Bol bebiş topiği

gunaydın kızlarrr dun kan tasti yaptırdım eskisi 19,85 ti normalındee iki katı olması gerekırken 20,35 mişş yanii dokotrunda dediği gibii kimyasal gebelikk tekrara bidha test yaptırmama gerek yok dimii düşüşe geçecektir bundan sonraa

bilemiyorum ki canım iki katımı olması gerekiyormuş illa ki . doktora danışmadın mı tekrar testin sonucuna göre

dun gece 11de oghrendım sonucuu canım dokotorrr 2katına cıkması gerekıyo demıstııı eger cıkarsa tekrar gormem gerekıyo senı dedı okadrr ama cıkmadıda zaten

Günaydın cnm. Benim bildiğim de iki günde bir kat artması lazımmış değerin. Değerin düşüşe de geçmemiş. Doktoruna danış istersen yine de.

dun gece 11de oghrendım sonucuu canım dokotorrr 2katına cıkması gerekıyo demıstııı eger cıkarsa tekrar gormem gerekıyo senı dedı okadrr ama cıkmadıda zaten

canım benım eğer öyle dediyse çok az artış olmuş. hayırlısı canım Allahın takdiri. pek anlamıyorum ben de .ama bundan sonraki süreç için bence tekrar doktora görünmelisin ne yapman gerek bekleyecekmisin ilaç kullanacakmısın yıne de bir git derim ben

Günaydın cnm. Benim bildiğim de iki günde bir kat artması lazımmış değerin. Değerin düşüşe de geçmemiş. Doktoruna danış istersen yine de.

dokotra soloesem bna dıyecegı syeı bılıyorum aslında 2gun sonra tekrar test yaptır dıycekk ama dmarlarım ınceymnıss yanı yerden kan alıp duruyolarrr mos mor oldu kolumm bıde bulana kadr kactane yere batırıyolar ıgneyıı yaaa

Oy kıyamam. Kolonyalı pamuk koy koluna. Morarmayı alır. İstersen bir kaç gün bekle öyle yaptır testi. Ya da idrar testini tekrarla. Sonuçta değer artarsa idrar testindeki çizgi de koyulaşacaktır.

Birkaç ay sonra içebilir miyiz süperrr yaaaaaaa ben hepten 9 ay içemicem diye üzülüyordum. Valla içmiyorum 2 haftadır kahve ağzıma koymadım.
Düşük tehlikesi geçtiğince içebilirsin diyorlar ama doktorların söylediği de kafeinden uzak durulması gerektiği.Vücudun filtresinin elemediği tek şeymiş nikotin.Yani ben mümkün olduğunca içmeyeceğim inşallah.

bende katılabilirmiyim aranıza
Tabiki canım.Hoşgeldinnn

O ne kız evcilik oynar gibi Allahım mutluluğunuzu bozmasın düzen nasılsa kurulur bi gün

Kızlar ya tv de sarelenin reklamını gordunuz mu cok şeker?
Gülmekten öldüm ben ona yaa Eşeksıpası sarelle istiyormuş

Soğan suyuyla hamile kalan çok insan var.Stres de yapmazsan gelir bebeğin emin ol.En büyük şey stres ama.Relax ol

Canıııımmmm...Hastanıza Allah şifa versin canım.Kocacığı da takma kafana.Stresini atacak yer arıyordur eminim.Sen sessiz olursan hatasını anlar o kızgınken üstüne gitme derim ben.

30 gr öğütülmüş çörekotu+10yemek kaşığı bal+10 çay kaşığı tarçın.Sabah aç karnına,akşam yatmadan önce birer tatlı kaşığı.Adetin 2.günü başlıyorsun.10.gün akşam bitiyor.Hadi şifa olsun inşallahh

Günaydın kızlar. Daha kimse gelmemiş. Bugün tükkanı ben açıyorum.
Hayırlı cumalar olsun. Bol bebişli bir gün olsun.
Hayırlı cumalar taze hamiş..
günaydın canım hayırlı cumalar
Günaydın canım sana da
Günaydın canımm.Yükseliş en az 2 kat diyorlar haklısın.İnşallah kötü bi durum oluşturmaz da direkten döndük dersin bu günlerin için.Dualarım seninle bugün..

canım uzulme,genede degerin duşmemiş sen doktruna sor bi bakalım ne dıycek.hayırlısı olsun kuzucum uzme kendini sen

korkmaya basladım şimdii kötü birr durum derkenn canım nolabılrıkııı

Bugün süperim valla. Uykum yok yorgun değilim ohhh beee. Gerçi hiç belli olmuyor anında değişebiliyor
Sen nasılsın? Saçlarını boyadın mı?

Ohh ohh maşallah size
iyim canım fena değil,evtt boyadm akşam garniern buzlu kahvesini aldm
guzel cıktı koyu duruyr ama olsun akıcak begendim yani mutluyum
kiz ozledim seni,ruyamda topikte yazıyorduk gene bole

Hayır hayır yanlış anladın ben kimyasal gebelikten bahsediyordum.İnşallah doktor yanlıyordur da bebeğin tutunur sağlıkla gelir kucağına demek istedim.Afedersin.Korkutmak istemedim seni:26::26::26::26::26:

yok cnaım sen dedın dıye dgeıll ama gercekten korkmaya basladımm dış gebelık olabılırmıkı acabaaa offffffffff sıkıntı ustune sıkıntı

Ohh ohh maşallah size
iyim canım fena değil,evtt boyadm akşam garniern buzlu kahvesini aldm
guzel cıktı koyu duruyr ama olsun akıcak begendim yani mutluyum
kiz ozledim seni,ruyamda topikte yazıyorduk gene bole

Ayyy hayır olsun inşallah cnm. YAa ben de özledim dün akşam erkenden uyuyakalmışım gerçi sen de gelmemişsin klube.
Güle güle kullan akana kadar idare eder zaten. Aktığında zaten uzamış olur saçların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…