- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.401
kullanmayi biraktim canim 10 gunu gecti. Buarada hamilelerin bahsettigi kasik batmasi herkeste oluyor mu? Nasil bir sey bu kasik batmasi adet sancisindan farkli mi?
herkese günadın merhaba kızlar...:119::119:
nasılsınız bakem...
hayırlı cumalar diliyorum...
Bu mübarek günün hürmetine inşallah bugün ettiğimiz bütün dualar hayırlısıyla kabul olur..
Bol bebişli günler olsun inşallah...
nasılsınız bakem...
Bu mübarek günün hürmetine inşallah bugün ettiğimiz bütün dualar hayırlısıyla kabul olur..
Valla cnm ben batma yaşamadım öyle. Sadece bir gün adete 4-5 gün kala sol tarafım çok acıdı içerden böyle çekiyorlar gibiydi ben kas ağrısıdır dedim ona benziyordu ama o kadar ağrıdıki dayanamadım yattım hep sabaha geçmişti. Ama onun dışında çok hafif adet olurken kasıklarım ağrır gibi ağrı vardı ama ilk defa adetten önce göğüslerim çok acıdı dokunulmuyordu.
Günaydınlarrr Hayırlı Cumalar....
MEVANUUURRRRRRRRRR hadi güzel haberlerrr verr bizeee....Seni merak ediyoruuzzz...
:) Anneme bıraktım aldığımı.Gözüm alışırsa unutması zor olur.(kötü ihtimali düşünüyorumda hep ben.onun tedbiri olarak)çok zevkli alışveriş olacaktır..bizimlede paylaşırsan seviniriz
İnşallah son kez ekliyorumdur inciiiAyşecim ben bu listede yokmuşum. Benide eklermisin? Gelmesini beklemediğim BAT 20 şubat
Gerçi gecikmelerim ve erken adet oluyorum bebiş düşündüğümüzden beri.
Hayırlısı inşallah.
Aslında bu bi mecburiyet oldu.Bi yerde indirim varmış.Annem bi takım al da bakalım kalitesine.Yarın gider devamını alırız iyi bişeyler varsa dedi o yüzden aldım.Yoksa 6-7 aya kadar almak istemiyorum bişeyler.Aldığımı da anneme verdim hemen.Eşim bile görmedi.Beyaz bi takım.Alt-üst-şapka-eldiven-önlük.17tl.İyi denk geldi.Bakalım gitsin annem alsın gerisini.Çok şirin ya bebek kıyafetleri.Biz de abartmadan oğluşumuza bişeyler aldık. Çok güzel bir heyecan:)
Kuzum batlarınız batınca siliyorum sırayla.Yeni batlarınızı söylemediğiniz içinde ekleyemiyorum.Yeni batasıcan ne?Aysecim ben yokum canim.
Sağol canım.Allahım kabul etsin dualarını.Bende Yasin okurken ediyorum hepinize.görüşmeyeli nasılsınız?ne zamandan beri yoğun misafir bombardımanına maruz kaldım yeni kurtuldum sayılır:))
karapisso:canım ne söylim,ne edim bilemedim,belki inanmazssın ama nete girerken çok ümitli girdim,bi taraftan da yazılarını okumaya başlayınca korkmaya başladım,hakkında hayırlısı olsun bitanem ama senden çok ümitliydim bu aya,kısmet değilmiş bu ay kafanı bi rahata çıkar,elinden geldiğince rahatlamaya bak canım,olucak inşallah:))
ssirin inci wawes ayşe sizler nasılsınız?
bu akşam cuma gecesi isim isim dua edicem inşallah,
nasılsınız bakem...
gunaydon kızlar naıslsınz?
Sabah ateşimi olctum vee 36,8 sabitleştimi ne?
Ama batma yok,aslında sadece sabah aklıma gelıo belirtiler gun içinde unutyrm son 4gun bakalım nolcak,hayırlısı olsun...
canım senı cok ıyı anlıyorum bende aynı sekılde yasıyorum su anda canım..bende evlenmeden cok yogundum hatta bı evde otursam rahatlıcam dıyordum evlendım..rahattım ama sıkılıyorum..bır kac tanıdıgım var ama cok rahat degılım onlarla heralde...evde otur otur depresyona gırıyorum
Değilmi?Kıymet bilirdik,şirinlik yapardık oyuncak alınsın diye.Masa altlarında evcilik oynardık bağırmadan yıkmadan evi.Şimdikiler azman.Ben ne istersem yapacaksın yoksa seni delirtirim diyor arkadaşımın oğlu annesine.Ay şeytan dedi al at balkondan.Kimi tehdit ediyorsun sen yaa.Neler çekiyoruz biz sizi büyütmek için eşşeksıpası.Ama annesi ne diyor.Aman tamam kapa çeneni babası kılıklı...E böyle anneye öyle sıpa.Allah korusun böyle evlat yetiştirmekten.Bende sık sık Kur'an dinlemeye çalışıyorum.İşi bırakınca da evde sürekli dinleteceğim kuzuma.Alışsın huzurun sesine...Onunla da uyusun.Ninni falan istemesin.Masal da.Ben peygamberimizin hayatını okuyarak (hani kısa kısa yaşanmış olaylar varya onlarla) büyütmek istiyorum çocuğumu.Peri masallarıyla.Uçan kaçan makinalarla büyümesin.Şirinlerle büyüsün mesela.Heidi izlesin.Gerçek bi çocuk olsun.Canavar olmasın.
gunaydon kızlar naıslsınz?
Sabah ateşimi olctum vee 36,8 sabitleştimi ne?
Ama batma yok,aslında sadece sabah aklıma gelıo belirtiler gun içinde unutyrm son 4gun bakalım nolcak,hayırlısı olsun...
HadiiiiNe güzel sabitlenmesi.Hiç düşmesin inşallah
Ne güzel bi eğitim almışsın.Bence her kadının nikah sonrası alması gereken zorunlu bi eğitim olmalı bu.Hani seninki kadar olmasa da 6ay bari eğitilmeli her kadın.Ve bu yaptırımı olan bi zorunluluk olmalı.Bende yapabilirim o dediğini.24 saat olmasa da uyuyacağında dinletmeyi düşünüyorum.Hatta minik müzikçalarlar varya usb girişli onunla falan olabilir.Yada cd çalar.Odasında sürekli çalmalı.Ben huzurun tarifini Kur'an-ı Kerim ile yapabilirim kuzumda (kuzularımda belki) öyle olsun inşallahevet canım bana göre değil evde oturmak. dün saatlerce temiz olan evimi bir daha temizleidm. bütün dolapları düzenledim. çamaşırları yıkadım. oyalanmak için kendimi temizliğe vurdum:)
bir öğretmen arkadaşım bebeği doğunca tam 40 gün boyunca 24 saat aralıksız kuranı kerim dinletti bebeğe.. ve o kadar sakin ve akıllı bir kızı var ki şimdi. Allaha şükür hiç zorluk yaşamadı. Nasip olursa bende aynısını yapmayı düşünüyorum. Bebeği görmeye gelenler kuranı kerim sesini duyunca daha bi saygıya yaklaşıyorlar ve fazla bebeğin yanında kalmıyorlar..
Ben anasınıfı öğretmeni olduğum için tam 7 yıl çocuk eğitimi üzerine eğitim aldım.. hastalıklarından davranışlarına kadar... sürekli eş dost akraba çocuklarıyla ilgili sorun yaşadıklarına arar sorarlar ve şimdiye kadar sorunların hepsini çözdük. çözmeden duramam:) yani kısacası bu konuda kendime güvenirim. Ama hayat bu terzi kendi söküğünü dikemez hesabı belki onu görünce bildiklerimi unutup bambaşka şekilde davranabilriim. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Bir çocuğun bebeklik süreci, çocukluk, okul dönemi hepsinin zorlukları vardır. Ama en zoru ergenliktir. Ve bir çocuk 0-6 yaşta ne yaşarsa ergenliktede onu yaşar...
Ayşe canım benim bat 4 mart.. Bu arada bildiğim kadarıyla izelin halayını çektik o bat beklemiyo:)
Ne güzel bi eğitim almışsın.Bence her kadının nikah sonrası alması gereken zorunlu bi eğitim olmalı bu.Hani seninki kadar olmasa da 6ay bari eğitilmeli her kadın.Ve bu yaptırımı olan bi zorunluluk olmalı.Bende yapabilirim o dediğini.24 saat olmasa da uyuyacağında dinletmeyi düşünüyorum.Hatta minik müzikçalarlar varya usb girişli onunla falan olabilir.Yada cd çalar.Odasında sürekli çalmalı.Ben huzurun tarifini Kur'an-ı Kerim ile yapabilirim kuzumda (kuzularımda belki) öyle olsun inşallahAy hala ikiz bekliyorum ben.Tek eşyada aldım amma hala umudum bitmiş değil:106:
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah canım...
okul öncesi forum sitelerinde bir çok şehirde seminerler var. katılmanızı tavsiye ederim.
ayrıca size bir kaç tavsiyem olacak 3-6 yaş arası çocuğunuzu sünnet etmeyin hatta çoğu doktor da tavsiye etmez..
birde çocuğunuz altına kaçırırsa gece gündüz farketmez sakın aşırı tepki göstermeyin..
bu ikisi çok önemli...
günaydın arkadaşlar..saat 8 de testimi yaptım ama malesef tek çizgi çıktı..bende herzamanki gibi deyip testi bıraktım ve içimden bakmak bile gelmedi..şimdi size yazmak için son kez bakayım dedim ve silik bir çizgi var..aslında silikte denmez hayalet gibi :) ama geçen ay da ertesi gün gördüğüm silik çizginin azizliğine uğramıştım ..bir kaç gün daha olmazsam testi tekrarlarım inşallah..dua edin de bu ay bebeişim gelsin bana..artık nasıl stresle uyumuşsam rüyamda çift çizgiyi gördüm..bu gidişlede ancak rüyamda görürürm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?