Bol bebiş topiği

canım derse girmıyor odası var rehber öğretmen odası. öğrenciler geliyor yanına . şuan ilköğretimde ve çok sevimli öğrencileri var:)

Hmm olur bende katılıyım...
bende calısıyrm bıraz sıkıştım toilet tıkanmış valla yerımden bile kalkmıyrm o kdr yaniii
evt devm ediyr canım...

hoşgeldin canımm
ohh süpersin sporda tamam :)
canım karapisocum daha gelmedi
teste gidecekti bugün sabahtan ama hala ses yok bekliyoruz
muhtemelen test pozitif ve kutlama var unuttu bizi
hoşbulduktatlım spor yapmaya bayılıyorum hamiş kalsam nasıl yapacam onuda bilmiyorum artık boool boool yürürüm daha önce çalışıyodum yogun bir koşuşturmam vardı şimdi evde yogun bir koşuşturma evde5 yaşında oglum var çok yaramaz onun peşini toplamaktan bitap düşüyorum artık eşimde çocuk gibi ikisi bir oldumu aman allahım sabah topladıgım düzenli evim babamızın gelmesiyle karman çorman birazda takıntılıyım bura bozulmuş bura kirli şura böyle diyediye elimden temizlik malzemeleri eksikolmuyor çoook yoruluyorum ama olsun tatlı koşuşturmalar ikincim gelsinde ben yine yaparım tek evlatlarımız olsun yanımızda sağ salim o bize yeter

Hmm olur bende katılıyım...
bende calısıyrm bıraz sıkıştım toilet tıkanmış valla yerımden bile kalkmıyrm o kdr yaniii
evt devm ediyr canım...

:)) kıyamam sana :)
en büyük derttir şu sıkışma birde ayakkabı vurması :) ben ikisinede dayamam
tatlım hadi inşallah yaa bebiş batmalarıdır bunlar
hadi anlat sende biz baya konuştuk :)
herkes öğrenmişti seceremizi

Geçen gün bir arkadaş sormuştu... İlişkiden sonra spermlerin çoğu akıyor demişti... Akan sıvının içinde sperm yok arkadaşlar... Sperm çoktan yola çıkmış oluyor.. On dakika gibi kısa bir zamanda( 2 dk. da olabiliyor) tüplerde oluyor...Bir kısmı sol tüpe kalan kısım sağ tüpe.. Şaşırıyorlar yollarını... Yumurtanın oluştuğu tüpe gidemiyor çoğu...

Ay canım dik et kendine sen iki canlısın annesi.Valla bende burdan kalkamıyrm

Valla cnm ya. Hamilelik döneminde ve çocuk bir yaşına gelene kadar bence çalışan kadınlara izin verilmeli
Yaklaşık 2 sene ev hanımı olalım sonra döneriz işimize.
Çok şeymi istedim amaaa. Ne olur sanki.Maaşımızı da alalım Süper olur valla..

bunula ilgili karar ne oldu acaba görüşülüyordu bende onu beklıyorum her çalışan anne adayı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…