- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.881
CEDİLEKSU CANIMyumurtlama dönemın bitmiş madem bu iyiye işaret hadi inşallah bebişin habercisidir tatlım . az daha sabır bakalım az kalmış
günaydın tatlım hoşgeldin
bebiş geliyorr bebişşşşş
dikkat et kendine ağır falanda kaldırma sakın
inşallah gelicek bu ay senin meleğin
canım senın BAT tarihin geçtimi ?YUMURTLAMA DÖNEMIN BİTTİMİ
tatlım çok iyi ateşinnn
inşallah hiç düşmesin canım
dün bir arkadaşın hamilelik haberini aldım
36.6 ile hamile kalmış
1 hafta kala sabitlenmiş
ama kişiye göre değişirmiş bir aşapı bir yukarı olanlarda varmışş
yeterki düşmesin
inşallahh hiç düşmesin ateşin ve hemen gelsin meleğin
takip edelim valla ateşten
bende ölçüyorum
bugün 36.5 yani 3 gün daha böyle gider herhalde yumurta çatlayınca yükselişe geçiyor
beklemedeyiz biz hala :)
perşembe başlıcaz inşallah çalışmalaraa hayırlısıyla
Evt canım bende sevindim sabahleyin inşallah duşmez...ve benimkide sabit kalır
yakında olur yumurtan canım merk etme sen,sende takıp et bakalım,vay perşembe 14 şubatkolay gelsin şimdiden
Eşine kur falan yapıyormusun?
Ayy ne guzel bende dun hamile haberi aldım bitane... 7aydır istiyorlardı
arkadaşlar bugun olumsuzluk düşünmeyelim madem herkes burda kendimizden bahsedellimmi biraz. birbirimizi tanımış oluruz az da olsa ?
arkadaşlar bugun olumsuzluk düşünmeyelim madem herkes burda kendimizden bahsedellimmi biraz. birbirimizi tanımış oluruz az da olsa ?
yakında olur yumurtan canım merk etme sen,sende takıp et bakalım,vay perşembe 14 şubatkolay gelsin şimdiden
ayy canım ne güzel hayırlısı olsun arkadaşın adına sevindim
rabbim bizede nasip edecek inşallahh
yokk kızkıyamam koçişime ona birşey hazırlayamıyorum
burda yok çünkü
ne çakşır nede keçiboynuzu
sadece bol bol kivi yediyorum muzda iyimiş ama yemiyor eşim pek sevmiyor muzu
inşallah rabbim tez zamanda veriri hepimize
Şirinim güzel bir günde başlıycak çalışmalar hadi hayırlı olur inşallah kuzum.
Cevom sabır son bir haftaaa hadi inşallah. Dualarımdasınızz..
yazdım ama kimse görmedi sanırım neyse ben kendimden başlayayım kafamız dağılsın bugun azıcık boşumda sizi de biraz daha tanımak isterim ortak hedeflerimiz var :):)
ben çalışan bir bayanım devlet memuruyum kendi memleketimizdeyiz ama farklı bir ilçesinde görev yapıyorum. 1 buçuk yılı geçti evleneli çok mutlu huzurluyum Allahım daim etsin. tek eksiğimiz minik bir melek. eşimle 8 yıl flört ederek evlendik o yüzden birbirimizi çok iyi tanıdığımıza inanıyorum 16 yaşımda tanıdım eşimi 2 yıl arkadaşlıktan sonra sevgili olduk ozaman anladım evleneceğim adam olduğunu ayrı şehirlerde üniversite okuduk ayrı şehirlere atandık ama hiç bırakmadık birbirimizi. niyetımız bu yaz evlenmekti ama ailelerimiz bize kıyamadı hasret çekiyoruz diye bir el verdiler bir bakmısız evlenmişizz çok da iyi oldu sevdiğinle aynı hayatı paylaşmak harıka bir duygu.meleğimizi beklıyoruz gelsin artık çok bekletmesin bizi.
kizlar cok mu yazdım neozurdilerm..
ayyy canım yaa evett :)
hadii inşallahhh sevgiylee gelsin yavrumuzz inşallahhhh
canımm ne güzel anlatmışsın :)
allah mutluluğunuz daim etsin canımm
bende 3.5 yıllık evliyim
eşimi ilk teniste gördüm
ve görür görmez vuruldum :)))
tamam dedim bu benim olacakkk bırakmam kimseleree
oradada sedace selamlaşmıştık o kendi oynadı falan filan ama ben olmuşum birkez aşık bırakırmıyım :)))
sonra ben haftanın 3 günü gider oldum tenise ama o yok
nasıl üzülüyordum
meğersem işi gereği yurtdışına çıkıyormuş
sonra birgün yine karşılaştık ve maç sonrası portakal suyu içmeye dave etti beni ve öyle başladı 15 ay çıktık 8 ay nişanlı kaldık
ve tam olarakta 3.5 yıllık evliyiz ve iyiki evlenmişiz bende ÇOKKKKKK SEVİYORUMMM CANIM EŞİMİİİİ
rabbim iyiki onu benim karşıma çıkarmış diyorum hep dualar ediyorum
bizde 8 ay oldu işte bebeğe karar vereli ama hala gelmedi kerata
gelsinde mutluluğumuza mutluluk katsın diye dört gözle bkliyorum
rabbim inşallah tez zamanda nasip eder hepimizee
günaydınn kızlarrrrrrrrr nasılınızzz keyıflerr ıidir inş.
aklıma gelmişken yazayım dün yazacaktım iş yogunlugundan unuttum çalışma döneminde olanlara küçük bi önerim varrr biz 8 aydır denıdik olmadı bu arda ben sogan kuruu yaptım kecıboynuzu kuru ateş ölçme ovülasyon testi faln bunları dnedım en sonunda bırakmıstım hiç bişey yapmıyorduk sadcee gün aşırıı çalışma yapıyoduk okadr geçen ayda marketten kuru ıncır almıstım kocamda bende gunde en az 2-3 tane yedik ve bu ay hamıle kaldım ama malesef kımyasal düşük oldu bildiginiz üzaree şimdi yıne incir yemeye devam edıyoruzzz denemekten zarer gelmezzz kür faln degıl suyunu flan kaynatmıyorum gun içinde aksam bı şekılde yıyoruz ve gecenlerde nette tesadufen okudgumda bazı meyvlerın vucudun nersıne benzerse orasın aıyı geldıgı yazıyoduu ıncır ıcın ıse ıcındekı çekirdeklı yapısından dolayııı kadında yumurtalıklara erkette sperm hareketlılıgıne ıyı geldıgı yazıyoduu aklıma hmenn ıncır yedıgımzı geldııı fırsatınzı varsa dneyın derımmm
ne güzel aşkı yakalamış olmak ve karşılıklı olması muhteşem. ben de eşime ilk görüşte aşık oldum ama söyleyemedim tabi biraz da kızdım ona daha 16-17 yaşlarımdayım o neden bana aşık olmadı olduysa da niye açılmadı hala diye. biraz belliydi ilgisi ama yok birşey demıyor. neyse ben sonra biraz çaktırdım buna ilgimi hemen atladıtuzağıma düşürdüm onu heheh aşık ettim kendime. aradan 10 yıldan fazla geçti hala derim seni ben tavladım mutluluğumuzun mimarı benim diye sen bi yanaşamadın. mutluluğum söz konusuysa cesaretliyimdir. aşk çok güzeeeel
kesinle tatlım yaahamdolsun rabbimeeee
kız sorma bende uzun süre göremeyince bir üzülmüştüm bir üzülmüştüm :) tühh kaçırdım keşke ben konuşsaydım :))) o konuşsun yanaşsın diye bekledim yok oynadı tenisini çekti gitti :)))
aaaa kaldım orda bir başıma ama hiç bozuntuya vermiyorum tabii :))) nasıl olsa gelek diyorumm
aaaa aylarca gelmedikaralar bağladımm :) ne dualar ettim rabbim kısmetimse çıkar karşıma bir daha diyee :)2.5 ay sonra tekrar karşılaştık ve o zaman başladı iştee :)
ama ben 2.5 ay karalar bağlamıştım kaçırdım diye :))))
sonrada hiç bırakmadımm peşini
rabbim hepimize güzel yazılar yazsın inşallahhh
insanın gücüne gidiyo dimi etkilenmişsin karşıdaki de etkilenmiş belli ama gelmiyo :)))
ne sinir bozucu
neyseki sende çok çabuk tavlamışsın :)))
çok iyi yapmışsın canımm
zaten biz olmasak erkekler napar bilmemmm
canım benım Allah hepimizin gönlüne göre versin bu arada kutsal topraklara bizden selam söyle. ne güzel yerdesin. izmire mi döneceksiniz.ordakı göreviniz bitince nerde yaşayacaksınzı
amin canım inşallah
tatlım hiç bilmiyorum rabbim hayırlısını versinde neresi olursa farketmez...
izmirde kurulu bir düzenimiz var ama boşa kira ödüyoruz
eşyalrımızı bir depoya yada daha ucuz bir eve taşımak istiyoruz kısmet olursa bu sene haziran yada ekim gibi gidicez rabbim izin verirse
sonrası nasıl olur bilmiyorum
eşim hep yurtdışı çalışıyor bir çok ülkeye ben gidememiştim o 2 ayda bir gelip 1 ay kalıp gidiyordu
ilk kez çıktım ben yurtdışına ilk geldiğim yerde mubarek kutsal topraklar oldu hamdolsun rabbime
burda iş çok aslında heryer inşaat
ama eşim için işin büyüklüğü çok önemli onun için rabbim burdan çıkarırsa tekrar büyük bir iş belki yine burda kalırız
o zaman çok güzel olur
siz karadenizdeydiniz galiba dimi canım?
neresindesiniz?
çok güzel olduğunu duydum birçok arkadaşım gitti karadeniz turu yaptılar ama bize bir türlü kısmet olmadı
inşallah bir gün bizde geliriz güzelim karadenize
bencede tatlım sadece bugün değil aslında hep pozitif olmalıyız
kendimize küçük şeylerden de mutluluk çıkarmalıyız çok katılıyorum sana
tanışalım cicim :)
ben 32 yaşında
İZMİR'li :)
anadolu ünv. eskişehir dış ticaret mezunuyum
eskinden çalışan ama evlenince işini bırakan
şuanda da eşimin işi nedeni ile mekkede olanzaten herkes biliyo artık duymayan kalmamıştır herhalde)
ve sadece tam eş görevini üstlenmiş biriyim
başkaaaa da bişi gelmiyor şuan aklıma
ne anlatsam başka
varsa merak ettiğin sor tatlım
seni tanıyalım
ayy canım ne güzel hayırlısı olsun arkadaşın adına sevindim
rabbim bizede nasip edecek inşallahh
yokk kızkıyamam koçişime ona birşey hazırlayamıyorum
burda yok çünkü
ne çakşır nede keçiboynuzu
sadece bol bol kivi yediyorum muzda iyimiş ama yemiyor eşim pek sevmiyor muzu
inşallah rabbim tez zamanda veriri hepimize
Hmm olsun canım benım eşim muzu cok severde kiwiyi zorla yiyor...
inşallah canım amn...
İnşallah canım benım,Saol kuzucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?