Bol bebiş topiği

Allahım yardım etsin. Sizlere de sabır versin.
Aman kuzum eşin de içmesin sigara.Çok Sigara içiyor diyordun yanılmıyorsam. Bian önce bırakmalı.
Allahım kimseye vermesin.

Amin canım,ben evın ıcınde değilimde o evdekilere daha zor oluyo vallaha.
Evt canım odaa baya azaltı onceden gunde 2 paket ti şimdi yarım paket...

kizlar sorum su ki iliski sonrasinda sizin de disari cok akiyor mu? Bunu dr a soran oldu mu merakim cok akarsa daha sperm kalmaz mi icerde???

Son düzenleme:
kızlarım cnaım arkadaslarım,

epey bı süre gelemedım mısafırlerım anca gıttı..ne var ne yok bakalım sızlerden..yenı hamıs olan varmı...benım batım yıne gecıktı 2 gün 3. gün bugün..cok ümitlı degılım malum gecen ay tam 18 gün gecıkmeyle gelmıstı kırmızılarım...benden bukadar sızlerden ne var ne yok baklaım...özledım sızınle sohbetı yahuuu

Amin canım,ben evın ıcınde değilimde o evdekilere daha zor oluyo vallaha.
Evt canım odaa baya azaltı onceden gunde 2 paket ti şimdi yarım paket...

İnşallah tamamen de bırakır. Keseye de zarar. Ben babama çok kızıyordum o kadar para verdi yıllarca. Şimdi bıraktı boşuna içmişim o kadar para vermişim diyor. Yiyecek alsınlar o parayla onu yesinler. Hem sağlıklarına çok zarar. İşte ne diyeceksin onu içerken düşünemiyorlar bağımlı oluyorlar.
Neyse kuzucum mesai bitiyor akşama gelirim yine uyuyakalmazsam
Dikkat et kendine tamam mı?

bende merak ettim ovulasyon testi gebeliği gösteriyor mu diye..
gösterirse artık erken gebelik testi yerine ovulasyon testlerini kullanırız... resmini de isityoruz ama
Yüklemeyi becerebilirsem yüklerim tabi.Hatta silikleşen gebelik testlerimi de yükleyim

kizlar sorum su ki iliski sonrasinda sizin de disari cok akiyor mu? Bunu dr a soran oldu mu merakim cok akarsa daha sperm kalmaz mi icerde??? http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/5aa6ac1da2ebf517a9e71b3bebf37919.gif

Milyarlarca sperm geliyor tek ilişkide.Ve içlerinde en sağlıklıları vajinayı geçip tüplere girmiş oluyor 10dk içinde.Yani o dökülenler çooktan sizlere ömür olan spermler
Bu konuyla ilgili videolar var araştır bak çok net anlatmışlar..

Tamam canım benım diik ederım bence gdyrm akşama gorusuruz...

milyarlarca ama mesela iliski bitince hemen disa akti mesela benim epey yani birlesme sonrasi hemen..

hayırlısı olsun.. her gün meryem suresi ve celcelutiyeyi tavsiye ediyorlar.

ıyız canımmmmm sen nasılsın baklaım...hamılelık nasıl gecıyor canım

bende iyiyim hamd olsun.
hamilelik bu haftada daha iyi gidiyor sanki.
4. ayımız bitti 5. ayımıza girdik Rabbimin izniyle.
sabahları kahvaltıya geç kalırsam bulantılarım oluyor halen.
ayrıca koku hassasiyeti aynen devam kendimce çözüm yolu ürettim
her odaya otomatik pıslayan oda spreylerinden koydum oh miss
hamd olsun sorunsuz ilerliyoruz.

sizlerde neler var neler yok bakalım.

canım ne olsun bıldıgın aynı....ben sankı bebegım olmasından vazgectım ıs görüsmesıne gıttım ama olmadı..yanı evde oturmaya devam..adetım gecelı üc gün oldu ve artık hayırlısı dıyoruz..olursa sevınırız olmassada kısmet dıcezç..yanı esımle öyle kararlastırdık ben epey süredır gelemıyordum ıkı haftadır mısafırlerım gelıp gıdıyordu..bı gelım dedım bakım ne var ne yok arkadaslarımdan

Kizlar bisi sormak istiyorum mesela buguniliskiyw girdin ve tuttu bi sekilde yerlesti rahme yani biz bu hamileligi ne kadar sure sonra anlayabiliiz teztlerde???

kizlar sorum su ki iliski sonrasinda sizin de disari cok akiyor mu? Bunu dr a soran oldu mu merakim cok akarsa daha sperm kalmaz mi icerde???

tevafuk bugün bir arkadaşla konuştuk bunu. onun da öyle oluyormuş, doktor yastık koymasını tavsiye etmiş beline. bu forumda gerçekten insan bu konularda uzman oluyor, tecrübeli arkadaşlar paylaşıyorlar sağolsunlar

Kuuuuzuuuuuum gelmiişşşşş

geldim canım geldimmmm
havalar bozuk evde takılıyorum.dedim kızlara bakayım özledim
sen nasılsın bakalım?
nasıl gidiyor hamişlikkk
kız ayşem ben çok mu pimpirikleniyorum sence :26: ben daha tekme yemedim de?
hatta hareketler bile çok düzenli değil. Kenan da 19+4 de ilk tekmeyi yemiştim. acele mi ediyorum aceba :44:

kuzum test yaptınmı?
inşallah bebişin seninledir canım benim
bende yaklaşık 10 gündür yoktum.
bugün bi bakayım dedim işte.
ev arıyoruz ama yakın çevrede olsun istiyoruz geniş olsun istiyoruz. istiyoruz da istiyoruz anlıyacagın, ama bulamadık bir türlü.
onun telaşındayız.şimdiden oldukça belirgin bir göbeğim var. çok da agırlaşmadan taşınma işi bitsin istiyoruz.
Hayırlısı Allah'tan bakalım. elbet buluruz bir yer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…