Bol bebiş topiği

aa canım kusura bakma neden öyle aklımda kaldı ki özür
hem konuşmuştuk dimi izmire çok yakın diye
unutmuşum canım ya şimdi sen söyleyince hatırladımm
inşallah canım yaa gidip görmek lazım aslında memletimizin her yerini
nasip olurinşallahh ama tabii önce bebiş gelsin
sonra hep beraber gidersiniz inşallah
senin eşin öğretmendi dimi?
bunu yanlış hatırlamıyorumdur inşallahh :18::18::18:
senin içi zor oluyordur dimi eşinin uzun bir tatili var yazın
gerçi sende yıllın iznini ona göre alıyorsundur ayarlanıyordur
ama yinede çok yav tatilleri :)
insan kıskanıyor valla

evet canım doğru hatırlıyorsun ah sorma ilk sene çok zor oldu benim için o evde yatarken ben işe gttim sabah giderken pijamayla akşam eve gelirken eşofmanla görüyordum hep sanki hiç işe gitmiyormuş gibi geliyordu:):) ama onun içinde zor oluyor tüm öğretmen arkadaşları tatilde memlektlerine gidiyorlar o da benım yüzümden evde geçiriyor tatilerini benimde yıllık iznim var tabi ama öğretmenler kadar çok değil yaz dönemıne göre ayarlıyorum kendimi. öylelikle hallediyoruz.

Son düzenleme:
kizlar napıosunuz???

muhabbet ediyoruzz canım benim sende katılsana
biribirimizi yakından tanımay çalışıyoruz :)
eşlerimizle nasıl tanıştık falan onlarn bahsediyoruz :)

benim koçişte yemeğe gelemicekmiş
acil hesapları varmış
şimdi habe verdi bugün öğlen yanlızım anlıcağınız
birazcık atıştırıyorum birazcık yazıyorum
öyle işte
sen neler yapıyorsun canım
nasıl batmalar devam ediyormu?

Kızlar karapisso dan haber varmı inşallah adet ağrısı değildir de bebişinin haberidir. Onun için dua ediyorum hayırlısı neyse onu versin Rabbim..

Güzelim o adet sancıları hamileyken de oluyor üzülme bak rahat ol kırmızıyı görene kadar ümidini kaybetme...Karapisso hepimiz tek yüreğiz.. Herşeye hazırlıklıyız olmadı önümüzdeki aya nasipse.. Bak gittikçe yaklaşıyoruz o mutlu günlere...

ayyy dimiii :)
çok gıcıkk :)
herkese verilmeli bence o kadar tatil :))
özellikle evli çiftelere
benim arkadşımda evlilik aşamadında
onun müstakbel eşide öğretmen
ingilizce öğretmeni
manisada görev yapıyordu
tayinini izmire istedi olmuş çok şükür
karşıyakaya çıkmış bide tamda evlerinin oraya :) ballılar yani
senin eşinin branşı ne canım ?

Canim bende 4 5 gun regl sancilari cektim.resmen sicak su torbasiyla gezdim gunlerce.belim kasiklarim catladi agridan.ama olamiyordum.insallah sende hamilesindir.

tatil hepimizin hakkı. ne güzel olmuş arkadaşların şanslılar. benim eşimin bransı psıkolojık danışman ve rehberlik

selamün aleyküm kızlar nasılsınız ben iyim çok şükür kahvaltılar edildi ebru şallı ile plates yapıldı evi azbiraz topladım biraz sonra mutfaga girip mutfagı topluyacam sizleri merak ettim özeliklede karapissoyu ne oldu acaba inşallah sonuç pozitiftir

kızlar bu test benim kafamı karıştırdı. dün T C'ye çok yakındı. ondan önceki gün ise T C'den biraz silikti. bugün ise T C'den daha da silik. C de önceki günlere göre daha silik çıktı bugün. Ne demek şimdi bu:44:

tatil hepimizin hakkı. ne güzel olmuş arkadaşların şanslılar. benim eşimin bransı psıkolojık danışman ve rehberlik

süpermişş
kaçıncı sınıflara giriyor canım
minikmi öğrencileri
bi sürü hediye geliyordur öğretmenler gününde :) ne güzel :)
hatırlıyorumda ilk okuldayken ne çok hediye götürürdük öğretmenimize :) valla evine giderken taşıyamazdı :)))

hoşgeldin canımm
ohh süpersin sporda tamam :)
canım karapisocum daha gelmedi
teste gidecekti bugün sabahtan ama hala ses yok bekliyoruz
muhtemelen test pozitif ve kutlama var unuttu bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…