- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.901
Hakknızda hayırlısı biz karadenizli değiliz canım balıkesirliyiz ama karadenizi bende çok merak ediyorum yeşillik astası biri olarak gtmek istyorum bu sene tur planımız var nisan mayıs ayı gibi ama bebiş olursa sonraki senelere ertelemk zorundayzı
kizlar napıosunuz???
kizlar napıosunuz???
kizlar napıosunuz???
evet canım doğru hatırlıyorsun ah sorma ilk sene çok zor oldu benim için o evde yatarken ben işe gttim sabah giderken pijamayla akşam eve gelirken eşofmanla görüyordum hep sanki hiç işe gitmiyormuş gibi geliyordu:):) ama onun içinde zor oluyor tüm öğretmen arkadaşları tatilde memlektlerine gidiyorlar o da benım yüzümden evde geçiriyor tatilerini benimde yıllık iznim var tabi ama öğretmenler kadar çok değil yaz dönemıne göre ayarlıyorum kendimi. öylelikle hallediyoruz.
Ben çalışıyorum ve ara öğünümü yiyemedim oda çok kalabalık
ayyy dimiii :)
çok gıcıkk :)
herkese verilmeli bence o kadar tatil :))
özellikle evli çiftelere
benim arkadşımda evlilik aşamadında
onun müstakbel eşide öğretmen
ingilizce öğretmeni
manisada görev yapıyordu
tayinini izmire istedi olmuş çok şükür
karşıyakaya çıkmış bide tamda evlerinin oraya :) ballılar yani
senin eşinin branşı ne canım ?
Cevedileksu battaşım benim...Bekliyorum 18 ŞUBAT ı heyecan bastı yine bana...
tatil hepimizin hakkı. ne güzel olmuş arkadaşların şanslılar. benim eşimin bransı psıkolojık danışman ve rehberlik
selamün aleyküm kızlar nasılsınız ben iyim çok şükür kahvaltılar edildi ebru şallı ile plates yapıldı evi azbiraz topladım biraz sonra mutfaga girip mutfagı topluyacam sizleri merak ettim özeliklede karapissoyu ne oldu acaba inşallah sonuç pozitiftir
kıyamam sana
bitmedimi canım denetimlerniz?
bayaa yoğun oldu senin bugün
hoşgeldin canımm
ohh süpersin sporda tamam :)
canım karapisocum daha gelmedi
teste gidecekti bugün sabahtan ama hala ses yok bekliyoruz
muhtemelen test pozitif ve kutlama var unuttu bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?