Bol bebiş topiği

kesinlikle katılıyorum! ben de aynen öyle düşünüyorum. hayatın acımasızlığını sonradan görmek daha kötü.

beni layezal olarak değiştirebilirmisin ayşecim

Ayşecim ben bu listede yokmuşum. Benide eklermisin? Gelmesini beklemediğim BAT 20 şubat

Gerçi gecikmelerim ve erken adet oluyorum bebiş düşündüğümüzden beri.

Hayırlısı inşallah.

BTC kuru nedir canim bilmiyorum? Ben cipralex kullandim ondan 8 aydir gecikmeli oluor yoksa normaldi..

Kız bence sen gebesin göğüs ağrısı normalde omuyorsa şimdiki ağrılar bebişten dolayıdır.
Hadi inşaallahhhhhhhhh

BTC kuru nedir canim bilmiyorum? Ben cipralex kullandim ondan 8 aydir gecikmeli oluor yoksa normaldi..

Antidepresanlarin bircok yan etkileri var. Sen ilaci biraktin herhalde cnm.
Btc bal tarcin corekotu karisimi. Yumurtlamaya yardimci oluyor. Adetin 2. Gunu baslayip 12. Gunune kadar yeniyor.

Antidepresanlarin bircok yan etkileri var. Sen ilaci biraktin herhalde cnm.
Btc bal tarcin corekotu karisimi. Yumurtlamaya yardimci oluyor. Adetin 2. Gunu baslayip 12. Gunune kadar yeniyor.

kullanmayi biraktim canim 10 gunu gecti. Buarada hamilelerin bahsettigi kasik batmasi herkeste oluyor mu? Nasil bir sey bu kasik batmasi adet sancisindan farkli mi?

Benim bat 13 Mart...
Rabbim hayırlısını versin Cümlemizeeeeeeee

Ayy Ayşe çok alemsin. Benim de en sevdiğim şeylerden biri buydu:

Aysecim ben yokum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…