Bol bebiş topiği

celcelute nedir tatlım ?

"Celcelutiye duası içerisinde ismi azamın geçtiği söylenen en tesirli hacet dualarından biriside celcelütiye duasıdır. Muhammed(sav) efendimiz'e Cibrîl-i Emîn ile beraber semadan bir hediye olarak indirilmiştir.

Hazreti Ali Efendimiz tarafından, nazmedildiği bildirilen Celcelutiyye duasının birçok havassı olduğu İmam-ı Bûnî, İmam-i Gazali ve diğer büyük alimler tarafından nakledilmiştir.

Hatta bu duanın içinde İsm-i Azam duası bulunduğu ve Cibril-i Emin vasıtasıyla Allah Resulüne indirildiği, Kainatın Efendisinden gelen haberler arasındadır.

Şeyh Ahmed-i Bûni Hazretleri
"Ancak Hak ehli olanlara, bu duanın ve vefkinin bereketleriyle birtakım sırlar ve deliller ortaya çıkmaktadır. Bu duayı öğrenip de kadrini ve kıymetini bilmeyenlere yazıklar olsun."

Bu dua ile inşallah dilekler reddolunmuyor ama düzenli okumak gerekiyor. faydasını göreceksin inşallah, çok sırlı bir dua. Suya okuyup içebilirsin de. Google'a yazarsan, hemen çıkar.

ınsallah canım..gönlüne göre bı ev bulursunuz..nerden bakıyorsunuz evı??? hayırlısı demek lazım rabbım nasıp edecegı zaman neredeyse ayagına gelıyor fırsat...rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah cnaım...rabbım gönlüne göre versın ınsallah...yok test yapmadım cnaım gecen ay 18 günün üzerıne adet gördüm bu ayda beklıcem..

özlemez olurmuyuz kuzu yaaaaa
mesajlarımı geç yazabiliyorum idare et canımcım yaw..
herkezi çok özledim bennnnn
hepinizi çok seviommm

bende cok özledım..söyle bı mısafısız telassız bır günüm olsun kızlarımla rahat rahat sohbet edım dedım..burdada benı unutan olmus sanırım bugün tüm günümü ayırmıstım bı abla aradı sohbet varmıs gel dedı ordan geldım hemencecık bakım dedım canlarıma ne var ne yok yenı hamıs haberı varmı dıye

bayagı uzun bı dua

Amin canım Allah razı olsun.dediğin gibi,sabretmek hayırlısı demek lazım.
inşallah bu ay hiç gelmez kırmızılar.
evi Gaziosmanpaşa dan bakıyoruz kuzum.ama şu an için pek yok.havalar az ısınsa boş bulunur diye ümit ediyoruz bakalım.

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Evet adet gelmedi daha testte tıpkı dünki gibi idrar renginde 2.çizgiyi çıkarttı
Yaaa onun içinde 4 saat idrarımı tutmam gerek çooook zorlanırım. çünki acayip idrara çıkıyoruumm
canim insallah icime doguyor hamilesin hemen moral bozmak yok.

pozitif dusunce pozitif test getirsin insallahhhhh...http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_winka.gif
ayyy inşaallah güzelim yaaaaaa hayırlısıyla net bir sonuç alalımmmm

benı kımse özlememıs anlasılan... cok üzüldüm buna

Özledik kuzum yaaa öle demeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlarrr testimi gördünüz 2.çizgi pembe değil ki idrar rengindeeeeeeeeeeeeeeee :26::26::26:
İnanmak istiyoruuum bebişimin benimle olduğunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım göbişim dolsun istiyoruuumm

kızlar uzun süredir yazamıyordum malum bulantılar yenı yenı düzeliyor,yeni arkadaşlar başlamış topige hoşgelmişler.bu arada teyzeleri prensesim oluyor inşallah...

Merhaba kizlar. Benim bata 9 gun kaldi. Bakalim neler olucak
Bu ay cok yogundum. Olmasada uzulmicem. Hayirlisi olsun. Karapisso ins. Hamissindir. Pek cvp yazmiyorum ama hepinizi takip ediyorum. Cevodileksu hastaniza acil sifalar diliyorum. Bnde bircok yakknimi kanseeden kaybettim. Malum karadenizliyiz. Allahtan umit kesilmez.

kızlar uzun süredir yazamıyordum malum bulantılar yenı yenı düzeliyor,yeni arkadaşlar başlamış topige hoşgelmişler.bu arada teyzeleri prensesim oluyor inşallah...

Ayy cnm Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Hayirli bir evlat versin sanaa. Bnm gibi bebis aski ile yananlarada nasip etsin

Maşaallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinn
insallaaahhhhh canimmmm
Canımmm pozitifi net olarak bir görsemmm varyaaaaaaaaaaaaa

İnşaallah güzel bir müjde alırsın bu ayyy...
Kafana takmıyorsun yaaa gelirrr bebişinnnn

Kızlar aile Hemşiremizi aradım.Dedim çok silik 2.çızğıııı çıktııııı
Dedi sabah gel kana bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…