- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.821
celcelute nedir tatlım ?
benı kımse özlememıs anlasılan...cok üzüldüm buna
geldim canım geldimmmm
havalar bozuk evde takılıyorum.dedim kızlara bakayım özledim
sen nasılsın bakalım?
nasıl gidiyor hamişlikkk
kız ayşem ben çok mu pimpirikleniyorum sence :26: ben daha tekme yemedim de?
hatta hareketler bile çok düzenli değil. Kenan da 19+4 de ilk tekmeyi yemiştim. acele mi ediyorum aceba :44:
kuzum test yaptınmı?
inşallah bebişin seninledir canım benim
bende yaklaşık 10 gündür yoktum.
bugün bi bakayım dedim işte.
ev arıyoruz ama yakın çevrede olsun istiyoruz geniş olsun istiyoruz. istiyoruz da istiyoruz anlıyacagın, ama bulamadık bir türlü.
onun telaşındayız.şimdiden oldukça belirgin bir göbeğim var. çok da agırlaşmadan taşınma işi bitsin istiyoruz.
Hayırlısı Allah'tan bakalım. elbet buluruz bir yer inşallah
özlemez olurmuyuz kuzu yaaaaa
mesajlarımı geç yazabiliyorum idare et canımcım yaw..
herkezi çok özledim bennnnn
hepinizi çok seviommm
"Celcelutiye duası içerisinde ismi azamın geçtiği söylenen en tesirli hacet dualarından biriside celcelütiye duasıdır. Muhammed(sav) efendimiz'e Cibrîl-i Emîn ile beraber semadan bir hediye olarak indirilmiştir.
Hazreti Ali Efendimiz tarafından, nazmedildiği bildirilen Celcelutiyye duasının birçok havassı olduğu İmam-ı Bûnî, İmam-i Gazali ve diğer büyük alimler tarafından nakledilmiştir.
Hatta bu duanın içinde İsm-i Azam duası bulunduğu ve Cibril-i Emin vasıtasıyla Allah Resulüne indirildiği, Kainatın Efendisinden gelen haberler arasındadır.
Şeyh Ahmed-i Bûni Hazretleri
"Ancak Hak ehli olanlara, bu duanın ve vefkinin bereketleriyle birtakım sırlar ve deliller ortaya çıkmaktadır. Bu duayı öğrenip de kadrini ve kıymetini bilmeyenlere yazıklar olsun."
Bu dua ile inşallah dilekler reddolunmuyor ama düzenli okumak gerekiyor. faydasını göreceksin inşallah, çok sırlı bir dua. Suya okuyup içebilirsin de. Google'a yazarsan, hemen çıkar.
ınsallah canım..gönlüne göre bı ev bulursunuz..nerden bakıyorsunuz evı??? hayırlısı demek lazım rabbım nasıp edecegı zaman neredeyse ayagına gelıyor fırsat...rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah cnaım...rabbım gönlüne göre versın ınsallah...yok test yapmadım cnaım gecen ay 18 günün üzerıne adet gördüm bu ayda beklıcem..
o yüzden makbul inşallah
Evet adet gelmedi daha testte tıpkı dünki gibi idrar renginde 2.çizgiyi çıkarttıGeçmiş olsun cnm ya. Şu kanser ne lanet hastalık iyice çoğaldı. Rabbim şifa versin inşallah.Şimdi kemoterapiyle düzelen çok var. Belki kurtulur cnm Tıp çok ilerledi.
Ama canikom daha adet olmadın. Adet olmadığın sürece hem zaman ihtimal vardır. Stres yapma nolur. Güzel düşün güzel olsun.
Yaaa onun içinde 4 saat idrarımı tutmam gerek çooook zorlanırım. çünki acayip idrara çıkıyoruummevet canım.. Ama silik olmayacak aynı yumurtlama zamanı gibi. birde ilk 5 dk içinde çıkacak...
Bir çok topikte okudum bunu. ovulasyonda çift çizgiyle öğrendim diye.. hatta aramızdaki hamişlerin elinin altında varsa bi denesin bakalım.. çift çizgiyi görecekler mi?
ayyy inşaallah güzelim yaaaaaa hayırlısıyla net bir sonuç alalımmmmcanim insallah icime doguyor hamilesin hemen moral bozmak yok.
pozitif dusunce pozitif test getirsin insallahhhhh...http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_winka.gif
benı kımse özlememıs anlasılan...cok üzüldüm buna
kızlarrr testimi gördünüz 2.çizgi pembe değil ki idrar rengindeeeeeeeeeeeeeeee :26::26::26:
İnanmak istiyoruuum bebişimin benimle olduğunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım göbişim dolsun istiyoruuumm
kızlar uzun süredir yazamıyordum malum bulantılar yenı yenı düzeliyor,yeni arkadaşlar başlamış topige hoşgelmişler.bu arada teyzeleri prensesim oluyor inşallah...
Maşaallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinnkızlar uzun süredir yazamıyordum malum bulantılar yenı yenı düzeliyor,yeni arkadaşlar başlamış topige hoşgelmişler.bu arada teyzeleri prensesim oluyor inşallah...
Canımmm pozitifi net olarak bir görsemmm varyaaaaaaaaaaaaainsallaaahhhhh canimmmm
Merhaba kizlar. Benim bata 9 gun kaldi. Bakalim neler olucak
Bu ay cok yogundum. Olmasada uzulmicem. Hayirlisi olsun. Karapisso ins. Hamissindir. Pek cvp yazmiyorum ama hepinizi takip ediyorum. Cevodileksu hastaniza acil sifalar diliyorum. Bnde bircok yakknimi kanseeden kaybettim. Malum karadenizliyiz. Allahtan umit kesilmez.
hergün mü okumak makbul??
Kızlar aile Hemşiremizi aradım.Dedim çok silik 2.çızğıııı çıktııııı
Dedi sabah gel kana bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?