Bol bebiş topiği

Geçiyor cnm ya ne günler geçti. Şu yaşımıza geldik hiç anladık mı? Yaşlanıyoruz yaaaaa.
Siz hele açılışı yapın ondan sonrası daha çabuk geçer.

evett canım yaa orası öylee
doğru söylüyorsun valla yaşladık gittik yani kendi adıma söylüyorum
işte beklenen an var ya o an bir türlü gelmek bilmiyor sanki
birşeyide çok isteyince böyle oluyor zaman duruyor sanki
sabırsızım çok allahım afetsin inşallah
dediğin gibi perşebeden sonra daha çabuk geçer inşallahh
tamda sevgililer gününe denk geliyor ilk çalışmamız ayıptır söylemesi
sevgiyle gelsin kuzucuğummm inşallahhhh

Hoşbuldum canım,evt az kaldı
bende yoruldum eve gtce dinlencem sonrada enişteme gtcem hastaydı kanser ve biopsi sonucu kodu cıktı

Geçmiş olsun cnm ya. Şu kanser ne lanet hastalık iyice çoğaldı. Rabbim şifa versin inşallah. Şimdi kemoterapiyle düzelen çok var. Belki kurtulur cnm Tıp çok ilerledi.

Ama canikom daha adet olmadın. Adet olmadığın sürece hem zaman ihtimal vardır. Stres yapma nolur. Güzel düşün güzel olsun.

Hııım bunu bilmiyorduum bak,nasıl yanı şimdi adete yakın yumurta yok diye negatif çıkması gerekirken pozitif çıksa bebiş var demekmi oluyoor

evet canım.. Ama silik olmayacak aynı yumurtlama zamanı gibi. birde ilk 5 dk içinde çıkacak...
Bir çok topikte okudum bunu. ovulasyonda çift çizgiyle öğrendim diye.. hatta aramızdaki hamişlerin elinin altında varsa bi denesin bakalım.. çift çizgiyi görecekler mi?

Yok kuzum kemoterapi bile yok cunku ak ciğer kanseri

Hoşbuldum canım,evt az kaldı
bende yoruldum eve gtce dinlencem sonrada enişteme gtcem hastaydı kanser ve biopsi sonucu kodu cıktı

ayy canım geçmiş olsunn
nedir bu sene herkeslerde birşeyler çıkıyor oluyor
benim eniştemde beyninde su toplamış acil ameliyat oldu 20 gün önce
çok sevdiğim arkadaşımın annesi teyzem derim kendisine o kadar çok severim yani o bağırsak kanaması geçirdi dün ameliyat olmuş bağırsaklarını yakmışlar
geçen incinin amcası
şimdi senin enişten
ayy allahım ya
rabbim herkese acil şifalar versin
çok geçmiş olsun canım
inşallahh tez zamanda iyileşir canım

anladım canımmm adtim bitti tammen benım ya neyse artık suu dgerım bı düşşsün öenmlı olan su anda ooo bı sıfırlandıgını gorsem ıcım rahtlaycakkk

Meraklanma canım sıfırlanır. Zaten bir problem olsaydı emin ol kendini belli ederdi. E zaten kanaman da bitmiş. Kafana takma bunu. Haftaya sıfırlanmış olur. Gönlünü ferah tut. Endişelerini çok çok iyi anlıyorum...

Canım ya , ay hadi inşallah herkes gebedir inşallah...Gönülden diliyorum... Kalpten edilen ufacıcık bir duacık istiyorum senden...Mübarek şehre selam olsun...

ne demek canım benimmm
rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah yavruna
birazdan namaz kılıcam senin için de dua ederim rabbim inşallah duyar sesimizi
herşey gönlüne göre olsun

Allahım şifa versin yardım etsin. Ölüm kimse yakışmıyor. Doğumlara nasıl seviniyoruz normal karşılıyoruz ama ölüm çok soğuk gerçekten. İşte bir bahaneyle biz de bu dünyada gideceğiz. Rabbim hayırlı ölüm versin çok çektirmesin.
Genç mi enişten?

Akşama yaparım sizin için dün gördüm dolapta 2 tane kalmış Bende özledim test yapmayı

Allahım şifasını göndersin çok çektirmesin hastanıza.Yatana da çekene de çok zor bilirim.En yakınlarımı o illetle kaybettim ben.
Allah kimseye vermesin

canim soyle anlatayim ben dr a gecen (5 subat) sali gunu gittim 18.95 mm yumurta sanirim olculeri yazmistim ama emin deilim. Bana su gun catlar demedi sadece sol yumurtalikta yumurtaniz olgunlasmis dedi. Ben sali, crs test yapamadim. Prs aksam yaptim ama esit koyuluk deildi yine eskiye gore daha koyuydu ama hala negatifti. Cuma da ayni sekilde. Sonra Cmts sabah 11 gibi yaptim ve asiri koyu cikti nerdeyse digerinden de koyu. Cmts aksam da koyu cikti ama pazar aksama kadar silik oldu artik. Kisacasi benim yakaladigim koyu cizgi 1 gun surdu. Iliski cuma ve pazar oldu. bakalim daha da olmaz sanirim :)

Diger soruna cevabi unutmusum :) Test aciklamasinda yazana gore pozitif cikinca bu idrarda LH duzeyinin maksimum duzeye geldigini gosteriyor test siliklestikce artik yumurtan catlamis ve LH azalmis demek. Yani pazar da senin koyuysa daha catlaman olmamis cmts gunku gibi koyuysa tabi. Bugun de bak bakalim pozitifse hala catlamamis ama yine de calismak lazim tabi belli olmaz :)

ooo çok iyi olmuş canımm zamanlamanız süper olmuş o zaman
hadi inşallah buluşsunlarda döllensinlerr
güzel güzel kutlarız burdan

canim sagol tum iyi dilekler buradaki herkes icin..
Hakikaten ben de anlamadim cuma gunduz negatifken cuma gecesi iliski oldu ve cmts 11 gibi pozitif yakaladik bir de pazar siliklesince yaptik dun yani.. zamanlama tesaduf ii bakalim herkes icin hayirlisi olsun..

sankii hersey endıselenmemm içinn oluyomus gıbı eski çalışdıgım yerdekı rakadasım aradııı dış gebelık geçirmiş gecen hafta ve sağ tüpünü almışlarrr nasıl üzülmüşşş böle syeler duydukca dha cok korkuyorum agrımayan karnımı agrıtcam zorlaa

saol canım amin butun hastalara versin inşallah...
Evt 49 yaşında daha

Amin tatlim cok saol,evt zor hemde cok elden bi şeyde gelmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…