Bol bebiş topiği

Nasılsın cnm? Biraz toparlanabildin mi?

iimm canım yaaa siizn muhabbetleri okudukca kendıme gelıyorumm işteee hayırlııı böleymişşş napalım he surası varrr belkı pozitifi gormeden adet olsaydım bu kadr uzulmezdım amaa çok araştırdım cogu yerde yazan şeyy kimyasal geblıkten sonrakı ay hamıle kalınma oranı yuksekmiş
inş benımkıde öle olur diye dua edıyorumm bu akşam kan testine gidicem tekrarr emin olmak içinn

Valla cnm bende 6-6.30 gibi yapıyordum. Önemli olan 3-4 saat idrarını tutman. Ben 4 saat su içmiyordum 3 saat idrarımı tutuyordum.

canım ya benım de aklımda o kalmış bikaç saat idarımı tutmak ama çatlamak üzereyım sıkmalıyım dişimi bebiş için :) bende eve gidene kadar tam vakıt geçmiş olacak başlayayım bende şu teste eşimde diyor ki napcaksın birsürü hamilelik testini hehe 20 tane ovulasyon testi anlattım neye yaradığını sayemde o da herşeyden fikir sahibi oldu adamcağız:)

ooooohhhhhhhhhh ne güzellll

evett vallaa :)
bu rahatlıkta geleydi bebek iyidi :))
sadece sabahları koçişime tost yapıyorum yada burda parta diye birşey var gözleme tarzında ama boyoz gibi dondurulmuş
onu ısıtıyorum elektrikli ocağımız var birde tost makinamız 2 fincan ve 2 de tabağimiz var ayıptır söylesii
onlarla yaşayıp gidiyoruzz iştee :)

Tmm canım tabi ki herşey de bir hayır vardır. Önümüzdeki aya daha iyi hazırlanırsın hem. Kürler var ov. testi yaparsın seni de hamiş olarak görürüz inşallah Allahın izniyle. Sen hiç sıkma canını. Allah büyük. Önümüzdeki ay kesin hamiş olacaksın. Ama akşam sen yine de kan testini yaptır ne olur ne olmaz.

Selam kızlar ben 2,5 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz 1 yılın sonunda bebek olmayınca doktora gittim kistim olduğunu öğrendim 2 ay d.kontrol hapı kullandım gitti hsg çektirdim temiz çıktı sonucum.. klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum hala ne yazıkki hamile kalamadım vucudum kist yapmaya çok elverişliymiş soğan suyuna başladım 3.gunum bugun sabah akşam aç karnına içiyorum

yaptırcam canımmm dokotrda dedi zatenn sıfırlanan kadr yaptırman lazım dedi.

Kızlar ya tv de sarelenin reklamını gordunuz mu cok şeker?

Gördüm gördüm eşim gösterdi bana da hehehehe çok komik yaaaa

Hayırlısı ile kavuşursun inşallah cnm. Bak bu topik uğurlu çünkü bol dualı.
Sana da uğur getirecek inşallah.

geçmiş olsun ebruli gerçekten beklemek çok zor Allah Sabır versin canım artık bundan sonrası için herşey beklediğiniz gibi olur umarım en kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle

canım ne oldu kimyasal gebelikmıymış

evet canım yanı buyuk bı ıhtımal kımyasal geblık dedı doktorr çok kucuk bı ıhtımalde olsa kanma oldugu halde tutunabılırde dedı oyuzden kan testını 2gunde bır tekrarlayalım dedı bugun tekrar ysptırıcam iştee ama buyuk bı ıhtımal kımyasal gebelık dedı canım

Bebek var bir tane oğlan çocuğu. Annesinin karnında sarelle istiyor. Annneeeeeeeeee Bir kere vurunca bir sarelle iki kere vurunca iki sarelle.......
Çok komik ama oturmuş sarelle yiyor annesinin karnında.

ayyyyyy :)
yerimmm ben onuuuu
canımm yaaaa
kızz seninkide yapıcak yakında :)
tepiklerr gelcek bir bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…