Bol bebiş topiği

canım testını de yaptır bakalım ne çıkacak Allahtan ümit kesilmez hayırlısı canım Allahım en iyisini bilir.

kızlarr
benim koçiş çıkmış geliyor :)
ben çıkayımm
hazırlanayım bu akşam gezme akşammız bizim :)
biz bi cidde yapalım gelelimmm peçeli peçeliii :)))
yarın gelemem büyük ihtimal koçiş evde
c.tesi allahın izniyle görüşürüz canlar
allaha emanet olun

canım testını de yaptır bakalım ne çıkacak Allahtan ümit kesilmez hayırlısı canım Allahım en iyisini bilir.

öle tabıkııı cok ufakt aolsa bı ıhtımalll oldugunu soledı doktorr ama baklaımm hayırlısı neyse o olsun dıyorum heppp çok üzüldüm ama elden bısey gelmıoo

İnşaallah hayırlısıyla canım. Kırmızıları görmediğim taktirde umudum varrr

Bizde hamiş oldgnu duymak istyrzzz
bende hamiş oldugmu haykırmak istyrm buraya
ateşini olcuyormusun sen kuzucum?
Canım benim ateş ölçecek derecem yok.
Şu bebeklerin ateşini ölçtükleri ince uzun dereceler olurmuki acep
İnşaallah bu ay bende sende hepimiz güzel haberler veririz
Bebiş haberiiiiiiiii

ben çok umutluyumm sendennnn
hayırlısıylaaa gelecek tatlımmm
az kaldı son 2 gün
yeni hamişiz geliyor
Vaalahamı kızzz Hepinizi mutlu etmeyi çoook isterimm...
Sizinde bu ay haberinizi alacağııızzzz
Çalışın bakkeeem

canım çok zordur tabii yaa rabbim yardım etsin valla
nasıl oldu canım böyle sinir sıkışması ani bir hareketmi yaptın ağır falanmı kaldırdın?
özel değilse tabii...

Benimki kendimi hor kullanmak kısacası anacımBiraz fazla ev işine yüklendim belim ağrıyordu, bi de bunun üstüne ani bir eğilme hareketi yaptım gün içinde o anda zaten hissettim, acısı fena zaten!Çok hızlı hareket eden bir tipim sanki atlı koşturuyor peşimde!İğneler falan anca doğruldum ama yeri ben buradayım daha gitmedim diyor malesef!!!Allah'tan son bir haftadır yani yumurtlama dönemimde beni çok üzmedi de çalışmaları yaptık:124:
Hayırlısı artık...

anladım canım ama ben adetimden bir hafta önce öğrendim aslında geç döllenme olsa öğrenemezdim ki :26:
neyse sağlıklı olsunda bi önemi yok endişem merakım bu yüzden ..

Gördüm gördüm eşim gösterdi bana da hehehehe çok komik yaaaa

Hayırlısı ile kavuşursun inşallah cnm. Bak bu topik uğurlu çünkü bol dualı.
Sana da uğur getirecek inşallah.
Evet ya bu tapoi banada uğur getirir inşaallah

canım sonucunu merak ettim yazmamışsınn.
Maşaallah ne güzel cannıımm,hadi selametle gel bekliyoruz seni
öle tabıkııı cok ufakt aolsa bı ıhtımalll oldugunu soledı doktorr ama baklaımm hayırlısı neyse o olsun dıyorum heppp çok üzüldüm ama elden bısey gelmıoo
hayırlısı ile geleceği varsa tutunur cannım sen canını sıkma..
Allah razi olsun.Canim.rabbim olmayanlarada versin

Amin izell aminnn...
İnşaallah bizleerde güzel haberlerimizi alırızzzz

Kızlarrr ya içim acayıp şişti yaaa..
benimkiyle tartıştıkk (((
Adam beni anlamıyor yaa nasıl anlattıysam boşşş sanki ona konuşöuyoruum
deli oldun akşam akşam,zaten eve geldiğinde vardı bi haller girer girmez laf saymalar bilmem neee
Ya iş yerindeki sorunları eve taşımak neyin nesi
Hadi eve taşıdın hıncını niye hatundan alıyorssuuun
Teyzemde hastaymışşş Dua edin aylardır yataktaydı zatenn,annemi hatırlatıyor bana oturdum ağladım üzüntüdeen
Testimde hala aynı pozitif çıkacak diye bakıp bakıp duruyorum amma sonuç yooookkk
Ben acayibim şuan varya kafam bir milyooonnnn
Allahım yardım ett
Erkek milletine ne yapsan boşşş af af af Allahımmm
Dua edin banaaaaaa...

Son düzenleme:

Olduk bittik :)
Yol cok yoruyor ya
Trafik olmasa 45 dk bize cidde ama oyle bir trafik varki anlatamam sizee
2 satte gittik 2 saat dolastik 2 saat tekrar donus
Neyse sag salim geldik cok sukur :)
Sizi merak ettim yatmadan bir bakim dedim :)
Herkes uyumus sanirim :)
Size tatli ruyalar canlarim
Allaha emanet olun
Aaaaa bu arda ben bal aldim simdi bu btc nin tarifini istiyorum kizlar
Bilen varsa bana yazabilirmi acaba:26:
Simdiden tesekkur ederim
Opuldunuz kocaman

buldun canım buldun tebrik ederim,neden yalan söylim onca aradan sonra şaşırdım beni bulmana :))) cemrede amerikada hamilelikte oluyo genelde onada bi slm gönder de oda sevinsin,şaşırsın :)))

canım ne olur sıkma canını,biz güçlü kadınlarız o yüzden eşimizin ne halde olduğunu anlayıp alttan alalım,yeri geldiğinde de onlar bizi alıyo,yatsı namazını kıldım ve isim olarak dua ettim sana,şimdi namaz kılıcam,dua edicem tekrardan edicem,inşallah bu ay sende bende isteyen herkes sırayla güzel haberleri alıcaz..

canım aynı sorun bende de var ama kist gebeliğe engel bi durum değil,ortalama bende 2,5 yıllık evliyim,hiç korunmadım,kist yırtılmasından ameliyat oldum ve 7 ay sonra tekrar yeniledi 1 ay doğum kontrol hapı kullandım,klomen olarak serephone,çatlatma iğnesi olarak ta ovitrelle kullandım malesef olmadı bide üstüne 2 defa aşılama oldum malesef onlarda tutmadı,benimki birazda psikolojik bi türlü çıkaramıyorum aklımdan,bizim sorunumuz sebebsiz infertilite.

dr aşılama felan önerdimi?

Günaydın kızlar. Daha kimse gelmemiş. Bugün tükkanı ben açıyorum.
Hayırlı cumalar olsun. Bol bebişli bir gün olsun.

ben de bugun çok durgunum uykum var sanırım 2 gun tatili düşünmek iyi gelebilir. çok erken uyumuşsun vücudun dinlenmiştir. yat dinlen bugünlerde zaten sonra uykusuz geceler seni bekler. tadını çıkar şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…