- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.781
Geçiyor cnm ya ne günler geçti. Şu yaşımıza geldik hiç anladık mı? Yaşlanıyoruz yaaaaa.
Siz hele açılışı yapın ondan sonrası daha çabuk geçer.
Hoşbuldum canım,evt az kaldı
bende yoruldum eve gtce dinlencem sonrada enişteme gtcem hastaydı kanser ve biopsi sonucu kodu cıktı
Bence yok cadiozy olsaydı çıkardı bugünki testte
İnşallah canım üzülmüyorum ama beklemek kolay olmuyooor
Hııım bunu bilmiyorduum bak,nasıl yanı şimdi adete yakın yumurta yok diye negatif çıkması gerekirken pozitif çıksa bebiş var demekmi oluyoor
ya kızlar bu arada TUĞRA034 den haber alabilen var mı ????
Hııım bunu bilmiyorduum bak,nasıl yanı şimdi adete yakın yumurta yok diye negatif çıkması gerekirken pozitif çıksa bebiş var demekmi oluyoor
Geçmiş olsun cnm ya. Şu kanser ne lanet hastalık iyice çoğaldı. Rabbim şifa versin inşallah.Şimdi kemoterapiyle düzelen çok var. Belki kurtulur cnm Tıp çok ilerledi.
Ama canikom daha adet olmadın. Adet olmadığın sürece hem zaman ihtimal vardır. Stres yapma nolur. Güzel düşün güzel olsun.
Hoşbuldum canım,evt az kaldı
bende yoruldum eve gtce dinlencem sonrada enişteme gtcem hastaydı kanser ve biopsi sonucu kodu cıktı
anladım canımmm adtim bitti tammen benım ya neyse artık suu dgerım bı düşşsün öenmlı olan su anda ooo bı sıfırlandıgını gorsem ıcım rahtlaycakkk
Bende sabah baktım ama yok uzun zamandır.
Canım ya , ay hadi inşallah herkes gebedir inşallah...Gönülden diliyorum... Kalpten edilen ufacıcık bir duacık istiyorum senden...Mübarek şehre selam olsun...
Yok kuzum kemoterapi bile yok cunku ak ciğer kanseri
Akşama yaparım sizin için dün gördüm dolapta 2 tane kalmışevet canım.. Ama silik olmayacak aynı yumurtlama zamanı gibi. birde ilk 5 dk içinde çıkacak...
Bir çok topikte okudum bunu. ovulasyonda çift çizgiyle öğrendim diye.. hatta aramızdaki hamişlerin elinin altında varsa bi denesin bakalım.. çift çizgiyi görecekler mi?
Allahım şifasını göndersin çok çektirmesin hastanıza.Yatana da çekene de çok zor bilirim.En yakınlarımı o illetle kaybettim ben.Yok kuzum kemoterapi bile yok cunku ak ciğer kanseri
canım ben cumartesi doktora gitmiştim yumurtamn oluşuyor demişti. eve geldim ovu testi yaptım koyu çizgi çıktı. pazar günü de ovu testi yaptım koyu çıktı. bakalım bugun de devam edecekmi pozitiflik. daha çatlamamış mı anlamına geliyor acaba sende de mi böyle oldu
canım ben cumartesi doktora gitmiştim yumurtamn oluşuyor demişti. eve geldim ovu testi yaptım koyu çizgi çıktı. pazar günü de ovu testi yaptım koyu çıktı. bakalım bugun de devam edecekmi pozitiflik. daha çatlamamış mı anlamına geliyor acaba sende de mi böyle oldu
ooo çok iyi olmuş canımm zamanlamanız süper olmuş o zaman
hadi inşallah buluşsunlarda döllensinlerr
güzel güzel kutlarız burdan
Bence yok cadiozy olsaydı çıkardı bugünki testte
İnşallah canım üzülmüyorum ama beklemek kolay olmuyooor
Meraklanma canım sıfırlanır. Zaten bir problem olsaydı emin ol kendini belli ederdi. E zaten kanaman da bitmiş. Kafana takma bunu. Haftaya sıfırlanmış olur. Gönlünü ferah tut. Endişelerini çok çok iyi anlıyorum...
Allahım şifa versin yardım etsin. Ölüm kimse yakışmıyor. Doğumlara nasıl seviniyoruz normal karşılıyoruz ama ölüm çok soğuk gerçekten. İşte bir bahaneyle biz de bu dünyada gideceğiz. Rabbim hayırlı ölüm versin çok çektirmesin.
Genç mi enişten?
Akşama yaparım sizin için dün gördüm dolapta 2 tane kalmışBende özledim test yapmayı
Akşama yaparım sizin için dün gördüm dolapta 2 tane kalmışBende özledim test yapmayı
Allahım şifasını göndersin çok çektirmesin hastanıza.Yatana da çekene de çok zor bilirim.En yakınlarımı o illetle kaybettim ben.
Allah kimseye vermesin
saol canım amin butun hastalara versin inşallah...
Evt 49 yaşında daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?