Bol bebiş topiği

kizlar genel bir sorum var gebelik oncesi dr a gidince alttan kamera ile bakinca tuplerin acik / kapali oldugu anlasilir mi? Yani ultrason ciktisi gibi bir kagit oluyor rahim, yumurtaliklar bide olcumler oluyor boyle bir sey yasayan ve detayli konusan varsa bana da yazabilir mi? olcumler ne demek diye?

kızlar merhaba, bu gece sabahnamazından sonra bi rüya gördüm hayır olsun inşallah.. Elimde bi bebek var güya yeni doğmuş ama Suan düşününce 3 aylık fakat var toparlar bişey.. Karşımda da erkek kardeşim oturuyor onundaelinde bi bebek.. Bendeki kız ondaki erkekmis ole hissediyorum rüyada.. Sonra bebeği kundaklamaya çalışıyorum ama sevimli bişey oynamaktan yarım yamalak oluyo.. Bebeklerin kimin olduğu hakkında hiçbir fikrim yok rüyada, kardeşler mi onuda bilmiyorum.. Sonra beni emmek istiyo bebek ama emizrdim mi hatirlamiyorum..

Buarada erkek kardeşim 22yaşında evli değil kız arkadaşı bile yok..

Ne diyorsunuz bu rüya hakkında?

entelkedi canım önerin için gerçekten teşekkürler... Ben de derhal araştırıyorum canım... Allahım ne güzel insanlar var burda...Herşey gönlünce olsun...

hadi hayirlisi canim insallah hayirli sonucla donersin
Amin canııım,okadar çok hüsranla döndümki Rabbim bu defa sevindirsin bizi...
İsteyen bütün kardeşlerimizi
Canım tüplerin açı olup olmadığını HSG denilen bir film ile anlıyorlar.
Bence burda Mervanurr çekmişti oö filmden.
Bende genel muayeneye gittim rahimin durumunu gayet iyi öğrenebilirsin..
ama onun dışında kan tahlillerinede bakıyorlar hormonl dengeye.Oda adetin 3.günü galibaaa
Rabbim en kısa zamanda muradını versinnnnnnnnnnnnnnnn
İnşaallah bebiş berekettir uğurdur,İnşaallah enkısa zamanda hayırlı müjdeni alırsın tatlııım
İnşallah hamişsindir.Rabbim sağlık versin size
amin canım hayırlısıyla
entelkedi canım önerin için gerçekten teşekkürler... Ben de derhal araştırıyorum canım... Allahım ne güzel insanlar var burda...Herşey gönlünce olsun...
Rabbim okuduğumuz dualar hürmetine bizlere merhamet etsin...
Bebişlerimizi bize bize göndersiinnnnnnnnn Sağlıkla huzurla Bereketiyleeeeee
Kizlr sol tarafmdan surekli batma oluyor iyi degilim canim acio
canım senin geçen ayda batmalar oluyordu sanırım yanlışmı hatırlıyoruuum :44:
İnşaallah bebişin yerleşiyorduuuurrrr

cevodileksu benım de batmalar var bugun kasıklarımda ben de yumurtlama zamanım olduğu içindir diye düşünüyorum bıçak saplanması gibi hissediliyor.

kızlar ben birsey sormak istiyorum iki aydır ovulasyon testi kulanıyorum t cden koyu çıkmadı birtürlü hatta ben yumurtlayamıyormuyum diye şüphelendim ama akıntımdan yumurtamın çatladıgını anlıyordum şöyle sümüksü birakıntı ki buakıntı herzaman gelmiyor ayda ya bir yada nadir ikikez yakalarım tabi kasıklarımda kendini ele veriyor yumurtlama zamanında ha bide bazı aylar gögüsuçlarımda hasalık oluşuyor bazı aylar gögüslerde bir tık olmuyor buayda adetimin 14.günü çift çizgiyi yakaladım ama ama aynı koyuluktaydı yani yine t.cden koyu çıkmadı gögüslerimdede hasaslık yok bu ay akşamıda akınti ve kasık agrısıyla yumurtladıgımı anladım zaten ertesigünü test yaptıgımda t silikleşmişti artık bilmiyorum degerlendirdik ama veren alllah her şekilde verir rabbimme kalmış bilemiyorum kafayı yemesek iyi olur

Canım ayşe de tam koyuyu görmemiş.
Maşaallah hamileeeeeeeeeee
Sende akıntından anlamışsın ne güzelll
Benim baya t c den koyydu 17.18. günde 19. yine c t aynı koyulukta ida 20.gün artık silikleşti...
İnşaallah yarın kana gideceğim Rabbim güzel sonuçlar versiiin hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeee

Amin karapissom Amin...Güzel dileklerin için, iyi yüreğin için... Hayırlısıyla en kısa zamanda hepimiz çoğalacağız :119:

Amin karapissom Amin...Güzel dileklerin için, iyi yüreğin için... Hayırlısıyla en kısa zamanda hepimiz çoğalacağız :119:

Canım yaaa ben korkmaya başladım adet sancılarım başladıııııııııııııı :18::18::18:
Allahım ne olur hayırlısıyla bebişimizi ver bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın hanımlarr
güzel bir gün olsun inşallah
karapisocum hadi güzel haberlerinle gel hastaneden
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahh

Günayydııınnn canlarrrr. Karapissodan güzel haberler bekliyoruz bugün.
İnşallah çabucak mesaiyi bitiririz yorucu bir gün olmaz...

Günayydııınnn canlarrrr. Karapissodan güzel haberler bekliyoruz bugün.
İnşallah çabucak mesaiyi bitiririz yorucu bir gün olmaz...

hoşgeldinn tatlım :)
inşallah canımm yoğun bir gün olmasın senin için ve tüm çalışan anne adayları için
çabucak bitsin gün
naber dünden beri :)
iyimisin canım
ben bu celcelutiye duasının türkçe mealini okuyordum
bya güzelmiş
rabbim kabul etsin inşallah
çok uzunmuş yanlız
hergün bir kez okumaya çalışıcam
inşallahhh

Amiinnn inşallah Allah kabul etsin cnm.Ben o duayı ilk defa duydum. Dün yazılmış galiba akşam uykulu uykulu birşeyler okudum ama.
Ben iyi olmaya çalışıyorum cnm ben de sorun bitmez bugün de belim ağrıyor. Hamişlik böyle bir şey galiba. Her gün bir yerden arıza veriyorum
Bugün biraz iş var umarım çabuk biter. Denetimler puanlamalar filan offf. Birazdan başlayacağız arada uğramaya çalışırım size.
Ne kadar çok konuştum amaa :) Bu arada sen nasılsın cnmcım?

günaydın arkadaşlar. çok fazla düşünmekten olsa gerek bebekli bir rüya gördüm.

"deprem olmuş ama sadece bir binada hasar var biz mahallece meraklı insanlar binanın önündeyiz bekliıyoruz içeride biri varmı diye. sadece küçük pamuk gibi bir bebek çıkıyor üstü başı da tertemiz hemde.beyaz bir zıbını var üzerinde kurataran adam uzatıyor bebeği ama kımse uzatmıyor elini almak için o sırada bana gelıyor bebek. alıp hemen kucaklıyorum"

hayırlar olsun

Hayıra çıksın inşallah canım. Bebişin gelecek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…