- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #5.941
bunula ilgili karar ne oldu acaba görüşülüyordu bende onu beklıyorum her çalışan anne adayı gibi
Geçen gün bir arkadaş sormuştu... İlişkiden sonra spermlerin çoğu akıyor demişti... Akan sıvının içinde sperm yok arkadaşlar... Sperm çoktan yola çıkmış oluyor.. On dakika gibi kısa bir zamanda( 2 dk. da olabiliyor) tüplerde oluyor...Bir kısmı sol tüpe kalan kısım sağ tüpe.. Şaşırıyorlar yollarını... Yumurtanın oluştuğu tüpe gidemiyor çoğu...
Ayy senin bata aynı mı? evt yaa sende ne var batma falan varmı???
12+12 olsa valla çok iyi olacak. Doğum öncesini aktarabilirsek bir de oh süper çocuk olur yaklaşık 6 aylık rapor izin filan da bağlarsak ohoo..
Daha meclise onaya sunulmuştu ben araştırıyorum ara ara bakıyorum ama henüz karar çıkmadı herhalde. İnşallah onaylanır...
hoşbulduktatlım spor yapmaya bayılıyorum hamiş kalsam nasıl yapacam onuda bilmiyorum artık boool boool yürürüm daha önce çalışıyodum yogun bir koşuşturmam vardı şimdi evde yogun bir koşuşturma evde5 yaşında oglum var çok yaramaz onun peşini toplamaktan bitap düşüyorum artık eşimde çocuk gibi ikisi bir oldumu aman allahım sabah topladıgım düzenli evim babamızın gelmesiyle karman çorman birazda takıntılıyım bura bozulmuş bura kirli şura böyle diyediye elimden temizlik malzemeleri eksikolmuyor çoook yoruluyorum ama olsun tatlı koşuşturmalar ikincim gelsinde ben yine yaparım tek evlatlarımız olsun yanımızda sağ salim o bize yeter
Canım, spermin boyutu, aldığı yol ve hızı orantısını gözönünde bulundurursak, en kalitelisi 45 dk en uyuşuğu 10 saatte yumurtayı bulabiliyor. Eğerki doğru yolu izlerse
Geçen gün bir arkadaş sormuştu... İlişkiden sonra spermlerin çoğu akıyor demişti... Akan sıvının içinde sperm yok arkadaşlar... Sperm çoktan yola çıkmış oluyor.. On dakika gibi kısa bir zamanda( 2 dk. da olabiliyor) tüplerde oluyor...Bir kısmı sol tüpe kalan kısım sağ tüpe.. Şaşırıyorlar yollarını... Yumurtanın oluştuğu tüpe gidemiyor çoğu...
hadi ya ben bekleyemiyorum odar süre kalkıyorum ozamn yine boşa gitti herşey
ah canım benim ya allahta sana tez zamanda önve velet sonra bintun versin inşallahayy canımm yaa dediğin gibi tatlı koşuşturmalar onlar
yerim ben veledi :)
burda erkek çocuklara veled kız çocuklara bintun deniyor :)
veled dedinmi bakıyolar :)))
çok seviyorum erkek çocuklarını
rabbim bana nasip etsin inşallahhh
kızımda olsun tabi :)
ama inşallahh önce erkek olsun :)
bende evlenmeden önce çok yapıyordum spor
evlendikden sonra eve aldık spor aletleri ama evdede olmuyorki canı istemiyor insanın ama yapıyordum yinede bende çok yaptım ebru şallıyla :)
ama burda evde beğenmediğim aletlerimi özlüyorum keşke burda olsada inmesem hiç tepesinden diyorum :)
burda da ip atlıyorum birde topumu getirmiştm arada bi yapıyorum bişiler
eskisi gibi değilim yani bayaa saldım kendimi
bebiş bekliyoruz gelmiyor ya onun stersi var sadece onu düşünür oldum
başka birşey yapasım gelmiyor
cevocugum batmalarını hangi kasıgında çok hisediyon bebişimiz yer arıyo kendine annesi
:)) kıyamam sana :)
en büyük derttir şu sıkışma birde ayakkabı vurması :) ben ikisinede dayamam
tatlım hadi inşallah yaa bebiş batmalarıdır bunlar
hadi anlat sende biz baya konuştuk :)
herkes öğrenmişti seceremizi
Doğru bilgiyi arkadaşlar paylaşmışlar.. Ben rahim boşluğuna ilerliyor diye öğrenmişim sanırım...
Valla cnm ya. Hamilelik döneminde ve çocuk bir yaşına gelene kadar bence çalışan kadınlara izin verilmeli
Yaklaşık 2 sene ev hanımı olalım sonra döneriz işimize.
Çok şeymi istedim amaaa. Ne olur sanki.Maaşımızı da alalımSüper olur valla..
sol tarafda zaten yumurtamda solda olmuştu sanırım:26::26:
sol tarafda zaten yumurtamda solda olmuştu sanırım:26::26:
Ara sıra bende de oluyor ama daha çok basınç hissi...
ah canım benim ya allahta sana tez zamanda önve velet sonra bintun versin inşallahevet spor yapalım fit olalım ama bebek düşünüyoruz agır sporlar yapmıyalım alimallah olursada bizim yüzümüzden olamıyacak ha bide ipmi atlıyom dedin bence atlama zıplama hem bebiş düşünüyon hem ipmi atlıyon kız allah iyiligini versin tutacagı varsada tutmaz hoplayıp zıplamak yasak ama hafif güzel hareketler özelliklede yürüyüsşyürüyüş derim başkada bişey demem hepsine bedeldir 9
vallahi oyle,ne anlatıyım canım sen sor bn cevaplayım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?