- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.421
İnşallah gerçekleşecek bu ay rüyan..Geçen ay ki markayla aynımı bugün yaptığın.Farklı bi markayla deneseydin bi de.
günaydın arkadaşlar..saat 8 de testimi yaptım ama malesef tek çizgi çıktı..bende herzamanki gibi deyip testi bıraktım ve içimden bakmak bile gelmedi..şimdi size yazmak için son kez bakayım dedim ve silik bir çizgi var..aslında silikte denmez hayalet gibi :) ama geçen ay da ertesi gün gördüğüm silik çizginin azizliğine uğramıştım ..bir kaç gün daha olmazsam testi tekrarlarım inşallah..dua edin de bu ay bebeişim gelsin bana..artık nasıl stresle uyumuşsam rüyamda çift çizgiyi gördüm..bu gidişlede ancak rüyamda görürürm
kuzum sadece negatf olmasındansa teste silik olması bile guzel sen yarın veya obur guyn tekrarla canım inşallah meleğin senledir
inşallah canım ateşim 36.6 çıktı gögüslere hala dokunamıyorum batmalarımda ani hareket yapmadığım sürece yok..haklısın soğuk tek çizgidende silikte olsa umut var yinede
canım ateşin sabitlendi sanırım dimi?
36.6 ve 36.8 arasında değişiyor canım..
günaydın arkadaşlar..saat 8 de testimi yaptım ama malesef tek çizgi çıktı..bende herzamanki gibi deyip testi bıraktım ve içimden bakmak bile gelmedi..şimdi size yazmak için son kez bakayım dedim ve silik bir çizgi var..aslında silikte denmez hayalet gibi :) ama geçen ay da ertesi gün gördüğüm silik çizginin azizliğine uğramıştım ..bir kaç gün daha olmazsam testi tekrarlarım inşallah..dua edin de bu ay bebeişim gelsin bana..artık nasıl stresle uyumuşsam rüyamda çift çizgiyi gördüm..bu gidişlede ancak rüyamda görürürm
Ben hastaneden çıkmadan yaptırmayı düşünüyorum.Çocuk o sıkıntıyı yaşamasın bi de düğününde.6-7 yaşında da düğününü yaparım sanırım.Yada 8-9da.Güzel anılar kalsın kuzumaAy sanki erkek olduğu kesin de konuşuyorum bende
canım inşallah gelir meleğin...
canım benim inşallah bu ay bebişin seninledir..
ben bu testleri okuya okuya uzaman oldum. benim varsayımım şöyle...
kan değeri
10-20 arasında ise saatler sonra silik çizgi
20-50 arasındaysa hayalet çizgi
50-80 arasındaysa uçuk pembe silik çizgi
80-120 arasında tam silik çizgi..
tabiki benim varsayımlarım:)
kız kırkını bekle bari bebeğin:)
dualrım seninle canım inşallah görürsün çift çizgiyi başka bir testle dene ne bileyim birdaha yap. olmadı yarın yap. hemen ümitsizliğe kapılma
canım benim inşallah bu ay bebişin seninledir..
ben bu testleri okuya okuya uzaman oldum. benim varsayımım şöyle...
kan değeri
10-20 arasında ise saatler sonra silik çizgi
20-50 arasındaysa hayalet çizgi
50-80 arasındaysa uçuk pembe silik çizgi
80-120 arasında tam silik çizgi..
tabiki benim varsayımlarım:)
kız kırkını bekle bari bebeğin:)
Mevanurr hadi hayırlısı inşallah gelecek bebişin Hiç bozma moralini. Ayşenin de sonradan belli olmuştu belki geç döllenmedir. İnşallah hayırlısı ile gelecek bebişin bu ay. Benim de normal testim çok çok silikti hayalet gibi belli belirsiz sonradan çıkmıştı. Geç döllenmeyse normal testlerde çıkmıyor. Hadi hayırlısı inşallah cnm..
Yok beklemeyeceğim Allah izin verirse.Doğar doğmaz yapsınlar sünneti de bitsin.Nasılsa daha çabuk iyileşiyormuş bebekken.Düğününde gülsün oynasın paşam
Ben böyle güzel güzel planlar yapıyorum ama inşallah Rabbim izin verir hayallerimi yaşamama:26::26::26::26::26:
Benimki 22 çıkmıştı ama hayalet bile yanında belirgin kalırdı
kızlar size bi şey sorcam ben gecen hafta pazartesi 4 şubata yanı yakaladım kop koyu cızgıyı degerlendırdık... batmalar durdu sizce varsa eyer meleğim rahım demıdır nerdedır?
inşallah geç döllenmeden dolayıdır canım yaa...adet olmadığım müddetçe ümidim var demektir..sabırla bekleyeceğim..senin kaçıncı günde silik çıkmıştı..
12-14.gün rahme yerleşmiş oluyor en erken.Geç döllenme değilse tabi.Test yaptığımda saatler sonra çıkmıştı bende 12.gün.Sende sonuca üzülmem beklerim umutla batı diyorsan test yapsana bugün.Ama etkileniyorum dersen bekle batın geçmesini...kızlar size bi şey sorcam ben gecen hafta pazartesi 4 şubata yanı yakaladım kop koyu cızgıyı degerlendırdık... batmalar durdu sizce varsa eyer meleğim rahım demıdır nerdedır?
Aysecim yeni batimi sormussun.unuttun canim sanirim 4 haftalik hamileyim ben.
Mevanurr hadi hayırlısı inşallah gelecek bebişin Hiç bozma moralini. Ayşenin de sonradan belli olmuştu belki geç döllenmedir. İnşallah hayırlısı ile gelecek bebişin bu ay. Benim de normal testim çok çok silikti hayalet gibi belli belirsiz sonradan çıkmıştı. Geç döllenmeyse normal testlerde çıkmıyor. Hadi hayırlısı inşallah cnm..
Bence artık rahime yerleşmiştir. 11. gün oluyor bugün. Yerleşmiştir artık. Cnm ben bu batma olayını bikere yaşadım adetten önce o da çok fenaydı yani sol tarafım ağrıdı çekiyorlardı sanki içerden. Başka da hiç yaşamadım. Son zamanlarda ara ara belim ağrıyo adet olurmuşum gibi hafif kasıklarım sızlıyor.
Bebiş geldi inşallah bu ay. Annesine tutunmaya çalışıyordur.
Cnm ben geç yumurtladım adete bir hafta kala. Yumurtlamadan sonraki 12. günde silik çıktı normal test. Öyle belli belirsiz. Günüm geçmişti ama. 1 yada 2 gün geçiyordu. Erken gebelik testi vardı bende onda daha çok görünüyordu çizgi ama o da öyle koyu değildi. Normal test varla yok arasıydı. Hatta yüklemiştim ben topiğe. İstersen bulayım.28 ocak günüydü.Evde hastalıkla boğuşuyordum öylesine yaptım ve şaşırdım.
Çok fena griptim öksürük hapşuruk.Şaşırdım o halde o içerde tutunmaya çalışıyormuş bana. Rabbim ol dediyse oluyor işte cnm.
İnşallah senin bebişin de sana tutunmaya çalışıyordur. Yarın ya da bir sonraki gün tekrarlarsın cnm testi varsa zaten daha belirgin çıkacaktır. hayırlısı olsun. İnşallah bebişin seninledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?