Bol bebiş topiği

Kızlarrr bugün acayip birgünddü yaa bir koşuşturmacayla çıktım evdennn aynı şekilde girdim eve
Eşimin doğum günüydü hazırlık falan derkennn gece bitti benim minik yaramazım 29 yaşına girdi
İnşaallah bu yeni yaşının ilk hediyesi Rabbimden olur ve bebişimizi bize gönderir
İnşaallah
Herkesin gönlündeki muradını versin Mevlam AMİNNNNNN

görüşmeyeli nasılsınız?ne zamandan beri yoğun misafir bombardımanına maruz kaldım yeni kurtuldum sayılır:))

karapisso:canım ne söylim,ne edim bilemedim,belki inanmazssın ama nete girerken çok ümitli girdim,bi taraftan da yazılarını okumaya başlayınca korkmaya başladım,hakkında hayırlısı olsun bitanem ama senden çok ümitliydim bu aya,kısmet değilmiş bu ay kafanı bi rahata çıkar,elinden geldiğince rahatlamaya bak canım,olucak inşallah:))

ssirin inci wawes ayşe sizler nasılsınız?

bu akşam cuma gecesi isim isim dua edicem inşallah,

herkese günadın merhaba kızlar...:119::119:
nasılsınız bakem...
hayırlı cumalar diliyorum...
Bu mübarek günün hürmetine inşallah bugün ettiğimiz bütün dualar hayırlısıyla kabul olur..
Bol bebişli günler olsun inşallah...

kullanmayi biraktim canim 10 gunu gecti. Buarada hamilelerin bahsettigi kasik batmasi herkeste oluyor mu? Nasil bir sey bu kasik batmasi adet sancisindan farkli mi?

Valla cnm ben batma yaşamadım öyle. Sadece bir gün adete 4-5 gün kala sol tarafım çok acıdı içerden böyle çekiyorlar gibiydi ben kas ağrısıdır dedim ona benziyordu ama o kadar ağrıdıki dayanamadım yattım hep sabaha geçmişti. Ama onun dışında çok hafif adet olurken kasıklarım ağrır gibi ağrı vardı ama ilk defa adetten önce göğüslerim çok acıdı dokunulmuyordu.

Günaydınlarrr Hayırlı Cumalar....
MEVANUUURRRRRRRRRR hadi güzel haberlerrr verr bizeee....Seni merak ediyoruuzzz...

günaydın kızlar hayırlı cumalar bütün gece hazırlık yaptım kayınvalıdem gelecek diye çok yorgunum sizler nasılsınz? bugun mevanurun haberi gelecek beklemedeyim ben de

gunaydon kızlar naıslsınz?
Sabah ateşimi olctum vee 36,8 sabitleştimi ne?
Ama batma yok,aslında sadece sabah aklıma gelıo belirtiler gun içinde unutyrm son 4gun bakalım nolcak,hayırlısı olsun...

çok zevkli alışveriş olacaktır..bizimlede paylaşırsan seviniriz
:) Anneme bıraktım aldığımı.Gözüm alışırsa unutması zor olur.(kötü ihtimali düşünüyorumda hep ben.onun tedbiri olarak)

Ayşecim ben bu listede yokmuşum. Benide eklermisin? Gelmesini beklemediğim BAT 20 şubat

Gerçi gecikmelerim ve erken adet oluyorum bebiş düşündüğümüzden beri.

Hayırlısı inşallah.
İnşallah son kez ekliyorumdur inciii

Çok şirin ya bebek kıyafetleri.Biz de abartmadan oğluşumuza bişeyler aldık. Çok güzel bir heyecan:)
Aslında bu bi mecburiyet oldu.Bi yerde indirim varmış.Annem bi takım al da bakalım kalitesine.Yarın gider devamını alırız iyi bişeyler varsa dedi o yüzden aldım.Yoksa 6-7 aya kadar almak istemiyorum bişeyler.Aldığımı da anneme verdim hemen.Eşim bile görmedi.Beyaz bi takım.Alt-üst-şapka-eldiven-önlük.17tl.İyi denk geldi.Bakalım gitsin annem alsın gerisini.

Aysecim ben yokum canim.
Kuzum batlarınız batınca siliyorum sırayla.Yeni batlarınızı söylemediğiniz içinde ekleyemiyorum.Yeni batasıcan ne?

Sağol canım.Allahım kabul etsin dualarını.Bende Yasin okurken ediyorum hepinize.
Ben iyiyim çok şükür.Az baş dönmesi yaşıyorum ara ara.Ama binlerce şükür halime.8hafta+7 günlük olduk bugün.Yarın 9 bitecek 10 olacağız.Darısı bütün topiğimizin başına inşallah

Günaydın Kevokcuuumm Amiiiin diyorum güzel dualarına...

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamanda haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]
Hamiş Adayı

[/TD]
[TD]
Batasıca BAT
[/TD]
[TD]
Veeee sonundaaaaa
[/TD]
[TD]
Ateşli hatunların adresleri
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]My Ovulation Chart[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatliebbi[/TD]
[TD]9 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abraxasguzel[/TD]
[TD]10 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudünyasi[/TD]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysumm[/TD]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cikolta[/TD]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duru_46[/TD]
[TD]13 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MEVANURRRR[/TD]
[TD]13 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]epack_[/TD]
[TD]13 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayberk_ece[/TD]
[TD]14 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevodileksu[/TD]
[TD]18 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mira1986[/TD]
[TD]18 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]18 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zafercerenali[/TD]
[TD]18 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fidele[/TD]
[TD]20 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inci61inci[/TD]
[TD]20 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozlem_ahmet[/TD]
[TD]21 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]22 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taydin[/TD]
[TD]22 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roter[/TD]
[TD]23 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seyide_cim[/TD]
[TD]25 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebebebruli[/TD]
[TD]25 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]agresifmelek[/TD]
[TD]26 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]prensesim10[/TD]
[TD]27 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]layezal[/TD]
[TD]28 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nefes008[/TD]
[TD]30 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Layle[/TD]
[TD]1 Mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ssirin[/TD]
[TD]5 Mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera19[/TD]
[TD]9 Mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karapisso[/TD]
[TD]13 Mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Anniş Adayı

[/TD]
[TD]
Tahmini Doğum Tarihi

[/TD]
[TD]
Bebeğimizin cinsiyeti

[/TD]
[TD]
Beklediği Ay Sayısı

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamile[/TD]
[TD]02 Nisan 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tokoyay[/TD]
[TD]3 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]24 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana[/TD]
[TD]26 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irmegan[/TD]
[TD]8 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri3866[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hctp[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal[/TD]
[TD]24 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]12 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waves[/TD]
[TD]16 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysedurmaz[/TD]
[TD]20 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suri50[/TD]
[TD]29 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yxliz[/TD]
[TD]30 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsun_30[/TD]
[TD]30 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]09 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmadas[/TD]
[TD]10 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jhilmil[/TD]
[TD]12 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....

evet canım bana göre değil evde oturmak. dün saatlerce temiz olan evimi bir daha temizleidm. bütün dolapları düzenledim. çamaşırları yıkadım. oyalanmak için kendimi temizliğe vurdum:)

bir öğretmen arkadaşım bebeği doğunca tam 40 gün boyunca 24 saat aralıksız kuranı kerim dinletti bebeğe.. ve o kadar sakin ve akıllı bir kızı var ki şimdi. Allaha şükür hiç zorluk yaşamadı. Nasip olursa bende aynısını yapmayı düşünüyorum. Bebeği görmeye gelenler kuranı kerim sesini duyunca daha bi saygıya yaklaşıyorlar ve fazla bebeğin yanında kalmıyorlar..

Ben anasınıfı öğretmeni olduğum için tam 7 yıl çocuk eğitimi üzerine eğitim aldım.. hastalıklarından davranışlarına kadar... sürekli eş dost akraba çocuklarıyla ilgili sorun yaşadıklarına arar sorarlar ve şimdiye kadar sorunların hepsini çözdük. çözmeden duramam:) yani kısacası bu konuda kendime güvenirim. Ama hayat bu terzi kendi söküğünü dikemez hesabı belki onu görünce bildiklerimi unutup bambaşka şekilde davranabilriim. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Bir çocuğun bebeklik süreci, çocukluk, okul dönemi hepsinin zorlukları vardır. Ama en zoru ergenliktir. Ve bir çocuk 0-6 yaşta ne yaşarsa ergenliktede onu yaşar...

Ne güzel bi eğitim almışsın.Bence her kadının nikah sonrası alması gereken zorunlu bi eğitim olmalı bu.Hani seninki kadar olmasa da 6ay bari eğitilmeli her kadın.Ve bu yaptırımı olan bi zorunluluk olmalı.Bende yapabilirim o dediğini.24 saat olmasa da uyuyacağında dinletmeyi düşünüyorum.Hatta minik müzikçalarlar varya usb girişli onunla falan olabilir.Yada cd çalar.Odasında sürekli çalmalı.Ben huzurun tarifini Kur'an-ı Kerim ile yapabilirim kuzumda (kuzularımda belki) öyle olsun inşallah Ay hala ikiz bekliyorum ben.Tek eşyada aldım amma hala umudum bitmiş değil:106:

Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah canım...
okul öncesi forum sitelerinde bir çok şehirde seminerler var. katılmanızı tavsiye ederim.
ayrıca size bir kaç tavsiyem olacak 3-6 yaş arası çocuğunuzu sünnet etmeyin hatta çoğu doktor da tavsiye etmez..
birde çocuğunuz altına kaçırırsa gece gündüz farketmez sakın aşırı tepki göstermeyin..
bu ikisi çok önemli...

günaydın arkadaşlar..saat 8 de testimi yaptım ama malesef tek çizgi çıktı..bende herzamanki gibi deyip testi bıraktım ve içimden bakmak bile gelmedi..şimdi size yazmak için son kez bakayım dedim ve silik bir çizgi var..aslında silikte denmez hayalet gibi :) ama geçen ay da ertesi gün gördüğüm silik çizginin azizliğine uğramıştım ..bir kaç gün daha olmazsam testi tekrarlarım inşallah..dua edin de bu ay bebeişim gelsin bana..artık nasıl stresle uyumuşsam rüyamda çift çizgiyi gördüm..bu gidişlede ancak rüyamda görürürm

Ben hastaneden çıkmadan yaptırmayı düşünüyorum.Çocuk o sıkıntıyı yaşamasın bi de düğününde.6-7 yaşında da düğününü yaparım sanırım.Yada 8-9da.Güzel anılar kalsın kuzuma Ay sanki erkek olduğu kesin de konuşuyorum bende

İnşallah gerçekleşecek bu ay rüyan..Geçen ay ki markayla aynımı bugün yaptığın.Farklı bi markayla deneseydin bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…