Bol bebiş topiği

bunula ilgili karar ne oldu acaba görüşülüyordu bende onu beklıyorum her çalışan anne adayı gibi

12+12 olsa valla çok iyi olacak. Doğum öncesini aktarabilirsek bir de oh süper çocuk olur yaklaşık 6 aylık rapor izin filan da bağlarsak ohoo..
Daha meclise onaya sunulmuştu ben araştırıyorum ara ara bakıyorum ama henüz karar çıkmadı herhalde. İnşallah onaylanır...

Canım, spermin boyutu, aldığı yol ve hızı orantısını gözönünde bulundurursak, en kalitelisi 45 dk en uyuşuğu 10 saatte yumurtayı bulabiliyor. Eğerki doğru yolu izlerse

ah keşke bakalım bekleyelim ne olacak.

ayy canımm yaa dediğin gibi tatlı koşuşturmalar onlar
yerim ben veledi :)
burda erkek çocuklara veled kız çocuklara bintun deniyor :)
veled dedinmi bakıyolar :)))
çok seviyorum erkek çocuklarını
rabbim bana nasip etsin inşallahhh
kızımda olsun tabi :)
ama inşallahh önce erkek olsun :)
bende evlenmeden önce çok yapıyordum spor
evlendikden sonra eve aldık spor aletleri ama evdede olmuyorki canı istemiyor insanın ama yapıyordum yinede bende çok yaptım ebru şallıyla :)
ama burda evde beğenmediğim aletlerimi özlüyorum keşke burda olsada inmesem hiç tepesinden diyorum :)
burda da ip atlıyorum birde topumu getirmiştm arada bi yapıyorum bişiler
eskisi gibi değilim yani bayaa saldım kendimi
bebiş bekliyoruz gelmiyor ya onun stersi var sadece onu düşünür oldum
başka birşey yapasım gelmiyor

canım mrb bende national geographic belgeselinde izledim bebeklerin oluşumu ile ilgili orda spermler4 5 saatte anca yol katedip yumurtaya ulaşıyormuş bence senin dedigin yanlış çünkü 2 dk gibi bir zaman olsa doktorlar bbek düşünnler için enaz30dk 1 saat ayagı kalkmayın diyorlar ayaga kalkınca spermler hep akıyor o bir saat içinde dedigin gibi spermin ana ham maddesi gidiyor tüplere geriside akıyormuş benim izlediklerim doktorlar hep bunu söylüyorlar

hadi ya ben bekleyemiyorum odar süre kalkıyorum ozamn yine boşa gitti herşey

Yok karamsarlaşma hayatım, bu verdiğim süre spermin yumurtayla bulaşma süresi. Ama bizim ihtiyacımız olan spermler 10 - 20 dk içerisinde rahme doğru hareket etmiş oluyo, poponuzun altına yastık koyun muhabbetide burdan geliyo. 10 dk. şans verin onlara sonrası Allah'ın işi...

ah canım benim ya allahta sana tez zamanda önve velet sonra bintun versin inşallah evet spor yapalım fit olalım ama bebek düşünüyoruz agır sporlar yapmıyalım alimallah olursada bizim yüzümüzden olamıyacak ha bide ipmi atlıyom dedin bence atlama zıplama hem bebiş düşünüyon hem ipmi atlıyon kız allah iyiligini versin tutacagı varsada tutmaz hoplayıp zıplamak yasak ama hafif güzel hareketler özelliklede yürüyüsşyürüyüş derim başkada bişey demem hepsine bedeldir 9

Doğru bilgiyi arkadaşlar paylaşmışlar.. Ben rahim boşluğuna ilerliyor diye öğrenmişim sanırım...

Bencede tatlim haklısın
Valla eni yasa falan diolardı tv de bakalım nolcak,ozel sektorde olanlar için olmaz tabi bu kanun,hayırlısı olsun canım...
Bende cok yogn oldugm ıcn yemek bile yiyemıyrm dusun yanii

aminn canımmm
ayy kızz evet yaa atlıyorum valla :) napim en iyisi o
burda yürüyüş yapamamki
odadayım bütüngün
evimizde vardı işte hpsi ama burda yok belki eve çıksak yine alırız bir koşubandı yada bisiklet o zaman çok iyi olur ama otelde nereye koycaz onu hadi aldık diyelim otel değiştirceğimiz zaman onu nasıl taşıcaz dert yani
dediğin gibi atlamayı bırakayım bari
ne yapıcam kız ben
yürüyemiyorumda
plateside öyle pek sevmem sıkıcı geliyor bana canım çok yanıyo :) pek kıymetlidir canım
eşim fitnesse gidiyor haftanın 4-5 günü
ama bayan bölümü olmadığı için ben gidemiyorum
kaldım sporsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…