- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.441
canım senin testini hatırlıyorum fotoda bile belliydi..artık hayırlısı nasibi varsa olacaktır..yoksada bir dahaki aya bakarız..testimde yok evde olmaması daha iyi yoksa dayanamıyorum..artık cevocumdan bekleriz güzel haberleri :)
kızlar tşk ederim bilgi verdiğiniz için canlar,bugun 11 gun tabi gec dolenme olmadıysa
kızlar ben pazar sabahı ilk idrarla yapsam mı dıyorum? cok mu erken olur bat salı gunu onu mu beklesem?
Canım benim moralini bozulmayacaksa yap bence. Çıkmazsa da üzülme geç döllenmiştir ya da bazı kadınlarda idrarda çıkmayabiliyormuş Ayşe söylemişti.
Yok beklemeyeceğim Allah izin verirse.Doğar doğmaz yapsınlar sünneti de bitsin.Nasılsa daha çabuk iyileşiyormuş bebekken.Düğününde gülsün oynasın paşam
Ben böyle güzel güzel planlar yapıyorum ama inşallah Rabbim izin verir hayallerimi yaşamama:26::26::26::26::26:
Benimki 22 çıkmıştı ama hayalet bile yanında belirgin kalırdı
Bence artık rahime yerleşmiştir. 11. gün oluyor bugün. Yerleşmiştir artık. Cnm ben bu batma olayını bikere yaşadım adetten önce o da çok fenaydı yani sol tarafım ağrıdı çekiyorlardı sanki içerden. Başka da hiç yaşamadım. Son zamanlarda ara ara belim ağrıyo adet olurmuşum gibi hafif kasıklarım sızlıyor.
Bebiş geldi inşallah bu ay. Annesine tutunmaya çalışıyordur.
Cnm ben geç yumurtladım adete bir hafta kala. Yumurtlamadan sonraki 12. günde silik çıktı normal test. Öyle belli belirsiz. Günüm geçmişti ama. 1 yada 2 gün geçiyordu. Erken gebelik testi vardı bende onda daha çok görünüyordu çizgi ama o da öyle koyu değildi. Normal test varla yok arasıydı. Hatta yüklemiştim ben topiğe. İstersen bulayım.28 ocak günüydü.Evde hastalıkla boğuşuyordum öylesine yaptım ve şaşırdım.
Çok fena griptim öksürük hapşuruk.Şaşırdım o halde o içerde tutunmaya çalışıyormuş bana. Rabbim ol dediyse oluyor işte cnm.
İnşallah senin bebişin de sana tutunmaya çalışıyordur. Yarın ya da bir sonraki gün tekrarlarsın cnm testi varsa zaten daha belirgin çıkacaktır. hayırlısı olsun. İnşallah bebişin seninledir.
Canım ya yarın sabah yada pazar sabahı yaparım ilk idrarla inşallah bi golge bari olur cunku bu ay umitlıyım...
Belirmezse de üzülme ama tamam mı cnm? Geç döllenme filan da olabiliyor bunları unutma. Normal testler zaten pek göstermiyor.
Rabbim büyük inşallah gelecek bu ay meleğin. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Belirmezse de üzülme ama tamam mı cnm? Geç döllenme filan da olabiliyor bunları unutma. Normal testler zaten pek göstermiyor.
Rabbim büyük inşallah gelecek bu ay meleğin. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Canım baksana burda çizgiki belli belirsiz. İki tane yapmıştım erken gebelik testi belli bu hiç belli değil.Eki Görüntüle 633546
İnşallah canım benım uzulmem beklerım cunku gecyumurtladım gecte dolenır derim kendime bu ay o kdr takmıyrm ve kasmıyorum...
evt canım pek beli değil,bende erken gebelık testide yok zaten normal var..
Sen ne zaman yapmıştın kuzum testı bat gunumu sonra mı oncemı hatırlamadım ozurdilerm bu ara bide unutkanlık başladı bende
İşte budur böyle devam. İnşallah gelecek bu ay meleğin..
Ayşenin de benim de sakin olduğumuz beklemediğimiz zamanda geldiler. İnşallah seninki de gelecek bu ay.
Bat geçmişti canikom yumurtlamadan sonra 12. ya da 13 gün filandı. Ama ben geç yumurtlamıştım. Adete bir hafta kala..
İnşallah canım Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin.inşallah tatlim ben elimden geleni yaptım allahımda dualarımı kabul etiyse o ol derse olur inşallah....
sen nasıl oldun bulantı uyku nasıl gıdıyor?
hmm işte bende ondan acaba cıkmazsa dıyrm daha bata 4 gun var beklerım olmazsa...
İnşallah canım Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin.
Dün saat 9 da yattım sabah 7 de kalktım. Biraz daha iyi gibiyim.En az 10 saat uyumam lazım yoksa çok fena oluyrm. Bazen kociş saolsun uyutmuyor. Habire dönüyor yatakta
Canım bulantıları düşünmemeye çalışıyorum sabahları ve gece uyanınca hat safhada hissediyorum gün içinde de oluyor da dolaşıyorum ağzıma çubuk kraker atıyorum ondan da bıktım artıkleblebi nohut ne bulursam atıyorum ağzıma.Bulantılara alışığım yıllardır mide sorunum var zten. Ama asıl yorgunluk halsizlik mahfediyor beni. Kalp çarpıntısı oluyor tansiyonum düşüyor sanki yığılıvercek gibi oluyorum. Çokzor hamişlik şimdiden hazır ol kuzum bunlara...Gerçi belki benim bünyem çok zayıf ondanda olabilir.
Sen bilirsin kuzum elinde test çoksa deneyebilirsin. Maksat heyecan olsunKarar senin tabi.
Maşşah gene iyisin sen canım umarım butun hamışlığinde boyle gecer,ve bi avaza dogurursun
Canım sabahları yeşıl zeytın yersen bulantıyı baştırıo dıolr bi dene istersen canım..
Ac kalma sakın canım dikk et kendine..
elimde 5 veya 6 tane test olması gereklı sanırım ben ya yarın yada pazar sabahı ılk ıdrarla yaparım bakalım nolcak...
Hayırlı cumalar güzel haftasonları inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?