- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.841
kızlarrr testimi gördünüz 2.çizgi pembe değil ki idrar rengindeeeeeeeeeeeeeeee :26::26::26:
İnanmak istiyoruuum bebişimin benimle olduğunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım göbişim dolsun istiyoruuumm
"Celcelutiye duası içerisinde ismi azamın geçtiği söylenen en tesirli hacet dualarından biriside celcelütiye duasıdır. Muhammed(sav) efendimiz'e Cibrîl-i Emîn ile beraber semadan bir hediye olarak indirilmiştir.
Hazreti Ali Efendimiz tarafından, nazmedildiği bildirilen Celcelutiyye duasının birçok havassı olduğu İmam-ı Bûnî, İmam-i Gazali ve diğer büyük alimler tarafından nakledilmiştir.
Hatta bu duanın içinde İsm-i Azam duası bulunduğu ve Cibril-i Emin vasıtasıyla Allah Resulüne indirildiği, Kainatın Efendisinden gelen haberler arasındadır.
Şeyh Ahmed-i Bûni Hazretleri
"Ancak Hak ehli olanlara, bu duanın ve vefkinin bereketleriyle birtakım sırlar ve deliller ortaya çıkmaktadır. Bu duayı öğrenip de kadrini ve kıymetini bilmeyenlere yazıklar olsun."
Bu dua ile inşallah dilekler reddolunmuyor ama düzenli okumak gerekiyor. faydasını göreceksin inşallah, çok sırlı bir dua. Suya okuyup içebilirsin de. Google'a yazarsan, hemen çıkar.
Amin canııım,okadar çok hüsranla döndümki Rabbim bu defa sevindirsin bizi...hadi hayirlisi canim insallah hayirli sonucla donersin
Canım tüplerin açı olup olmadığını HSG denilen bir film ile anlıyorlar.kizlar genel bir sorum var gebelik oncesi dr a gidince alttan kamera ile bakinca tuplerin acik / kapali oldugu anlasilir mi? Yani ultrason ciktisi gibi bir kagit oluyor rahim, yumurtaliklar bide olcumler oluyor boyle bir sey yasayan ve detayli konusan varsa bana da yazabilir mi? olcumler ne demek diye?
İnşaallah bebiş berekettir uğurdur,İnşaallah enkısa zamanda hayırlı müjdeni alırsın tatlııımkızlar merhaba, bu gece sabahnamazından sonra bi rüya gördüm hayır olsun inşallah.. Elimde bi bebek var güya yeni doğmuş ama Suan düşününce 3 aylık fakat var toparlar bişey.. Karşımda da erkek kardeşim oturuyor onundaelinde bi bebek.. Bendeki kız ondaki erkekmis ole hissediyorum rüyada.. Sonra bebeği kundaklamaya çalışıyorum ama sevimli bişey oynamaktan yarım yamalak oluyo.. Bebeklerin kimin olduğu hakkında hiçbir fikrim yok rüyada, kardeşler mi onuda bilmiyorum.. Sonra beni emmek istiyo bebek ama emizrdim mi hatirlamiyorum..
Buarada erkek kardeşim 22yaşında evli değil kız arkadaşı bile yok..
Ne diyorsunuz bu rüya hakkında?
amin canım hayırlısıylaİnşallah hamişsindir.Rabbim sağlık versin size
Rabbim okuduğumuz dualar hürmetine bizlere merhamet etsin...entelkedi canım önerin için gerçekten teşekkürler... Ben de derhal araştırıyorum canım... Allahım ne güzel insanlar var burda...Herşey gönlünce olsun...
canım senin geçen ayda batmalar oluyordu sanırım yanlışmı hatırlıyoruuum :44:Kizlr sol tarafmdan surekli batma oluyor iyi degilim canim acio
Kizlr sol tarafmdan surekli batma oluyor iyi degilim canim acio
kızlar ben birsey sormak istiyorum iki aydır ovulasyon testi kulanıyorum t cden koyu çıkmadı birtürlü hatta ben yumurtlayamıyormuyum diye şüphelendim ama akıntımdan yumurtamın çatladıgını anlıyordum şöyle sümüksü birakıntı ki buakıntı herzaman gelmiyor ayda ya bir yada nadir ikikez yakalarım tabi kasıklarımda kendini ele veriyor yumurtlama zamanında ha bide bazı aylar gögüsuçlarımda hasalık oluşuyor bazı aylar gögüslerde bir tık olmuyor buayda adetimin 14.günü çift çizgiyi yakaladım ama ama aynı koyuluktaydı yani yine t.cden koyu çıkmadı gögüslerimdede hasaslık yok bu ay akşamıda akınti ve kasık agrısıyla yumurtladıgımı anladım zaten ertesigünü test yaptıgımda t silikleşmişti artık bilmiyorum degerlendirdik ama veren alllah her şekilde verir rabbimme kalmış bilemiyorum kafayı yemesek iyi olur
Amin karapissom Amin...Güzel dileklerin için, iyi yüreğin için... Hayırlısıyla en kısa zamanda hepimiz çoğalacağız :119:
günaydın canım
yok tatlım tatil değil aslına bir bakıma bana tatil :) eşimde değil
eşimin işi sebebiyle arabistandayız canım
mekkede kabe projesinde çalışuyor eşim
burda 2 yıl kadar kalıcaz gibi tabii allahım nasip ederse bir tesrslik çıkmazsa 1 yılı gitti zaten kaldı 1 yılımız onun içinde
ev kiralamak ve döşemek istemedik tatlım onun için otel daha rahat geldi bize
böyle çok iyi oldu
senin içinde dinleneyim canım
senin yoğunmu işlerin?
kıyamam sana
zamanında bende çok çalıştım evlendikden sonra eşim istemedi çalışmamı benimde canıma minnet
tam gönlüme göre oldu yani birde bebeğimiz gelirse herşey tam olucak hayırlısıylaarabbim hepimizin yüzünü güldürsün canımm
tatlım o göğüs ucu hassasiyeti ilk kez bu ay bende de oldu ben hatta hamilemiyim dedim ama çıkmadımeğersem yumuşlardanmış sonradan öğrendim...
inşallah bu ay seninde benimde gelir meleklerimiz
ay canım benim nekadar güzel sevapta kazanıyorsnz senin içinde güzel tabi eşin için ordasın en güzelide o güzelim kutsal topraklardasın bol bol dua et olardan bizede rabbim o kutsal toprakların kabe i şerifin yüzü suyu hürmetine sana bana ve burda isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah
amin canımm inşallahhh
hergün ediyorum canım hepiniz dualarımdasınız rabbim inşallah tez zamanda kavuşturcak bizlieri bebklerimize
"Celcelutiye duası içerisinde ismi azamın geçtiği söylenen en tesirli hacet dualarından biriside celcelütiye duasıdır. Muhammed(sav) efendimiz'e Cibrîl-i Emîn ile beraber semadan bir hediye olarak indirilmiştir.
Hazreti Ali Efendimiz tarafından, nazmedildiği bildirilen Celcelutiyye duasının birçok havassı olduğu İmam-ı Bûnî, İmam-i Gazali ve diğer büyük alimler tarafından nakledilmiştir.
Hatta bu duanın içinde İsm-i Azam duası bulunduğu ve Cibril-i Emin vasıtasıyla Allah Resulüne indirildiği, Kainatın Efendisinden gelen haberler arasındadır.
Şeyh Ahmed-i Bûni Hazretleri
"Ancak Hak ehli olanlara, bu duanın ve vefkinin bereketleriyle birtakım sırlar ve deliller ortaya çıkmaktadır. Bu duayı öğrenip de kadrini ve kıymetini bilmeyenlere yazıklar olsun."
Bu dua ile inşallah dilekler reddolunmuyor ama düzenli okumak gerekiyor. faydasını göreceksin inşallah, çok sırlı bir dua. Suya okuyup içebilirsin de. Google'a yazarsan, hemen çıkar.
teşşekür ederim tatlım
Kizlr sol tarafmdan surekli batma oluyor iyi degilim canim acio
tatlım günayın
bence bu batmalar bebiş habercisi
güzel şeyler düşün kendini çok üşütme dikkat et çok bu aralar hayırlısıyla gelsin inşallah meleğin
senin son bir haftan dimi canım ?
kızlar ben birsey sormak istiyorum iki aydır ovulasyon testi kulanıyorum t cden koyu çıkmadı birtürlü hatta ben yumurtlayamıyormuyum diye şüphelendim ama akıntımdan yumurtamın çatladıgını anlıyordum şöyle sümüksü birakıntı ki buakıntı herzaman gelmiyor ayda ya bir yada nadir ikikez yakalarım tabi kasıklarımda kendini ele veriyor yumurtlama zamanında ha bide bazı aylar gögüsuçlarımda hasalık oluşuyor bazı aylar gögüslerde bir tık olmuyor buayda adetimin 14.günü çift çizgiyi yakaladım ama ama aynı koyuluktaydı yani yine t.cden koyu çıkmadı gögüslerimdede hasaslık yok bu ay akşamıda akınti ve kasık agrısıyla yumurtladıgımı anladım zaten ertesigünü test yaptıgımda t silikleşmişti artık bilmiyorum degerlendirdik ama veren alllah her şekilde verir rabbimme kalmış bilemiyorum kafayı yemesek iyi olur
canım bende geçen ay ilk kez kullandım testi 14. günde en koyu haliydi ama beimde c den koyu değildi bende oldumu olmadımı acaba dedim ama silikleşince çatladığının habercisi oluyormuş...
yani seninkide çatlamış canım çok da güzel zamanda değerlendişsiniz inşallahh bu ay son olur ve kavuşursun canım yavruna
günaydın hanımlarr
güzel bir gün olsun inşallah
karapisocum hadi güzel haberlerinle gel hastaneden
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahh
Günayydııınnn canlarrrr. Karapissodan güzel haberler bekliyoruz bugün.
İnşallah çabucak mesaiyi bitiririz yorucu bir gün olmaz...
hoşgeldinn tatlım :)
inşallah canımm yoğun bir gün olmasın senin için ve tüm çalışan anne adayları için
çabucak bitsin gün
naber dünden beri :)
iyimisin canım
ben bu celcelutiye duasının türkçe mealini okuyordum
bya güzelmiş
rabbim kabul etsin inşallah
çok uzunmuş yanlız
hergün bir kez okumaya çalışıcam
inşallahhh
günaydın arkadaşlar. çok fazla düşünmekten olsa gerek bebekli bir rüya gördüm.
"deprem olmuş ama sadece bir binada hasar var biz mahallece meraklı insanlar binanın önündeyiz bekliıyoruz içeride biri varmı diye. sadece küçük pamuk gibi bir bebek çıkıyor üstü başı da tertemiz hemde.beyaz bir zıbını var üzerinde kurataran adam uzatıyor bebeği ama kımse uzatmıyor elini almak için o sırada bana gelıyor bebek. alıp hemen kucaklıyorum"
hayırlar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?