- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.341
kızlar bu ovu testininin belli bi saati var mı akşam eve geç gidicem de 7 gibi yapsam olurmu
otelde kalıyoruz tatlım biz...
bütüngün yatıyom :)
yemek kocam gelirken getiriyor
çamaşırlar kuru temizlemede
odayı kat görevlileri temizliyo
valla ben acayip alıştım tembelliğe tr dönünce napcam bakalım
Nasılsın cnm? Biraz toparlanabildin mi?
Valla cnm bende 6-6.30 gibi yapıyordum. Önemli olan 3-4 saat idrarını tutman. Ben 4 saat su içmiyordum 3 saat idrarımı tutuyordum.
ooooohhhhhhhhhh ne güzellll
iimm canım yaaa siizn muhabbetleri okudukca kendıme gelıyorumm işteee hayırlııı böleymişşş napalım he surası varrr belkı pozitifi gormeden adet olsaydım bu kadr uzulmezdım amaa çok araştırdım cogu yerde yazan şeyy kimyasal geblıkten sonrakı ay hamıle kalınma oranı yuksekmiş
inş benımkıde öle olur diye dua edıyorumm bu akşam kan testine gidicem tekrarr emin olmak içinn
Tmm canım tabi ki herşey de bir hayır vardır. Önümüzdeki aya daha iyi hazırlanırsın hem. Kürler var ov. testi yaparsın seni de hamiş olarak görürüz inşallah Allahın izniyle. Sen hiç sıkma canını. Allah büyük. Önümüzdeki ay kesin hamiş olacaksın. Ama akşam sen yine de kan testini yaptır ne olur ne olmaz.
Kızlar ya tv de sarelenin reklamını gordunuz mu cok şeker?
Selam kızlar ben 2,5 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz 1 yılın sonunda bebek olmayınca doktora gittim kistim olduğunu öğrendim 2 ay d.kontrol hapı kullandım gitti hsg çektirdim temiz çıktı sonucum.. klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum hala ne yazıkki hamile kalamadım vucudum kist yapmaya çok elverişliymiş soğan suyuna başladım 3.gunum bugun sabah akşam aç karnına içiyorum
Selam kızlar ben 2,5 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz 1 yılın sonunda bebek olmayınca doktora gittim kistim olduğunu öğrendim 2 ay d.kontrol hapı kullandım gitti hsg çektirdim temiz çıktı sonucum.. klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum hala ne yazıkki hamile kalamadım vucudum kist yapmaya çok elverişliymiş soğan suyuna başladım 3.gunum bugun sabah akşam aç karnına içiyorum
Gördüm gördüm eşim gösterdi bana da hehehehe çok komik yaaaa
Hayırlısı ile kavuşursun inşallah cnm. Bak bu topik uğurlu çünkü bol dualı.
Sana da uğur getirecek inşallah.
yaptırcam canımmm dokotrda dedi zatenn sıfırlanan kadr yaptırman lazım dedi.
Kızlar ya tv de sarelenin reklamını gordunuz mu cok şeker?
HEHE ben cok begendim o reklamıı
kızlar mesaii bitti ben kacar
akşama kocişin telden girerim opuldunuz...
canım ne oldu kimyasal gebelikmıymış
yok kız görmedim ben
nasıl bişi
Bebek var bir tane oğlan çocuğu. Annesinin karnında sarelle istiyor. Annneeeeeeeeee Bir kere vurunca bir sarelle iki kere vurunca iki sarelle.......
Çok komik ama oturmuş sarelle yiyor annesinin karnında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?