele bi düşük tehlikesi zamanı bi geçsin.
Maşşallhmaşallah
canım ozurdilerm bilmydm a yasak mı hamişken k?
Kuşum profilini aç.Soldaki listede seçenekler var.Oraya gir.
Çeşitli Seçenekler
Mesaj Editörü:
yazan yerde seçenek var 3 tane.3.standart editörü seç.ikonlar her mesajında altta çıkar otomatik olarak.Yorma o güzel beynini bunlarla
Sakın cadiiKayınvalidemin annesi istemediği gebeliği kuru kahveyi çiğneyerek yutmuş ve düşürmüş.Ben süte bile karıştırmıyorum ne nescafe ne türk kahvesi.Oysaki ölürüm Türk Kahvesi'ne... Bekleyeceğim 3-5 ay daha sonra içerim.Hele bi düşük tehlikesi zamanı bi geçsin.
hımmm anladım canım
allah kolaylık versin...
ama ne güzel hepiniz bayan :)
oooh bol bol muhabbet
çay keyfi :)
valla canım çekti :)
Yasak tabi ya düşüğe sebep oluyormuş. Ayşe dedi yaa. Sen de azalt bence yavaş yavaş nolur nolmaz.
bende katılabilirmiyim aranıza
hehe bende hiç dayanamam tatli ya pastaya falan
bende yk kolestrol ama hamile oldgmda şeker cıkarsa diye korkuyrm
benimde canım cok istedi şeker pasta istymmmmm
haha
tatli canavarı seniii
kiz link olmadı da facede ki kadınlar kulubnun sitesinde bi guzel pasta resmi var ona bak dycektmmm
yook canım ben tek bayanım herkes erkekçok zor bi işyerınde çalışıyorum aslında bikaç bayan var birlikte takılıyoruz işte:) ama gün yınede çabuk geçiyor bir de kk ya takılmaya başlayınca boş zamanlarımda sıkılmıyorum sayenizde kızlarr
bende katılabilirmiyim aranıza
Ttlim sen nerde kalıyorsun????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?