Bol bebiş topiği

kızlar tşk ederim bilgi verdiğiniz için canlar,bugun 11 gun tabi gec dolenme olmadıysa
kızlar ben pazar sabahı ilk idrarla yapsam mı dıyorum? cok mu erken olur bat salı gunu onu mu beklesem?

Hemen bozma moralini cnm. Rabbim ol dediyse olur zaten. Herşeyin hayırlısı olsun.
Bir kaç gün geçsin testi tekrarlarsın cnm. Sakin olmaya çalış olur mu? Adetin gelmediği sürece her daim umut var .zaten bugün gelmez herhalde ateşin yüksek.

kızlar tşk ederim bilgi verdiğiniz için canlar,bugun 11 gun tabi gec dolenme olmadıysa
kızlar ben pazar sabahı ilk idrarla yapsam mı dıyorum? cok mu erken olur bat salı gunu onu mu beklesem?

Canım benim moralini bozulmayacaksa yap bence. Çıkmazsa da üzülme geç döllenmiştir ya da bazı kadınlarda idrarda çıkmayabiliyormuş Ayşe söylemişti.

Sayfa 386 canım:)

Canım ya yarın sabah yada pazar sabahı yaparım ilk idrarla inşallah bi golge bari olur cunku bu ay umitlıyım...

Belirmezse de üzülme ama tamam mı cnm? Geç döllenme filan da olabiliyor bunları unutma. Normal testler zaten pek göstermiyor.
Rabbim büyük inşallah gelecek bu ay meleğin. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Belirmezse de üzülme ama tamam mı cnm? Geç döllenme filan da olabiliyor bunları unutma. Normal testler zaten pek göstermiyor.

İnşallah canım benım uzulmem beklerım cunku gecyumurtladım gecte dolenır derim kendime bu ay o kdr takmıyrm ve kasmıyorum...

İnşallah canım benim uzulmem beklerim cunku geç yumurtladım gecte dölenır derim kendime bu ay o kdr takmıyrm ve kasmıyorum...

Canım baksana burda çizgiki belli belirsiz. İki tane yapmıştım erken gebelik testi belli bu hiç belli değil.Eki Görüntüle 633546

evt canım pek beli değil,bende erken gebelık testide yok zaten normal var..
Sen ne zaman yapmıştın kuzum testı bat gunumu sonra mı oncemı hatırlamadım ozurdilerm bu ara bide unutkanlık başladı bende

İnşallah canım benım uzulmem beklerım cunku gecyumurtladım gecte dolenır derim kendime bu ay o kdr takmıyrm ve kasmıyorum...

İşte budur böyle devam. İnşallah gelecek bu ay meleğin..
Ayşenin de benim de sakin olduğumuz beklemediğimiz zamanda geldiler. İnşallah seninki de gelecek bu ay.

evt canım pek beli değil,bende erken gebelık testide yok zaten normal var..
Sen ne zaman yapmıştın kuzum testı bat gunumu sonra mı oncemı hatırlamadım ozurdilerm bu ara bide unutkanlık başladı bende

Bat geçmişti canikom yumurtlamadan sonra 12. ya da 13 gün filandı. Ama ben geç yumurtlamıştım. Adete bir hafta kala..

İşte budur böyle devam. İnşallah gelecek bu ay meleğin..
Ayşenin de benim de sakin olduğumuz beklemediğimiz zamanda geldiler. İnşallah seninki de gelecek bu ay.

inşallah tatlim ben elimden geleni yaptım allahımda dualarımı kabul etiyse o ol derse olur inşallah....
sen nasıl oldun bulantı uyku nasıl gıdıyor?

inşallah tatlim ben elimden geleni yaptım allahımda dualarımı kabul etiyse o ol derse olur inşallah....
sen nasıl oldun bulantı uyku nasıl gıdıyor?
İnşallah canım Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin.
Dün saat 9 da yattım sabah 7 de kalktım. Biraz daha iyi gibiyim.En az 10 saat uyumam lazım yoksa çok fena oluyrm. Bazen kociş saolsun uyutmuyor. Habire dönüyor yatakta
Canım bulantıları düşünmemeye çalışıyorum sabahları ve gece uyanınca hat safhada hissediyorum gün içinde de oluyor da dolaşıyorum ağzıma çubuk kraker atıyorum ondan da bıktım artıkleblebi nohut ne bulursam atıyorum ağzıma.Bulantılara alışığım yıllardır mide sorunum var zten. Ama asıl yorgunluk halsizlik mahfediyor beni. Kalp çarpıntısı oluyor tansiyonum düşüyor sanki yığılıvercek gibi oluyorum. Çokzor hamişlik şimdiden hazır ol kuzum bunlara...Gerçi belki benim bünyem çok zayıf ondanda olabilir.
hmm işte bende ondan acaba cıkmazsa dıyrm daha bata 4 gun var beklerım olmazsa...

Sen bilirsin kuzum elinde test çoksa deneyebilirsin. Maksat heyecan olsunKarar senin tabi.

Maşşah gene iyisin sen canım umarım butun hamışlığinde boyle gecer,ve bi avaza dogurursun
Canım sabahları yeşıl zeytın yersen bulantıyı baştırıo dıolr bi dene istersen canım..
Ac kalma sakın canım dikk et kendine..

elimde 5 veya 6 tane test olması gereklı sanırım ben ya yarın yada pazar sabahı ılk ıdrarla yaparım bakalım nolcak...

Çok şükür cnm Amiinnnn inşallah böyle çabucak gelir geçer Gerçi daha kocişe asıl işkencelere başlamadım. Aşerecem dahaaaaa
Canım sabahları öyle zor yiyorum ki sırf midem bulanmasın diye.
Dur canım istedi yeşil zeytin şöyle ekşi ekşi Alayım bugün birazcık yeşil zeytin..
Hayırlısı olsun canım inşallah bebişin gelir bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…