- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.801
Allahım yardım etsin. Sizlere de sabır versin.
Aman kuzum eşin de içmesin sigara.Çok Sigara içiyor diyordun yanılmıyorsam. Bian önce bırakmalı.
Allahım kimseye vermesin.
Amin canım,ben evın ıcınde değilimde o evdekilere daha zor oluyo vallaha.
Evt canım odaa baya azaltı onceden gunde 2 paket ti şimdi yarım paket...
Yüklemeyi becerebilirsem yüklerim tabi.Hatta silikleşen gebelik testlerimi de yükleyimbende merak ettim ovulasyon testi gebeliği gösteriyor mu diye..
gösterirse artık erken gebelik testi yerine ovulasyon testlerini kullanırız... resmini de isityoruz ama
kizlar sorum su ki iliski sonrasinda sizin de disari cok akiyor mu? Bunu dr a soran oldu mu merakim cok akarsa daha sperm kalmaz mi icerde??? http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/5aa6ac1da2ebf517a9e71b3bebf37919.gif
İnşallah tamamen de bırakır. Keseye de zarar. Ben babama çok kızıyordum o kadar para verdi yıllarca. Şimdi bıraktı boşuna içmişim o kadar para vermişim diyor. Yiyecek alsınlar o parayla onu yesinler. Hem sağlıklarına çok zarar. İşte ne diyeceksin onu içerken düşünemiyorlar bağımlı oluyorlar.
Neyse kuzucum mesai bitiyor akşama gelirim yine uyuyakalmazsam
Dikkat et kendine tamam mı?
selam kızlarrr nasılsınızzzz
Yüklemeyi becerebilirsem yüklerim tabi.Hatta silikleşen gebelik testlerimi de yükleyim
Milyarlarca sperm geliyor tek ilişkide.Ve içlerinde en sağlıklıları vajinayı geçip tüplere girmiş oluyor 10dk içinde.Yani o dökülenler çooktan sizlere ömür olan spermler
Bu konuyla ilgili videolar var araştır bak çok net anlatmışlar..
Arkadaşlar, benim Bat 18 şubat çalışmaları bitirmiş bulunuyoruz... İnşallah diyorum bu ay için...Sizleri de takip ediyorum sizler gibi çok heyecanlıyım ama test yapmayı düşünmüyorum artık... Herşey yolunda çok şükür ama olmuyor...Bu 8.ay umarım mayalanmıştır yavrum...
ıyız canımmmmm sen nasılsın baklaım...hamılelık nasıl gecıyor canım
bende iyiyim hamd olsun.
hamilelik bu haftada daha iyi gidiyor sanki.
4. ayımız bitti 5. ayımıza girdik Rabbimin izniyle.
sabahları kahvaltıya geç kalırsam bulantılarım oluyor halen.
ayrıca koku hassasiyeti aynen devamkendimce çözüm yolu ürettim
her odaya otomatik pıslayan oda spreylerinden koydum oh miss
hamd olsun sorunsuz ilerliyoruz.
sizlerde neler var neler yok bakalım.
Kuuuuzuuuuuum gelmiişşşşş
hayırlısı olsun.. her gün meryem suresi ve celcelutiyeyi tavsiye ediyorlar.
kizlar sorum su ki iliski sonrasinda sizin de disari cok akiyor mu? Bunu dr a soran oldu mu merakim cok akarsa daha sperm kalmaz mi icerde???
günaydın canım
yok tatlım tatil değil aslına bir bakıma bana tatil :) eşimde değil
eşimin işi sebebiyle arabistandayız canım
mekkede kabe projesinde çalışuyor eşim
burda 2 yıl kadar kalıcaz gibi tabii allahım nasip ederse bir tesrslik çıkmazsa 1 yılı gitti zaten kaldı 1 yılımız onun içinde
ev kiralamak ve döşemek istemedik tatlım onun için otel daha rahat geldi bize
böyle çok iyi oldu
senin içinde dinleneyim canım
senin yoğunmu işlerin?
kıyamam sana
zamanında bende çok çalıştım evlendikden sonra eşim istemedi çalışmamı benimde canıma minnet
tam gönlüme göre oldu yani birde bebeğimiz gelirse herşey tam olucak hayırlısıylaarabbim hepimizin yüzünü güldürsün canımm
tatlım o göğüs ucu hassasiyeti ilk kez bu ay bende de oldu ben hatta hamilemiyim dedim ama çıkmadımeğersem yumuşlardanmış sonradan öğrendim...
inşallah bu ay seninde benimde gelir meleklerimiz
ay canım benim nekadar güzel sevapta kazanıyorsnz senin içinde güzel tabi eşin için ordasın en güzelide o güzelim kutsal topraklardasın bol bol dua et oralardan bizede rabbim o kutsal toprakların kabe i şerifin yüzü suyu hürmetine sana bana ve burda isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah
Kuuuuzuuuuuum gelmiişşşşş
canım ne olsun bıldıgın aynı....ben sankı bebegım olmasından vazgectım ıs görüsmesıne gıttım ama olmadı..yanı evde oturmaya devam..adetım gecelı üc gün oldu ve artık hayırlısı dıyoruz..olursa sevınırız olmassada kısmet dıcezç..yanı esımle öyle kararlastırdıkben epey süredır gelemıyordum ıkı haftadır mısafırlerım gelıp gıdıyordu..bı gelım dedım bakım ne var ne yok arkadaslarımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?