- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
- 88
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.381
bilemiyorum ki canım iki katımı olması gerekiyormuş illa ki . doktora danışmadın mı tekrar testin sonucuna göre
gunaydın kızlarrr dun kan tasti yaptırdım eskisi 19,85 ti normalındee iki katı olması gerekırken 20,35 mişş yanii dokotrunda dediği gibii kimyasal gebelikktekrara bidha test yaptırmama gerek yok dimii düşüşe geçecektir bundan sonraa
dun gece 11de oghrendım sonucuu canım dokotorrr 2katına cıkması gerekıyo demıstııı eger cıkarsa tekrar gormem gerekıyo senı dedı okadrr ama cıkmadıda zaten
Günaydın cnm. Benim bildiğim de iki günde bir kat artması lazımmış değerin. Değerin düşüşe de geçmemiş. Doktoruna danış istersen yine de.
dokotra soloesem bna dıyecegı syeı bılıyorum aslında 2gun sonra tekrar test yaptır dıycekk ama dmarlarım ınceymnıss yanı yerden kan alıp duruyolarrr mos mor oldu kolumm bıde bulana kadr kactane yere batırıyolar ıgneyıı yaaa
Düşük tehlikesi geçtiğince içebilirsin diyorlar ama doktorların söylediği de kafeinden uzak durulması gerektiği.Vücudun filtresinin elemediği tek şeymiş nikotin.Yani ben mümkün olduğunca içmeyeceğim inşallah.Birkaç ay sonra içebilir miyiz süperrr yaaaaaaaben hepten 9 ay içemicem diye üzülüyordum. Valla içmiyorum 2 haftadır kahve ağzıma koymadım.
Tabiki canım.Hoşgeldinnnbende katılabilirmiyim aranıza
O ne kız evcilik oynar gibievett vallaa :)
bu rahatlıkta geleydi bebek iyidi :))
sadece sabahları koçişime tost yapıyorum yada burda parta diye birşey var gözleme tarzında ama boyoz gibi dondurulmuş
onu ısıtıyorum elektrikli ocağımız var birde tost makinamız 2 fincan ve 2 de tabağimiz var ayıptır söylesii
onlarla yaşayıp gidiyoruzz iştee :)
Kızlar ya tv de sarelenin reklamını gordunuz mu cok şeker?
Soğan suyuyla hamile kalan çok insan var.Stres de yapmazsan gelir bebeğin emin ol.En büyük şey stres ama.Relax olSelam kızlar ben 2,5 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz 1 yılın sonunda bebek olmayınca doktora gittim kistim olduğunu öğrendim 2 ay d.kontrol hapı kullandım gitti hsg çektirdim temiz çıktı sonucum.. klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum hala ne yazıkki hamile kalamadım vucudum kist yapmaya çok elverişliymiş soğan suyuna başladım 3.gunum bugun sabah akşam aç karnına içiyorum
Canıııımmmm...Hastanıza Allah şifa versin canım.Kocacığı da takma kafana.Stresini atacak yer arıyordur eminim.Sen sessiz olursan hatasını anlar o kızgınken üstüne gitme derim ben.Kızlarrr ya içim acayıp şişti yaaa..
benimkiyle tartıştıkk(((
Adam beni anlamıyor yaa nasıl anlattıysam boşşş sanki ona konuşöuyoruum
deli oldun akşam akşam,zaten eve geldiğinde vardı bi haller girer girmez laf saymalar bilmem neee
Ya iş yerindeki sorunları eve taşımak neyin nesi
Hadi eve taşıdın hıncını niye hatundan alıyorssuuun
Teyzemde hastaymışşş Dua edin aylardır yataktaydı zatenn,annemi hatırlatıyor bana oturdum ağladım üzüntüdeen
Testimde hala aynı pozitif çıkacak diye bakıp bakıp duruyorum amma sonuç yooookkk
Ben acayibim şuan varya kafam bir milyooonnnn
Allahım yardım ett
Erkek milletine ne yapsan boşşş af af af Allahımmm
Dua edin banaaaaaa...
30 gr öğütülmüş çörekotu+10yemek kaşığı bal+10 çay kaşığı tarçın.Sabah aç karnına,akşam yatmadan önce birer tatlı kaşığı.Adetin 2.günü başlıyorsun.10.gün akşam bitiyor.Hadi şifa olsun inşallahhOlduk bittik :)
Yol cok yoruyor ya
Trafik olmasa 45 dk bize cidde ama oyle bir trafik varki anlatamam sizee
2 satte gittik 2 saat dolastik 2 saat tekrar donus
Neyse sag salim geldik cok sukur :)
Sizi merak ettim yatmadan bir bakim dedim :)
Herkes uyumus sanirim :)
Size tatli ruyalar canlarim
Allaha emanet olun
Aaaaa bu arda ben bal aldim simdi bu btc nin tarifini istiyorum kizlar
Bilen varsa bana yazabilirmi acaba:26:
Simdiden tesekkur ederim
Opuldunuz kocaman
Hayırlı cumalar taze hamiş..Günaydın kızlar. Daha kimse gelmemiş. Bugün tükkanı ben açıyorum.
Hayırlı cumalar olsun. Bol bebişli bir gün olsun.
Günaydın canım sana dagünaydın canım hayırlı cumalar
Günaydın canımm.Yükseliş en az 2 kat diyorlar haklısın.İnşallah kötü bi durum oluşturmaz da direkten döndük dersin bu günlerin için.Dualarım seninle bugün..gunaydın kızlarrr dun kan tasti yaptırdım eskisi 19,85 ti normalındee iki katı olması gerekırken 20,35 mişş yanii dokotrunda dediği gibii kimyasal gebelikktekrara bidha test yaptırmama gerek yok dimii düşüşe geçecektir bundan sonraa
Günaydın kızlar. Daha kimse gelmemiş. Bugün tükkanı ben açıyorum.
Hayırlı cumalar olsun. Bol bebişli bir gün olsun.
Gunaydın kuzucum nasılsın?
Sanada hayırlı cumalar....
gunaydın kızlarrr dun kan tasti yaptırdım eskisi 19,85 ti normalındee iki katı olması gerekırken 20,35 mişş yanii dokotrunda dediği gibii kimyasal gebelikktekrara bidha test yaptırmama gerek yok dimii düşüşe geçecektir bundan sonraa
Düşük tehlikesi geçtiğince içebilirsin diyorlar ama doktorların söylediği de kafeinden uzak durulması gerektiği.Vücudun filtresinin elemediği tek şeymiş nikotin.Yani ben mümkün olduğunca içmeyeceğim inşallah.
Tabiki canım.Hoşgeldinnn
O ne kız evcilik oynar gibiAllahım mutluluğunuzu bozmasın düzen nasılsa kurulur bi gün
Gülmekten öldüm ben ona yaa Eşeksıpası sarelle istiyormuş
Soğan suyuyla hamile kalan çok insan var.Stres de yapmazsan gelir bebeğin emin ol.En büyük şey stres ama.Relax ol
Canıııımmmm...Hastanıza Allah şifa versin canım.Kocacığı da takma kafana.Stresini atacak yer arıyordur eminim.Sen sessiz olursan hatasını anlar o kızgınken üstüne gitme derim ben.
30 gr öğütülmüş çörekotu+10yemek kaşığı bal+10 çay kaşığı tarçın.Sabah aç karnına,akşam yatmadan önce birer tatlı kaşığı.Adetin 2.günü başlıyorsun.10.gün akşam bitiyor.Hadi şifa olsun inşallahh
Hayırlı cumalar taze hamiş..
Günaydın canım sana da
Günaydın canımm.Yükseliş en az 2 kat diyorlar haklısın.İnşallah kötü bi durum oluşturmaz da direkten döndük dersin bu günlerin için.Dualarım seninle bugün..
Bugün süperim valla. Uykum yok yorgun değilim ohhh beee. Gerçi hiç belli olmuyor anında değişebiliyor
Sen nasılsın? Saçlarını boyadın mı?
korkmaya basladım şimdii kötü birr durum derkenn canım nolabılrıkııı
korkmaya basladım şimdii kötü birr durum derkenn canım nolabılrıkııı
Hayır hayır yanlış anladın ben kimyasal gebelikten bahsediyordum.İnşallah doktor yanlıyordur da bebeğin tutunur sağlıkla gelir kucağına demek istedim.Afedersin.Korkutmak istemedim seni:26::26::26::26::26:
Ohh ohh maşallah size
iyim canım fena değil,evtt boyadm akşam garniern buzlu kahvesini aldm
guzel cıktı koyu duruyr ama olsun akıcak begendim yani mutluyum
kiz ozledim seni,ruyamda topikte yazıyorduk gene bole
yok cnaım sen dedın dıye dgeıll ama gercekten korkmaya basladımm dış gebelık olabılırmıkı acabaaa offffffffff sıkıntı ustune sıkıntı
Canım benim üzme kendini. Dış gebelik olsa doktorun anlardı zaten. İçini ferah tut sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?